Jump to content

denom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About denom

  • Ημ. Γέννησης 23/08/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

denom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ακομα ένας με το πρόβλημα στην σχισμη :( Δεν ξερω,ξενερωσα ασχημα αλλά σκέφτομαι να το πάω πίσω αύριο . Του το ξεκαθαρισα ότι σε περίπτωση που την έχει θα χρησημοποιήσω την δυνατότητα αντικατάστασης (a.k.a DOA). Τώρα βέβαια με αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω με κάνει να το ξανασκεφτώ .Απλά δεν θέλω μετα από μια βδομάδα να τρέχω και για το πρόβλημα με το ακουστικό που σίγουρα θα το εμφανίσει μιας και έχει "αέρα" και δεν εφάπτεται καλά.
  2. Από που το αγόρασες ? Γιατί μπορείς να το πας και σε ένα κατάστημα Νοκια για επισκευή αν δεν θέλεις αλλαγή.
  3. Δωρεάν είναι όπως κάθε άλλη βλάβη που δεν προκλήθηκε από σένα.
  4. Είχε κάνει πριν βάλει το πακέτο και δεν μετράει.
  5. Μεχρι σήμερα είναι . Αλλιως δεν θα έχεις δωρεάν χρόνο τον Φεβρουάριο /
  6. Ξέρω τα πιο πολλά έχουν αλλά θέλω να έχω την σιγουριά ότι αν δεν ακούσω το ξυπνητήρι και πάλι θα ξυπνήσω από κάποιον που θα με χρειαστεί και θα πάρει τηλ. ^^
  7. Oταν είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια online υπηρεσία πάντα χρεώνεσαι . Και στο ebuddy χρεώνεσαι όταν σου στέλνουν και στέλνεις μνμτα καθώς και όταν αναβαθμίζει κατά τακτά διαστήματα το status των επαφών σου..δλδ αν είναι ακόμα οnline ή offline .
  8. Αν έκλεινα το κινητό μου θα ξυπνούσα απόγευμα ... :P
  9. Μια χαρά φτάνουνε . Για 20 λεπτά συνεχούς Browsing . Δλδ για επίσκεψη αρκετών σελίδων (πάνω από 12) έχω φάει 1ΜΒ με ρύθμιση στην opera ποιότητας εικόνων χαμηλή και μέτρια( την άλλαξα κάπου στα μέσα που έκανα browsing) Επίσκεψη στην τελευταία σελίδα που επισκέφτηκα χρειάστηκα 52ΚΒ download και 3ΚΒ upload δεδομένων (σύνολο 55) και ήταν αυτό το link
  10. lol.wtf? Το έφερε ο Γερμανός ? Πότε και πιάστικα στον ύπνο ? Οσο για το gps θα πρεπει να απενεργοποιησεις το Agps για να μην χρεώνεσαι γιατί με αυτό ουσιαστικά συνδέεται στο ιντερνετ για να συλέξει στοιχεία για την θέση σου και κλειδώνεις δορυφόρο πιο γρήγορα. Το wifi δεν σε χρεώνει σε καμια περίπτωση .
  11. μμμ δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως μιας και δεν βολεύει πλέον για σενα ο internet explorer μπορώ να σου προτείνω τον firefox για να κάνεις εξίσου καλά την δουλειά σου :)
  12. Να προτείνω και εγώ κάποια προγραμματάκια, μπορεί να τα ξανααναφέρατε δεν ξέρω αλλά ίσως κάποια να σας είναι άγνωστα η τέλος πάντων να σας εξυπηρετήσουν και είναι όλα δωρεάν. Χρήση : Όνομα Antivirus : Avira Zip/rar : 7zip Video/audio codecs : K-lite codec pack (must.ή όποιο άλλο codec pack θέλετε ) office : OpenOffice system maintenance : Ccleaner Audio playback : Foobar Pdf reader : Foxit reader (uninstall acrobat reader ,σκουπίδι ) Browser : Firefox (optional)Firewall : Kerio personal firewall (Καλό κουράγιο στην αρχή ^^ ) torrent dnlder : utorrent ./ Bitlord Με χρέωση (ή σπασμένα). : DvD/CD burner : Nero file manager : total commander *για τους πειρατές - gamers ;) επιπλέον : iso mounting : daemon tools Αυτά μου έρχοντε τώρα!Βεβαιωθείτε ότι έχετε βγάλει ότι άχρηστο "toolbar" συναντήσετε κατά το install :)
  13. Δοκίμασε να κάνεις : Πας Έναρξη->εκτέλεση-> και μέσα στο κουτί γράψε "iexplore.exe" και πάτα εντερ. Πες μας λίγο αν ανοίξει με την μία. btw όποιος δεν θέλει να μπλέξει με σπάσιμο antivirus και να ψάχνει άδειες κάθε 3 κ λίγο ας δοκιμάσει avira.
  14. Παρεξήγησες ! Δεν είπα τους απρόθυμους πωλητές ή τους άσχετους και τεμπέληδες που δεν κάθονται να μάθουν 5 βασικά πράγματα για την εταιρία που δουλεύουν αλλά για αυτούς που πάνε να σε γδάρουν. Ενα παράδειγμα, να πας για να ζητήσεις αύξηση της επιδότησης σου και να σου λένε "δεν γίνεται κύριε , είναι αυτή που είναι και δεν αλλάζει" αντί να προωθήσουν το αίτημα σου. Για όλα αυτά που λες σε βρίσκω σύμφωνο πάντως.Καλά αυτούς τους πωλητές της κάθε εταιρίας κινητής τηλεφωνίας που κατά καιρούς αναφέρετε για γλάστρες τους βάζουν ? Εγώ στο Πλαίσιο που πήγα να δουλέψω σαν έκτακτος, έκανα σεμινάρια πρωτύτερα και μάλιστα με κουβάλησαν σε άλλη πόλη και μου πληρώσανε και τα έξοδα. Εδώ που τα λέμε πρέπει να φταίνε και οι εταιρίες που δεν τους καταρτίζουν στο αντικείμενο αλλά και οι ίδιοι οι πωλητές για την αδιαφορία τους .
×
×
  • Create New...