araditsas Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μάλιστα θα το βγάλουμε και τις πλάκας τώρα ο.κ. .. Το δικό μου και άλλων πολλών τον περισσότερων εδώ μέσα είναι μια χαρά δεν ανεβάζουν θερμοκρασία και είναι φανταστικό κινητό σε όλα του. Σέβομαι τα προβλήματα που υπάρχουν σε κάποιους αλλά ως εκεί δεν μπορούμε να το θάβουμε σαν συσκευή. Να μην ξεχνάμε ότι όποιος έχει κάποιο πρόβλημα τότε ψάχνει κάνα φόρουμ για να πει τον καημό του μπας και βρει λύση όσοι δεν έχουν πρόβλημα δεν μένουν εδώ μέσα να λένε ότι είναι όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Το note 2 ήταν κορυφή και πολύ μπροστά από την εποχή του και σκυλί το 3 είναι άστα να πάνε... Τελικά με τον φίλο μου βγάλαμε άκρη άλλες δύο φορές άλλαξαν συσκευή και τελικά 3 ήταν τυχερή μεν ανεβάζει θερμοκρασία αλλά όχι τόσο πολύ και φωτεινότητα πεφτει πολύ σπάνια (βασικά μόνο σε game την είδα να πέφτει) Πάντως απαράδεκτο όσο δεν πάει 3 συσκευές ήταν μια χειρότερη από την άλλη σε μια υπερθέρμανση είχε και μπαταρία που παρουσίασε ένα πολύ ελαφρύ φούσκωμα... 4 φορά όλα οκ πάντως ( και εύχομαι εκεί να παραμείνουν γιατί εγώ παιδευόμουν με την συσκευή και κατά κάποιο τρόπο εγώ φταίω καθώς του το πρότεινα γιατί ήθελε μεγάλη συσκευή με καλή αυτονομία) Φωτογραφίες ακόμα δεν ανέβασες εδώ όπως μας είχες πει και μιλάς συνέχεια για μια συσκευή..............φίλου Οπότε να μας συγχωρείς επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, αλλά είμαστε επιφυλακτικοί με την αρνητικότητα που έχεις εδώ και πάρα πολλά ποστ, για την καλύτερη συσκευή ever Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Η οποία συμπεριφορά είναι αδικαιολογητη Βαγγέλη. Για μένα τουλάχιστον. Όταν πέφτει η φωτεινότητα και ο επεξεργαστής δείχνει 60°, δεν μου κάνει, ειδικά όταν πρόκειται για μίνι tablet όπου θα παίξεις κι ένα παιχνίδι θα δουλέψεις για περισσότερο χρόνο κάποια βαριά εφαρμογή κλπ. Έστηνα σήμερα ενα Note2. Και τι δεν έκανα, το καπάκι δεν τον ένοιωσα ουτε μια στιγμή χλιαρό. Δεν μιλαμε για ζεστό. Τι να την κανω την σούπερ ανάλυση οταν δεν μπορώ να απολαύσω την συσκευή μου σε πραγματική χρήση. Και δεν είναι όλες οι συσκευές με 800αρη το ίδιο τελικά. Το G2 κάνοντας ακριβώς τα ιδια πράγματα με το Octa μου δεν το ένοιωσα καθόλου πιο ζεστό. Όσοι έχετε πρόβλημα θερμοκρασίας, τι μπαταρία έχετε; μηπως ειναι made in china? Αναφέρομαι στις μη υπαρκτες διαφορες μεταξυ του ιδιου μοντελου Κωστα (note 3). Με αλλα λογια, δε θεωρω ότι -εκτος λιγων εξαιρεσεων- ότι υπαρχουν "καλα" και "κακα" note 3. Όλα το ιδιο είναι στο 95%. Αν καθεσαι και βαρας 7 antutu, εχεις φουλ φωτεινοτητα, τρεχουν 100 εφαρμογες στο παρασκηνιο μπορει πραγματι να δεις τη φωτεινοτητα να πεφτει για λιγα λεπτα. Προσωπικα το εχω δει 3 φορες στη συσκευη μου, ολο το υπολοιπο διαστημα της συμβιωσης μαζι του δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα. Στο ζορισμα πρακτικα ζεσταίνεται ελαχιστα, ουτε καν "χλιαρο" δεν το αισθανομαι στο χερι. Γενικα το note 3 είναι από τις πιο απολαυστικες συσκευες που ειχα ποτε μου, περισσοτερο κι από το εξαιρετικο 2. Για αυτό και σκοπευω να το κρατησω ένα γεματο χρονο (για πρωτη φορα όλα αυτά τα χρονια)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Αναφέρομαι στις μη υπαρκτες διαφορες μεταξυ του ιδιου μοντελου Κωστα (note 3). Με αλλα λογια, δε θεωρω ότι -εκτος λιγων εξαιρεσεων- ότι υπαρχουν "καλα" και "κακα" note 3. Όλα το ιδιο είναι στο 95%. Αν καθεσαι και βαρας 7 antutu, εχεις φουλ φωτεινοτητα, τρεχουν 100 εφαρμογες στο παρασκηνιο μπορει πραγματι να δεις τη φωτεινοτητα να πεφτει για λιγα λεπτα. Προσωπικα το εχω δει 3 φορες στη συσκευη μου, ολο το υπολοιπο διαστημα της συμβιωσης μαζι του δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα. Στο ζορισμα πρακτικα ζεσταίνεται ελαχιστα, ουτε καν "χλιαρο" δεν το αισθανομαι στο χερι. Γενικα το note 3 είναι από τις πιο απολαυστικες συσκευες που ειχα ποτε μου, περισσοτερο κι από το εξαιρετικο 2. Για αυτό και σκοπευω να το κρατησω ένα γεματο χρονο (για πρωτη φορα όλα αυτά τα χρονια)... Βαγγελη για της θερμοκρασιες συμφωνω. Και το δικο μου οτι και να του κανω δεν παει πανω απο 38-39 θερμοκρασια μπαταριας.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ποιος ο λογος να εχεις τοσο φωτεινη οθονη και να μην την χρησημοποιεις? Ειναι δωρον αδωρον. Ας εβαζε 400Nits αντι για 600 αλλα να την κραταει σταθερη την φωτεινοτητα.Εγω θελω φουλ φωτεινοτητα παντου θα με περιορησει η samsung ? Ποιος ο λογος να λες εχω την πιο φωτεινη οθονη οταν ειναι με χρονοδιακοπτη ? Στην βιτρινα οταν το δει καποιος ο λογος αγορας του μπορει να ειναι και μονο η οθονη, οποτε γιατι να φαει την ξενερα οταν δει οτι δεν μπορει να εχει την οθονη παντα στο μεγιστο φωτισμο? Επισης ακομα και 100 εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο για αυτον τον λογο δεν αγοραζεις την ναυαρχιδα?? Θα πρεπει να βαλουμε task killer σε συσκευη των 800 ευρω ? Δεν θαβω την συσκευη γιατι ειναι πραγματικα κατα πολυ ανωτερη σχεδον απο ολα τα κινητα που κυκλοφορουν και εχουν περασει απο τα χερια μου αλλα εχει και αυτη τα θεματα της. Αν και εγω ειμαι απο αυτους που αλλαζουν συσκευες δεν μπορω να παω σε καποια αλλη γιατι απλα δεν υπαρχει εναλλακτικη. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Είναι τυχερό παιδιά πάντως αν σου κάτσει και πρέπει να είναι καποιες παρτίδες με πρόβλημα, παρέλαβα την 1η ημέρα κυκλοφορίας από πλαίσιο εγώ και άλλοι 2 φίλοι και είμαστε και οι 3 οκ και άλλα παιδιά άλλαξαν 3 φορές από το ίδιο μαγαζί και είχαν πρόβλημα. Δυστυχώς είναι αναμενόμενο να υπάρχουν προβλήματα τον πρώτο καιρό, εγω ευτυχώς μόνο το πρόβλημα με τις γραμμές έχω στην κάμερα σε πολύ χαμηλό φωτισμό που λύνεται αν κλείσω το Wifi και για αυτό το θέμα δεν το πάω πίσω, δεν το ρισκάρω να πάρω κανα με πρόβλημα ή καρφωμένη την mj3 να μην μπορώ να ρουταρω. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Αναφέρομαι στις μη υπαρκτες διαφορες μεταξυ του ιδιου μοντελου Κωστα (note 3). Με αλλα λογια, δε θεωρω ότι -εκτος λιγων εξαιρεσεων- ότι υπαρχουν "καλα" και "κακα" note 3. Όλα το ιδιο είναι στο 95%. Αν καθεσαι και βαρας 7 antutu, εχεις φουλ φωτεινοτητα, τρεχουν 100 εφαρμογες στο παρασκηνιο μπορει πραγματι να δεις τη φωτεινοτητα να πεφτει για λιγα λεπτα. Προσωπικα το εχω δει 3 φορες στη συσκευη μου, ολο το υπολοιπο διαστημα της συμβιωσης μαζι του δεν εχω κανενα απολυτως πρόβλημα. Στο ζορισμα πρακτικα ζεσταίνεται ελαχιστα, ουτε καν "χλιαρο" δεν το αισθανομαι στο χερι. Γενικα το note 3 είναι από τις πιο απολαυστικες συσκευες που ειχα ποτε μου, περισσοτερο κι από το εξαιρετικο 2. Για αυτό και σκοπευω να το κρατησω ένα γεματο χρονο (για πρωτη φορα όλα αυτά τα χρονια)... Βαγγέλη με τόσα που διαβάζουμε σε αντίθεση με τα μόνο θετικά σχόλια του Note 2 αλλά και του Note 8 πρόσφατα, είναι που μας κάνουν να εχουμε αμφιβολίες. Παρόλο που στο S4 δεν εχω τέτοια θέματα, δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τις ναυαρχίδες της samsung για το 2013. Πέρυσι εκανε γκέλα μόνο στο S3. Φέτος κατάφερε να κάνει τον κόσμο να παραπονιέται για το πιο αξιοσέβαστο smartphone, το Note. Με όλα αυτά όταν αποφασίσω να αλλάξω συσκευή στα μέσα του 14, θα σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω με samsung. Έκτος του αγαπημένου μου Note8 που είναι ακριβώς όπως το θέλω και γενικά όπως θα ήθελα να λειτουργεί καθε συσκευή της samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Έκτος του αγαπημένου μου Note8 που είναι ακριβώς όπως το θέλω και γενικά όπως θα ήθελα να λειτουργεί καθε συσκευή της samsung. Φυσικο αφου ειναι ενα note 2 σε 8" οθονη. Παντως εγω τα Χριστουγεννα λεω να φυγω απο το note 2 και να παω στο 3.Ελπιζω να εχει βγει καμια αναβαθμιση μεχρι τοτε και να διορθωνει καποια απο τα θεματα που εχει η συσκευη.Οσο ειχα το s4 i9505 ειχα φυσιολογικες θερμοκρασιες οποτε δεν πολυδινω σημασια στα οσα γραφονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Βαγγέλη με τόσα που διαβάζουμε σε αντίθεση με τα μόνο θετικά σχόλια του Note 2 αλλά και του Note 8 πρόσφατα, είναι που μας κάνουν να εχουμε αμφιβολίες. Παρόλο που στο S4 δεν εχω τέτοια θέματα, δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τις ναυαρχίδες της samsung για το 2013. Πέρυσι εκανε γκέλα μόνο στο S3. Φέτος κατάφερε να κάνει τον κόσμο να παραπονιέται για το πιο αξιοσέβαστο smartphone, το Note. Με όλα αυτά όταν αποφασίσω να αλλάξω συσκευή στα μέσα του 14, θα σκεφτώ πάρα πολύ αν θα συνεχίσω με samsung. Έκτος του αγαπημένου μου Note8 που είναι ακριβώς όπως το θέλω και γενικά όπως θα ήθελα να λειτουργεί καθε συσκευή της samsung. Κωστα καλα τα λεμε, αλλα πες μου μια σοβαρη εναλλακτικη. Το G2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αλλα θελουμε γραφιδα και μεγεθος οθονης πανω απο 5.5''. Προσωπικα δε βρισκω τιποτα αλλο σε αυτα τα κυβικα, ενω οι κατασκευαστες σφυριζουν αδιαφορα αναφορικα με την εξαιρετικη τεχνολογια της wacom, γιατι απλουστατα εκτοξευει το κοστος και κανεις τους δεν το θελει. Οποτε, note και αν συνεχισει το χαλι του ανταγωνισμου μενουμε σε αυτο το brand... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Κωστα καλα τα λεμε, αλλα πες μου μια σοβαρη εναλλακτικη. Το G2 ειναι ενα πολυ καλο κινητο, αλλα θελουμε γραφιδα και μεγεθος οθονης πανω απο 5.5''. Προσωπικα δε βρισκω τιποτα αλλο σε αυτα τα κυβικα, ενω οι κατασκευαστες σφυριζουν αδιαφορα αναφορικα με την εξαιρετικη τεχνολογια της wacom, γιατι απλουστατα εκτοξευει το κοστος και κανεις τους δεν το θελει. Οποτε, note και αν συνεχισει το χαλι του ανταγωνισμου μενουμε σε αυτο το brand... Έτσι είναι σ αυτήν την κατηγορία. Όμως πιο κάτω υπάρχουν πλέον λύσεις. Εγω είπα σαν εργαλείο δουλειάς θα μείνω με το note 8. Τηλέφωνο όμως θα πρέπει αλλάξει πολλά η samsung για να με ξαναδεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Φωτογραφίες ακόμα δεν ανέβασες εδώ όπως μας είχες πει και μιλάς συνέχεια για μια συσκευή..............φίλου Οπότε να μας συγχωρείς επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, αλλά είμαστε επιφυλακτικοί με την αρνητικότητα που έχεις εδώ και πάρα πολλά ποστ, για την καλύτερη συσκευή ever τζάμπα θα την ανεβαζα φούσκωμα ήταν αμελειταιο μόνο ελάχιστα το καταλάβαινες υπό γωνία στο service Πάντως ήταν άψογου σε όλα και τσακ μπαμ το αλλάξανε και καλά μας μιλήσανε (να λέμε και τα καλά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Σήμερα επιβεβαίωθηκαν οι υποψίες μου οτι όλο αυτο περι φωτεινότητας και μείωσης τής με το σχετικό μήνυμα στις ρυθμίσεις ειναι θέμα firmware μόλις πριν από λίγη ωρα εκανα update στο S4 της γυναίκας μου σε 4.3 και εκανα ενα συγκριτικό τεστ με antutu με το note 3 το S4 έκανε ακριβώς το ιδιο πραγμα με την φωτεινότητα όπως και το note 3 ενώ πριν που είχε 4.2.2 δεν το είχε κάνει ποτε του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μόλις είδα αυτό το θέμα και χάρηκα.. Δηλαδή μπορούμε να αλλάξουμε το bezel της Noteαρας μας χωρις να αλλαξουμε την οθόνη.. Μια χαρά :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsimoschios Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το note 3 μου βγάζει ένα μήνυμα και γράφει ότι κάποια εφαρμογή προσπαθεί να μπει στο σύστημα και διακόπτεται η λειτουργία της τη μπορώ να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το note 3 μου βγάζει ένα μήνυμα και γράφει ότι κάποια εφαρμογή προσπαθεί να μπει στο σύστημα και διακόπτεται η λειτουργία της τη μπορώ να κάνω Είναι μήνυμα που σου βγαίνει λόγω του Knox. Εάν πας στο επίσημο thread της συσκευής σου, θα διαβάσεις σχόλια και από άλλους χρήστες που τους συνέβει το ίδιο. Έχω την εντύπωση ότι το μήνυμα αυτό στο βγάζει είτε έχεις ενεργοποιημένο το Knox, είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Τελικα το προβλημα με την υπερθέρμανση -αυξομείωση της φωτεινότητας έπαψε να ιφίσταται? διορθώθηκε με τα updates? Ειναι θεμα της 4.3? Σταμάτησε να συζητιέται αυτο το θέμα και θέλω να ξέρω γιατι ειμαι ετοιμος για την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik_34 Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Καλήσπερα σε όλους.Εχω και γω εδώ και 2 βδομάδες το note 3.Σε καθημερινή χρήση δεν εχω παρατηρήσει κάποια υπερθέρμανση,μόνο οταν παίζω κάποιο παιχνίδι τότε ζεσταίνεται λίγο,όχι όμως τίποτα το ιδιαίτερο.Σε σχέση με το s4 που είχα,το note 3 δεν ζεσταίνεται σχεδόν καθόλου,με την ίδια χρήση.Εαν βέβαια ζεσταθεί καμμία φορά σε κάνα παίχνιδι με φουλ φωτεινότητα,το θεωρώ φυσιολογικό,ακόμη και σε περιήγηση στο διαδύκτιο μπόρει να ζεσταθεί,ειδικά εαν έχουμε και θήκη τοτε πιο πολλή.Το κινητό είναι το καλύτερο που είχα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το θεμα με την μειωση φωτεινότητας υπαρχει ακομη και δεν νομιζω να αλλάξει κατι σε αυτο μιας και ειναι για αποφυγη θερμοτητας της συσκευής. Απλα οσοι παιζουν παιχνιδι και σερφαρουν παρα πολυ με φουλ φωτεινότητα θα εχουν τα σκαμπανεβασματα. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Τελικα το προβλημα με την υπερθέρμανση -αυξομείωση της φωτεινότητας έπαψε να ιφίσταται? διορθώθηκε με τα updates? Ειναι θεμα της 4.3? Σταμάτησε να συζητιέται αυτο το θέμα και θέλω να ξέρω γιατι ειμαι ετοιμος για την αγορά του. Είναι θέμα λειτουργικού δεν είναι πρόβλημα που έχουν τα note 3 και το s4 που έχω με 4.3 το κάνει και αυτό αλλά δε μικρότερη κλίμακα δεν νομίζω να φύγει πότε με κάποιο update είναι λίγο σπαστικό όταν γίνεται αλλά δεν το κάνει πάντα και συνέχεια μπορεί να το κάνει σε μια ώρα 10 φορές μπορεί και καμιά παίζουν πολλά ρόλο για να καταλάβεις αυτό γίνεται όταν η θερμοκρασία της cup πλησιάζει τους 57 βαθμούς οπότε εκεί ρίχνει μια σκάλα την φωτεινότητα αν κάτσει κάποια ώρα σε αυτήν την θερμοκρασία ρίχνει άλλη μια σκάλα οπότε όπως αν κατάλαβες είναι αρκετοί οι παράγοντες όπως εξωτερική θερμοκρασία εφαρμογές που τρέχουν αριθμός πόσο βαριές είναι και διάρκεια το note 3 ίσως το κάνει περισσότερες φορές από άλλες συσκευές πχ s4 γιατί έχει πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα η οθόνη από το s4 οπότε ανεβάζει και ποιο εύκολα θερμοκρασία και όταν λέω θερμοκρασία δεν εννοώ να ζεματάει φυσιολογικά πράγματα στο χέρι είναι χλιαρό προς ζεστό Edited November 10, 2013 by panosfast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω δύο μέρες το τηλέφωνο και έχω παρατηρήσει πως με το που βάλω 3G ή LTE το τηλέφωνο ζεσταίνεται. Δεδομένου ότι πάντα μιλάω με ακουστικά δεν είναι ενοχλητικό ωστόσο κάτι τέτοιο στο NOTE 2 δεν είχα παρατηρήσει. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να ελέγξω αν τρέχει κάτι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Πανευκολο Εκανα βιδες πριν μερικες εβδομαδες ενα για να αλλαξω σπασμενη οθονη. Βγαζεις το καπακι, την μπαταρια, το s-pen και αρχιζεις να ξεβιδωνεις για να βγαλεις το εσωτερικο καπακι. Αυτο ηταν. Το νικελ στο πλαι ειναι το εσωτερικο καπακι που απλα προεξεχει. Δεν ειναι μερος του σασι οπως στο s3 που σου βγαινει η πιστη (αλλαξα οθονη σε ενα και μονο τζαμι σε ενα αλλο). Οποιαδηποτε συσκευη και αν θελεις να κανεις κομματια, βλεπεις τον και εισαι πρωτος! Απλα τελειος ο τυπος. Εχω ανοιξει υπερβολικα πολλες συσκευες. Σχεδον για ολες ειχε βιντεο :D Εγω αγχωθηκα μονο που το ειδα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 :lol: Είναι μέχρι να ανοίξεις 1 2 δικές σου. Μετά περνάει το άγχος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisvog Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημερα παιδια θελω και γω να αλλαξω το μεταλλικο περιβλιμα στο δικο μου νοτε 2 απο που θα το αγοτασω οικονομικα ειμαι απο θεσσαλονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 (edited) Εχω ψαξει σε ολο το ebay για middle frame housing για νοτελι amber brown και δε βρισκω πουθενα. Επισης σε ερωτηση μου στη Smartec για το κοστος αλλαγης του, μου ειπαν περιπου 50€. Λιγο τσιμπημενη νομιζω. Καποιος που να ξερει που μπορουμε να προμηθευτουμε το ανταλλακτικο? Ευχαριστω εκ των προτερων Edited December 2, 2013 by wickerman_3 Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_papa Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα , κανένα νέο για την υπερθέρμανση¨? Απο την δική μου εμπειρία, 2-3 φορές όταν το είχα σε αυτόματη φωτεινότητα , και ήταν σε κατασταση αναμονής, το έπιανα και ήταν αρκετα ζεστό, μάλιστα μου έκανε εντυπωση διότι ήταν σε κατασταση αναμονης οπως προείπα! θα πρέπει να παρακολουθήσω κάτι? ή να πάω για αντικατάσταση? Το αγόρασα απο γερμανό πριν 2 εβδομάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλησπέρα , κανένα νέο για την υπερθέρμανση¨? Απο την δική μου εμπειρία, 2-3 φορές όταν το είχα σε αυτόματη φωτεινότητα , και ήταν σε κατασταση αναμονής, το έπιανα και ήταν αρκετα ζεστό, μάλιστα μου έκανε εντυπωση διότι ήταν σε κατασταση αναμονης οπως προείπα! θα πρέπει να παρακολουθήσω κάτι? ή να πάω για αντικατάσταση? Το αγόρασα απο γερμανό πριν 2 εβδομάδες! Πάντα σε αυτόματη είμαι και δεν ζεσταίνεται, αν κάνεις κάτι βαρύ στο κινητό σου πέφτει η φωτεινότητα με μηνυμα υπερθέρμανσης; Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts