Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 13/10/2024 at 10:10 ΜΜ, zerokill said:

Παρέα καλησπέρα.
Ειχα αρκετά χρόνια κοσμοτε 50αρα και μετά 100αρα με το router speedport plus και  συγχρόνιζα πάντα 105 και ασύρματα δεν θυμάμαι να έχω πέσει ποτέ κάτω απο 90 .... το καφαο ειναι στα 10μ σε οπτική πάνω .... από τότε που έβαλα vodafone 100αρα είμαι απο 10 μεχρι 40. καλα 70 εχω να δω καιρό αλλά συνήθως ειμαι 15-50 αλλά πληρώνω ναι 100αρα. ηρθε ο τεχνικός της vodafone ανεβηκε στον κατανεμητή εξω στην πολυκατοικία ο οποιος ειναι σε άθλια κατάσταση λογω μιας διαρροής που υπάρχει και στάζει νερό εκεί μέσα ... απο τις 4 βίδες υπαρχει μονο μια απο κατω και ειναι απο πανω ανοιχτος    ηρθε και στο σπίτι με ενα μηχανημα και μου λεει φταίει η εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού. Δηλαδη πριν με κοσμοτε ήμουν οκ και τωρα με vf ήρθαν τα κακά ολα ! στο ισόγειο ειναι μινι μαρκετ το οποιο και αυτο εχει vodafone 100 και αυτος προβληματα με καλωδιο απο τον κατανεμητή στο μαγαζι που αλλάχτηκε πριν 3 χρονια & ακομα και με αντικατάσταση ρουτερ εχει θεματα και αυτος.Η διαρροή εχει σταματήσει προσωρινά γιατί βαλαμε κολα πανω και η σωληνα θα αλλαχτει προσεχως γιατι ειμαστε σε φαση ανακαίνισης ηδη εδω και ένα μήνα με σκαλωσιές θερμομονώσεις κάγκελα βαψίματα  κτλ κτλ.
Ο Τεχνικός βέβαια ούτε λέξη για την κατασταση του κατανεμητή μου ειπε οτι ειδε στην πρίζα πάνω οτι φταίει η καλωδίωση.Και πριν γιατι δεν ειχα ποτέ πρόβλημα δηλαδη? Και γιατί εχει και το ισόγειο με καινούργιο καλώδιο στην γραμμή του?
ΠΩς γίνεται το ρουτερ να δειχνει οτι έχω 80 και να μην έχω πραγματικά ούτε 20?

εικόνα.png

εικόνα.png
IMG_6807.thumb.jpeg.73cc7d3a5ecb1aa9726705a5973a315b.jpeg

Μαν, καλησπέρα. Έτυχε να διαβάζω το θέμα μετά από καιρό και έπεσα εδώ. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα σου; Τι κάνατε; Εμφανίστηκε απ ο,τι κατάλαβα κατευθείαν από τη μετάβαση από Cosmote σε Vodafone Εκ πρώτης όψεως σαν θέμα ρούτερ ακούγεται και θα έπρεπε να στο αλλάξει ο τεχνικός επί τόπου, ίσως με άλλη μάρκα αν διαθέτει η εταιρεία ως εναλλακτικό. Βέβαια βλέπω noise margin να είναι τρισάθλιο, με το ζόρι πρέπει να κρατιέται η γραμμή και μαζεύει τρελά πολλά errors για τόσες λίγες ώρες που είναι η γραμμή on.. Ίσως σκούριασε κανά βύσμα μέσα στον κατανεμητή σου ή μπορεί να σε έβαλαν σε άθλια πόρτα στο καφαο και να έχει θέμα; Η περιοχή είναι του οτε, σωστα; 

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic