Jump to content

giannis4000J

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannis4000J

  1. να σε καλα, απλο αλλα αν δε το ξερεις... και εγκυκλοπαιδικα... οπως ειπε ο athanaso παρατεταμένο πάτημα & μόλις ακούσετε έναν ήχο θα πρέπει να σύρετε το εικονίδιο στην βάση της οθόνης που σας βγάζει ενα καδο οπου το πάτε πάνω και πατηστε μια φορα πάνω στον καδο για να σβήστει το εικονιδιο. thanks φιλε :)
  2. πως βγαινουν οι συντομευσεις απο την επιφανεια εργασιας του κινητου παιδια, κουφο αλλα δε μπορω να το βρω, στο μενου ταπετσαρια εχει μόνο εισαγωγη εφαρμογων κλπ, δεν εχει αφαιρεση.
  3. thanks φίλε και thanaso, απο την ταπετσαρια πως φευγουν μερικες συντομευσεις που εχουν μπει κατα λάθος, πχ εχει μπει η συντομευση του εταιρικου ημερολογιου των χαρτων των προχειρων, και μια απο αυτες την έβαλα 2 φορες κατα λαθος. Το κινητο το ειχα κλειστο απο περσι τον ιουνιο που το ειχα παρει και το ανοιξα πριν καμια εβδομαδα, ειχα επαγγέλματικα κ αλλα προβλήματα και δεν ειχα όρεξη να ασχολειθω με το milestonaki mou, ξεκόλλησα με τα προβληματα και είπα να ασχοληθω με το μιλεστονε μετα απο 10 μηνες :blink:.ΟΛους τους μηνες δεν εχω κάνει καμια αναβαθμιση στο κινητο οπως το πηρα, τι πρεπει να κανω για να το αναβαθμισω παιδια, παντος ειναι πολυ καλο smartphone, oi fotografies του ειναι πολυ μέτριες σε αντιθεση με το νοκια των 120 ευρω που ειχα, για το βιντεο δε ξερω, δεν εχω περασει βιντεο στο υπολογιστη να δω τι γινετε.Θα αρχιζω να το ψαχνω αυτες τις μέρες να το μαθω καλα :up:
  4. με συνχωρεις αλλά δεν ειναι πολυ χαζο αυτο?.. μπορει να ειναι smartphone αλλά δε παύει να ειναι και phone, απορώ πως δε το προέβλεψαν οι κατασκευαστές των smarts phones διαφορών εταιρειών.Και σπαζομαι γιατι σκεφτομαι οτι για να το χρησιμοποιησω στην παρουσα φάση σαν ξηπνητηρι θα πρεπει να το εχω δίπλα απ το κεφαλι μου ανοιχτο όλο το βραδυ... που σημαινει ακτινοβολια περιτη, ξοδεμα μπαταριας και ρουφιανιλικη!! (γιατι εγω ψιλοπιστευω οτι τα αμερικανακια και ολες οι εταιρεις κινητων μας εχουν βάλει σε αυτο τον bigbrother απο χρονια) εχω ακουσει λιγα πραγματα γι αυτο. Ενας μου πρωτεινε να το βάζω το βράδυ σε λειτουργία flight mode, κάπου αλλού διαβασα οτι υπάρχη ενα patchaki που μπορω να το κατεβάσω απο το market και να δουλεύει σαν ξυπνητήρι και κλειστό, αλλα δε μπορω να βρώ που το ειχα δει αυτο επειδη το εψαξα προχειρα στην δουλεια και εχασα το link.Θα το ψάξω και θα δω. ta widget θα τα κατεβάσω απο το μαρκετ? sory δε ξερω και πολλα :worry: έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο ;)
  5. το κινητο εχει το κλασικο ξηπνητηρη απ την μάνα του, εγω κατεβασα και κανα 2 ξηπνητηρια απο το market, ε λοιπον μωλις το σβηνω η σβήσει απο μπαταρια μόνο του το πρωϊ δε θα χτυπησει, και ο προϊσταμενος θα με μαμισει , δλδ θα αργισω ή θα χάσω το μεροκαματο, τι κανω γι αυτο το προβλημα ρε παιδια? Πως επιλέγω όταν εγω θέλω να εχω ιντερνετ, π.χ κλεινω το wifi και το 3g, αλλα αυτο συνδεετε με την wind στη συνεχεια, μήπως αυτο με χρεωσει...χρεωνει? Και κατι αλλο... Δε κρατα και πολυ η μπαταρια του γμτ, δε ξέραν να τα φτιάξουν να κρατα τουλαχιστο 2 μερες, μιλαω να μη το σκαλισω πάνω απο 10 λεπτα για να κρατησει μια μερα αφορτιστο.
  6. Σε σημεία που δεν υπάρχη wifi εχω ιντερνετ απ τον πάροχο, δλδ οταν δε διαβαζει δυκτυο wifi το κινητο συνδεετε με τον παροχο? αυτο με χρεωνει? Πως απενεργοποιω το ιντερνετ οταν δεν εχω δυκτυο WIFI FREE.Δε θελω δλδ να συνδεετε με τον παροχο. thanks αρχηγε προκαταβολικα
  7. Ευχαριστω πολυ φιλε και ενα ακομη ευχαριστω στον vagelisda ποιο πανω. Μου φενετε γελοιο κινητο αυτης της τεχνολογιας να εχει αυτο το bug :confused:. αυτο που λες θα το κατεβασω μέσα απ το ιντερνετ του κινητου?.Δλδ θα το βαλω στο γκουγκλε θα το αναζητησω θα το κατεβασω και μετα εγκατασταση χωρις να σβησω τιποτα? ποιες εφαρμογες λεει να σβησεις, μάλον το ξυπνητιρη θα σβησω και τους εταιρικους λογαριασμους... τι αλλο να σβησω :worry: Το 25% του φωτισμου το ρυθμισα, οπως και το (WiFI, Bluetooth) το βάζω οποτε τα εχω αναγκη.Το 3g το απενεργοποιησα αλλα τι ακριβως κάνει.. δλδ ποια η διαφορα του με το 2g. Kαι κάτι τελευταιο.. ενω κλεινω το wifi, το ιντερνετ συνεχιζει να δουλευει στο κινητο απ τον πάροχο.Πως κλεινω τα παρε δωσε του ιντερνετ με το παροχο, αυτο εννωεις με το APNDroid/Data Toggle που λες να βάλω?. Ο πάροχος χρεωνει με τον χρονο που εισαι μέσω αυτου στο ιντερνετ ή με τα κατεβάσματα που κάνεις? thanks και πάλι
  8. καλημερα φιλε και ευχαριστω, εχω καιρο να μπω εδω μέσα γιατι ειχα τρεχαματα. Βρηκα την λυση στο πρωτο που ειχα ρωτησει... συνδεοντας με usb sto pc to milestone αφου ανοιξα το μενου audio toy MILESTONE πηρα με το ποντικι το φακελο με τα 2gb τραγουδια και τον εσυρα στο φακελο audio του κινητου και αντιγράφηκαν ολα. Κατι αλλο, παρατηρησα οτι αν βάλω αφυπνιση (αφυπνιση του κινητου που εχει απ την μανα του) και κλεισω το κινητο δεν χτυπαει η αφυπνιση, γιατι και πως το αλλαζω αυτο ξερεις εσυ ή καποιος αλλος να βοηθησει.Το ιδιο συνεβει και απ ενα ξυπνητηρι που κατεβασα απ το android market Προχθες συνεδεσα το wifi στο ρουτερ του σπιτιου μου, μπηκα στο android market και ειδα παρα πολλες εφαρμογες... επαθα πλακα:blink:, σε μερικες καταλαβενα σε ποια πραγματα αναφεροντουσαν σε αλλες οχι επειδη δε ξερω καλα αγγλικα, ξερει κανεις πως μπορω να σρεφομαι σε συγκεκριμενες εφαρμογες οι παιχνιδια με μηχανη αναζητησεις, και να ψαχνω στα ελληνικα.Δλδ να γραφω, ψαλιδισμα τραγουδιων για ηχους κλησεις και να με παει σε 50 εφαρμογες πχ που κανουν αυτο το πραγμα, μπορω να τα βρισκω απ το υπολογιστη που εχω σπιτι αυτα και να τα μεταφερω στο milestone? Πως θα βρισκω το προγραματακι ή το παιχνιδακι που θελω γρηγορα χωρις να κατεβαινω κατεβατα απ το κινητο μεσω του android market. Και κατι τελευταιο, ποσο κραταει η μπαταρια σας βρε παιδια???, οι αλλες μαρκες παρομοιων κινητων εχουν ποιο καλη μπαταρια γιατι το μιλεστονε δε βλεπω να σκιζει σε αυτο τον τομεα.
  9. Καλησπερα παιδια. Συνδεσα με το usb το κινητο στο υπ/στη και εκανα συνχρονισμο, πηρα τον φακελο με τα τραγουδια(2gbite χωρητικοτητα) απ την επιφανεια εργασιας με το ποντικη και το εσυρα στο φακελο MUSIC του κινητου, αντεγραφηκαν τα τραγουδια, περιπου 300 τραγουδια ειναι. Μπηκα μετα μεσα στους ηχους κλησης να επιλεψω ενα για ηχο κλησης και μου βγάζει μόνο τα τραγουδια που εχει το milestone.Παω μετα στο φακελο μουσικη και επιλεγω ενα τραγουδι, ουτε απο εκει μπορουσα να το βάλω στους ηχους κλησης, γιατι? πως θα βαλω απ αυτη την λιστα ηχο κλησης? Και κατι αλλο, ενω ειχα κλεισει το wifi μου ζητησε να κανω λογαριασμο gmail, τον εκανα και μετα μου ανοιξε το μαρκετ.Πωα αφου ειχα κληση το wifi κατεβασα ενα παιχνιδι quiz?
  10. Ποιο μενου πρεπει να απενεργοποιησω βρε παιδια για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα ενεργοποιησω κατα λαθος το ιντερνετ μέσω της wind με αποτελεσμα να με χρεώσει...αυτο το μυνημα που μου βγάζει και λέει ενημερωση λογισμικου και κατι αλλα μηνυματα περι συνδεσεων... φοβάμαι μηπως συνδεθει μόνο του στο παροχο WIND και με χρεώνει...?
  11. μπορω να φτιαξω στο σταθερο υπολογιστη δυο λογαριασμους (gmail kai google) και να μεταφερω τους κωδικους τους (username kai pass) στο κινητο. παλι λεει ενα μενου οτι για να εχω επαφη με το σταθερο υπολογιστη πρεπει να βαλω ενα κωδικο στο υπ/στη του τύπου 192.168.1.1, νομιζω αυτος ειναι... αυτο γιατι χρειαζετε. Και μια ρωτηση για την μπαταρια, προχθες ενεργοποιησα το wifi στην πλατεια της΄πόλης μου που εχει δωρεαν internet, και ειδα οτι αδειασε το 50% της μπαταρίας χωρις να ψαχτω στο ιντερνετ επειδη δε το ξερω το κινητο ακομα... λογικο το βλεπετε αυτο? Ποιο μενου πρεπει να απενεργοποιησω βρε παιδια για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα ενεργοποιησω κατα λαθος το ιντερνετ μέσω της wind με αποτελεσμα να με χρεώσει...αυτο το μυνημα που μου βγάζει και λέει ενημερωση λογισμικου φοβάμαι μηπως συνδεετε μόνο του στο παροχο WIND και με χρεώνει...? Ευχαριστω φίλε
  12. μπορει να με βοηθησει κανεις σε αυτα?
  13. καλημερα παιδια, πως μπορω να βγάζω μενου απ την ταπετσαρια του κινητου. Βασικα θελω να βγάλω τις 2 εβαρμογες ανιχνευσεις του google, τη μία απ τις δυο την εβαλα καταλαθος απο την προσθεση μενου στην οθόνη.Και δε μπορω να καταλαβω και το αλλο, γιατι μου ζητάει συνέχεια να κάνω λογαριασμό στο google, δε μπορω να καταλαβω.Τι νοημα εχει αυτο?
  14. αυτο και θα κάνω, απλα δε μπορω να δω άν στο mobilefun που εχω εκθέση την εικόνα ποιο πάνω ειναι ετοιμοπαραδοτη ή θα περιμενω για την συγκεκριμενη 15 μερες οπως λένε και τα αλλα site.
  15. παιδια απο το expansys πηρα την κοπελα και μου ειπε σε 15 μερες περιπου αυτη η θηκη http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=194688, και τροποσ πληρωμης ειπε --καταθεση στην εμπορικη τραπεζα και θα στοιχιση 40 ευρω συνολο. Στο mobilefun που μου ειπατε εχει paypall κτλ: http://img266.imageshack.us/img266/6843/bbbmh.jpg καταθεση εχει παιδια για να μην τρέχω να βγάζω προπληρωμενη καρτα στην τράπεζα κυπρου. και αυτοι στο mobile fun οπως βλεπετε γραφουν οτι την έχουν στο αποθεμα, δλδ ειναι ετοιμοπαραδoτη και δε θα περιμενω 15μερες για την ιδια θηκη που μου ειπαν sto expansys.com.gr.Ρωταω γιατι τα στο αποθεμα που λενε αυτοι στο mobilefun δε ξερω τι λενε.Μπορει να λενε στο αποθεμα και να εννωουν και αυτοι 15 μερες αναμονη, οποτε με συμφερει απο expansys.com.gr. ολη αυτη η προσπαθεια για μια θηκη, ελεος
  16. καλημερα παιδια.Αυτη http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=194688 σαν το seidio δεν ειναι σε ποιοτητα.Το expansys μπορει να τη φερει γρηγορα σε σχεση με την seidio.Tην ίδια εχει και το http://www.mobilefun.co.uk/bodyguardz-full-body-protector-for-motorola-milestone-p24104.htm και την εχει ποιο ακριβα απ την seidio... μηπως ειναι καλήτερη ποιοτηκα απο την seidio η συγκεκριμένη μια και είναι ποιο ακριβη.Nα προχωρησω λέτε σε παραγγελια απ το expansys για αυτη τη θήκη ή να βάλω κάποιο φίλο να μου παραγγειλει την seidio απο το mobilefun.com.Απλα στην πρωτη περιπτωση θα αποφυγω να αγκαρεψω το φιλο μου μια και μπορω να το παραγγειλω εγω απ το expansys.
  17. αυτη εδω ιδια με αυτη που έχετε δεν ειναι? μονο που ερχετε 22/6 http://img17.imageshack.us/img17/7522/ji8u.jpg
  18. η αλουμινένια ειναι σε 2 κοματια, θα μπορω δλδ να ανοιγω το πληκτρολόγιο? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΉΜΑ ΤΡΏΕΙ ΠΙΑ? Αυτη εδω λεει τιποτα, http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192146?. μάλον θα περιμενω μέχρι 22/6 για την πρωτη που παραθεσα ποιο πανω την seidio που παραθεσα ποιο πάνω. κανεις άλλο; ξέρει τίποτα για την seidio θηκη, αν μπορω να την βρω εκτος expansys στην Ελλαδα?
  19. Πήρα τηλέφωνο στο expansys και μου ειπαν ότι δεν φέρνουν την θήκη seidio innocase που δειχνω ποιο πάνω.Αλλα είδα οτι έχουν αυτη http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=198377 φένετε παρόμια με την seidio innocase.Την εχει κανεις ειναι καλη? πως την βλέπετε μετράει? μαλλον θα την αγοράσω Y.Γ: Μηπως αυτη η θηκη ειναι η original της μοτορολα? και τώρα είδα ότι έχει και αυτες τις θηκες http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=197371 και http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=192146 απλα αυτα τα ειχε στο μενου προσοψεις και οχι θηκες για αυτο δε τα ειχα δει.Πως τα βλέπετε... ξερει κανεις τιποτα για αυτα? Με την διαφορα οτι αυτα ειναι αλουμινενια, εχουν + το αλουμινιο μηχανικη αντοχη και για απαγωγη θερμότητος αλλα δε μπορω να καταλάβω πως δενουν πάνω στο τηλεφωνο αφου ειναι μεταλικα.Αν δενουν καλα θα τα πάρω γιατι αυτο θα ειναι διαθεσιμο στις 22/6/2010.Εκτος και αν το βρω αυτο http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=198377 σε αλλο μαγαζι ετοιμοπαράδοτο , αλλα που να ψαξω
  20. ουτε εγω εχω παει, απλα ειδα εκει που λεει επικοινωνία στο site τους, γραφει διευθηνση: ΚΙΦΗΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ. Τεσ πα ετσι και αλιως με courier θα παραγγειλω να τα στειλουν, απλα να μου βρουν την συγκεκριμένη θηκη. Θα ψαξω να βρω και ζελατινη για την οθόνη, καπου ειδα οτι έχουν για το μιλεστονε. Ειχα δει ειχε βαλει ενας γνωστος μου στο iphone και ηταν πολυ καλο, δε φενοταν τιποτα.
  21. στο http://www.expansys.com.gr που ειναι στην κιφισιας στο μαρουσι δε θα την βρω αυτην την θηκη παιδια.Και αν δε την βρω μπορω να τους πω να μου την φέρουν, γιατι αλλες θηκες της ίδιας μάρκας ειδα οτι εχουν.Θελω να αποφύγω να παραγγειλω απο μακρια γιατι δε το εχω κανει παλι και φοβαμαι μην γινει μπερδεμα. ΤΗΑΝΚS FOR HELPING
  22. Παιδια εχει η μοτορολα βγάλει θήκες για το milestone? και που θα δω ποιες ειναι και πόσο εχουν... δωστε link. Aς βοηθησει κάποιος στο θέμα θηκης για το μιλεστονε γιατι ψαχνομαι μερες. Αυτου του τυπου θηκη την εχει βάλει κανεις για να πει την γνώμη του? http://img17.imageshack.us/img17/7522/ji8u.jpg
  23. παλι καλα που ειστε και εσεις και ξεστραβωνομαστε :). 1)μια και ειπες για φοτογραφιες τραβηξα μερικες και ηταν πολυ καλες, το ιδιο και 2 βιντεο 2 λεπτα που πηρα. 2)θελω να αλαξω τον προσανατολισμο που ανεβοκατεβαινω στα μενου με το δάχτυλο, δλδ παω το δαχτυλο απο το κατω μέρος της οθόνης προς τα πάνω και κατεβενει το μενου.Γινετε να ρυθμίσω να πηγαινει το μενου με την φορα του δαχτυλου μου? 3)Και για να μάθω το μενου του που λές στο googlarontas... θα ψαξω γενικα για τροπο λειτουργείας μενου anroid sto google ή για μενου moto milestone.Δλδ θα γραψω anroid + search ή milestone menu.Μπορει να φενεται χαζο αυτο που λέω αλλα δε κατεχω γρι απο κινητομικρουπολογιστακια... μια και ειναι το πρωτο μου αυτο εδω. 4) Για την θήκη που ρώτησα πιο πάνω ξερεις τίποτα ή κανας αλλος να βοηθησει? τι θηκη εχεις εσυ? 5) ψαχνόντας το κινητο ειδα διαφορα μενου που πρεπει να φτιαξω λογαριασμους μεσω toy net, ακόμα και αλλες λειτουργειες που έλεγαν να συνδεθω στο νετ και μου μετρουσαν και τον χρονο που ειμαι στο μενου.πως θα απενεργοποιησω την πιθανότητα να μπω μέσω του παροχου κινητης τηλ που ειμαι στο ιντερνετ έτσι ώστε να μην χρεωθω.Σε ποιο μενου πρέπει να μπω για να το απενεργοποιησω.Το φοβαμε γιατι ακουσα απο κάτι ασχετους σα εμενα :wacko: κατι ταριφες 300 ευρω λόγο ασχετοσηνης :X. 6) Οταν συνδεω το κινητο στο υπ/στη μπορω να έχω μέσω του υπ/στη ιντερνετ στο κινητο? παλι πολλα εγραψα γκρρρ, ευχαριστω φίλε;)
  24. γραφίδα για την οθόνη έχει η συσκευασία? manual αναλυτικο βρήκες στην συσκευασία? βρήκα αυτα τα καλήματα-θηκες http://www.gocellular.ca/index.php?cp_tpl=product.html&cp_pid=1905&cp_sid=483984678f717 ειναι καλα? καλα μου φένονται... μερικα εχει και το http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=milestone&x=38&y=13 εδω στην ελλάδα. που θα βρω ενχειριδιο με τις βασικές λειτουργείες του κινητου φιλε στα ελληνικα?. η δικη σου συσκευασια είχε? το θέλω για να μάθω να δουλευω το μενου και την οθόνη. Και τέλος το κουμπακι που εχει κάτω απο το κουμπάκι που αυξάνει την ενταση του ακουστικου τι ακριβως κανει, αυτο το κουμπι ειναι στο πλάει του κινητου δεξια κάτω.
  25. καλημέρα παιδια, χθες βράδυ πηρα το ilestone απ το καταστημα της πολης που μένω. Μου έκανε εντυπωση που ενω την προηγυμενη φορά τους είπα να μου δωσουν άλλο και οχι αυτο που εδειχναν σε όλο το κοσμο και ηταν γεμάτο δαχτυλιές.Αυτοι μου έδωσαν το ιδιο απλα το ειχαν σκουπισει με ενα πανι :mad:.Ανοιξα την συσκευασια σπιτι και βρήκα μέσα το φορτιστη -ενα cd- το hans free -1 βιβλιαρακι που λέει για την εγγυηση του κινητου και ενα φιλάδιο που λέει τα πολυ απλα τα βασικά δλδ..2 σελιδούλες πθ λένε πως μπαινει η κάρτα σιμ η μπαταρια κλπ.Καλά δεν θα πρεπε να έχει manual χρήσης αναλυτικο η συσκευασία?---γραφίδα περιλαμβάνει η συσκευασια? Θήκη περιλαμβάνει η συσκευασία? Καλα οι απαραδεκτοι στην wind της θήβας ούτε΄μία θήκη δε μου έκαναν δώρο, ειχε μία και μου είπαν ότι ειναι ακριβη 13ευρω.. και οχι οτι μου άρεσε και πολυ η θήκη αλλα για προχειρη λύση καλη ήταν, και άλλη θήκη που να χωράει αυτο το κινητο δεν είχαν, όσο γι αυτους θα με ξανα δουν πάλι στο μαγαζί τους :mad::mad:. Που θα βρω βρέ παιδια μία αξιολογη θήκη για αυτο το κινητο? μου αρεσε μία που εχει για το iphone που το καληπτει ολόκληρο και αφηνει την οθόνη σε επαφη με τον χρήστη, τετοιου τυπου Θηκη υπάρχει για το ΜΟΤΟ? να μην το βγάζω και το βάζω δλδ για να το χρησιμοποιω.. και που θα την βρω σε ποιο μαγαζι? Το cd το εγκατεστησα στο υπ/στη.. συνδεσα το τηλέφωνο και ειδα ότι μεσα απο motorola media link μόνο τα τραγούδια τα βιντεο και τις επαφες μπορω να διαχειριστω. τωρα το τηλ σαν συσκευη ειναι πολυ καλη κατασκευαστικα αν και τσογαρει λίγο οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο και πατας τα πλήκτρα. καθησα καμια ωρα χθές και ασχολήθηκα να το μάθω, Με δυσκόλευει να τρεχω με το δαχτυλο τα μενου πάνω κάτω, εχει μιά παυλα στην δεξια πλευρα αλλα δε ξέρω πως να την εμφανιζω για να ανεβωκατεβενω στα μενου στην οθονη.Δε ξέρω ακόμη πολλα πράγματα αλλα θα τα πουμε στην πορεία αυτα που δεν ξέρω. εγραψα πολλα παιδια sory
×
×
  • Create New...