Student Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Καλησπέρα σας. Τις τελευταίες ημέρες έχω κάποια προβλήματα με το σταθερό όπως ότι νεκρώνει, όταν μιλάω «κόβεται» η γραμμή, μερικές φορές όταν με καλούν λέει «ο συνδρομητής που καλέσατε έχει πιθανών το τηλέφωνό του απενεργοποιημένο» λες και είναι κινητό ή άλλες φορές χτυπάει μία φορά και μετά ακούγεται «η κλήση σας είναι σ’ αναμονή». Πήρα χθες το πρωί τηλέφωνο στη Hol και μετά από επικοινωνία που είχα με τον τεχνικό διαπίστωσε – μέσα από ελέγχους – ότι στη γραμμή μου υπάρχουν δύο τάσεις! Δηλαδή, η Hol για να καλώ και να με παίρνουν τηλέφωνο μου στέλνει μία τάση, αλλά υπάρχει και μία δεύτερη αγνώστου παρόχου (δεν μπορούν να δουν ποιος πάροχος είναι) που δημιουργεί τα προβλήματα. Πως έγινε αυτό ? Πως μπορεί να υπάρχουν δύο τάσεις σε μία γραμμή ? Φταίει που στα 10 μέτρα από το σπίτι μου υπάρχουν άλλα δύο σπίτια που έχουν και αυτά Hol ? :worry: Πάντως συγχαίρω τη Hol για την τεχνική υποστήριξή της. Τους πήρα τηλέφωνο στις 10:30, έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης (κάτι που δεν το έκανε ο ΟΤΕ) στις 10:36 και με πήραν από το τεχνικό τμήμα μετά από 10-15 λεπτά! Συγχαρητήρια. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 απο γραμμη πως παει η hol στη δυτικη Θεσσαλονικη? λεω να κανω μεταφορα απο forthnet. τι λετε? αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 παιδια θελω κ εγω να μπω hol αλλα μου λενε μονο για PSTN συνδεση!Δεν εχω καποιο ιδιαετερο προβλημα αλλα εχω παρει ISDN ασυρματα απο Γερμανια κ τωρα τα βλεπω να αχρηστευονται!Υπάρχει καποια λυση για να μην τα πεταξω; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 χθές μεταφέρθηκα απο ΟΤΕ σε HOL. Έγινε η ενεργοποίηση αλλά ταυτόχρονα νέκρωσε το τηλέφωνο. Δεν έχω σταθερό τηλέφωνο καθόλου! Χθες δήλωσα την βλάβη, είπαν πως θα επικοινωνούσαν χθες αλλά τίποτα. Τους ξανα πήρα τηλ σήμερα και είπαν πως θα το ξανα δηλώσουν για βλάβη... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ποιό ασύρματο μοντέλο modem/router δίνει η HOL; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 netfaster iad2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έκανα αίτηση για μεταφορά στην HOL απο ΟΤΕ, στην ερώτηση μου αν θα μείνω κάποιο διάστημα χωρίς τηλέφωνο μου απάντησαν όχι. Αληθεύει η είναι παραμύθι; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έκανα αίτηση για μεταφορά στην HOL απο ΟΤΕ, στην ερώτηση μου αν θα μείνω κάποιο διάστημα χωρίς τηλέφωνο μου απάντησαν όχι. Αληθεύει η είναι παραμύθι; Aν κατα τη διαρκεια της μεταφορας δεν δημιουργηθει καποιο προβλημα τοτε πραγματι δεν θα κοπει το τηλεφωνο σου, παρα μονο για λιγα λεπτα την στιγμη που θα μπεις στη HOL. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Γεια σε όλους. Σήμερα μπήκα στο site http://pingtest.net για να δω αν έχω καλό Ping και πόσο Packet Loss έχω. Έχω αρκετά καλό Ping αλλά το Packet Loss ξεπερνά το 80% :mad: Έχω χρησιμοποιήσει όλους τους Browsers (ακόμα και τον IE9 Technical Preview) και μου δείχνει τα ίδια... Όταν απενεργοποιώ το Java Plugin, το Packet Loss δεν μετριέται και παίρνω καλό βαθμό, από Α - Β... Φταίει κάποια ρύθμιση του Router μου; Έχω το NetFasteR IAD... Please help! :ninja: http://www.pingtest.net/result/13363526.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Εδώ και 5 μέρες (απο τις 22 Μαρτίου) είμαι χωρίς τηλέφωνο. Η ενεργοποίηση έγινε στις 22/3 αλλά δεν έχω καθόλου σήμα στην γραμμή. Η εσωτερική εγκατάσταση είναι σωστή. Έλεγξα και το καλώδιο του ΟΤΕ που είναι έξω απο το σπίτι και δεν έχει τάση/σήμα. Η πλάκα είναι οτι οταν οι γονείς μου πήραν τηλ στην HOL τους λέγαν να αλλάξουν τις μπρίζες του τηλεφώνου σε RJ. Σήμερα που μίλησα εγώ μαζί τους, δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ γιατί όπως μου είπαν αυτοί έχουν κανονικά σήμα. Το νούμερο πάντως είναι σε λειτουργία γιατί όταν το καλώ απο το κινητό συνδέεται κανονικά. Ξέρει κανείς ποσο καιρό θα κάνει για να λυθεί το θέμα; Είμαι 5 μέρες χωρίς σταθερό και ιντερνετ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pzas Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Παλι εδω παιδια ..δειτε λιγο αν μπορειτε να βοηθησετε με το προβλημα μου στο θεμα αυτο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3144111#post3144111. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταφορά μου στην Hol. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι να βάλω το καινούργιο modem/router που είναι το NetFasteR IAD 2 η να κρατήσω το παλιό ένα Speedtouch 585 v6; Ποιο είναι καλύτερο; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Σήμερα ολοκληρώθηκε η μεταφορά μου στην Hol. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι να βάλω το καινούργιο modem/router που είναι το NetFasteR IAD 2 η να κρατήσω το παλιό ένα Speedtouch 585 v6; Ποιο είναι καλύτερο; Δοκιμασε και τα δυο να δεις με ποιο ανταποκρινεται καλυτερα η γραμμη σου. Εγω παντως σου προτεινω το NetFaster. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Όταν μεταφερθεί η ADSL από τον OTE στην HOL θα παραμείνουν τα παλιά Username και Password; h θα πρέπει να μου δώσουν νέα; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Όταν μεταφερθεί η ADSL από τον OTE στην HOL θα παραμείνουν τα παλιά Username και Password; h θα πρέπει να μου δώσουν νέα; ε καλα τωρα τι ερωτηση ειναι και αυτη?:blink: ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Edit Να σημειωσω ακομα οτι χανεις και τα τυχων εμαιλ που εχεις στον οτε Edited April 18, 2010 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 ε καλα τωρα τι ερωτηση ειναι και αυτη?:blink: ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Να σημειώσω ότι το Όχι απευθύνεται στην ερώτηση αν θα κρατήσεις το username και το password του Οτε. Η Hol θα σου δώσει καινούργιο. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 κάποιο σχόλιο για την HOL τηλέφωνία και internet..... στην περιόχη του Πόρτο Ράφτη?? αξίζει να ασχολήθει κανείς???:mad: Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
offer Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Mε πήρε μία κυρία τηλεφωνο 21:00 το βράδυ και με ρωτησε αν θέλω να κανω το τηλεφωνο hol και το κινητο μου vodafon και οτι υπάρχει προσφορά αν τα συνδιάσω.μου ανέφερε ότι αν προχωήσω θα μου ζητήσει κάποια στοιχεία και επειτα θα έρθει ο courier να υπογράψω κατι χαρτια και να παραλάβω την κάρτα sim. Είναι έγκυρος αυτός ο τρόπος ή άλλα θα πώ άλλα θα καταλάβει και φοβάμαι μήπως ειναι απατεώνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ασε της τηλεφωνικες απατες και πανε σε καποιο κοντινο καταστημα εαν σε ενδιαφερει κατι αναλογο! αυτος που θελει να κανει κατι το κανει ,ψαχνεται και απο μονος του!δεν χρειαζεται να πριζουν τον καθε ενα τηλεφωνικα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Πάντως, αυτή είναι η διαδικασία στη HOL, έρχεται courier, υπογράφεις και τέλος. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Αν έχεις hol internet μόνο (http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=63&itmID=51&la=1), αυτό το πακέτο που δίνουνε στο url που δινω δηλαδη, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και τηλεφωνο?(να μπορει να σε καλεσει δηλαδη καποιος ή να καλέσεις εσύ καποιον με χρονοχρέωση - οπως γίνεται στο adsl economy της forthnet). Ευχαριστω. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Καλό απόγευμα! Θα ήθελα να ρωτήσω η HOL προσφέρει στους συνδρομήτες της να μπορουν να λαμβάνουν αλλά και να στέλνουν sms απο το σταθερό τους τηλέφωνο ή μόνο ο οτε έχει αυτην την υπηρεσία?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Μια ερώτηση παιδιά. Αν έχεις hol internet μόνο (http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=63&itmID=51&la=1), αυτό το πακέτο που δίνουνε στο url που δινω δηλαδη, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και τηλεφωνο?(να μπορει να σε καλεσει δηλαδη καποιος ή να καλέσεις εσύ καποιον με χρονοχρέωση - οπως γίνεται στο adsl economy της forthnet). Ευχαριστω. Αυτό το πακέτο αν δεν κάνω λάθος κάθεται πάνω σε τηλεφωνία ΟΤΕ. Οπότε έχεις κανονικά τις χρεώσεις αλλά και το πάγιο του ΟΤΕ. Το hol double-play lite κάνει αυτό που θες εσύ. (χωρίς πάγιο ΟΤΕ) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4000J Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Παιδια εχω hol και σε ενα μηνα λήγει η ετησια συνδρομη μου.Μπορει να φυγω απ την hol, εχετε ακουσει καμια εταιρεια να ετοιμάζετε να κάνει καμία προσφορα ετησιου πακετου internet και τηλεφονιας μαζι με καποιο netbook τους προσεχη μήνες ή τωρα σε λίγες μέρες? Παράθεση TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic7 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Καλησπερα σε ολους. Προσφατα απεκτησα σταθερο απο vodafone σε hol και μου συμβαινει το εξης :οταν με καλουν απο κινητο cosmote το τηλεφωνο μου δεν καλειτε! Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts