Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ληγει σε μια βδομαδα το συμβολαιο κ με καλεσαν για ανανεωση στο ιδιο προγραμμα 24αρα στα 18.74€ και στο myvodafone βγαζει 19.74€. τωρα δινω 16.5€ (πρωην cyta).
ο τελευταιος λογαριασμος στον οποιον προπληρωνεις το παγιο ηταν ιδιος. στο τηλεφωνο μου ειπε οτι θα ερθει κανονικος χωρις τις εκπτωσεις αλλα πρεπει να ηταν συνεργατης κ οχι μεσα απο τη vodafone
να το αφησω αοριστου?
Όπως σου είπα πριν λίγες μέρες (και ξαναρωτάω τώρα) το άφησα αορίστου 2 χρόνια και δεν έγινε τίποτα.
Πάντα μου έλεγαν θα αυξηθεί και μπλα μπλα μπλα.....τίποτα δεν έγινε.
Άστο αορίστου και βλέπεις στη πορεια

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σημερα με πηραν για προσφορα. πριν 2 χρονια ηταν αλλα τα δεδομενα πλεον εχουν αυξηθει τα παγια δεν βρισκεις αυτες τις τιμες γι αυτο ηθελα να δω αν ανανεωσε καποιος προσφατα σε ιδια τιμη γιατι στον ανταγωνισμο που κοιταξα εχουν ξεφυγει ολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα με πηραν για προσφορα. πριν 2 χρονια ηταν αλλα τα δεδομενα πλεον εχουν αυξηθει τα παγια δεν βρισκεις αυτες τις τιμες γι αυτο ηθελα να δω αν ανανεωσε καποιος προσφατα σε ιδια τιμη γιατι στον ανταγωνισμο που κοιταξα εχουν ξεφυγει ολα
Εγώ για αυτό δεν ανανεωνα. Επειδή η ανανέωση ήταν πιο πάνω από ότι έδινα.
Σας δίνω 16 και μου λέτε για συμβόλαιο στα 18 τους έλεγα....

• 2 weeks later...

Καλημέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής σταθερής Vodafone και έχω το Vodafone power station σε 100ρα γραμμή. Έχω συνέχεια αποσυνδέσεις και πολλές φορές για να συνδεθεί πρέπει να το κάνω εγω επανεκκίνηση μένει να αναβοσβήνει κόκκινο φωτάκι. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ερώτηση γενικότερης φύσεως. Είμαι σε 24αρι adsl στην vodafone και αυτές τις ημέρες ήρθε η nova και περνάει οπτικές στο δρόμο μου. Λογικά μπορώ να αναβαθμίσω την δική μου συνδεση όταν θα τελειώσει τα έργα η nova παρόλο που είμαι σε άλλο παροχο; Αν ναι, σε πόσο καιρό πιστεύετε ότι αυτό θα είναι εφικτό;

Δυστυχώς για vdsl έχω φάει 3 πόρτες λόγω μη διαθεσιμότητας θυρών μου είπαν μέχρι πριν κανένα δίμηνο.

Ερώτηση γενικότερης φύσεως. Είμαι σε 24αρι adsl στην vodafone και αυτές τις ημέρες ήρθε η nova και περνάει οπτικές στο δρόμο μου. Λογικά μπορώ να αναβαθμίσω την δική μου συνδεση όταν θα τελειώσει τα έργα η nova παρόλο που είμαι σε άλλο παροχο; Αν ναι, σε πόσο καιρό πιστεύετε ότι αυτό θα είναι εφικτό;
Δυστυχώς για vdsl έχω φάει 3 πόρτες λόγω μη διαθεσιμότητας θυρών μου είπαν μέχρι πριν κανένα δίμηνο.
Ναι εννοείται ότι μπορείς, σε όποιον παροχο θες πας. Αρκεί να το παρέχει ταυτόχρονα με τη νόβα από τη πρώτη στιγμή που θα τελειώσουν οι εργασίες και θα το παρέχει και η ίδια και να μην αρχίσουν οι άλλες δύο λίγο αργότερα να παρέχουν. Συνήθως όμως ταυτόχρονα απ όσο ξέρω δίνουν, δεν τους παίρνει να το καθυστερούν. Άλλωστε τους συμφέρει η επένδυση να πιάνει τόπο όσο το δυνατόν νωρίτερο. Αυτό βέβαια αφού κάνουν εργασίες τώρα και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θέλουν ακόμα να τελειώσουν όλα ολα, βάλε και κάνα δίμηνο που θες για να συνδεθείς με FTTH, ας πούμε 6μηνο με χρόνο για σιγουριά σε κόβω για σύνδεση. Τι περιοχή είσαι;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

12 minutes ago, johnny_htc said:

Ναι εννοείται ότι μπορείς, σε όποιον παροχο θες πας. Αρκεί να το παρέχει ταυτόχρονα με τη νόβα από τη πρώτη στιγμή που θα τελειώσουν οι εργασίες και θα το παρέχει και η ίδια και να μην αρχίσουν οι άλλες δύο λίγο αργότερα να παρέχουν. Συνήθως όμως ταυτόχρονα απ όσο ξέρω δίνουν, δεν τους παίρνει να το καθυστερούν. Άλλωστε τους συμφέρει η επένδυση να πιάνει τόπο όσο το δυνατόν νωρίτερο. Αυτό βέβαια αφού κάνουν εργασίες τώρα και δεν ξέρουμε πόσο καιρό θέλουν ακόμα να τελειώσουν όλα ολα, βάλε και κάνα δίμηνο που θες για να συνδεθείς με FTTH, ας πούμε 6μηνο με χρόνο για σιγουριά σε κόβω για σύνδεση. Τι περιοχή είσαι;

Είμαι Θεσσαλονίκη Σταυρούπολη. Πάροχο δεν θα αλλάξω για να μην πληρωνω διακοπές συμβολαίου οπότε θα συνεχίσω με vodafone και ελπίζω το ταχύτερο δυνατόν να Μ αναβαθμισουν

Είμαι Θεσσαλονίκη Σταυρούπολη. Πάροχο δεν θα αλλάξω για να μην πληρωνω διακοπές συμβολαίου οπότε θα συνεχίσω με vodafone και ελπίζω το ταχύτερο δυνατόν να Μ αναβαθμισουν
Ναι σωστά, καλά θα κάνεις. Μια χαρά θα είσαι και με βονταφον. Ενδεικτικά για να καταλάβεις, η cosmote άρχισε να περνάει στην περιοχή μου (Νότια Προάστια- Αθήνα) περίπου τέτοια εποχή πέρυσι Μάιο αν θυμάμαι καλά FTTH και αιτήσεις άρχισε να δέχεται χωρίς να έχει ολοκληρώσει ακόμα τα έργα παντού, αλλά σε ολοκληρωμένα σημεία κάνα 4μηνο με 6μηνο μετά θα έλεγα.

• 4 months later...

Μετά την Cosmote, και η Vodafone αλλάζει προς το χειρότερο την ανακοίνωση για κατάργηση έκπτωση e-bill:

Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα ισχύσει για ανανεώσεις και νέα συμβόλαια, τελικά ισχύει για όλους σε έναν μήνα από τώρα.

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230922-anakoinosi-diakopis-parochis-ekptosis-e-bill-amp-timologiakes-allages/

Edited by minast
typo

1 ώρα πριν, minast said:

Μετά την Cosmote, και η Vodafone αλλάζει προς το χειρότερο την ανακοίνωση για κατάργηση έκπτωση e-bill:

Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα ισχύσει για ανανεώσεις και νέα συμβόλαια, τελικά ισχύει για όλους σε έναν μήνα από τώρα.

https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20230922-anakoinosi-diakopis-parochis-ekptosis-e-bill-amp-timologiakes-allages/

Βρήκαν τρόπο να βάλουν την αύξηση για τα δίκτυα. Μπράβο και στην βονταφον και την κόσμοτε. Όταν πάρουν για ανανέωση και στα δύο συμβόλαια κινητής θα φάνε καλά και οι δύο. 

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

4 ώρες πριν, minast said:

Πότε μπορούμε να φύγουμε?

2 ώρες πριν, cmvr said:

Βρήκαν τρόπο να βάλουν την αύξηση για τα δίκτυα. Μπράβο και στην βονταφον και την κόσμοτε. Όταν πάρουν για ανανέωση και στα δύο συμβόλαια κινητής θα φάνε καλά και οι δύο. 

Πότε μπορούμε να φύγουμε?

19 ώρες πριν, minast said:

Αυτή η κατάργηση έκπτωσης δικαιολογεί αποχώρηση δίχως πέναλτι;

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Αυτή η κατάργηση έκπτωσης δικαιολογεί αποχώρηση δίχως πέναλτι;
Οι συνδρομητές που επηρεάζονται από τις ανωτέρω αλλαγές (Μέρος Α και Μέρος Β), έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες από την ημερομηνία που τίθενται σε ισχύ, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης.

Με μια απάντηση ναι. Μετά την έναρξη αυτών των αλλαγών

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 minutes ago, AlexM2 said:

Οι συνδρομητές που επηρεάζονται από τις ανωτέρω αλλαγές (Μέρος Α και Μέρος Β), έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως έως και δύο (2) μήνες από την ημερομηνία που τίθενται σε ισχύ, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης της τροποποίησης.

Με μια απάντηση ναι. Μετά την έναρξη αυτών των αλλαγών

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή από 22 Οκτωβρίου και μέχρι 20 Δεκεμβρίου?

Άρα από 23 Οκτώβρη καταγγελία και αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία; Και πώς είναι η διαδικασία; Πώς κάνουμε καταγγελία; Πρέπει να μας απαντήσουν πρώτα κάτι στην καταγγελία και μετά φορητοτητα; 

5 minutes ago, _NikitaS_ said:

Άρα από 23 Οκτώβρη καταγγελία και αίτηση φορητότητας σε άλλη εταιρία; Και πώς είναι η διαδικασία; Πώς κάνουμε καταγγελία; Πρέπει να μας απαντήσουν πρώτα κάτι στην καταγγελία και μετά φορητοτητα; 

Το θέμα είναι που θα πας.

Υπάρχει φθηνότερη εταιρεία?

Just now, GREGORYMO said:

Το θέμα είναι που θα πας.

Υπάρχει φθηνότερη εταιρεία?

Όχι πιο φτηνή δεν υπάρχει, αλλά επειδή η κινητή βονταφον στην περιοχή μου είναι για γέλια και πήγα στη νόβα, έλεγα να τα έχω κάπου όλα μαζί ώστε να παίρνω τα δώρα. Είτε cosmote ώστε να παίρνω το cosmote one είτε στη nova που δίνει στο κινητό 1000 λεπτά δώρο. Στην τελική πλέον σε κάνω και τρελό downloading, με 23 ευρώ πάω nova σε 50αρα. Τώρα με 22,75 έχω 100αρα αλλά πρακτικά μου είναι άχρηστη. Πιο χρήσιμο είναι το κινητό. 

6 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Στην θεωρία δεν χρειάζεται τίποτα, απλά κάνεις φορητότητα. Ενίοτε δεν ελέγχουν την επιλεξιμότητα να διακόψεις αζημίως και χρεώνουν τέλος πρόωρης διακοπής, αλλά με ένα τηλεφώνημα το αντιλογίζουν. Όποιος θέλει μπορεί να το ανακοινώσει εκ προοιμίου στην εταιρεία (τηλεφωνικά ή έγγραφα), αλλά δεν κερδίζει κάτι ουσιαστικό...

1 hour ago, minast said:

Στην θεωρία δεν χρειάζεται τίποτα, απλά κάνεις φορητότητα. Ενίοτε δεν ελέγχουν την επιλεξιμότητα να διακόψεις αζημίως και χρεώνουν τέλος πρόωρης διακοπής, αλλά με ένα τηλεφώνημα το αντιλογίζουν. Όποιος θέλει μπορεί να το ανακοινώσει εκ προοιμίου στην εταιρεία (τηλεφωνικά ή έγγραφα), αλλά δεν κερδίζει κάτι ουσιαστικό...

Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να το αντιλογισουν. Και μετά να τρέχω να πάρω πίσω ότι δικαιούμαι. Τεσπα. Άρα πρακτικά αν ενεργοποιηθεί η λήξη τις έκπτωσης απλά το ανακοινωνουμε και μετά πάμε αλλού. 

1 hour ago, _NikitaS_ said:

Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να το αντιλογισουν. Και μετά να τρέχω να πάρω πίσω ότι δικαιούμαι. Τεσπα. Άρα πρακτικά αν ενεργοποιηθεί η λήξη τις έκπτωσης απλά το ανακοινωνουμε και μετά πάμε αλλού. 

Δεν χρειάζεται να πάρεις πίσω κάτω, το ότι μπορεί να στείλουν μία λάθος χρέωση, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να την πληρώσεις. Εξάλλου ο εκκαθαριστικός λογαριασμός έρχεται 1-2 μήνες αργότερα, το πολύ να καθυστερήσει άλλον ένα μήνα να δείξει 0 😉.

Κανονικά κατά τη γνώμη μου πρέπει να επισημανθεί οτι κάνεις χρήση του δικαιώματος που αναφέρει η ανακοίνωση από την αρχή. Καλύτερα να είναι ξεκάθαρο από την αρχή και καταγεγραμμένο για μην μπορεί να πει μετά η εταιρεία οτι δεν το αναγνωρίζει. Και να τρέχεις να παρακαλάς να σβήσουν ό,τι έγραψαν ως οφειλή. Αν τώρα το εχεις κάνει και εχει δουλέψει στη βονταφον εχει καλώς, σημαίνει ότι λειτουργουν λίγο ανεκτικά υπερ του πελάτη. Σε άλλες πολιτείες ίσως συναντήσεις πιό άκαμπτη στάση από τη στιγμή που η οφειλή "γράφτηκε". Ασε που υπάρχουν περιπτώσεις (ειδικά σε κόκκινη και μαύρη) που εχουν ακουστεί απαιτήσεις παλιών οφειλών ή εγγυήσεων όταν θες να γυρίσεις πίσω και ποιός ξέρει αν θυμούνται οφειλές που "γραφτηκαν" κάποτε (ασχετως αν σβήστηκαν για κάποιο λόγο μετά)

1 hour ago, kmpatra said:

Κανονικά κατά τη γνώμη μου πρέπει να επισημανθεί οτι κάνεις χρήση του δικαιώματος που αναφέρει η ανακοίνωση από την αρχή. Καλύτερα να είναι ξεκάθαρο από την αρχή και καταγεγραμμένο για μην μπορεί να πει μετά η εταιρεία οτι δεν το αναγνωρίζει. Και να τρέχεις να παρακαλάς να σβήσουν ό,τι έγραψαν ως οφειλή. Αν τώρα το εχεις κάνει και εχει δουλέψει στη βονταφον εχει καλώς, σημαίνει ότι λειτουργουν λίγο ανεκτικά υπερ του πελάτη. Σε άλλες πολιτείες ίσως συναντήσεις πιό άκαμπτη στάση από τη στιγμή που η οφειλή "γράφτηκε". Ασε που υπάρχουν περιπτώσεις (ειδικά σε κόκκινη και μαύρη) που εχουν ακουστεί απαιτήσεις παλιών οφειλών ή εγγυήσεων όταν θες να γυρίσεις πίσω και ποιός ξέρει αν θυμούνται οφειλές που "γραφτηκαν" κάποτε (ασχετως αν σβήστηκαν για κάποιο λόγο μετά)

Καλαταβαίνω ότι από υπερβολική προσοχή μπορεί να θέλεις να το ζητήσεις εκ των προτέρων.

Όμως να είμαστε σαφής: Δεν είναι "ανοχή" υπέρ του πελάτη η αναγνώριση μιας λάθος χρέωσης από την εταιρεία, ούτε στέκει με οποιοδήποτε τρόπο η διεδίκηση εκ μέρους της μίας λάθος χρέωσης. Σίγουρα δε δεν μετράνε αρνητικά για τον πελάτη λάθος χρεώσεις που αποκαταστάθηκαν μετά από επισήμανσή του.

Μάλιστα θεωρώ ευθύνη της εταιρείας να έχει καταγεγραμμένο ότι στον πελάτη που αποχωρεί έχει επιβληθεί μονομερής αλλαγή όρων, άρα δεν είναι επιλέξιμος για τέλη πρόωρης αποχώρησης.

Τέλος πάντων, το έχουμε ανάγει σε πιο σημαντικό θέμα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Είτε ενημερώνεις και φεύγεις, είτε φεύγεις και (εάν χρειαστεί) ενημερώνεις 🙂

Καλησπέρα.... εγώ που ΔΕΝ έχω e-bill πρέπει να περιμένω το μέρος Β' μέχρι της 22/11???