Jump to content

A_gamer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by A_gamer

  1. Θυμάμαι κάπου είχα δει σε αυτό το θέμα τρόπους να ελαφρύνουμε το κινητό, να ελαχιστοποιήσουμε το bloat του MiUI σε Redmi Note 9 Pro. Μάλιστα, νόμιζα πως το είχα κάνει και bookmark! Δυστυχώς, λάθος θυμόμουν, τελικά. Πείτε μου λοιπόν (φαντάζομαι για εκατοστή φορά, γενικά) πού είναι το link, αν γίνεται.
  2. Ε, μου φαίνεται όταν έχει πολλή ζέστη, καλύτερα χωρίς. Αλλιώς, δεν έχει σημασία.
  3. Δεν είμαι πια κάτοχος Nokia. (Το έδωσα στη μάνα μου ;p ) (Νέα σχετικά με Nokia δεν είναι κι αυτά; :p ) Δε θα εγκαταλείψω αυτό το θέμα, βέβαια.
  4. Χαχα, δεκτό. Με έχει εντυπωσιάσει πάντως το RN9Pro. Πολύ ομαλή χρήση και δυνατό μηχάνημα.
  5. Παιδιά, είχα παραγγείλει και μου ήρθε το Redmi Note 9 Pro. Θα σας πω εντυπώσεις μόλις το δοκιμάσω.
  6. Χαχαχαχαχαχα!! :rotfl: :w00t: :up: Φοβερός! (Η έμφαση δική μου)
  7. Αν θυμάμαι καλά, έχει πει πως δεν ξέρει Αγγλικά.
  8. Εννοείς πως τους παίρνεις τηλέφωνο, ακούς αυτοματοποιημένη φωνή και βγάζεις σπυριά; :p
  9. Μία είναι η πραγματική ερώτηση. Will it blend?
  10. (Insert thumbs up smiley here*) Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί είναι τόσο γκρινιάρηδες, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. *Η λίστα emoticons δε δουλεύει σε mobile
  11. Μη σε απασχολεί η RAM. Υπάρχουν 8αρια και 16αρια sodimm. Ίσως αυτό...; https://www.bestprice.gr/item/2156017174/lenovo-530s-14arr.html??qid=3nTt6Q8ZrY__1bec5&seq=4&q=ips%20fhd%20laptop&from=search
  12. Μάλλον μόνιμη. Δε βρήκα ούτε κι εγώ τρόπο εκτός αν κάνω disable το Google voice εντελώς.
  13. Τα λόγια δεν αρκούν, οπότε ας δω αν smilies μπορούν να με εκφράσουν. :shifty: :shock: :X :rolleyes: :whistle: :w00t: :baby: :clap:
  14. Να ξέρει πάντως πως οι Intel επεξεργαστές που λήγουν σε H είναι υψηλής κατανάλωσης (και υψηλών επιδόσεων), οπότε έχει μικρότερη διάρκεια σε μπαταρία. Καλορίζικο πες του, όπως και να έχει.
  15. Χμμ... οπότε κάτι με πιο efficient επεξεργαστή. Δώσε μου λίγο χρόνο. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη για το double post. Ίσως αυτό https://www.bestprice.gr/item/2155764075/lenovo-s340-15iwl.html?qid=3nvxVDCgsiA_11655&seq=6 Προσοχή όμως να είναι το μοντέλο με την IPS οθόνη. Ορίστε και review. http://www.pcworld.com/article/3448579/lenovo-ideapad-s340-15iwl-review.amp.html
  16. Το κακό είναι που δε βρήκα κανένα με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Θέλει οπωσδήποτε Intel, ή γίνεται και AMD (Ryzen 5/7) ; Ποιο είναι το πιο βαρύ πρόγραμμα που θα χρησιμοποιεί συχνά; Επίσης, θα χρησιμοποιεί το laptop εκτός ρεύματος; Αυτό που πρότεινα έχει ψηστιέρα (για τα δεδομένα laptop) επεξεργαστή, και είναι λίγο overkill ομολογουμένως.
  17. Χμμμ... Ίσως αυτό; https://www.bestprice.gr/item/2155607323/lenovo-legion-y530-15ich.html?qid=3nu9wnxzibN_48517&seq=1 Μόνο που δε βρήκα έκδοση με τα Windows. Θα χρειαστεί να τα βάλει μόνος του ή να βρει κάποιον να τα εγκαταστήσει, αλλά έχει drivers, καθώς υπάρχει έκδοση του μοντέλου με Win 10, αν και δεν τη βρήκα τώρα. Είναι αναβαθμίσιμο, όσο γίνεται να είναι ένα laptop, καθώς επιδέχεται αναβάθμισης σε μέχρι και 32GB RAM και έχει υποδοχή για NVMe SSD.
  18. Να βγάλει κάτι πραγματικά καλό, και μόνο τότε να πούμε 'Χριστός Ανέστη'. :p (Όχι πως με χάλασε το 5.1 Plus, που το πήρα σε έκπτωση κιόλας.)
  19. Δεν είναι διαφορετικές φίρμες. Κάμελοτ είναι η εταιρεία και Olympus το προϊόν IIRC.
  20. Δεν καταλαβαίνω τι έχεις εναντίον του Ολύμπιου νερού. :D :p
×
×
  • Create New...