Jump to content

offer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by offer

  1. Περιμένω, λογικά θα το φτιάξουνε και θα μου το ξανα φέρουν πίσω!
  2. εμένα το κινητό κολούσε και το εστειλα πίσω...(εγγύηση)
  3. Καλησπέρα, και εγώ έτσι το χρησιμοποιώ με εταιρικό και προσωπικό και το έχω πάρει καινούργιο εδώ και ένα μήνα και η μπαταρία θέλει φόρτιση κάθε μέρα.Αν δεν είχε το πρόβλημα με την μπαταρία ειναι πάρα πολύ καλό κινητό
  4. Καλημέρα! Πάς start-> Programs ->file explorer -> αναζητάς την εικόνα που θέλεις και πατάς menu-> beam file... και κάνει αναζήτηση για συσκευές bluetooth !!!
  5. Μάπα το καρπούζι!!!!! Η μπαταρία κρατάει λιγότερο απο 24 ώρες, και όταν σε παιρνουν τηλεφωνο ή οταν πέρνεις εσύ δεν σε ακούνε καθόλου ή με παράσιτα!!απο τις 5 κλήσεις στις 3 έχεις πρόβλημα. ΤΖάμπα Τζάμπα Τζάμπα να πάρει.... Εκτός αν θέλει κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρω.Σε 'ολα τα άλλα το κινητό ειναι μια χαρά, κρίμα την acer.
  6. Υπάρχει επιλογή όταν χτυπάει το τηλεφωνο και απαντάω να κλειδώνει η touch screen εικόνα ώστε να μην πατιέται απο το αυτί η το μάγουλο κατα λάθος ??? όπως έχει το omnia I900
  7. όταν φορτίζει πότε καταλαβαίνεις ότι έχει γεμίσει?? όταν γίνει πράσινο το λαμπάκι? γιατι εμένα γίνεται πράσινο το λαμπάκι αλλα στην μπάρα δείχνει ότι φορτίζει!!!
  8. Nαι απο VnP! αλλα την Αγγλική έκδοση γιατι η ελληνική ειχε τελειωσει και δεν ηξεραν ποτε θα ξανα παρουν. Tώρα πώς το είχαν ελληνικό .. . ??? Το παρέλαβα το κινητό!! όμορφο!! θέλω να ρωτήσω που ειπάρχει επιλογή για να δώ πόσες επαφές έχω στην συσκευή εννοώ να λέει π.χ. 200 επαφές. Eπίσης μπορώ να βάλω κάρτα 16GB ??
  9. τελικά το παράγγειλα απο Ελλάδα! περιμένω να μου έρθει την Δευτέρα.Στο εξωτερικό τους έστειλα email να το ακυρωσουν ακομα δεν το εχουν stock!
  10. Mε πήρε μία κυρία τηλεφωνο 21:00 το βράδυ και με ρωτησε αν θέλω να κανω το τηλεφωνο hol και το κινητο μου vodafon και οτι υπάρχει προσφορά αν τα συνδιάσω.μου ανέφερε ότι αν προχωήσω θα μου ζητήσει κάποια στοιχεία και επειτα θα έρθει ο courier να υπογράψω κατι χαρτια και να παραλάβω την κάρτα sim. Είναι έγκυρος αυτός ο τρόπος ή άλλα θα πώ άλλα θα καταλάβει και φοβάμαι μήπως ειναι απατεώνες!
  11. Καλησπέρα, το έχω παραγγείλει και εγώ (acer dx900) απο το εξωτερικό και περιμένω να μου έρθει. θέλω κινητό με 2 sim και WM . το μόνο που με δυσκόλεψε να το επιλέξω ειναι οι διαστάσεις του, αλλα άλλο κινητό επώνυμο με 2 sim και WM δεν νομίζω να υπάρχει. όταν βγεί καινούργιο , θα βγεί καινούργιο και αν έπερνες οπoιοδήποτε κινητό με αποτέλεσμα να γίνει παλιό αυτό που έχεις πάρει! άρα πιστεύω ειναι καλή επιλογή. Υ.Γ. όσο για την μπαταρία πιστεύω να κρατάει καλά γιατί σε όλα τα κινητα με τέτοια οθόνη χρειάζεται συχνά φόρτισμα.(έχω το omniai900).
  12. Καλησπέρα, ειπάρχει δυνατότητα να ηχογραφούνται οι τηλεφωνικές κλήσεις,
  13. υπάρχει δυνατότητα να ηχογραφεί τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις???
  14. πως βάζω να ζητάει κωδικό στην sim οταν το ανοιγω??
  15. Ευχαριστώ!! Έβαλα το προγραμματάκι και ειμαι στις ρυθμίσεις ! όλα εντάξει !!
  16. Χρόνια πολλά! καλή χρονιά!! έχω το omnia SGH I900 και δεν μπορώ να βρώ (δεν ξέρω και αν έχει..) την συνολική χρονική διάρκεια π.χ. των εξερχομένων κλήσεων !! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ??
×
×
  • Create New...