Jump to content

researcher

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

researcher's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. researcher

    Q Κονέ.

    Καλό μεσημέρι σε όλους, είμαι στην Q εδώ και 2 χρόνια και έχω ήδη κάνει 1 κονέ με φίλο, η προσφορά τελείωσε πριν ένα μήνα και θέλοντας να ξανακάνω κονέ είπα να ρωτήσω αν μπορώ να προσκαλέσω πάλι φίλο για κονέ. Μέσω της σελίδας της Q στο φέισμπούκ ενημερώθηκα ότι μπορώ να ξανακάνω κονέ αρκεί να βάλω άλλο email αυτή τη φορά!!! Οπότε, όποιος θέλει να στείλει λινκ για κονέ ας το έχει υπόψην του γιατί εύκολα μπορεί να γίνει στραβή και να μην πάρει κανείς τα GB. Κατά τα άλλα επιβεβαιώνω κι εγώ ότι πρέπει μετά την ενεργοποίηση της sim να γίνει χρήση του λινκ απο σελίδα ανώνυμης περιήγησης.
  2. Γεια χαρά σε όλους, δεν ξέρω αν παρακολουθεί κανείς τη συζήτηση εν έτει 2017 αλλά θα ρωτήσω: Αν έχω ένα nintendo DSi και ένα Νintendo DS Lite μπορώ να τα συνδέσω με wifi μεταξύ τους για να παίξω ας πούμε ένα παιχνίδι; Πρέπει το παιχνίδι να φορτωθεί και στα δύο ninntendo; Ευχαριστώ για την όποια απάντηση.
  3. @psylos, πριν τη hol είχα cyta 4mbps (2 χρόνια συνδρομητής, είχα αγοράσει 4άρα τότε) και με speedtest έπιανα 3.98 σε πολλαπλά τέστς και σταθερή ταχύτητα στο ίντερνετ. Πάω hol (μέχρι 24άρα) και κάνω το ίδιο τέστ, μου δίνει 6mbps περίπου. Λέω, μια χαρά είμαστε, δεν περνάνε 20 ημέρες και αρχίζει να σέρνεται, τρέχω το τέστ, μου δίνει 2mbps, κάνω διάφορα, τίποτα, ενημερώνω τη hol, κάνουν κάτι αυτοί, ξανανεβαίνει για λίγο διάστημα, μετά πάλι τα ίδια. Φεύγω και πάω πάλι cyta (δίνει πια μέχρι 24mbps) και πιάνω 4mbps. Η διαφορά είναι εμφανής. Το μόνο διαφορετικό είναι το ρούτερ και ότι η cyta δίνει τηλεφωνία voip (άσχετο). Για μένα, ή δίνουν χάλια εξοπλισμό ή κόβουν κάποια στιγμή την ταχύτητα για σταθερότητα εφόσον συνδέονται περισσότεροι χρήστες ολοένα.:cool:
  4. Μήπως γνωρίζει κανείς αν αναβαθμίστηκε σε ταχύτητες το ίντερνετ της hol τώρα που την πήρε η Vodafone; Πρίν δυο χρόνια ήμουν συνδρομητής hol αλλά το ίντερνετ δεν ήταν και τόσο γρήγορο στην πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ενώ ήταν 24άρα η σύνδεση, με το ζόρι έπιανα 2-2.5Mbps. Τώρα είμαι στη Cyta αλλά έληξε το συμβόλαιο και το double play της vodoafone, σε βάθος 2ετίας βγαίνει 30 ευρώ φθηνότερα. Θέλω να πάω αλλά φοβάμαι για το ίντερνετ. Στη cyta από ίντερνετ είμαι ευχαριστημένος. Καμιά άποψη κανείς;
  5. Τα δικά μου δουλεύουν μια χαρά, αν και δεν τα χρησιμοποιώ πια γιατί όταν τα χρησιμοποιούσα δεν έβλεπα τις ειδοποιήσεις. Δεν ξέρω αν το δοκίμασες αλλά το NoLed είναι φοβερή εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις και δωρεάν. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε να καθαρίσεις την chace. Δεν θυμάμαι πως γίνεται ακριβώς. Στο γοογλε σίγουρα θα το βρείς εύκολα, αλλά θυμάμαι ότι κι εγώ είχα παρόμοια προβλήματα από απομεινάρια εφαρμογών που με το καθάρισμα της chase έφευγαν.
  6. Ενώ χθές μου έβγαζε συνεχώς ότι δεν μπορεί να συνδεθεί και σαν αιτία μου έλεγε την κάρτα SIM ή την εταιρεια κινητής τηλεφωνίας, αυτή τη στιγμή που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά. Μάλιστα χθές έβγαλα εντελώς την κάρτα SIM μιας και δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του WIFI αλλά και πάλι δεν συνδεόταν. Ενώ έψαχνε για δίκτυα, εβρισκε όλα τα τριγύρω δίκτυα εκτός από το δικό μου. Και μια φορά που το βρήκε απλά μου έγραφε αποθηκεύτηκε. Περίεργα πράγματα!!! Στη Lolipop μια χαρά ήταν. Μήπως κανένα bug του ΜΜ; Σχετικά με την οθόνη, φίλε Σταύρο, ίσως η εξοικονόμιση μπαταρίας που διατρανεύουν στην LG να οφείλεται σε αυτό το γεγονός ότι ο αιθητήρας έγινε πιο "σκληρός" και δεν αντιδρά εύκολα στις εναλλαγές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
  7. Γειά χαρά σε όλη την παρέα, πριν λίγες ημέρες αναβάθμισα κι εγώ το G3 16GB μου στην mm μέσω του LG PC suite αν και μου την έβγαζε και ΟΤΑ. Δεν μπορώ να πω ότι τρελλάθηκα με την αναβάθμιση, η οθόνη του έγινε σκοτεινότερη γενικώς, τα τετραγωνισμένα εικονίδια είναι άσχημα, αλλά το χειρότερο είναι ότι σε flight mode δεν έχεις πια WIFI. Οπότε η συσκευή χωρίς SIM είναι πια άχρηστη. Το έχει δει κανείς άλλος αυτό;
  8. Δυστχώς μόλις το αναβάθμισα και έκανα και factory reset αλλά από τις ρυθμίσεις. Αν τρέξω τώρα την εφαρμογή πειράζει; ή πρέπει να πάω στην 4.0.3; ΥΓ. Η κάμερα δουλεύει μια χαρά τώρα και με την 4.0.4!
  9. . Δοκίμασα την πρόταση σου mike206 αλλά τίποτα. Τελικά κατέβασα την 4.0.3 που είχα πρίν, την εγκατέστησα με τις απόλυτα σωστές οδηγίες του 1ου πόστ και όλα δουλεύουν ρολόι. Επειδή όμως φαγουρίζονται τα δάχτυλα μου λέω να περάσω πάλι την 4.0.4 να δώ τι παίζει. Επίσης, στο sammobile μόνο στο πιο πρόσφατο firmware είναι φωτεινή η ένδειξη ΚΙΕS που σημαίνει ότι μόνο αυτή μπορεί να αναβαθμιστεί μέσω KIES. Αλλωστε στην 4.0.3 δεν βρήκε κανένα update ούτε μέσω ΟΤΑ ούτε μέσω KIES. Θα ποστάρω τα νεότερα. Ευχαριστώ πάντως:cool:
  10. Πριν λίγες ημέρες έκανα αναβάθμιση στην έκδοση 4.0.4 αλλά είχα πρόβλημα στο σήμα και αργή σύνδεση στο wifi. Με τη συμβουλή του makis206 έκανα factory reset και πραγματικά είδα βελτίωση και στο σήμα αλλά και στη σύνδεση wifi. Ομως όταν ανοίγω την κάμερα, μου βγάζει μαύρη οθόνη, μπορώ να φωτογραφήσω κανονικά, μάλιστα δείχνει ότι κλειδώνει και αντικείμενο, και η φωτογραφία λαμβάνεται κανονικά, αλλά η οθόνη είναι μαύρη. Επανέρχεται για 1 δευτερόλεπτο την ώρα που κλείνω την εφαρμογή. Δοκίμασα και το βίντεο, το ίδιο. Ακόμα και με άλλη εφαρμογή για φωτογράφηση το ίδιο κάνει. Bug ειναι αυτό; Μπορεί να επανέλθει; Καμιά ιδέα φίλοι συμφορουμίτες;:( Ευχαριστώ
  11. Ευχαριστώ πολύ makis206 για τη βοήθεια. Το έχω δεί το ποστ με τα firmware, ελπίζω να λειτουργήσει με το factory reset. Θα ποστάρω τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα. Τώρα προχωράω σε reset. A, ήθελα να πώ μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλουν ώστε αυτό το topic να είναι εφάμιλο σε πληροφορίες και αποτελεσματικότητα με το XDA, αλλά και ακόμη καλύτερο γιατί είναι Ελληνικό. ΜΠΡΑΒΟ!!!:cool:
  12. Γεια χαρά σε όλους! Ηθελα να ρωτήσω, πρόαφατα αναβαθμίστηκα στην 4.0.4 από την 4.0.3 έκδοση λογισμικού μέσω του ΚΙΕS. Θέλω να περάσω την 4.0.3 γιατί έχω απώλεια λήψης σήματος και αργό wifi. Ξέρει κανείς, αν περάσω τη rom από το sammobile θα μπορώ μετά να λαμβάνω ειδοποίηση για ενημερώσεις ή όχι; Θα κατεβάσω αυτή που φορούσε πρίν, την official δηλαδή όχι αλλo Region. Ευχαριστώ
  13. Μάλλον εσύ το πήρες προσωπικά. Δεν έχω κάτι προσωπικό μιας και δε σε γνωρίζω, αν σου έδωσα αυτή την εντύπωση λυπάμαι. Οσον αφορά τη beta έκδοση, να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για beta, και έψαχνα να βρώ το ανάλογο thread για να σας συγχαρώ για την προσπάθεια σας, γι'αυτό κιόλας σε ρώτησα. Αυτό άλλωστε το είχα ξαναπεί όταν μου έδωσες το λίνκ της rom. Απ'οσο γνωρίζω για τις beta εκδόσεις, είναι εφαρμογές οι οποίες είναι μεν στην τελική τους μορφή αλλά διανέμονται για δοκιμή και η τελική τους μορφή μπορεί να διαφέρει από τη δοκιμαστική. Απαίτηση δεν εξέφρασα όπως λές, αλλά υπόδειξη να μή δεχεσαι από τη στιγμή που στοχεύεις στο rοm developing δεν είναι σωστό, νομίζω ότι με τις υποδείξεις των χρηστών που χρησιμοποιούν την rom σας μπορείτε να την κάνετε καλύτερη. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω κάποια αντιπαράθεση γιατί πραγματικά ούτε προσωπικές διαφορές έχω όυτε ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω, αφού λοιπόν θεωρείς ότι σε προσέβαλλα με τα γραφόμενα μου σου ζητω συγνώμη. Αχάριστος δεν υπήρξα ποτέ μου, σκληρός κριτής ναι, αλλά αχάριστος ποτέ!
  14. Οπως πιθανόν να είδες παραπάνω δεν γράφω "μόνο" αλλά κατά 90%, συμφωνώ ως προς το ότι δεν είστε παντογνώστες αλλά χομπίστες, φυσικά δεν μπορώ να υποτιμήσω το επίπεδο των παιδιών εδω μέσα ως προς τις γνώσεις τους, και πολλές είναι, και όρεξη έχουν να τις μοιραστούν, όσο για το ξεχωριστό thread θα βοηθούσε, αν κι εχεις δίκιο για την επισκεψιμότητα. Εδώ πρέπει να κάνεις πόστ ένα θέμα πολλές φορές απ'οτι κατάλαβα γιατί μπορεί να αναρτηθούν πολλά μετά και να μη το προσέξει κάποιος που θα μπορούσε να βοηθήσει, όπως με το δικό μου που απαντήθηκε και ευχαριστώ πολύ, όμως με το δεύτερο πόστ. Τώρα, όσο αφορά το πμ μάλλον ο δαίμονας το έφαγε, γιατί κι εγώ πιστεύω ότι αν το είχες λάβει θα απαντούσες (μιας και πρόκειται για δική σου rom). Καλό θα είναι λοιπόν όταν είναι beta να το γράφετε όπως γίνεται σε όλες τις beta εκδόσεις, ότι εφαρμογή κι αν αφορούν γιατί αυτές οι μικροαλλαγές (αν δεν το έχεις καταλαβει μέσα από το thread των XDA) επηρεάζουν την ποιότητα της rom. Φυσικά η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή και δε λέω ότι 1.3.4 θα είναι καλύτερη, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν την έβρισκα πουθενά στο XDA για να αφήσω τα σχόλια μου. Kollatos σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, αν και δεν μου εμφανίζει τις Επαφές ως επιλογή, μου δίνει 56 widgets, μου βγάζει τρείς φορές τον καιρό, 7-8 ρολόγια αλλά Επαφές πουθενά. Ευχαριστώ πάντως.
  15. Εντάξει βρε παιδιά, καταλαβαίνω ότι το 90% του φόρουμ ασχολείται με τις Rom's, κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστός χώρος που να φιλοξενεί ότι έχει σχέση με roms για να μη μπερδεύονται τα πράγματα. Καμιά βοήθεια σ'εμας τους ταπεινούς που έχουμε κι άλλα προβλήματα εκτός από roms (βλέπε παράθεση - αναφέρεται στις επαφές και στο group αγαπημένοι) δεν υπάρχει βοήθεια; Μ'αρέσει που στους XDA-Developers τα έχουν ξεχωρίσει τα threads. Elthis, σου είχα στείλει pm αλλά δεν απάντησες. Σε ρωτάω ανοιχτά λοιπόν, επειδή βλέπω στους xda την 1.3.4 να κυκλοφορεί κι εγώ τρέχω μια 1.3.7 είναι beta αυτή; τι παίζει; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...