Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω μεταφέρει σταθερό και κινητό στην Vodafone. Σταθερό έχω το πακέτο με τα 23 ευρώ που έχει απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά (που έγινε 18 ευρώ λόγω συνδυαστικής προσφοράς με κινητό). Στο κινητό έχω πρόγραμμα με 400 λεπτά. Έχω φτιάξει my account και για το σταθερό και για το κινητό. Όσον αφορά το κινητό, μπορώ να μπω ανα πάσα στιγμή my account του κινητού και μπορώ να δω πόσος χρόνος ομιλίας μου έχει απομείνει, σε πραγματικό χρόνο. Στο σταθερό που μπορώ να δω πόσο χρόνος ομιλίας μου έχει μείνει για το προς κινητά; Αυτή την στιγμή δεν έχω βρει κάτι και πρέπει να περιμένω να εκδοθεί ο λογαριασμός για να δω πόσο κατανάλωσα, κάτι το οποίο φυσικά είναι δώρο άδωρο εφόσον έτσι δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος. Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς στο σταθερό δεν μπορείς να δεις το υπόλοιπο σου ,παρά μόνο όταν βγει ο λογαριασμός΄.

Σκέφτομαι και γω μια τέτοια μεταφορά κινητού και σταθερού και σε επικοινωνία μου με τη Vodafone μου είπαν ότι η μέγιστη ταχύτητα που μπορώ να έχω είναι 12500mbps.Τωρα με τη Forthnet πιάνω σταθερά 5-6.Επειδη δεν έχω πολλές γνώσες, αυτό το 12500mbps θα το έχω όντως η δεν πιάνεις ποτέ το μέγιστο?

Πιστεύω πως το όριο το θέτει η απόσταση του σπιτιού από το ΑΚ. Από εκεί και έπειτα έχω δει μικροδιαφορές ανάλογα με τις ρυθμίσεις του εκάστοτε παρόχου, αλλά όχι τόσο μεγάλες. Π.χ. στο εξοχικό που είχα HOL, σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το κέντρο, με το δικό τους router έπιανα 2,5mbps. Αν θυμάμαι καλά όταν συγχρόνιζε με αυτό, το snr ήταν κλειδωμένο στο 6. Χρησιμοποιώντας ένα router από connex που υπήρχε από παλιότερα, από τα 6 το snr πήγαινε στα 9, και η ταχύτητα στα 3,5 με 4mbps, και είχε διαφορά. Αλλά όχι διπλάσια. Ίσως οι τεχνικοί του παρόχου κάνουν μια εκτίμηση με βάση την τοποθεσία, αλλά αν μπει στην εξίσωση και η καλωδίωση του κτιρίου να είναι κάπως χειρότερα. Εκεί που θα δεις διαφορά μεγάλη, είναι μόνο με vdsl. Αν υποστηρίζεται στην περιοχή σου.

Πιστεύω πως το όριο το θέτει η απόσταση του σπιτιού από το ΑΚ. Από εκεί και έπειτα έχω δει μικροδιαφορές ανάλογα με τις ρυθμίσεις του εκάστοτε παρόχου, αλλά όχι τόσο μεγάλες. Π.χ. στο εξοχικό που είχα HOL, σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το κέντρο, με το δικό τους router έπιανα 2,5mbps. Αν θυμάμαι καλά όταν συγχρόνιζε με αυτό, το snr ήταν κλειδωμένο στο 6. Χρησιμοποιώντας ένα router από connex που υπήρχε από παλιότερα, από τα 6 το snr πήγαινε στα 9, και η ταχύτητα στα 3,5 με 4mbps, και είχε διαφορά. Αλλά όχι διπλάσια. Ίσως οι τεχνικοί του παρόχου κάνουν μια εκτίμηση με βάση την τοποθεσία, αλλά αν μπει στην εξίσωση και η καλωδίωση του κτιρίου να είναι κάπως χειρότερα. Εκεί που θα δεις διαφορά μεγάλη, είναι μόνο με vdsl. Αν υποστηρίζεται στην περιοχή σου.

Σ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση...Οτι καλύτερο από 5mbps που έχω τώρα,είναι καλοδεχουμενο!Όσο για το Vdsl όχι,στην περιοχή μου δεν έχουμε

Καλησπέρα!Πλεον η vodafone δε δίνει δωρεάν το ρούτερ για το vdsl αλλά το πουλάει 40 ευρώ??https://statheri.vodafone.gr/service...me-double-play

Δείτε στον τιμοκατάλογο!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Θέλει φτιάξιμο το link σου γιατί δεν οδηγεί στον τιμοκατάλογο.

https://statheri.vodafone.gr/sites/default/files/gr/holservices/files/pricelistvodafonehome.pdf

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Το είδα. Χρεώνει 20€ το ADSL router και 50€ το VDSL.

Από ότι θυμάμαι, όσο ήταν HOL(και από ADSL σύνδεση που είχα κάνει προ 3ετίας), σου έδινε μεν ρούτερ δωρεάν αλλά έλεγε ότι ήταν με χρησιδάνειο, δηλαδή μπορούσε αν διακόψεις να το ζητήσει πίσω. Θα ρωτήσω και ένα φίλο που έχει βάλει VDSL πριν κανένα χρόνο να δω τι είχε γίνει στην περίπτωσή του.

Το είδα. Χρεώνει 20€ το ADSL router και 50€ το VDSL.

Από ότι θυμάμαι, όσο ήταν HOL(και από ADSL σύνδεση που είχα κάνει προ 3ετίας), σου έδινε μεν ρούτερ δωρεάν αλλά έλεγε ότι ήταν με χρησιδάνειο, δηλαδή μπορούσε αν διακόψεις να το ζητήσει πίσω. Θα ρωτήσω και ένα φίλο που έχει βάλει VDSL πριν κανένα χρόνο να δω τι είχε γίνει στην περίπτωσή του.

Πρόσφατα που κοίταγα το έδινε δωρεάν.....

• 3 weeks later...
Τελικά πλήρωσα τον προηγούμενο λογαριασμό μέσω της ιστοσελίδας με κάρτα, και σήμερα βγήκε ο νέος λογαριασμός. Δεν είχε καμιά έκπτωση λόγω πληρωμής με κάρτα.

Για δύο χρόνια ξέχασαν 2 φορές για να κάνουν μια έκπτωση 1 ευρώ. Έπρεπε να τους υπενθυμίσω. Έτσι, αφήστε τους να γνωρίζουν.

#DONBASS #DONETSK

Για δύο χρόνια ξέχασαν 2 φορές για να κάνουν μια έκπτωση 1 ευρώ. Έπρεπε να τους υπενθυμίσω. Έτσι, αφήστε τους να γνωρίζουν.

Και σε εμένα τι ίδιο έγινε...

Όσοι το πάρουν είδηση!

παιδια ερωτηση: οταν εχεις ακομα συμβολαιο και κανεις αιτηση μετακομισης και στο νεο σπιτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα απο τη vodafone, πρεπει να πληρωσω τελη αποσυνδεσης και να το διακοψω η τους λεω δεν με ενδιαφερει γιατι αυτοι δεν εχουν καλυψη;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

παιδια ερωτηση: οταν εχεις ακομα συμβολαιο και κανεις αιτηση μετακομισης και στο νεο σπιτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα απο τη vodafone, πρεπει να πληρωσω τελη αποσυνδεσης και να το διακοψω η τους λεω δεν με ενδιαφερει γιατι αυτοι δεν εχουν καλυψη;

Κάπου πιο πίσω το έχω ρωτήσει και εγώ, για να δεις τι μου απάντησαν. Οι απόψεις διαφέρουν και λογικό είναι. Άλλος μου είπε οτι αφού δεν έχουν κάνε διακοπή και μην πληρώνεις τίποτα (στην περίπτωση μου δεν είχαν καθόλου κάλυψη όχι οτι δεν είχαν εκείνη την στιγμή διαθεσιμότητα). Άλλος είπε οτι το συμβόλαιο είναι για την διεύθυνση που κάνεις αρχικά γιατί εκεί είχαν διαθεσιμότητα αλλιώς δεν θα σου έκαναν. Γενικά είναι πόση όρεξη έχεις νομίζω και να τσακωθείς και να διαφωνήσεις. Εμένα δεν είχαν όρεξη έμεναν και μόνο δύο μήνες και τους πλήρωσαν. Σε γειτονικό φόρουμ αυπνίας μπορείς να δεις και εξτρα απαντήσεις (αν θεωρείται διαφήμιση delete).

P.S Εδώ Post 3835

Edited by alkontogia

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το vdsl ?

Αξίζει η αίτηση σε wind για πτώση παγίου στην hol και τι να προσέξω για να μην μεταφερθω σε wind τελικά?

Αν παρόλα αυτά γίνει μπορώ χωρίς χρέωση να υπαναχωρησω στην hol?

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην πράξη γίνετε η θα με μπλέξουν και δεν θα γίνει ποτέ χωρίς χρέωση?

Γεια σας.Μας πήραν τηλέφωνο λέγοντας οτι είναι από Vodafone και πως επιλέχθηκε ως χρυσός ο αριθμός μας για την εξής προσφορά:24αρι ίντερνετ,απεριόριστα σταθερά και 2-3 ώρες κινητά,τηλεόραση και ένα χρόνο κάρτα στο κινητό όλα αυτα με 27€.Εχει πάρει κανεις παρόμοια προσφορά;;Το κακο είναι ότι η μητέρα μου δεν κράτησε το τηλέφωνο να δω αν είναι απο τα κεντρικά αλλα δεν νομίζω.Κρατησε το ονομα και είπαν ότι θα μας πάρουν πάλι αύριο αν θέλουμε.Εγω τώρα εχω Forthnet Double play στα 25€

Κανένα νεο cu προφανώς με δωρεάν χρόνο προς όλους, γύρω στα 120' δίνουν νομίζω

Αυτο σκέφτηκα και γω για 120' αλλα επέμεναν για κάρτα συγκεκριμένα..αύριο θα μιλήσω εγω μαζί του παιδια να δω.Επίσης είπε και για κάτι κουπόνια για σούπερ μάρκετ

Οταν λέμε κάρτα εννοούμε καρτοκινητό, cu ή νοdafone καρτοκινητή,στην οποία φορτώνει 120' το μήνα. Το ίδιο κάνει και η wind.

Οταν λέμε κάρτα εννοούμε καρτοκινητό, cu ή νοdafone καρτοκινητή,στην οποία φορτώνει 120' το μήνα. Το ίδιο κάνει και η wind.

Τα είχα στη Wind όταν την χρησιμοποιούσα τα 120',λόγω σταθερής συγγενή.Δεν ήξερα ότι το δίνει και η Vodafone.

Νομίζω οτι δεν τα δίνει σε υπάρχοντα νούμερα,σου στέλνει νέο αριθμό.

Νομίζω οτι δεν τα δίνει σε υπάρχοντα νούμερα,σου στέλνει νέο αριθμό.

Αν πάρει αυριο θα ρωτήσω τι ακριβως εννοεί και αν μπορεί να τα στείλει γραμμένα όλα αυτά μήπως προχωρήσω..αλλα και πάλι δεν νομίζω.

Μήπως γνωρίζει κανείς αν αναβαθμίστηκε σε ταχύτητες το ίντερνετ της hol τώρα που την πήρε η Vodafone; Πρίν δυο χρόνια ήμουν συνδρομητής hol αλλά το ίντερνετ δεν ήταν και τόσο γρήγορο στην πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ενώ ήταν 24άρα η σύνδεση, με το ζόρι έπιανα 2-2.5Mbps. Τώρα είμαι στη Cyta αλλά έληξε το συμβόλαιο και το double play της vodoafone, σε βάθος 2ετίας βγαίνει 30 ευρώ φθηνότερα. Θέλω να πάω αλλά φοβάμαι για το ίντερνετ. Στη cyta από ίντερνετ είμαι ευχαριστημένος.

Καμιά άποψη κανείς;

Το ποιά εταιρεία πήρε ποιά δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα του ίντερνετ που έχεις σπίτι σου