minast Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Και σε μία δικιά μου γραμμή το ίδιο έκαναν. Σχετικά καλή τιμή προσέφεραν λίγες μέρες πριν λήξει, μετά που τους είπα ότι θα φύγω, αλλά ήταν σαφές ότι έπεσα σε υπάλληλο που ενδιαφέρθηκε, γιατί στην αρχή και αυτής της συνομιλίας 29€ έδιναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Πόσο στην έδωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Τελικά ~23€, αλλά είναι ειδική περίπτωση. Δίνουν VDSL από Αστικό Κέντρο, αλλά δεν δίνουν ακόμα οπτική σε αυτή την τοποθεσία, τη στιγμή που δίνει άλλος πάροχος. Αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που ήταν διατεθειμένοι να κάνουν για διατήρηση της γραμμής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 Άρα δεν μιλάμε για κατοστάρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 9 minutes ago, kmpatra said: Άρα δεν μιλάμε για κατοστάρα? Όχι, αλλά εμπορικά τη δίνουν στην ίδια τιμή 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2024 49 minutes ago, minast said: Όχι, αλλά εμπορικά τη δίνουν στην ίδια τιμή 🙂 Είναι λίγο μπάχαλο η φάση αυτό το διάστημα. Είχα Nova 50άρα με όλα απεριόριστα στα €26 και έληγε το συμβόλαιο. Στο site έδινε την 300άρα fiber με €26 σε νέους πελάτες και ζήτησα την ίδια τιμή για να μη φύγω. Επειδή στην πολυκατοικία μας έχει περάσει οπτική ίνα η Cosmote δεν μπορούσαν να μου δώσουν αυτήν την τιμή. Οι τιμές της Cosmote ήταν στο Θεό, δεν συζήτησα καν. Τελικά μίλησα με τη Vodafone (συνεργάτη που αναφέρεται νωρίτερα) και έκλεισα 100άρα VDSL στα €22 περίπου, γιατί δεν υποστήριζαν οπτική στην περιοχή μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κατακερματισμός, με τον κάθε πάροχο να έχει fiber υποδομή σε κάποιες περιοχές, και τους άλλους να πληρώνουν "νοίκι" για τη χρήση του, κάτι που αυξάνει το κόστος. Έτσι οι τιμές μένουν υψηλές και η διαθεσιμότητα περιορισμένη. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. July 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2024 Γνωρίζει κάποιος ποιο ρούτερ στέλνει η Vodafone τώρα σαν αναβάθμιση για οπτική ίνα; Με πήραν σήμερα και θα μου στείλουν νέο εξοπλισμό δωρεάν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2024 16 ώρες πριν, foris said: Γνωρίζει κάποιος ποιο ρούτερ στέλνει η Vodafone τώρα σαν αναβάθμιση για οπτική ίνα; Με πήραν σήμερα και θα μου στείλουν νέο εξοπλισμό δωρεάν. Για τα προγράμματα plus και όσα έχουν απεριόριστα κινητά δίνουν το station WiFi 6. Για τα υπόλοιπα προγράμματα και για VDSL δίνουν ZTE H268A 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. July 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2024 Καλησπέρα παιδιά μου είπανε τις παρακάτω 2 προσφορές για σταθερή vodafone a) 23,77 100άρα γραμμή με το παλιό router + 2 πάγια δώρο στο κινητό (πληρώνω 24 ευρώ το μήνα κινητό) β) 26,30 100άρα γραμμή με το νέο router wifi-6 + 2 πάγια δώρο πάλι στο κινητό. Το β πακέτο έχει και απεριόριστα σε κινητά που δεν τα χρειάζομαι επειδή έχω στο κινητό ήδη, αλλά ευπρόσδεκτα εννοείται. Είναι καλές οι τιμές; Αξίζουνε τα 3 ευρώ παραπάνω για το νέο router? Επίσης, είμαι και φοιτητής, είδα την 50άρα στα 20 ευρώ το μήνα. Εκεί δίνουνε δώρο το ρούτερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2024 Εφοσον εισαι νεος συνδρομητης ναι,το δινουν στις συνδεσεις απο 50 mbps και ανω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. July 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2024 Υπάρχει τρόπος να ζητήσει κάποιος το νέο router σε υπάρχουσα σύνδεση με H300s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 Το σταθερό λήγει 05 Σεπτεμβρίου και στο σύστημα γράφει μια τιμή για ανανέωση έως ΑΥΡΙΟ 15 Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό? Ότι και καλά ΜΕΤΑ την 15 Ιουλίου θα κάνουν χειρότερη προσφορά? Έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 (edited) 5 Σεπτεμβρίου είναι μακριά. Μέχρι τοτε θα ερθουν κι αλλες προσφορες και τηλεφωνηματα.Για μένα μείνε οπως είσαι εκτος φυσικά αν σε συμφέρει η τιμή. Αυτό που μετράει είναι η τιμή που θα σου δωθεί κοντά στη λήξη. Στο ενδιάμεσο μπορεί και να ανέβει. Edited July 14, 2024 by kmpatra 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2024 10 ώρες πριν, kmpatra said: 5 Σεπτεμβρίου είναι μακριά. Μέχρι τοτε θα ερθουν κι αλλες προσφορες και τηλεφωνηματα.Για μένα μείνε οπως είσαι εκτος φυσικά αν σε συμφέρει η τιμή. Αυτό που μετράει είναι η τιμή που θα σου δωθεί κοντά στη λήξη. Στο ενδιάμεσο μπορεί και να ανέβει. Η πρόταση είναι 0.5€ επιπλέον από ότι ΤΩΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2024 14 minutes ago, GREGORYMO said: Η πρόταση είναι 0.5€ επιπλέον από ότι ΤΩΡΑ Αν σε καλύπτει το ποσό τότε θα μπορούσες να κάνεις την ανανέωση. Προσωπικά εγώ όταν είχα vodafone έπαιρνα το τμήμα διακοπών της σταθερής και μου έκανε την καλύτερη δυνατή προσφορά και αν ανανέωνα το έκανα από εκεί με ένα sms και αποδοχή. Οτιδήποτε μου είχε στείλει η εξυπηρέτηση σα προσφορά ήταν πάντα πιο ακριβή από το τμήμα διακοπών. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2024 2 minutes ago, _NikitaS_ said: Αν σε καλύπτει το ποσό τότε θα μπορούσες να κάνεις την ανανέωση. Προσωπικά εγώ όταν είχα vodafone έπαιρνα το τμήμα διακοπών της σταθερής και μου έκανε την καλύτερη δυνατή προσφορά και αν ανανέωνα το έκανα από εκεί με ένα sms και αποδοχή. Οτιδήποτε μου είχε στείλει η εξυπηρέτηση σα προσφορά ήταν πάντα πιο ακριβή από το τμήμα διακοπών. Σε ποιο τηλέφωνο? 210 6702354 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2024 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Σε ποιο τηλέφωνο? 210 6702354 ? 21 0427 6862 Εγώ αυτό έπαιρνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2024 14 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το σταθερό λήγει 05 Σεπτεμβρίου και στο σύστημα γράφει μια τιμή για ανανέωση έως ΑΥΡΙΟ 15 Ιουλίου. Τι σημαίνει αυτό? Ότι και καλά ΜΕΤΑ την 15 Ιουλίου θα κάνουν χειρότερη προσφορά? Έχει τύχει σε κάποιον? Όσο πιο κοντά στην λήξη του συμβολαίου τόσο πιο κοντά θα είναι η προσφορά που δίνει το σύστημα στην τρέχουσα τιμή. Τον τελευταίο μήνα θα είναι ίση με την τρέχουσα τιμή. Αφού λήξει το σύστημα θα δίνει λίγο ακριβότερη τιμή από την τρέχουσα. Για καλύτερη τιμή πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να διαπραγματευτείς όπως έγραψαν και άλλοι παραπάνω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 Δεν ισχύει πάντα… σε ένα σταθερό ακρίβαινε η τιμή όσο περνούσε η περίοδος για τη λήξη, γιατί άρχισαν από τον 18ο μήνα οι προσφορές. Τους συμφέρει να ανανεώσεις νωρίτερα γιατί έτσι θα ξεκινήσει και νωρίτερα η χρέωση πληθωρισμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 σε μενα παντως που ληγει σε 3 μερες (10 αυγουστου) , η τιμη για 50Mbps ειναι απο 16,5€ που πληρωνα , 19,5€ και δεν πεφτει με τιποτα. Πηρα και στο τμημα διακοπων , μου ειπε οτι ειχατε πετυχει παλαιοτερα μια πολυ καλη τιμη που τωρα δεν παιζει να δωθει με τιποτα. Σαν να επιβεβαιωνεται παντως αυτο το αρθρο των Νεων απο τον Μαρτιο , που πετυχα σημερα: https://www.tanea.gr/2024/03/07/economy/ayksanontai-eos-20-oi-xreoseis-gia-kiniti-statheri-kai-internet-online/ αραγε τι γινεται αν δεν ανανεωσω και μεινω αοριστου; Εμπειριες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 7 minutes ago, petrost8 said: σε μενα παντως που ληγει σε 3 μερες (10 αυγουστου) , η τιμη για 50Mbps ειναι απο 16,5€ που πληρωνα , 19,5€ και δεν πεφτει με τιποτα. Πηρα και στο τμημα διακοπων , μου ειπε οτι ειχατε πετυχει παλαιοτερα μια πολυ καλη τιμη που τωρα δεν παιζει να δωθει με τιποτα. Σαν να επιβεβαιωνεται παντως αυτο το αρθρο των Νεων απο τον Μαρτιο , που πετυχα σημερα: https://www.tanea.gr/2024/03/07/economy/ayksanontai-eos-20-oi-xreoseis-gia-kiniti-statheri-kai-internet-online/ αραγε τι γινεται αν δεν ανανεωσω και μεινω αοριστου; Εμπειριες; ΜΗΠΩΣ θα πας στην τιμή καταλόγου? 8 minutes ago, petrost8 said: σε μενα παντως που ληγει σε 3 μερες (10 αυγουστου) , η τιμη για 50Mbps ειναι απο 16,5€ που πληρωνα , 19,5€ και δεν πεφτει με τιποτα. Πηρα και στο τμημα διακοπων , μου ειπε οτι ειχατε πετυχει παλαιοτερα μια πολυ καλη τιμη που τωρα δεν παιζει να δωθει με τιποτα. Σαν να επιβεβαιωνεται παντως αυτο το αρθρο των Νεων απο τον Μαρτιο , που πετυχα σημερα: https://www.tanea.gr/2024/03/07/economy/ayksanontai-eos-20-oi-xreoseis-gia-kiniti-statheri-kai-internet-online/ αραγε τι γινεται αν δεν ανανεωσω και μεινω αοριστου; Εμπειριες; Η αλλη λύση, πήγαινε αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 Δεν υπάρχει φτηνότερο για 50αρα, εγω θα ανανεωνα στα 19,5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 19 minutes ago, GREGORYMO said: ΜΗΠΩΣ θα πας στην τιμή καταλόγου? Λογικα ναι, απλα εχει αναφερθει απο καποιους οτι παρεμειναν με την ιδια τιμη μετα τη ληξη του συμβολαιου 2 minutes ago, kmpatra said: Δεν υπάρχει φτηνότερο για 50αρα, εγω θα ανανεωνα στα 19,5 ναι οντως. Υπαρχει βεβαια το σεναριο με αιτηση φορητοτητας αλλου που ισως τους συγκινησει να μου κανουν αντιπροσφορα ( ; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 33 minutes ago, petrost8 said: σε μενα παντως που ληγει σε 3 μερες (10 αυγουστου) , η τιμη για 50Mbps ειναι απο 16,5€ που πληρωνα , 19,5€ και δεν πεφτει με τιποτα. Πηρα και στο τμημα διακοπων , μου ειπε οτι ειχατε πετυχει παλαιοτερα μια πολυ καλη τιμη που τωρα δεν παιζει να δωθει με τιποτα. Σαν να επιβεβαιωνεται παντως αυτο το αρθρο των Νεων απο τον Μαρτιο , που πετυχα σημερα: https://www.tanea.gr/2024/03/07/economy/ayksanontai-eos-20-oi-xreoseis-gia-kiniti-statheri-kai-internet-online/ Και μετά αναρωτιούνται γιατί στην Ελλάδα είμαστε τελευταίοι στο ευρυζωνικό ίντερνετ. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα που οι τιμές για συνδέσεις χαμηλής ταχύτητας (κάτω από 100 Mbps) αυξάνονται αντί να μειώνονται - ενώ και οι οπτικές ίνες είναι ακόμη πανάκριβες για το μέσο νοικοκυριό. Τα ίδια μου έκανε κι εμένα η Nova πριν φέρω το σταθερό μου στη Vodafone, αλλά όταν έσκασε η φορητότητα ήθελαν να μου κάνουν 6 πάγια δώρο! 😄 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2024 10 minutes ago, petrost8 said: ναι οντως. Υπαρχει βεβαια το σεναριο με αιτηση φορητοτητας αλλου που ισως τους συγκινησει να μου κανουν αντιπροσφορα ( ; ) Υπαρχει,αλλα το χρονικο περιθώριο είναι μικρο,οποτε εχε υπόψη σου οτι είναι πιθανότερο να βρεθείς αλλου αν δεν προλάβουν ή και αν δεν ενδιαφερθούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts