Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εσύ παίρνεις από το συγκεκριμένο καφαο είναι το ζήτημα, και όχι όσο κοντά σου είναι, δυστυχώς. Επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν vdsl στα 24. Συνήθως το κάνει ο ΟΤΕ νομίζω σε περιοχές που είναι χάλια. Όπως στο σπίτι μου πχ που δεν έβλεπα πάνω από 4-5mbps με adsl και έβαλα adsl και σώθηκα. Φίλος που μετακόμισε 2 τετράγωνα πιο πέρα του λέω μην ασχοληθείς με adsl του λέω, είμαστε 2,5χλμ από το ΑΚ. Τελικά έβαλε ΟΤΕ που τον έριξε σε καμπίνα και έπιανε 17. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να το κανονίσεις εκ των προτέρων. Μόνο στον ΟΤΕ ίσως. Γενικά adsl παίρνεις από ΑΚ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Sent from my XT1580

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν εσύ παίρνεις από το συγκεκριμένο καφαο είναι το ζήτημα, και όχι όσο κοντά σου είναι, δυστυχώς. Επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν vdsl στα 24. Συνήθως το κάνει ο ΟΤΕ νομίζω σε περιοχές που είναι χάλια. Όπως στο σπίτι μου πχ που δεν έβλεπα πάνω από 4-5mbps με adsl και έβαλα adsl και σώθηκα. Φίλος που μετακόμισε 2 τετράγωνα πιο πέρα του λέω μην ασχοληθείς με adsl του λέω, είμαστε 2,5χλμ από το ΑΚ. Τελικά έβαλε ΟΤΕ που τον έριξε σε καμπίνα και έπιανε 17. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να το κανονίσεις εκ των προτέρων. Μόνο στον ΟΤΕ ίσως. Γενικά adsl παίρνεις από ΑΚ με ότι συνεπάγεται αυτό.

Sent from my XT1580

Συμφωνώ απόλυτα... adsl δινουν από αστικά κέντρα.. έχω καφαο στα 5 μετρα αλλά τζίφος.

Μόνο άμα πάω vdsl wind... γιατί η Vodafone δεν το υποστηρίζει σε αυτό το καφαο.

Ανάθεμα αν ξέρω αν το vdsl το έχει φέρει η wind ή ο ΟΤΕ.

Συμφωνώ απόλυτα... adsl δινουν από αστικά κέντρα.. έχω καφαο στα 5 μετρα αλλά τζίφος.

Μόνο άμα πάω vdsl wind... γιατί η Vodafone δεν το υποστηρίζει σε αυτό το καφαο.

Ανάθεμα αν ξέρω αν το vdsl το έχει φέρει η wind ή ο ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ συνήθως (πάντα?) έχει λογότυπο στις καμπίνες του. Εάν δεν έχει, πιθανά είναι άλλου παρόχου. Και το σχήμα είναι λίγο διαφορετικό.

Ο ΟΤΕ συνήθως (πάντα?) έχει λογότυπο στις καμπίνες του. Εάν δεν έχει, πιθανά είναι άλλου παρόχου. Και το σχήμα είναι λίγο διαφορετικό.

Δεν έχει ούτε σήμα ούτε τίποτα... Μαλλον είναι της wind.

τα 19.50 για vodaphone με ψηνουν ασχημα , αλλα επειδη ειναι εμσο της γραμμης οτε λετε να με ριξουν απο τα 23 που πιανω > ??? ο οτε δεν κανει καλυτερη προσφορα , λογικα οταν κανω φορητοτητα θα κανει αλλα αντε γεια μετα
Xiaomi Mi 9t pro red

Πόσο στο αφήνει ο ΟΤΕ; Γιατί δεν ρωτάς για vdsl να τελειώνεις. Αν ο ΟΤΕ σε έχει στο καφαο και αλλάξεις πάροχο και σε βάλει σε ΑΚ είναι επόμενο πως θα πέσει η ταχύτητα.

Sent from my SM-G970F

τα 19.50 για vodaphone με ψηνουν ασχημα , αλλα επειδη ειναι εμσο της γραμμης οτε λετε να με ριξουν απο τα 23 που πιανω > ??? ο οτε δεν κανει καλυτερη προσφορα , λογικα οταν κανω φορητοτητα θα κανει αλλα αντε γεια μετα

Όσο και να μας ρωτάς δεν θα ξέρουμε να σου πούμε... είναι λίγο στην τύχη το θέμα... εγω πιστεύω ότι θα γίνει μακακια και θα χάσεις το 23 με adsl. Αν κάνεις φορητοτητα τότε η Vodafone θα στείλε το συμβόλαιο σου τελευταία μέρα στον ote για να μην προλάβουν να σου κάνουν αντιπροσφορα.

Το έπαθα εγώ...με πήραν από την wind να μου δώσουν καλύτερη προσφορά όταν είχαν περάσει οι 14 μέρες υπαναχώρησης.

Το κακό με αυτήν την διαδικασία είναι ότι δεν μπορεις να πάρεις εσύ την εταιρεία σου να την ενημέρωσεις ότι πας για αλλαγή. Εγώ πήρα τότε τηλ την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν... εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι... θα σας πάρει το αρμόδιο τμήμα όταν θα ενημερωθεί για την αλλαγή... χεσε ψηλά και αγνάντευε.

Edited by thanos1989

Δεν έχει ούτε σήμα ούτε τίποτα... Μαλλον είναι της wind.

Η WIND έχει σήμα στις καμπίνες της. H Vodafone δεν έχει.

23 με Vodafone πολύ δύσκολα, εκτός αν μένεις στο κέντρο (Γκύζη - Κυψέλη). Εγώ στον Άγιο Δημήτριο με adsl έπιανα 2,5 γιατί με είχαν συνδέσει στο καφαο της Νέας Σμύρνης. Με συνδεσαν σε καφάο διπλα στο σπίτι μου μόνο όταν έβαλα vdsl (μου δώσανε καλή προσφορά και δεν παλεύοταν άλλο τα 2,5).

Μείνε εκεί που είσαι.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

ο οτε μου το αφηνει 30 24αρα με απεριοριστα σταθερα μονο, κ 26 δινω τωρα :lol: . παλια επιανα 14 , εδω κ 2 χρονια πιανω 23 24 αλλα δεν ξερω αν ειμαι στο ιδιο καφαο η στο αστικο κεντρο , απεχο 4 χλμ απο το κεντρο της πολης κ 100 μετρα απο το καφαο , vdsl δεν βαζω γτ θελει 32 ευρω κ μου ειναι κ αχρηστη η ταχυτητα αυτη , :mad: με εκνευριζει γτ δεν μυο κανει καν ανανεωση στην τιμη που ειμαι ειδη, μαλλον θα παω vodaaphone h nova με 19,50 κ αν πιανω πανω απο 15 θα με οκ, αν οχι υπονη να βλουν vdsl μεχρι το καφαο μου
Xiaomi Mi 9t pro red

ο οτε μου το αφηνει 30 24αρα με απεριοριστα σταθερα μονο, κ 26 δινω τωρα :lol: . παλια επιανα 14 , εδω κ 2 χρονια πιανω 23 24 αλλα δεν ξερω αν ειμαι στο ιδιο καφαο η στο αστικο κεντρο , απεχο 4 χλμ απο το κεντρο της πολης κ 100 μετρα απο το καφαο , vdsl δεν βαζω γτ θελει 32 ευρω κ μου ειναι κ αχρηστη η ταχυτητα αυτη , :mad: με εκνευριζει γτ δεν μυο κανει καν ανανεωση στην τιμη που ειμαι ειδη, μαλλον θα παω vodaaphone h nova με 19,50 κ αν πιανω πανω απο 15 θα με οκ, αν οχι υπονη να βλουν vdsl μεχρι το καφαο μου

Ρωτα vdsl στην Vodafone αμα σου δώσει με 27.... Αμα πετύχει σώθηκες.

Ρωτα vdsl στην Vodafone αμα σου δώσει με 27.... Αμα πετύχει σώθηκες.

δεν μπορει ν μου δοσει γτ δεν εχει καλυψη γμτ:(

Xiaomi Mi 9t pro red

Υπάρχει κάποιο κανονιστικό πλάισιο που να ορίζει το μέγιστο χρονικό διάστημα, για ενεργοποίηση νέας γραμμής;

Υπάρχει κάποιο κανονιστικό πλάισιο που να ορίζει το μέγιστο χρονικό διάστημα, για ενεργοποίηση νέας γραμμής;

2 μηνες μετα ακυρωνης αφοβα

Xiaomi Mi 9t pro red

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Ο πεθερός μου τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλλει αίτηση φορητότητας από cosmote προς vodafone.

Αυτό θα γίνει διότι έκλεισε την διετία και το νυν πρόγραμμα της cosmote μας είπαν ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο και το παρεμφερές τρέχον διαθέσιμο έχει 29,90€ παγιο (πολλά πλέον...), ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από άλλο πάροχο (χωριό γαρ...).

Έτσι, θα πάμε στο 20,44€ που τρέχει αυτόν τον καιρό.

Τηλεφωνικα μας είπαν από την Vodafone ότι δεν θα μας δώσουν router, ενώ η Comsote το θέλει το δικό της.

Απορία:

Να κρατήσουμε με 25€ αυτό της Cosmote, που είναι το Speedport Entry 2i; Αξίζει; Θα είναι εύκολο να το ρυθμίσω; Αυτό που δίνει η Vodafone με 19,90€ είναι της προκοπής;

Router ΜΗΝ παιρνεις απο εταιρια τηκεφωνιας.Καλυτερα πανα αγορασε ενα απλο ρουτερακι ουτως ωστε να σρα ζητανε και αργοτερα οι εταιριες πισω

Opto

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Το γνωρίζω αυτό, γι' αυτό και πλέον θα το αγοράσουμε.

Το θέμα είναι αν αξίζει αυτό της cosmote ή της vodafone, για να μην ψάχνουμε για κάτι που δεν είναι πρωτεύων...

Το γνωρίζω αυτό, γι' αυτό και πλέον θα το αγοράσουμε.

Το θέμα είναι αν αξίζει αυτό της cosmote ή της vodafone, για να μην ψάχνουμε για κάτι που δεν είναι πρωτεύων...

Από την τιμή που αναφέρεις, λογικά συζητάς για ADSL σύνδεση. Σχεδόν οποιοδήποτε modem/router κυκλοφορεί στην αγορά θα σε καλύψει, συμπεριλαμβάνοντας και αυτά της Cosmote ή της Vodafone. Εάν έχεις κάποιο παλιό, κράτα αυτό. Εάν δεν έχεις, μπορείς να βρεις εξίσου φτηνά για αγορά, νέα ή μεταχειρισμένα, με ίδιες ή καλύτερες προδιαγραφές.

Το πιο εύκολο (αν και όχι η καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης) είναι να πάρεις από τον νέο πάροχο, γιατί είναι πιο βολική η τεχνική υποστήριξη, αν ποτέ την χρειαστείς.

Να ενημερώσω όσους μαζί με το σταθερό στη voda πήραν και μια καρτοκινητή με 120 το μήνα ότι αυτό συνεχίζει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Με το που τελείωσε ο 1ος χρόνος σταμάτησε. Πήγα στο Chat , μου το επιβεβαίωσαν και μου είπαν να κάνω αίτημα και θα μου απαντήσουν από το τμήμα σταθερής. Περιμένω 4 μέρες και δε με ενημέρωσε κανένας. Πριν που ήμουν στην wind η αντίστοιχη καρτούλα λειτουργούσε όσο είχα τη σταθερή εκεί (+μια κάρτα internet με 1GB/μήνα έξτρα δώρο).

Καλησπέρα.

Ο πεθερός μου τις προσεχείς ημέρες θα υποβάλλει αίτηση φορητότητας από cosmote προς vodafone.

Αυτό θα γίνει διότι έκλεισε την διετία και το νυν πρόγραμμα της cosmote μας είπαν ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο και το παρεμφερές τρέχον διαθέσιμο έχει 29,90€ παγιο (πολλά πλέον...), ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από άλλο πάροχο (χωριό γαρ...).

Έτσι, θα πάμε στο 20,44€ που τρέχει αυτόν τον καιρό.

Τηλεφωνικα μας είπαν από την Vodafone ότι δεν θα μας δώσουν router, ενώ η Comsote το θέλει το δικό της.

Απορία:

Να κρατήσουμε με 25€ αυτό της Cosmote, που είναι το Speedport Entry 2i; Αξίζει; Θα είναι εύκολο να το ρυθμίσω; Αυτό που δίνει η Vodafone με 19,90€ είναι της προκοπής;

Αν εισαι Θεσσαλονίκη στειλε μου πμ, εχω αρκετα παλια αλλα λειτουργικά ρουτερακια, να σου δωσω.

Να ενημερώσω όσους μαζί με το σταθερό στη voda πήραν και μια καρτοκινητή με 120 το μήνα ότι αυτό συνεχίζει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Με το που τελείωσε ο 1ος χρόνος σταμάτησε. Πήγα στο Chat , μου το επιβεβαίωσαν και μου είπαν να κάνω αίτημα και θα μου απαντήσουν από το τμήμα σταθερής. Περιμένω 4 μέρες και δε με ενημέρωσε κανένας. Πριν που ήμουν στην wind η αντίστοιχη καρτούλα λειτουργούσε όσο είχα τη σταθερή εκεί (+μια κάρτα internet με 1GB/μήνα έξτρα δώρο).

Να υποθέσω οτι βάζεις και κάρτα σχεδόν κάθε μήνα για να μπορείς να δέχεσαι κλήσεις;

Αν εισαι Θεσσαλονίκη στειλε μου πμ, εχω αρκετα παλια αλλα λειτουργικά ρουτερακια, να σου δωσω.

Καλημέρα.

Σε ευχαριστώ, αλλά δυστυχώς είμαστε αρκετά μακριά!!!

Τελικά έδωσα τα 19,90€ και πήρα το κλασσικό 108 της ZTE.

Εννοείται ότι έβρισκα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, αλλά η αγορά έγινε με κύριο γνώμονα την ευκολία!

Να υποθέσω οτι βάζεις και κάρτα σχεδόν κάθε μήνα για να μπορείς να δέχεσαι κλήσεις;

Όχι. Κάρτα κάθε τρίμηνο για να δέχεστε κλησεις

εκανε χθες αιτηση φορητοτητας απο wind σε vodafone(επεστρεψα με email τα χαρτια που μου ειχαν στειλει την παρασκευη στο μειλ μου).

εγραψα στην αιτηση πως θελω η φορητοτητα να γινει αμεσα,ξερει κανεις ποσες μερες θα παρει η ολη διαδικασια;ποτε η wind θα δει την αιτηση ωστε αν θελει να μου κανει προσφορα και να προλαβω τις 14 μερες;

εκανε χθες αιτηση φορητοτητας απο wind σε vodafone(επεστρεψα με email τα χαρτια που μου ειχαν στειλει την παρασκευη στο μειλ μου).

εγραψα στην αιτηση πως θελω η φορητοτητα να γινει αμεσα,ξερει κανεις ποσες μερες θα παρει η ολη διαδικασια;ποτε η wind θα δει την αιτηση ωστε αν θελει να μου κανει προσφορα και να προλαβω τις 14 μερες;

Βάσει ΦΕΚ έχεις 2 επιλογές:

1. Περιμένουν να λήξουν οι 14 μέρες, οπότε και χάνεται η πρόβλεψη των αγορών από απόσταση που σου δίνει δυνατότητα υπαναχώρησης

2. Δηλώνεις υπεύθυνα ότι απεμπολείς το δικαίωμα υπαναχώρησης και η φορητότητα ξεκινάει άμεσα (εντός 3 ημερών το πολύ)

Σε κάθε περίπτωση, πλέον η μόνη περίπτωση να προλάβεις να παρμείνεις στον παλιό πάροχο είναι στο διάστημα από τη στιγμή που ενημερώνεται για την φορητότητα και πριν να ενεργοποιηθεί η γραμμή στον νέο πάροχο. Πρακτικά εντός της ημέρας που ξεκινάει η διαδικασία.