Jump to content

CHRIBIZA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

CHRIBIZA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. HTC 7 trophy παιδια το μονο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει περιορισμος στις εφαρμογες που εγκαθιστουμε στο τηλ στην nodo rom .... Ευχαριστω...
  2. Επειδη απο χτες εχω μπλεξει με το :Xτηλ να το ξεκλειδωνω και αυτο να επιμενει να κλειδωνει...... Σκεφτομαι να ξαναματακανω την διαδικασια μεχρι το noDo update (7392)....αλλα την τελευταια φορα μου εβγαλε ενα μνμ οτι εχω φτασει το μαξιμουμ των εφαρμογων..... ισχυει ή έχει λυθει ?? Η θα πρεπει να κάνω κι αλλο update σε rtm mango ??
  3. Καλημερα!! Καπου εχει αναφερθει οτι το τηλ δέχεται μεχρι καποια συγκεκριμενα σε ποσοτητα .xap αρχεια δλδ εφαρμογες. Αλλοι λενε εχουν βαλει 10 αλλοι 17....Το θεμα ειναι οτι τους βγαζει ενα μνμ οτι δεν μπορουν να βαλουν αλλες εφαρμογες.... Αυτο έχει λυθει πια το προβλημα ? Ισως σε καποια απο τις rom που αναφερετε και αν ναι σε ποια ?
  4. Πως μπορουμε να συγχρονισουμε τισ επαφες ποου εχω στο outlook με το κινητο μου ??
  5. Εχεις απολυτο δικιο συγνωμη... Οσες φορες και αν το διαβασα, απο κεκτειμενη ταχυτητα το διαβαζα αναποδα.... λαθος μου...;)
  6. Τελικα ενα update απο μενα που ισως βοηθησει καποιους..... Τελικα εμενα δουλεψε σε win 7 ultimate ΞΕΤΣΕΚΑΡΩΝΤΑΣ δλδ (χωρις τικ ) το readonly στο αρχειο hosts..... Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο απλα το αναφερω μηπως βοηθησει καποιον αλλο ..... Ευχαριστω
  7. Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω.....:worry: 1-2. οκ εστειλα μαιλ και εγινε εγκατασταση 3.Συνδεετε με το zune βλεπει το κινητο - δεν κανω update ειναι στην εκδοση 7004 3.1 εχω κανει εγκατασταση ολα οκ 4.τρεχω το αρχειο .exe ανοιγει τσεκαρω τα 2 πεδια και οταν παταω unlock το προγραμμα βγαζει error και κλεινει. .... εχω win 7 ultimate . firewall off checked το τηλ σε airplane mode στο registry ολα οκ το αρχειο hosts μεσα στο φακελο drivers/ system32 το εχω κανει readonly...... Τι κανω λαθος ??? τηλ HTC 7 trophy
  8. Πολυ γελιο παντως με τη Καντυ...γιατι θα ξεχασω το επεισοδιο που "εχει καρκινο ο House??"
  9. Ειναι απο τις σειρες που πραγματικα θα στεναχωρηθω μολις τελειωσει και δεν θελω ΚΑΝ να το σκεφτομαι... Καθε επεισοδιο ειναι και μοναδικο!
  10. Καπου στην πορεια μπερδευτηκα.... Μιλας για αγορα καρτοκινητου απο Πορτογαλια... Αν μιλαμε για νουμερο μονο (καρτα) τοτε ναι μπορει να μην υποστηριζει ροαμινγκ και οταν θα εισαι Ελλαδα να μην σου επιτρεπει να δεχεσαι κλησεις η μυνηματα. Αν μιλαμε για συσκευη και αριθμο τοτε παλι μπορει η συσκευη να μην δεχεται αλλη καρτα (εξαρτατε απο την πολιτικη της εταιριας και μπορεις να το επιβεβαιωσεις στο καταστημα πριν την αγορα του) Αυτη την πολιτικη δεν ειχαν και οι εταιριες στην Ελλαδα πριν καποια χρονια?? Αν παλι εχουν δικτυα gsm 900 - 1800 που χρησιμοποιουμε και στην Ελλαδα τοτε μπορεις να αγορασεις απλα μια καρτα (αριθμο Πορτογαλιας) και να τον βαλεις στην συσκευη που χρησιμοποιεις στην Ελλαδα γλιτωνοντας τα εξοδα αγορας και αλλης συσκευης.
  11. Δυστηχως η αγορα για μενα κινητου τηλεφωνου γινεται τελειως αυθορμητα και οχι παντα με βαση των αναγκων μου.... Και γι αυτο και μερικες φορες το μετανοιωνω και εχω αλλαξει αρκετα τηλ μεχρι τωρα....:)
  12. Για τις ασφαλιστικες σου ειπε και ο φιλος πιο πανω:D Με το καλο να το παρεις το ΙΒΙΖΑκι καλοριζικο να ειναι και καλοταξιδο και σαν κατοχος του ιδιου μοντελου οτι θες πες μου:D Ακομα μπορεις να δεις και εδω http://www.ibizamania.gr
  13. MOTOROLA και παλι Motorola....Το χειροτερο μου..... Και εχω παρει και 3 συσκευες ο παιχτης....δεν εμαθα με την πρωτη :)
  14. Τι να σου πω εξαρταται απο την πολιτικη της εταιριας στην Πορτογαλια. Καλο ειναι να το ρωτησεις αυτο πριν το αγορασεις. Τι δικτυο χρησιμοποιει η Πορτογαλια??Αν οπως και εμεις gsm 900 και 1800 τοτε θα μπορεις να χρησιμοποιησεις το κινητο που εχεις στην Ελλαδα με την καρτα που θα αγορασεις στην Πορτογαλια ωστε να μην επιβαρυνεσαι και αγορα συσκευης.
×
×
  • Create New...