Jump to content

Vodafone HOME Internet & Double Play

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και η Hellas οn line είναι στα υπόψη μου για νέα σύνδεση στο νετ, αντιγράφω ποστ από το θέμα του Forthnet 2play για να πάρω απόψεις χρηστών της HOL.

Να κάνω κάποιες γενικές ερωτήσεις στους χρήστες του 2 Play:

Καταρχάς είμαι ανάμεσα στη Forthnet, hellas on-line και vivodi.

Όσον αφορά τη HOL θα ήθελα να μάθω:

1) σε πόσο καιρό από την πρώτη μέρα κατάθεσης της αίτησης σας συνέδεσαν;

2) η σύνδεση dsl πόσα πιάνει στην πραγματικότητα?

3) η χρέωση ανά μήνα είναι μόνο τα 40€ χωρίς τίποτα άλλο?

4) η ποιότητα ομιλίας στο τηλέφωνο είναι το ίδιο καλή με του ΟΤΕ ή βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο (σα να μιλάς μέσα από πηγάδι - επειδή θυμάμαι ότι με κάτι χρονοκάρτες της φορθνετ έτσι ακουγόταν)

5) η σύνδεση ίντερνετ πόσα disconnections κάνει?

Ενδιαφέρομαι κυριώς από χρήστες Αθηνων.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φιλε greek_aeras εγω παιδευομαι απο τελος ιουνιου και ακομα τιποτα Η απαντηση τους ειναι οτι ολα πανε καλα αλλα δεν ξερουν το ποτε θα γινει ενεργοποιηση παντα σε καμια δυο βδομαδες μου λενε εδω και δυομιση μηνες Τωρα οσον αφορα το adsl τους εχω δει download μεχρι 660 maximum που εχω δει σε φιλους. Τωρα τα υπολοιπα οταν και αν καταφερουμε να γινουμε πελατες τους.

Μιας και η Hellas οn line είναι στα υπόψη μου για νέα σύνδεση στο νετ, αντιγράφω ποστ από το θέμα του Forthnet 2play για να πάρω απόψεις χρηστών της HOL.

Από Μαρούσι,αίτηση από 14/06/2007. Δεν έχω δει ακόμη τίποτα

Από Μαρούσι,αίτηση από 14/06/2007. Δεν έχω δει ακόμη τίποτα

Και εγώ στις 12/06 το double-play και επειδή δεν είχαμε δει ούτε κι εμείς προκοπή, τους πήραμε μόλις σήμερα για να τους στείλουμε πίσω το πακέτο.Κάτι μου λέει ότι αύριο θα μας πάρουν τηλέφωνο για να έρθουν να το συνδέσουν,αλλά θα το δούνε στη μάπα τους...:lol:

'Ελεος!

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα,

δέ θα σας γράψω χρονικό σύνδεσης γιατί θα χρειαστώ 2 σελίδες και πολλά μπιπ. Το καλό είναι ότι έπειτα από πολύύύύ δικό μου τρέξιμο και επισκέψεις στα κεντρικά είμαι επιτέλους συνδεδεμένος.Όμως η όλη συμπεριφορά της εταιρείας ήταν απαράδεκτη.

Λοιπόν προβλήματα..

1)Το ίντερνετ είναι πολύ ασταθές.Μία μπαίνει, μία δέν μπαίνει, μία κολλάνε οι σελίδες κλπ..παιδική ασθένεια και θα στρώσει;

2)Η ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής είναι ψιλοάθλια.Ένας τεχνικός μου είπε ότι η τηλεφωνία της HOL είναι ένα είδος ίντερνετ.Κάποια στιγμή που κατέβαζα σχεδόν δέν άκουγα τον άλλον.Αυτή η δουλειά θα γίνεται τώρα;

3)Αφασία, μπορώ να καλέσω αλλά δέν μπορούν να με καλέσουν!Κάνει ένα μπιπ σαν να μήν υπάρχει η γραμμή.

4)Όταν παίρνω την περίφημη-άφαντη τεχνική υποστήριξη στα 5 λεπτά αναμονής η γραμμή κλείνει.

Λέτε να είναι δαιμονισμένη η πόρτα μου;;;;;;;;;;;;

When money talks the world listens..

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα,

δέ θα σας γράψω χρονικό σύνδεσης γιατί θα χρειαστώ 2 σελίδες και πολλά μπιπ. Το καλό είναι ότι έπειτα από πολύύύύ δικό μου τρέξιμο και επισκέψεις στα κεντρικά είμαι επιτέλους συνδεδεμένος.Όμως η όλη συμπεριφορά της εταιρείας ήταν απαράδεκτη.

Λοιπόν προβλήματα..

1)Το ίντερνετ είναι πολύ ασταθές.Μία μπαίνει, μία δέν μπαίνει, μία κολλάνε οι σελίδες κλπ..παιδική ασθένεια και θα στρώσει;

2)Η ποιότητα της τηλεφωνικής γραμμής είναι ψιλοάθλια.Ένας τεχνικός μου είπε ότι η τηλεφωνία της HOL είναι ένα είδος ίντερνετ.Κάποια στιγμή που κατέβαζα σχεδόν δέν άκουγα τον άλλον.Αυτή η δουλειά θα γίνεται τώρα;

3)Αφασία, μπορώ να καλέσω αλλά δέν μπορούν να με καλέσουν!Κάνει ένα μπιπ σαν να μήν υπάρχει η γραμμή.

4)Όταν παίρνω την περίφημη-άφαντη τεχνική υποστήριξη στα 5 λεπτά αναμονής η γραμμή κλείνει.

Λέτε να είναι δαιμονισμένη η πόρτα μου;;;;;;;;;;;;

Σίγουρα φταίει και η πόρτα σου,αλλά περισσότερο φταίει η ασυνεργασία με τον ΟΤΕ,ο καθένας για δικούς του λόγους (και αυτό δείχνει συμβαίνει σε όλους τους παρόχους) ,αφού στην πράξη όλα δουλεύουν μέσω των υπάρχοντων κυκλωμάτων που παραχωρούνται,και όλα αυτά θα συμβαίνουν μάλλον για καιρό ακόμα,όσο δεν τηρούνται οι συμφωνίες που υποτίθεται διέπουν την απελευθέρωση των επικοινωνιών:cry:

Δηλαδή την πατήσαμε εεε;;;;;

Καλύτερα να καθόμασταν στον οτε και ας πληρώναμε και 50 Ε/month παραπάνω;

Στους κανονισμούς η HOL λέει ότι άν διακόψεις τη σύνδεση τον πρώτο χρόνο έχει πρόστιμο 80Ε , τον δεύτερο κάπου στα 50Ε και τον τρίτο κάτι στα 25Ε..

Μπράβο στον τεχνικό! :respect: Έτσι θα εξηγώ κι εγώ από δω και μπρος το VoiP. :rolleyes:

Aλλο η τηλεφωνία Voip που υπήρχε ήδη και πρίν και άλλο το double play που έχει δώσει άδεια η επιτροπή τηλεποικοινωνιων.Tώρα αν άλλο υπόσχονται και άλλο πουλάνε ανάλογα όπως τους βολεύει ,υπάρχει και η νομική οδός αλλά φυσικά και η ταλαιπωρία:!:

Εγω παντως παιδια σημερα προλαβα και εκανα διακοπη απο την HOL και πηγαινοντας στα γραφεια τους βρηκα και κανα δυο γνωστους απελπισμενους με προβληματα οπως σερνετε ο ενας δεν εχει τηλεφωνο εδω και δυο βδομαδες ο αλλος οποτε λεω αγιο ειχα που προλαβα και ξεμπερδευσα με τους παλιοαπατεωνες γιατι απατεωνες ειναι οταν σου λενε Βεβαιως απο το δικο μας ιδιοκτητο δικτυο θα περασετε και μετα μαθαινω απο καποιον φιλο στον οτε πως δεν εχουν καν δικο τους δικτυο (τουλαχιστον για την περιοχη μου) οποτε που ειναι το full llu που υποσχονται??? Γιαυτο σερνονται γιαυτο εχουν αυτα τα προβληματα οποτε καλυτερα κατι παραπανω και σιγουρα (οτε)

Μετα απο μερικα χρονακια και αν βλεπουμε....................

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εγω παντως παιδια σημερα προλαβα και εκανα διακοπη απο την HOL και πηγαινοντας στα γραφεια τους βρηκα και κανα δυο γνωστους απελπισμενους με προβληματα οπως σερνετε ο ενας δεν εχει τηλεφωνο εδω και δυο βδομαδες ο αλλος οποτε λεω αγιο ειχα που προλαβα και ξεμπερδευσα με τους παλιοαπατεωνες γιατι απατεωνες ειναι οταν σου λενε Βεβαιως απο το δικο μας ιδιοκτητο δικτυο θα περασετε και μετα μαθαινω απο καποιον φιλο στον οτε πως δεν εχουν καν δικο τους δικτυο (τουλαχιστον για την περιοχη μου) οποτε που ειναι το full llu που υποσχονται??? Γιαυτο σερνονται γιαυτο εχουν αυτα τα προβληματα οποτε καλυτερα κατι παραπανω και σιγουρα (οτε)

Μετα απο μερικα χρονακια και αν βλεπουμε....................

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ρε παιδιά οι άνθρωποι είναι απατεώνες. Όταν πάς στο κτίριο τους ξεκινάνε τα περίεργα...ενώ κοντά εκεί είναι η otenet και η tellas με πινακίδες όσες τα κτίριά τους αυτοί δέν φαίνοντε πουθενά! Κατα τύχη τους βρήκα γιατί είναι χωμένοι σε ένα εμπορικό και για ταμπέλα καμμία!Επίσης εμένα και άλλους 5 που είμασταν στην ρεσεψιόν δέν μας άφησαν να ανέβουμε παρά μας ρώτησε ένας σεκιουριτάς όνομα και τί πρόβλημα έχουμε και κατέβηκε τεχνικός κάτω.

Και εγώ έμεινα με την απορία..εργαστήρια παρασκευής κόκας και ξέπλυμα χρήματος κάνουν;;;;Τέτοια αίσθηση σου δίνουν.

Αααα ρε Κόκκαλη ότι και αν κάνεις μία απατεωνιά είναι...σκατά να φας

Ρε παιδιά οι άνθρωποι είναι απατεώνες. Όταν πάς στο κτίριο τους ξεκινάνε τα περίεργα...ενώ κοντά εκεί είναι η otenet και η tellas με πινακίδες όσες τα κτίριά τους αυτοί δέν φαίνοντε πουθενά! Κατα τύχη τους βρήκα γιατί είναι χωμένοι σε ένα εμπορικό και για ταμπέλα καμμία!Επίσης εμένα και άλλους 5 που είμασταν στην ρεσεψιόν δέν μας άφησαν να ανέβουμε παρά μας ρώτησε ένας σεκιουριτάς όνομα και τί πρόβλημα έχουμε και κατέβηκε τεχνικός κάτω.

Και εγώ έμεινα με την απορία..εργαστήρια παρασκευής κόκας και ξέπλυμα χρήματος κάνουν;;;;Τέτοια αίσθηση σου δίνουν.

Αααα ρε Κόκκαλη ότι και αν κάνεις μία απατεωνιά είναι...σκατά να φας

ΑΝ αυτοί νομίζουν οτι ειναι έξυπνοι πεξτε το εσεις ποιο έξυπνοι

αν πείτε: οτι θέλετε να κάνετε νεα σύνδεση , δεν μπορείτε να ανεβείτε στα "αβατα" ?

Για να κάνουμε μια σούμα λοιπόν..:)

οι στην HOL είναι απατεώνες λόγω Κόκκαλη.:!:

Το Cable Tv είναι για πέταμα... είς διπλούν κιόλας.:ninja:

Η Forthnet είναι "εταιρεία" συνώνυμο του «ανεκδιήγητου αλαλούμ» αλλά είναι και αρχ@@@@α εταιρεία.Επίσης έχει την χειρότερη τηλεφωνική υποστήριξη :shifty:

Για το ondsl έχω προσωπική εμπειρία καθώς πήγα να σετάρω το sagem σε vista και ήθελε soft update για να τον δει ο i.e :wacko:

Με λίγα λόγια το adsl στην Ελλάδα είναι μια ουτοπία.Δεν υπάρχει,πιθανόν μπαίνουμε με pstn ακόμα :p

Ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι...

Εντάξει τα φουσκώνουμε και εμείς λίγο για να κάνουμε και λίγη πλάκα με τον πόνο μας.

Απλά όλοι θα θέλαμε να ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα, να υπάρχει ένας μεγαλύτερος σεβασμός στον πελάτη.

Και το έχουμε κάνει θέμα γιατί αυτό μπορεί να γίνει, δέν ελπίζουμε σε dsl 900mbit ούτε σε κατοίκον προσωπικό τεχνικό 24/7.

Εεε δέν είμαστε και πολύ παράλογοι..

Για να κάνουμε μια σούμα λοιπόν..:)

οι στην HOL είναι απατεώνες λόγω Κόκκαλη.:!:

Το Cable Tv είναι για πέταμα... είς διπλούν κιόλας.:ninja:

Η Forthnet είναι "εταιρεία" συνώνυμο του «ανεκδιήγητου αλαλούμ» αλλά είναι και αρχ@@@@α εταιρεία.Επίσης έχει την χειρότερη τηλεφωνική υποστήριξη :shifty:

Για το ondsl έχω προσωπική εμπειρία καθώς πήγα να σετάρω το sagem σε vista και ήθελε soft update για να τον δει ο i.e :wacko:

Με λίγα λόγια το adsl στην Ελλάδα είναι μια ουτοπία.Δεν υπάρχει,πιθανόν μπαίνουμε με pstn ακόμα :p

Ας είμαστε λίγο πιο ψύχραιμοι...

Η εταιρία με τα λιγότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή είναι η On Telecoms.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω πως δεν εχεις δει τα γραφεια της ενα ισογειο και τρια πατωματα υπογειο Λοιπον μην κοροιδευομαστε η μοναδικη σοβαρη εταιρεια ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ο ΟΤΕ και μονο ο ΟΤΕ για αυτο βεβαια και ειναι και πιο ακριβος.Ολες οι υπολοιπες εταιρειες απλα πουλανε αερα χωρις ιδιοκτητα και δικα τους δυκτια απλα ψωνιζουν με 25% φτηνοτερα απο τον ιδιο τον οτε και πανε για ενα 10% χωρις να κανουν τιποτα γιατι ολα τα προσφερει ο οτε (δυκτια ολα)

Νομιζω πως δεν εχεις δει τα γραφεια της ενα ισογειο και τρια πατωματα υπογειο Λοιπον μην κοροιδευομαστε η μοναδικη σοβαρη εταιρεια ειτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ο ΟΤΕ και μονο ο ΟΤΕ για αυτο βεβαια και ειναι και πιο ακριβος.Ολες οι υπολοιπες εταιρειες απλα πουλανε αερα χωρις ιδιοκτητα και δικα τους δυκτια απλα ψωνιζουν με 25% φτηνοτερα απο τον ιδιο τον οτε και πανε για ενα 10% χωρις να κανουν τιποτα γιατι ολα τα προσφερει ο οτε (δυκτια ολα)

Στην Χονδρικη των εταιριων απο τον ΟΤΕ περιλαμβανεται μονο η ενοικιαση του χαλκου(ζευγος καλωδιων προς τον πελατη). Το υπολοιπο κομματι ειναι του ιδιου του παροχου. Τωρα αν παμε πιο βαθια και δουμε τη διασυνδεση των DsLam κλπ. εκει και παλι εμπλεκεται ο ΟΤΕ που ειναι ο ποιοτικοτερος αλλα μη ανταγωνιστικος.

To υπόλοιπο κομμάτι που λες "είναι του ίδιου του παρόχου",το έχεις δει πουθενά ?-Eχεις δει πχ να σκάβουν να βάζουν οπτικές ίνες ιδιωτικά πουθενά,εκτός περιοχής αεροδρομίου,ΟΑΚΑ,Ελληνικού και Συντάγματος (και αυτά κυρίως επι εποχής Ολυμπιακών αγώνων για να καλυφτεί συμπληρωματικά η ζήτιση ή οι πιό πρόσφατες αποκλειστικά για λογ/μό ξένων επενδύσεων ?)

Έχεις αναλύσει τα αρχικά L.L.U.;

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αν εξαιρέσεις φυσικά τους ΟΤΕ-ΟΤΕnet.

Εσύ κρίνεις την ποιότητα των υπηρεσιών μιας εταιρείας από το μέγεθος των γραφείων της? Αν είχε 5-6 εκ. συνδρομητές θα είχε κτήρια όπως των ΟΤΕ/Cosmote/Otenet, Vodafone, Wind κ.λ.π Επίσης η Tellas έχει δύο κτήρια επί της Κηφισίας, αυτό την κάνει περισσότερο αξιόπιστη από την ΟΝ?

Εκτός των άλλων από χθές δέν έχω τηλέφωνο.

Πήρα τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι μόλις χθες αποδεσμεύτηκα πλήρως από τον ΟΤΕ ενώ η ΗΟL μου έίχε πει ότι εδώ και κάνα μήνα είμαι σε αυτούς..

Θα πάω στα γραφεία τους να τους πώ για τα προβλήματα και άν δέν γίνει τπτ θα ζητήσω αποδέσμευση χωρίς να χρεωθώ τα 80Ε. Και άν πούνε τπτ θα αρχίσω να απειλώ με μηνύσεις. (το μισό μου σόι είναι δικηγόροι)

Ποιά είναι η αρχή προστασίας καταναλωτή για αυτά τα θέματα;

Απατεώνες όλοι τους ρε. Άν δέν μπορούν να προσφέρουν αυτά που λένε ας το κλείσουν το κωλομάγαζό τους! Ταλαιπωρούμαστε 5 μήνες τώρα

Εσύ κρίνεις την ποιότητα των υπηρεσιών μιας εταιρείας από το μέγεθος των γραφείων της? Αν είχε 5-6 εκ. συνδρομητές θα είχε κτήρια όπως των ΟΤΕ/Cosmote/Otenet, Vodafone, Wind κ.λ.π Επίσης η Tellas έχει δύο κτήρια επί της Κηφισίας, αυτό την κάνει περισσότερο αξιόπιστη από την ΟΝ?

Φιλε μου οσο εισαι τυχερος και δουλευεις ολα οκ μολις εχεις το πρωτο προβλημα τοτε θα καταλαβεις τι ρολο παιζουν και τα γραφεια τους και ολα.