Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως ειναι μια πολύ καλή τιμή.

Λόγω των αλλαγών στην διαδικασία φοριτότητας μηπως οι εταιρίες άρχισαν να επικοινωνούν με τους πελάτες λιγο πριν λήξει η προσφορά του συμβολαίου τους για να τους κρατήσουν κάνοντάς τους νέα προσφορά για 24μηνη ανανέωση;

Γιατί, τι άλλαξε στην διαδικασία φορητοτητας? Έχω να ενημερωθώ πολύ καιρό σχετικά και οι γνώσεις μου επί του θέματος είναι προ 2 ετών

Μήπως σου είπαν τι ποσοστό % είναι; Και εγώ θεωρώ πως είναι πολύ καλή τιμή και απορώ πως την κατάφερες χωρίς φορητοτητα φασαρία κτλ. Εμένα εδώ και έναν χρόνο με έχουν σε αορίστου συμβόλαιο και όταν τους παιρνω για να δεσμευτώ μου λένε από 23 στα 25....Τραγελαφηκα πράγματα.

Πλήρωνα ακόμα λιγότερα:

Πριν 2 χρόνια είχα forthnet με 24,9ευρώ και μου έγινε προσφορά από την vodafone (τηλεφωνικά) στα 19.2... Δέχτηκα την επόμενη μέρα κλήση από forthnet για αντιπροσφορά. Μετά από συνεχή ροή αντιππροσφορών (και συνεχόμενα fax ακύρωσης / υπαναχώρησης από μεριάς μου) έγιναν τα εξής:

- voda 19.2

- forthnet 18.6

- voda 17.2

- forthnet 15.6

- voda 15.2

Μετά από 1 μήνα ενεργοποιήθηκε η συνδιαστική με voda κινητής και πήγε 12,56... -1ευρώ λόγο ηλεκτρονικού λογαριασμού, 11,56ευρώ με 24 internet, δωρεάν αστικά-υπεραστικά και 60 λεπτά κινητά

Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό έφυγα από vodafone κινητής, και η συνδιαστική προσφορά παρέμεινε

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατί, τι άλλαξε στην διαδικασία φορητοτητας? Έχω να ενημερωθώ πολύ καιρό σχετικά και οι γνώσεις μου επί του θέματος είναι προ 2 ετών

Πλήρωνα ακόμα λιγότερα:

Πριν 2 χρόνια είχα forthnet με 24,9ευρώ και μου έγινε προσφορά από την vodafone (τηλεφωνικά) στα 19.2... Δέχτηκα την επόμενη μέρα κλήση από forthnet για αντιπροσφορά. Μετά από συνεχή ροή αντιππροσφορών (και συνεχόμενα fax ακύρωσης / υπαναχώρησης από μεριάς μου) έγιναν τα εξής:

- voda 19.2

- forthnet 18.6

- voda 17.2

- forthnet 15.6

- voda 15.2

Μετά από 1 μήνα ενεργοποιήθηκε η συνδιαστική με voda κινητής και πήγε 12,56... -1ευρώ λόγο ηλεκτρονικού λογαριασμού, 11,56ευρώ με 24 internet, δωρεάν αστικά-υπεραστικά και 60 λεπτά κινητά

Μάλιστα, μετά από λίγο καιρό έφυγα από vodafone κινητής, και η συνδιαστική προσφορά παρέμεινε

Καλά, εσύ το τερμάτισες :)

Λυπάμαι να σου ανακοινώσω ότι αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις πλέον... Τώρα, σε περίπτωση φορητότητας, ο πάροχος λήπτης κρατάει σε αρχείο την αίτηση για 14 μέρες, ώστε να παρέλθει το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης που προβλέπει ο νόμος για σύμβαση από απόσταση. Στη συνέχεια το καταθέτει στον πάροχό σου για άμεση διεκπεραίωση, οπότε το περιθώριο υπαναχώρησης χωρίς χρέωση είναι πολύ σύντομο.

Εάν θέλεις να διεκπεραιωθεί χωρίς αναμονή, πρέπει να συναινέσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός των 14 ημερών.

Αυτό έχει εγκριθεί από την ΕΕΤΤ και έχει δημοσιευθεί στην ΕτΚ.

Καλά, εσύ το τερμάτισες :)

Λυπάμαι να σου ανακοινώσω ότι αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις πλέον... Τώρα, σε περίπτωση φορητότητας, ο πάροχος λήπτης κρατάει σε αρχείο την αίτηση για 14 μέρες, ώστε να παρέλθει το δικαίωμα αναίτιας υπαναχώρησης που προβλέπει ο νόμος για σύμβαση από απόσταση. Στη συνέχεια το καταθέτει στον πάροχό σου για άμεση διεκπεραίωση, οπότε το περιθώριο υπαναχώρησης χωρίς χρέωση είναι πολύ σύντομο.

Εάν θέλεις να διεκπεραιωθεί χωρίς αναμονή, πρέπει να συναινέσεις ότι απεμπολείς το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός των 14 ημερών.

Αυτό έχει εγκριθεί από την ΕΕΤΤ και έχει δημοσιευθεί στην ΕτΚ.

Μήπως γι αυτό οι εταιρίες επικοινωνούν απο νωρίς με τους πελάτες τους για να τους κανουν νεα προσφορά πριν λήξει η 12/24μηνη που έχουν;

[ f i l i p p o s ]

Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι για πακετο vodafone με 24αρα ,απεριοριστα αστικα-υπεραστικα και μερικα λεπτα για διεθνη. Επίσης ενδιαφερομαι για vodafone tv αλλα αυτο με τα Novasports. υπαρχει καποιος π εχει κατι παρομοιο να μου πει τι τιμη πληρωνει?

Για δώστε καμιά πληροφορία σχετικά με την φορητότητα , τι άλλαξε;

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλαξε κανείς αποκωδικοποιητή στο VodafoneTV;

Βλέπω οτι εχει πλεον πολλές νεες δυνατότητες (όπως και το wind vision), αλλά πρεπει να παρουμε καινουριο αποκωδικοποιητή.

Ρε παιδιά πάμε καλά;

Πρέπει επειγόντως να επικοινωνήσω σήμερα μαζί τους για ένα θέμα που έχω με το σταθερό μου και πρέπει να λυθεί άμεσα γιατί μετακομίζω και είμαι από το πρωί σε γραμμή προτεραιότητας..

Χτύπησα 3 ώρες αναμονή σήμερα από το πρωί και δεν το σήκωσε κανένας. είμαι πάλι τώρα 10 και 45 στην αναμονή ξανά μισή ώρα σερί ήδη (!!!!) και πάλι δεν το σηκώνει κανένας..

Είστε σε γραμμή προτεραιότητας ξανά και ξανά κτλ.

Τι ρεζιλίκι είναι αυτό ρε παιδιά;

Πραγματικά έτοιμος είμαι να τα βρόντηξω και να φύγω..

Έτσι και το σηκώσουν τώρα θα ακούσουν τα καντιλια της ζωής τους.

Απαράδεκτοι σε βαθμό εμετού..

Ελλάς το μεγαλείο σου.

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι ότι μπορούμε να συζητήσουμε εν θερμώ στην κατάσταση που είσαι, αλλά τι σχέση έχει το μεγαλείο της Ελλάδος με την λειτουργία της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Vodafone...

Όχι ότι μπορούμε να συζητήσουμε εν θερμώ στην κατάσταση που είσαι, αλλά τι σχέση έχει το μεγαλείο της Ελλάδος με την λειτουργία της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της Vodafone...
Βρε φίλε μου από όλα τα παραπάνω αυτό σε πείραξε; πήρα τρεις μέρες άδεια για να κάνω δουλειές έξω επειδή μετακομίζω (που είναι όλες μισή ώρα υπόθεση αλλά εδώ τις κάνουμε μέρες) και το κερασάκι της τούρτας ήταν αυτό.

6 ώρες κοντά αναμονή στο τηλέφωνο και με απάντησαν 1:40 το βράδυ για να γίνει η δουλειά μου σήμερα το πρωί ενώ καιγομουν για χθες. αν είναι δυνατόν. πραγματικά δεν έχω λόγια.

ζήτησαν συγνώμη βέβαια αλίμονο.

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαιρετώ την παρέα.

Είμαι στην nova με vdsl γραμμή και το cinema pack με 49 ευρώ.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταθερή γραμμή χωρίς προβλήματα.

Μου έκαναν μια δελεαστική προσφορά από την vodafone με 46 ευρώ, στο full pack δηλαδή και τα αθλητικά της nova τα οποία

δεν με ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα, αλλά γιατί όχι....

Επίσης ένα πρόγραμμα που με τις αποδείξεις από super market γίνονται εκπτώσεις στα 46 ευρώ...

Θα ήθελα την γνώμη σας για την vdsl που με απασχολεί κυρίως, καθώς και για τον εξοπλισμό που προσφέρουν.

Είναι σταθερή η γραμμή ή δημιουργεί προβλήματα ; Αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη στα 49 με nova.

Το router έχει καλό wifi ;

Στα κανάλια που προσφέρουν, είναι και τα ελληνικά ; (ANT1, Mega, etv... κτλ....) ; (δεν τα αναφέρει το site τους...)

Παίζουν σταθερά ή δημιουργούν προβλήματα ;

Ο αποκωδικοποιητής είναι και tv box ; Μπορώ να βλέπω και netflix ας πούμε ;

Και όποια άλλη συμβουλή-παρατήρηση..... θα ήταν ευπρόσδεκτη....

Ευχαριστώ πολύ !!!

Edited by pmakridis

Χαιρετώ την παρέα.

Είμαι στην nova με vdsl γραμμή και το cinema pack με 49 ευρώ.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταθερή γραμμή χωρίς προβλήματα.

Μου έκαναν μια δελεαστική προσφορά από την vodafone με 46 ευρώ, στο full pack δηλαδή και τα αθλητικά της nova τα οποία

δεν με ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα, αλλά γιατί όχι....

Επίσης ένα πρόγραμμα που με τις αποδείξεις από super market γίνονται εκπτώσεις στα 46 ευρώ...

Θα ήθελα την γνώμη σας για την vdsl που με απασχολεί κυρίως, καθώς και για τον εξοπλισμό που προσφέρουν.

Είναι σταθερή η γραμμή ή δημιουργεί προβλήματα ; Αυτή την στιγμή είναι κλειδωμένη στα 49 με nova.

Το router έχει καλό wifi ;

Στα κανάλια που προσφέρουν, είναι και τα ελληνικά ; (ANT1, Mega, etv... κτλ....) ; (δεν τα αναφέρει το site τους...)

Παίζουν σταθερά ή δημιουργούν προβλήματα ;

Ο αποκωδικοποιητής είναι και tv box ; Μπορώ να βλέπω και netflix ας πούμε ;

Και όποια άλλη συμβουλή-παρατήρηση..... θα ήταν ευπρόσδεκτη....

Ευχαριστώ πολύ !!!

Εχω κι εγώ το nova full pack (αθλητικά+cinema) με vdsl στα 53 ευρώ τελική τιμή αλλά το σκέφτομαι για το vodafone tv, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου.

Ομως: α) με 49 ταχύτητα στη nova όπως καταλαβαίνεις το έχεις τερματίσει και το πιο πιθανό με voda είναι να είναι ή χαμηλότερη ή στην καλύτερη η ίδια και

β) το cinema της voda δεν είναι το ίδιο με το cinema της nova. Οι καλές ταινίες απότι έχω καταλάβει είναι επί πληρωμή. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν πρωτίστως οι ταινίες και μετά τα αθλητικά, τότε μάλλον δεν σε συμφέρει

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Εχω κι εγώ το nova full pack (αθλητικά+cinema) με vdsl στα 53 ευρώ τελική τιμή αλλά το σκέφτομαι για το vodafone tv, οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω στις ερωτήσεις σου.

Ομως: α) με 49 ταχύτητα στη nova όπως καταλαβαίνεις το έχεις τερματίσει και το πιο πιθανό με voda είναι να είναι ή χαμηλότερη ή στην καλύτερη η ίδια και

β) το cinema της voda δεν είναι το ίδιο με το cinema της nova. Οι καλές ταινίες απότι έχω καταλάβει είναι επί πληρωμή. Οπότε αν σε ενδιαφέρουν πρωτίστως οι ταινίες και μετά τα αθλητικά, τότε μάλλον δεν σε συμφέρει

Σε ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά... τι εννοείς επί πληρωμή ;

Σε ευχαριστώ για την απάντηση... αλλά... τι εννοείς επί πληρωμή ;

Εννοώ ότι τις νοικιάζεις, δεν ξέρω ακριβώς πόσο. 3-4 ευρώ φαντάζομαι

Οι δωρεάν ταινίες είναι παλιές

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Long story short. Έχω 2 ίδιες γραμμες η μία στα 23, άλλη στα 17 Ευρώ. Η 23άρα είναι αορίστου (αφού μετά από οχλήσεις επανειλλημένες για δέσμευση μου το πάνε μονο 25) και παρουσίασε βλάβη η οποία από τον ΟΤΕ θεωρείται μη επιλύσιμη. Η Voda θέλει να μου κάνει έκτπωση λόγω του προβλήματος και να μου το κάνει στα 17 (δηλαδή κάτι που ήδη θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου αν υπήρχε θέση για φορητότητα) αλλά θέλει να μου κάνει ταυτόχρονη δέσμευση (χωρίς τα έξτρα 3 πάγια που είχα πάρει στην αναννέωση της δεύτερης γραμμής). Είμαι υποχρεωμένος να δεσμευτώ; Υπάρχει κάποια προτροπή/ιδέα;

Όσοι έχουν κάνει πρόσφατα ανανέωση για VDSL 30 με απεριόριστα σταθερά και 360' κινητά, τί τιμές έχετε πάρει?

Για διάρκεια επιμένουν 24 μήνες, ή το κατεβάζουν και σε 12?

Σήμερα πέτυχα στη Θεσσαλονίκη έναν της vodafone αλλά αυτή τη φορά για τη σταθερή τηλεφωνία και με κάνει εντύπωση να προσφέρει συμβόλαιο στο δρόμο... Περίεργο ε; Συνήθως τόσα χρόνια μοίραζαν νούμερα κινητής με προσφορές αλλά για σταθερή πρώτη φορά το είδα στα μάτια μου του μίλησα και έλεγε για φοιτητική προσφορά γιατί πηγαίνει προς το παρόν μόνο σε φοιτητές... Λίγο πριν την Αγγελάκη...

Έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο;;;

Παλιότερα (ως hol) έπαιρναν σβάρνα τα σπίτια, έλεγαν πως είναι από τον ΟΤΕ (έναν έλεγχο στην γραμμή να κάνουμε) και σου πάσαραν υπηρεσίες της hol. Πολλοί θα σου πούνε παρόμοιες εμπειρίες.

Καλησπερα στο φορουμ

Ειχα κάνειι αίτημα online απο γραμμη adsl triple play να αποκτησω το vodafone tv anywhere . Αυτο σημαινει πως αιτουμαι να γινει η γραμμη μου vdsl?

Σας ρωταω γιατι μου αναβαθμισαν τη γραμμη χωρις τη συναινεση μου σε 50αρα με δυο χρονια δεσμευση και μαλιστα σε τιμη μεγαλυτερη του τιμοκαταλογου 52,5 ευρω.

Είχα επικοινωνήσει μαζι τους μεσω chat τουλαχιστον τρεις φορες και μου ειπαν πως θα ερθει σε επικοινωνια το τμημα εξυπηρετησης πελατων για το θεμα μου κατι που δεν εγινε ποτε.

Στην ερωτηση μου ποσα θα πληρωσω για αποδεσμευση μου ειπαν 205 ευρω.

Τελικα προκληθηκε αυτο το θεμα απο το αιτημα μου και μονο ή με δουλευουν; Αν ισχυει το δευτερο τι πρεπει να κανω;

Σας ευχαριστω

ΥΓ. Επισης να αναφερω πως μου ειχαν στειλει ρουτερ αλλα οχι το καινουργιο box της vodafone. το vodafone tv δε λειτουργει πια.

Καλησπερα.. Εχουμε κανενα νεο για προσφορες για το πακετο τηλεφωνια και τηλεοραση μαζι και τα αθλητικα μαζι nova για παλιο χρηστη... Μιλαμε 24 mb....Που τελειωνει σε λιγο το συμβολαιο του...

Καλησπέρα.

Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο στη nova και σκέφτομαι να πάω σε Vodafone tv.

Έκανε κάποιος πρόσφατα αυτή την μετάβαση, να μου πει την εμπειρία του;

Η υπηρεσία τρέχει απροβληματιστα;

Σχετικά με την nova πώς είναι η ταχύτητα του Internet;

Γενικά πως είναι η εμπειρία από την υπηρεσία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα.

Τον άλλο μήνα τελειώνει το συμβόλαιο στη nova και σκέφτομαι να πάω σε Vodafone tv.

Έκανε κάποιος πρόσφατα αυτή την μετάβαση, να μου πει την εμπειρία του;

Η υπηρεσία τρέχει απροβληματιστα;

Σχετικά με την nova πώς είναι η ταχύτητα του Internet;

Γενικά πως είναι η εμπειρία από την υπηρεσία;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι χρόνια στη nova και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μου έκαναν μια πολύ δελεαστική προσφορά από την vodafone με 45 ευρώ

3play τηλεόραση όλα τα κανάλια και αθλητικά novasports

300 λεπτά σε κινητά και εξωτερικό

Από κολλητό που είχε, αλλά και από εδώ, έμαθα πως τις νέες ταινίες τις πληρώνεις έξτρα.

Επίσης ο φίλος μου είχε προβλήματα και με την γραμμή, αλλά και με λογαριασμούς που έρχονταν λάθος και

δεν μπορούσε να βγάλει άκρη....

Αυτό το κατάλαβα κι εγώ όταν μου έστειλαν λάθος συμβόλαιο και 4 μέρες προσπαθούσα να βρω κάποιον

υπεύθυνο...!

Τελικώς το ακύρωσα όσο είχα καιρό.... (δίνουν 14 μέρες περιθώριο να ακυρώσεις...)

Καλημερα... Εγω πηρα την vodafone να ρωτησω για το πακετο αυτο τηλεφωνια ιντερνετ 24, τηλεοραση και μαζι την nova και μου ειπαν για το ποσο των 36,50 ευρω...Δεν μου ανεφεραν για 26,50!!! Υπαρχει καποια προσφορα;;

Παράθεση Επεξεργασία

Καλημερα... Εγω πηρα την vodafone να ρωτησω για το πακετο αυτο τηλεφωνια ιντερνετ 24, τηλεοραση και μαζι την nova και μου ειπαν για το ποσο των 36,50 ευρω...Δεν μου ανεφεραν για 26,50!!! Υπαρχει καποια προσφορα;;

Εμας αυτη την προσφορά μας την ειχαν κανει σε κατάστημα του Πειραιά. Κρατησαμε εντέλει τον πάροχο που είχαμε γιατί μας εκαναν καλύτερη προσφορα απο 48 και κατι στα 43

Edited by Vasileios
Despina!