Jump to content

JohnFree

Members
  • Δημοσιεύσεις

    114
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JohnFree

  1. και εχουν εγγυυση 2 χρονια χαμος θα γινει.
  2. πριν λιγες μερες ημουν πολωνια και εκει τα εχουν κατα χιλιαδες .τα βρισκεις σε καθε γωνια και σε καθε πεζοδρομιο πεταμενα. σκαναρεις ενα barcode που εχει πανω το ποδηλατακι πληρωνεις και στο ξεκλειδωνει και φευγεις. φυσικα ομως το προγραμμα δεν τα βρισκει ολα γιατι καποια ειναι τελειως αδεια η μπαταρια τους και δεν τα βρισκει μεσω gps. φυσικα εκει εχουν και πολλους ποδηλατοδρομους αρα ειναι ευκολα να τα κυκλοφορησεις μεσα στην πολη.
  3. JohnFree

    4G LTE

    ανω γλυφαδα απο cosmote. κινητο samsung s7 με περασμενο το csc της cosmote.
  4. χρονια πολλα και καλη επιτυχια σε ολους μας...:)
  5. καλη επιτυχια σε ολους. το θελω πολυ το κινητο.!!!
  6. htc one με κλειστα ματια. ειναι απλα πανεμορφο...
  7. παιδια υπαρχει μια αναβαθμιση. ειναι 60,48 μβ. τι ειναι??
  8. υπερ: εχει πολυ καλη αναστροφη οθονης. πλεον δεν σβηνει στιγμιαια για να γυρισει. ειναι πιο γρηγορο και πιο γραφικο και πιο ευκολοχρηστο που εκ πρωτης οψεως δεν φαινεται αλλα μολις το χρησιμοποιησεις λιγο θα παρατηρησεις πολλες μικροαλλαγες. το sence 3.6 ειναι πιο ευκολοχρηστο για μενα σε σχεση με το προηγουμενο. επισεις μου φαινεται παρολο την χρηση ππου του εκανα οτι κραταει περισσοτερο η μπαταρια. κατα:κανει πιο πολυ ωρα να κανει επανεκινηση και καθε φορα μου βγαζει ''το android αναβαθμιζεται ενημερωση εφαρμογων 1 απο 21'' οσες φορες και αν κανω επανεκινηση και δεν ξερω τι να κανω για να φυγει. περιμενα να βελτιωθει λιγο η καμερα αλλα ειναι μια απο τα ιδια. απο εφαρμογες μονο μια σταματησε να λειτουργει το navigon που το εχω σπασμενο φυσικα και θα δοκιμασω να το ξαναπερασω.
  9. ηρθε το ice επιτελους και στην ελλαδα. δεφτε λαβετε φως αδερφια μου.......
  10. cyta και ειμαι και απολυτα ευχαριστημενος.πολυ σπανια αποσυνδεσεις και ταχυτητα ως εκει που μπορει να φτασει η περιοχη μου (τερψιθεα γλυφαδα) την συνιστω ανεπιφυλαχτα.
  11. παιδια αλλο ενα προβλημα που ανακαλυψα σε 3 διαφορετικα 5800. τα δυο με την version 20 κα το ενα με την 21. στην ανοιχτη ακροαση μολις μιλανε και οι δυο ταυτοχρονα κοβεται ο ηχος απο τον δευτερο συνομιλητη. για τσεκαρετε το και στα δικα σας να δειτε αμα ισχυει!!!
  12. γιατι δεν το κανετε stick το θεμα? μονο αυτη η εταιρεια λειπει απο το forum..
×
×
  • Create New...