charavge Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Με 5 ευρω σου πουλάω το δικό μου :p (Πλάκα κάνω αλλά 20 ευρώ για καλώδιο data είναι καθαρή απάτη.) Αν δίνεις και δωρεάν μεταφορικά το παίρνω... :) Και εμένα μου φαίνονται πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Γίνεται να μεταφέρεις από τέτοιο κινητό τις επαφές στον υπολογιστή; Δεν το φαντάστηκα ποτέ... Γιατί είναι τελείως feature phone το εν λόγω! :ninja: Υπάρχει δηλαδή και αλληλεπίδραση του κινητού με το πισι; Καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε στο πισι; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Γίνεται να μεταφέρεις από τέτοιο κινητό τις επαφές στον υπολογιστή; Δεν το φαντάστηκα ποτέ... Γιατί είναι τελείως feature phone το εν λόγω! :ninja: Υπάρχει δηλαδή και αλληλεπίδραση του κινητού με το πισι; Καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε στο πισι; :confused: Εννοείται ότι γίνεται. Εδώ με τα παλιά χαζά Siemens τις μεταφέραμε πριν 10 τόσα χρόνια, πόσο μάλλον σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλώδιο σύνδεσης και ένα κατάλληλο πρόγραμμα, που ακόμα και η κατασκευάστρια εταιρεία να μην το δίνει στην συσκευασία, βρίσκεις συμβατό από αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Εννοείται ότι γίνεται. Εδώ με τα παλιά χαζά Siemens τις μεταφέραμε πριν 10 τόσα χρόνια, πόσο μάλλον σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλώδιο σύνδεσης και ένα κατάλληλο πρόγραμμα, που ακόμα και η κατασκευάστρια εταιρεία να μην το δίνει στην συσκευασία, βρίσκεις συμβατό από αλλού. :happy: κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς! και γίνεται και προς τα πίσω; δηλαδή να μεταφέρεις αυτές τις επαφές πίσω στο κινητό ή σε τέτοιους είδους κινητό;;;:X και άμα ξέρει κανείς και κάτι άλλο! υπάρχει καμία κάρτα σιμ που να παίρνει πολλαπλά τηλέφωνα ανά επαφη;:O και αν ναι πώς την ζητάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 (edited) :happy: κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς! και γίνεται και προς τα πίσω; δηλαδή να μεταφέρεις αυτές τις επαφές πίσω στο κινητό ή σε τέτοιους είδους κινητό;;;:X ο,τι θες γίνεται, εφαρμογές υπάρχουν πολλές: http://download.cnet.com/Cell-Phone-Manager/3000-2074_4-10215960.html Κάποτε τις έβρισκες και σε μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας, ένα CD με το πρόγραμμα και ένα συμβατό καλώδιο, 6-7 χιλιάδες δραχμές το έδιναν. Υπήρξε και περίοδος που μεταφορά επαφών από οποιοδήποτε κινητό έκαναν στον Γερμανό επί πληρωμή. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=43281 και άμα ξέρει κανείς και κάτι άλλο! υπάρχει καμία κάρτα σιμ που να παίρνει πολλαπλά τηλέφωνα ανά επαφη;:O και αν ναι πώς την ζητάνε; Το μόνο που έχω ακούσει είναι πολλαπλούς τηλεφωνικούς αριθμούς ανά κάρτα (να μην έχεις δηλαδή δυο ή περισσότερες SIM), όχι νούμερα στις επαφές. Edited December 19, 2012 by alx1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Στυλό - γραφίδα για HTC desire Z θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει γραφίδα - στυλό για να επιλέγεις αλλά πχ και να ζωγραφίζεις στο κινητό αυτό , αλλά με μικρή μύτη μπροστά όχι αυτό το στρογγυλό που είναι σα γόμα , και βέβαια να είναι συμβατό με το desire z . Για παράδειγμα σα το στυλό κάπως του samsung galaxy note 2. Σαφώς και δε θα έχει τις ίδιες δυνατότητες αλλά θα ήθελα να έχει μικρό πάτημα μπορστά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 καλή φάση! :) τι να πω, εξεπλάγην! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorteps Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εγω ειχα μια universal,σημερα το μεσημερι ενω δεν ειχα το κινητο επανω.εδωσα μια αποτομη επιταχυνση και εφυγε στο πισω καθισμα..εσπασε..μετα την βεντουζα καθως ξεκιναει ο βραχιονας..το περιεργο ειναι οτι η ενωση μεσα ειναι μεταλικια..το κινητο ειναι 4.3 ιντζες και το tablet 7..υπαρχει κατι που να καλυπτει και τα δυο;; Αυτή πιθανόν να σου κρατάει και το tablet 7, με πολύ καλή βεντούζα. Compatible with phones with or without cases up to 10cm Patented suction technology enables you to mount on almost any flat surface Can be used in many different angles, making it easy to find a comfortable angle Quickly mount and unmount your phone with the stylish clip grip holder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει μία καλή βάση κινητού για ποδήλατο,και ένας φορτιστής κινητού για ποδήλατο. Ευχαριστώ προκαταβολικα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εγώ έβαλα την sim της cosmote χωρις ρυθμίσεις και δούλεψε αμέσως! Μόλις το άνοιξα συνδέθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δεν υπάρχει δυστυχώς. Μονο με χοντρή και μαλακή άκρη θα δουλεύει στο Ζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 δύσκολα μα βρεις κάτι με λεπτή μύτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ειναι η διαφορα capacitive και καποιου active digitizer (π.χ. Wacom που εχει -σωστα- επιλεξει η Samsung). Κοινως, διαφορετικη τεχνολογια παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Αυτή πιθανόν να σου κρατάει και το tablet 7, με πολύ καλή βεντούζα. Compatible with phones with or without cases up to 10cm Patented suction technology enables you to mount on almost any flat surface Can be used in many different angles, making it easy to find a comfortable angle Quickly mount and unmount your phone with the stylish clip grip holder Έχω την συγκεκριμένη βεντούζα και είναι πολύ καλή (τώρα βάζω το desire με casemate θήκη), συνήθως την τοποθετώ σε εσοχή στο ταμπλό και δεν έχω συναντήσει κανένα θέμα με λακούβες κλπ. Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662228 το έχει δοκιμάσει κανείς? η κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojos Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπέρα. Έχει ασχοληθεί κάποιος με παρόμοιο προϊόν όπως αυτό http://item.mobileweb.ebay.com.au/viewitem?itemId=310524850942#ht_3045wt_1397 και αν ναι μπορεί να πει αν αξίζει και αν δουλεύει καλά. Έχω ένα 3g usb modem huawei από την vodafone (από kartointernet) και θέλω να το κουμπώσω πάνω σε αυτό το προϊόν ώστε να κάνω ένα wifi spot.Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως ορίζεις κλειδί ασφαλείας για το wifi Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benakis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδιά κάτι "πράσινο" αλλά και χρησιμότατο, πέτυχα μπροστά μου αυτό που λέω στο θέμα, παραδείγματα όπως αυτό, αυτό και άλλα πολλά, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερο αν καποιο παιδί έχει δοκιμάσει καποιον ηλιακό φορτιστή για να μας πει χαρακτηριστικά (input, output κλπ ) Ευχαριστώ! Παράθεση Πολύ αργότερα θα δεις όσα πραγματικά είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webassasin Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Για να φορτιζει απο το δυναμο ας πουμε? Δε νομιζω να μπορει να γινει κατι τετοιο.. Βαλε κανενα ηλιακο φορτιστη και βαλτον πανω σε κανα καπελο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Για βάση έχω πάρει κάτι τέτοιο: http://www.ebay.co.uk/itm/Bike-Bicycle-Mount-Holder-Stand-For-iPhone-4-G-GPS-MP3-MP4-PDA-Mobile-Cell-Phone-/120846724054?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item1c2306abd6&_uhb=1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 αν πας σε καλό ποδηλατάδικο θα βρεις αλλά αν θυμάμαι καλά είναι πολύ ακριβοί (μπορεί και κάνα 100 ευρώ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Για να φορτιζει απο το δυναμο ας πουμε? Δε νομιζω να μπορει να γινει κατι τετοιο.. Βαλε κανενα ηλιακο φορτιστη και βαλτον πανω σε κανα καπελο :P Είχε βγάλει η Νόκια,αλλα το εξαφανίσανε,και δεν υπάρχει καν για δειγμα!! Για βάση έχω πάρει κάτι τέτοιο: http://www.ebay.co.uk/itm/Bike-Bicycle-Mount-Holder-Stand-For-iPhone-4-G-GPS-MP3-MP4-PDA-Mobile-Cell-Phone-/120846724054?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item1c2306abd6&_uhb=1 Μαλλον για κατι τετοιο θα παω αν πας σε καλό ποδηλατάδικο θα βρεις αλλά αν θυμάμαι καλά είναι πολύ ακριβοί (μπορεί και κάνα 100 ευρώ ) ΤΟ ξέρω αλλα ολα ειναι γκουμούτσες μάυρες Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) ναι και μενα ξεκλειδωτο ειναι.εβαλα την καρτα της wind και δουλευει μια χαρα.απλα αλλαζεις εκει που λεει παροχος το πας σε "μη αυτοματα" και εκει που λεει apn βαζεις gint b online@gr, κατι τετοιο, δε θυμαμαι ακριβως. Edited February 24, 2013 by manolatsitsi_25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Μετά από 7 μήνες χάλασε η βεντούζα της κινέζικης βάσης που είχα με τρομερό κράτημα. Αλλά με αγορά στις 3 λίρες από Ebay, ξαναπαραγγειλα μια λίγο διαφορετική για δοκιμή. http://www.ebay.co.uk/itm/170848158704#ht_4571wt_902 έτσι όπως κουμπώνει το κινητό δεν σου γδέρνει τα πλαινά του? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 έτσι όπως κουμπώνει το κινητό δεν σου γδέρνει τα πλαινά του? Βασικά μπαίνει πρώτα στην μια πλευρά και σφηνωνει και μετά πιέζεις ελαφριά με το κλιπ για να κλειδώσει και η άλλη πλευρά. Αν δεν το κάνεις απότομα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Βασικά μπαίνει πρώτα στην μια πλευρά και σφηνωνει και μετά πιέζεις ελαφριά με το κλιπ για να κλειδώσει και η άλλη πλευρά. Αν δεν το κάνεις απότομα, δεν υπάρχει πρόβλημα. ok γιατί πήρα μια παρόμοια για siii από ebay και είναι αρκετα σφικτή εννοείται ότι δεν παίζει με οπιουδήποτε τύπου θήκη Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts