Jump to content

Caesar2_88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    279
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Caesar2_88

  • Ημ. Γέννησης 31/03/1988

Caesar2_88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το βρήκα τελικά. :D Maria Mena - Just Hold Me
  2. Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω ένα τραγούδι που λέει ''How come...'' και είναι ένα μοντέρνο-ροκ κομμάτι από γυναίκα τραγουδίστρια. Μάλιστα το παίζει αρκετά συχνά και στον Deejay 95.2, αν βοηθάει καθόλου αυτό. ΥΓ. αν έχει ξαναζητηθεί και βρεθεί ζητάω εκ των προτέρων συγγνώμη, αφού η adsm που έχω δυσκολέυει το σερφάρισμα λόγω του κακού σήματος στη περιοχή..
  3. Εγώ έβαλα στο Facebook γιατί με πρήξανε οι φίλοι μου και τώρα κόλλησα..
  4. Οκ, σωστός. My mistake..:O
  5. Λογικά να το πάρεις, θ' αργήσουν σήμερα. Δεν προορίζονται για ένα 40λεπτο επεισόδιο, αλλά για ένα 80λεπτο..
  6. Καλημέρα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έβγαλε το Fox, νέο επεισόδιο θα έχουμε τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.
  7. Όχι ρε σεις.. Αφού το αποτέλεσμα το ξέρουμε εκ των προτέρων στην τσόντα.. :X :ninja: Ενώ στο Lost... :shifty: :lol:
  8. Εμ, εδώ είναι το περίεργο.. Και μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σπίτι μας ενώ σχεδόν όλα τα άλλα σπίτια τριγύρω είχαν σβηστά τα φώτα λόγω του προχωρημένου της ώρας.. Και η πασχαλίτσα και η νυχτερίδα είναι καλοτυχία πάντως, οπότε Φρικ θα περάσουμε καλό καλοκαίρι φέτος! :D
  9. Καλημέρα σε όλους. Το δικό μου περίεργο, για να είμαι εντελώς τυπικός, δεν συνέβη σήμερα, αλλά χθες το βράδυ. Καθόμασταν η μάνα μου, η αδελφή μου κι εγώ στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση κατά τις εντεκάμιση και είχαμε πόρτες και παράθυρα όλα ανοιχτά. Και εκεί που ήμασταν αραχτοί ξαφνικά μπαίνει με φόρα μέσα στο δωμάτιο μια μικρή νυχτερίδα -ή οποία ήταν αρκετά μεγάλη για να μας κάνει να τα κλ@σουμε btw- και αρχίζει και κάνει κύκλους ψηλά στο ταβάνι γύρω από το φωτιστικό. Με τα πολλά, μετά από κάνα 20' καταφέραμε να την βγάλουμε αφού επιστρατεύσαμε σκούπες και διάφορα κόλπα με τα φώτα..
  10. Σας προτείνω ένα δυνατό, μελωδικό τραγουδάκι που θα το ακούμε συχνά στο προσεχές διάστημα πιστεύω. Είναι το '' '' από τους Royworld. :music:
  11. Yves Larock - Say Yeah Ένα φρέσκο και δροσιστικό νέο τραγουδάκι για το καλοκαίρι..
  12. Οκ, σ' ευχαριστώ. Θα πάω να δω και θα σας πω εντυπώσεις. Γιατί για να αγοράσω..
  13. Κάπου στις προηγούμενες σελίδες είδα κάτι φοβερά Replay. Έκανα το homework μου και έμαθα για το Άττικα. Σε ποιές τιμές παίζουν στο εν λόγω πολυκατάστημα;
×
×
  • Create New...