Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες χαρακτηριστικά, τι ακριβώς εννοείς γιατί δεν το κατέχω και πολύ το αντικείμενο; :O

attenuation kai noise margin ennoei.

Ta exeis dwsei sth prohgoumenh selida tharrw.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

attenuation kai noise margin ennoei.

Ta exeis dwsei sth prohgoumenh selida tharrw.

Α αυτά; ναι τα έδωσα, αλλά σε κάθε reset του ρούτερ αλλάζουν και αυτά :shifty:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Α αυτά; ναι τα έδωσα, αλλά σε κάθε reset του ρούτερ αλλάζουν και αυτά :shifty:

Αν αλλαζουν αυτα και το rate παραμενει σταθερο τοτε η ιδια η HOL σε κλειδωσε στα 11mbit για να εχεις οπως σου ειπα σταθεροτητα και να αποφυγεις αποσυγχρωνισμους γραμμης. Αν εισαι γυρω στα 27db attenuation δε μπορεις να δεις τρελλα νουμερα;)

Τι να πουμε και εμεις με τα 11db attenuation που τα χουμε και τα κοιταμε χωρις ιδιοκτητο HOL...

Αν αλλαζουν αυτα και το rate παραμενει σταθερο τοτε η ιδια η HOL σε κλειδωσε στα 11mbit για να εχεις οπως σου ειπα σταθεροτητα και να αποφυγεις αποσυγχρωνισμους γραμμης. Αν εισαι γυρω στα 27db attenuation δε μπορεις να δεις τρελλα νουμερα;)

Τι να πουμε και εμεις με τα 11db attenuation που τα χουμε και τα κοιταμε χωρις ιδιοκτητο HOL...

Και το rate αλλάζει :blink: κάνω reset, συγχρονίζω στα 2500 kbps και μετά αφού ξανακάνω reset πάω στα 10 ή 11 mbps :confused:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Και το rate αλλάζει :blink: κάνω reset, συγχρονίζω στα 2500 kbps και μετά αφού ξανακάνω reset πάω στα 10 ή 11 mbps :confused:

Αρα το μεγιστο rate που μπορει να παιξει το router ειναι 10-11.

Μια καλη και γρηγορη διαδικασια ειναι να κανεις copy-paste τις σελιδες του router σου με το rate και τα αναλυτικα στοιχεια γραμμης. Να τα στειλεις με e-mail στη HOL, και αυτοι θα σου απαντησουν σχετικα αμεσα για το θεμα ετσι ωστε να εχεις μια επισημη απαντηση απο το τεχνικο τμημα.

ρε παιδια ειμαι χωρις νετ 2 μερες..ποσο θα κρατησει αυτη η χαζοανανεωση των γραμμων?μου χει σπασει τα νευρα..

ρε παιδια ειμαι χωρις νετ 2 μερες..ποσο θα κρατησει αυτη η χαζοανανεωση των γραμμων?μου χει σπασει τα νευρα..

Σε μένα κράτησε επτά ημέρες... Βασίζονται στο ότι είναι όλοι τους απαράδεκτοι (οι ISPs) και δεν ανησυχούν μήπως χάσουν συνδρομητές...

25 ημερες ακομα...

Εγω που ειμαι ηδη συνδρομιτης της HOL θα εχω και εγω διακοπη του ιντερνετ η θα γινει στο καπακι η αλλαγη??

Θα γίνει στο καπάκι ή αλλαγή.:)

Στην χειρότερη περίπτωση να έχεις από 1-8ωρες διακοπή σύνδεσης αν πέσεις σε αλλαγή βάρδιας τεχνικών ΟΤΕ.

και εγω που ειμαι ηδη συνδρομητης εχουν περασει 25 μερες και σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν πως δεν βρισκουν την αιτηση..(εμενα περιμεναν να τους παρω για να ξυπνησουν)

τους τα ξαναεστειλα ολα με fax το πρωι και επιτελους φανηκε στο management tools.

παντως συνδεομε στα 4384/764 και κατεβαζω με 434 σταθερα απο το ftp που μας παρεθεσε ο φιλος μας παραπανω.αντε να δουμε ποτε θα ενεργοποιηθει....

Θα γίνει στο καπάκι ή αλλαγή.:)

Στην χειρότερη περίπτωση να έχεις από 1-8ωρες διακοπή σύνδεσης αν πέσεις σε αλλαγή βάρδιας τεχνικών ΟΤΕ.

Παιδιά μην τα λέτε έτσι αυτά γιατί τα διαβάζω και συγχίζομαι πάλι...Εγώ έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο από τις 19 Οκτώβρη και ας είχα HOL μέσω ΟΤΕ πριν.Τώρα δεν έχω τίποτα επειδή...

Αν συγχρονιζει το Β και οχι το Α τοτε εισαι ακομα συνδεδεμενος με το DSLAM του ΟΤΕ. Προφανως αν σου εκοψαν το τηλεφωνο δεν συνεχισαν την μεικτονομηση για να στειλουν το συνεστραμμενο σου στο DSLAM της HOL.

Ακριβώς αυτό.Ο πεφωτισμένος υπάλληλος του ΟΤΕ που τον έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια είτε βαρέθηκε είτε αποφάσισε να με τιμωρήσει επειδή σταμάτησα να τον ταΐζω, ξέχασε να κουμπώσει το καλώδιο μου στη πόρτα της HOL με αποτέλεσμα τώρα να είμαι ακόμα σε isdn γραμμή και να προσπαθώ ματαίως να συγχρονίσω με το AnnexA αφού θα ΈΠΡΕΠΕ η γραμμή μου να βρίσκεται από την ημέρα της ενεργοποίησης του DP σε pstn.

Εν κατακλείδι 2 μήνες αναμονή για την ενεργοποίηση του Double play.19 ημέρες χωρίς τηλεπικοινωνίες.2 φορές στα κεντρικά που παραλίγο να έρθουμε στα χέρια.7 κλήσεις από κινητό διάρκειας από 30 έως 45 λεπτά από τις οποίες μίλησα μόνο τις 2.Και όλα αυτά για κάτι που τελικά δεν είναι ευθύνη της HOL.Ούτε και δική μου όμως.

Γιατί μπορεί ο ΟΤΕ να έχει την νοοτροπία που έχει αλλά η HOL και η κάθε HOL προσφέρει ένα προϊόν το οποίο πρωτίστως θα πρέπει να το υποστηρίζει σωστά και να ΣΕΒΕΤΑΙ τον καταναλωτή στον οποίο απευθύνεται.

Δεν γίνεται να είμαι χωρίς σταθερό τόσες μέρες και να μαθαίνω εκεί στα γραφεία τους από άλλον ταλαιπωρημένο πελάτη ότι υπάρχει η λύση του voicebox γι αυτούς που δεν έχουν σταθερό.Από μόνοι τους δεν μπορούσαν να μου το πουν;;;

Ή θα έπρεπε να περιμένω τεχνικό να έρθει σπίτι μου 19 μέρες για να διαπιστώσει αυτό που μόνος μου βρήκα και τους είπα στο issue ότι δηλαδή το παλιό fritz συγχρονίζει κανονικά;

Και να ζητάω μια επίσημη ενημέρωση από κάποιον για την πορεία της βλάβης και να μην μπαίνει κανείς στον κόπο να στείλει έστω 1 %$)# mail.

Αυτά είναι πράγματα απαράδεκτα εν έτει 2007.Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο.Αν πάτε στα κεντρικά θα καταλάβετε τι συμβαίνει και θα δείτε γιατί έχουν security στην αίθουσα εξυπηρέτησης.

Και φυσικά ακόμα περιμένω για την βλάβη να διορθωθεί.Μόνο μην κάνουν κανά αστείο και μου στείλουν λογαριασμό για double play... :ninja:

και εγω που ειμαι ηδη συνδρομητης εχουν περασει 25 μερες και σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν πως δεν βρισκουν την αιτηση..(εμενα περιμεναν να τους παρω για να ξυπνησουν)

τους τα ξαναεστειλα ολα με fax το πρωι και επιτελους φανηκε στο management tools.

παντως συνδεομε στα 4384/764 και κατεβαζω με 434 σταθερα απο το ftp που μας παρεθεσε ο φιλος μας παραπανω.αντε να δουμε ποτε θα ενεργοποιηθει....

Α, καλα... Εγω την ψιλιαστηκα οταν εκανε 4-5 μερες να λαβουν την αιτηση μου!!

Μετα απο 2-3 τηλεφωνα, 1 φαξ και στην συνεχεια αλλα 2 τηλεφωνα τελικα τα καταφερα!!

Αυτο ειναι! Αν δεν ενδιαφερθεις ο ιδιος σε γραφουν στα @@ τους!!

Τουλαχιστον ελπιζω το προιον τους να αξιζει τιποτα!

Θα πρέπει ίσως να διαχωρίζουμε τις συνδέσεις:!:

-Τα περισσότερα και όπως φαίνεται δυσκολότερα προβλήματα είναι το 2play (και σε όλους τους παρόχους).

-Στις απλές σύνδεσεις Internet δεν διαβάζω στα forum να υπάρχουν τόσα προβλήματα.Αν καλύπτεσαι επαρκώς από το δίκτυο της HOL αργά ή γρήγορα (λόγω ΟΤΕ της κάθε περιοχής) περνάς χωρίς διακοπές στο ιδιοκτητο δίκτυο.

-Oσο αφορά την εξυπηρέτιση είναι σχετικό την χρονική στιγμή που θα πέσεις.Εγώ παραπάνω από 10' αναμονή ως τώρα δεν είχα,και κανένα λάθος.

-Στις απλές σύνδεσεις Internet δεν διαβάζω στα forum να υπάρχουν τόσα προβλήματα.Αν καλύπτεσαι επαρκώς από το δίκτυο της HOL αργά ή γρήγορα (λόγω ΟΤΕ της κάθε περιοχής) περνάς χωρίς διακοπές στο ιδιοκτητο δίκτυο.

-Oσο αφορά την εξυπηρέτιση είναι σχετικό την χρονική στιγμή που θα πέσεις.Εγώ παραπάνω από 10' αναμονή ως τώρα δεν είχα,και κανένα λάθος.

-Σε απλή σύνδεση internet (single play) η μετάβαση στο ιδιόκτητο κράτησε 7 ημέρες για μένα. Όχι απλώς δηλαδή "χωρίς διακοπές" αλλά με πολυήμερη διακοπή...

-Εγώ πάλι ποτέ δεν έτυχε να περιμένω λιγότερο από 20λεπτο. O συνηθισμένος χρόνος που περιμένω όποτε παίρνω 13844 (είτε από κινητό λόγω του ότι έχω δωρεάν τις κλήσεις είτε από το 213 νούμερο της hol) είναι 30 λεπτά.

Mήπως έχει να κάνει με την υποδομή της Θεσσαλονίκη γενικά :X,αν είσαι εκεί όπως γράφεις....

Γενικά εκεί και σε άλλους παρόχους από τους μεγάλους τα ίδια πανω κατω γίνονται,και η HOL παλαιότερα είχε και προβλήματα ταχύτητας.

-Σε απλή σύνδεση internet (single play) η μετάβαση στο ιδιόκτητο κράτησε 7 ημέρες για μένα. Όχι απλώς δηλαδή "χωρίς διακοπές" αλλά με πολυήμερη διακοπή...

-Εγώ πάλι ποτέ δεν έτυχε να περιμένω λιγότερο από 20λεπτο. O συνηθισμένος χρόνος που περιμένω όποτε παίρνω 13844 (είτε από κινητό λόγω του ότι έχω δωρεάν τις κλήσεις είτε από το 213 νούμερο της hol) είναι 30 λεπτά.

Εγω παλι ειμαι λιγο καλυτερα...

Ο μεσος χρονος αναμονης ειναι περι τα 15 λεπτα!!

Αλλα παιρνω σε πολυ ακυρες ωρες και ακομα δεν εχει χρειαστει να μιλησω με την τεχνικη υποστηριξη!!

Αλλα παιρνω σε πολυ ακυρες ωρες και ακομα δεν εχει χρειαστει να μιλησω με την τεχνικη υποστηριξη!!

Εγώ παίρνω φυσιολογικές ώρες. Δεν θα παίρνω ξημερώματα στην HOL για να απαντήσουν πιο γρήγορα. Ας πάρουν αυτοί περισσότερα άτομα...

δηλαδη???τι ωρες?εγω εχω παρει ολες τις ωρες της μερας και με 10 λεπτα αναμονης ποτε δεν τα καταφερα..απο παρασκευη μεχρι και σημερα ειμαι χωρις ιντερνετ και την βγαζω στα νετ καφε 1,30 ωρα τη μερα :down:

Kαι σύ Θεσσαλονίκη είσαι,ίσως φταίει η περιοχή....αλλά η εξυπηρέτιση πελατών μέχρι 22:00 λειτουργεί,μετά μόνο η τεχνική εξυπηρέτηση

Λοιπον ο χρονος αναμονης εχει να κανει με το ποιο τμημα θελεις να απευθυνθεις.... Απ'οτι εχω καταλαβει το τμημα τεχνικης υποστηριξης εχει την μεγαλυτερη και ειναι φυσιολογικο!!

Με το τμημα εξυπηρετησης πελατων που μιλουσα εγω μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα ενω μηδενικη αναμονη εχει το τμημα πωλησεων (που και με αυτους μιλησα!) για ευνοητους λογους...

Προσωπικα μιλησα με αυτους αργα το μεσημερι η νωρις το απογευμα και 1-2 φορες μια Κυριακη! Φυσικα και δεν αναφερομαι σε ξημερωματα...

τελικα υστερα απο ενα 30λεπτο αναμονής μιλησα με την τεχνικη υποστηριξη και ηταν μια αλλαγη στις ρυθμισεις του ρουτερ:συγκεκριμενα,μπαινεται στο interface του netRoute2 -> WAN connections -> edit -> Connection Type και απο PPPoA Routed βαλτε το PPPoE Routed , και ολα οκ :up:

edit:επισης μου ειπε οτι η ταχυτητα δεν θα αλλαξει..αλλα αυτο το μηνα θα ολοκληρωθουν οι αλλαγες..στον τομεα αυτο..(i hope so)

http://www.speedtest.net/result/200171958.png

καλο?

και τη δευτερη φορα

http://www.speedtest.net/result/200172908.png

Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι γιατί κάπου το έχασα;

1. Έχω HOL και έκανα αίτηση για double play...μου έστειλαν τον εξοπλισμό με το ασύρματο router κτλ. Μπορώ να συνδέσω το router από τώρα κανονικά, ε; Δε χρειάζεται να περιμένω να γίνει η ενεργοποίηση του double play..σωστά; (έχω άλλο router τώρα εγκατεστημένο)

2. Με τον ΟΤΕ είχα συσκευές τηλεφώνου σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού...τώρα με το double play ποσες συσκευές μπορώ να έχω συνδεδεμένες με το router; Μόνο 2; Όσες δλδ και οι τηλεφωνικές γραμμές που μου παρέχουν; Και π.χ. αν θέλω εγώ να έχω τηλεφωνική συσκευή στο σαλόνι που είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού πρέπει να τραήξω καλώδιο μέχρι εκεί; (πείτε μου όχι, πείτε μου όχι!!)

:worry::blink::worry::blink:

"In the morning u know u won't remember a thing.."

πρεπει να τραβηξεις καλώδιο απο το καφαο και να το συνδεσεις γυμνο στο τηλεφωνο :lol:

ή να παρεις γραμμη απο το διπλανο σπιτι μεσω μπαλκονιου μηπως βγει πιο κοντα.

Πέρα από την πλάκα, πήρα και ρώτησα (μετά από 20 λεπτά και μετά άλλη μισή ώρα αναμονής) και μου είπαν πως μπορώ να συνδέσω το max 3 γραμμές..1 από το router και άλλες 2 από τον τοίχο απλά πρέπει να βάλω και το φιλτράκι! Άρα, μόνο 3 συσκευές μπορώ να συνδέσω; Εσείς, τί λέτε; Γιατί περισσότερα ήξερα εγώ από τον υπάλληλο της hol που σήκωσε το ριμαδο-τηλέφωνο..:O
"In the morning u know u won't remember a thing.."