Jump to content

webassasin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    338
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by webassasin

  1. Καλησπερα συμφορουμιτες μου. Ηρθε στα χερια μου το κινητο του τιτλου,απο αγγλικο ebay. Δυστυχως δεν εχει ελληνικη γλωσσα και οσες προσπαθειες εκανα ηταν ακαρπες,καθως ολα τα link ηταν νεκρα. Εχει καποιος καποιο εγκυρο λινκ ( και οδηγο ) για να κατεβασω fw/rom? Ευχαριστω!
  2. κακο το παραδειγμα σου,αφου mercedes θα αγορασει μονο οποιος εχει πραγματικα τα λεφτα να την παρει και να τη συντηρησει,ενω apple θα παρει μεχρι και η κουτση μαρια,απλα για να το ακουμπησει πανω στο τραπεζι στην καφετερια,ασχετως που δεν θα εχει λεφτα να παραγγειλει καφε :P τελος παντων,η αληθεια ειναι οτι εχουμε ξεφυγει απο το θεμα μας. να επισημανω και εκεινη την πουστι@ που εχει σημερα η apple στη σελιδα της ( και λεω σημερα γιατι μεχρι προσφατα δεν υπηρχε το κομματι που ανεφερε τα 2 ετη σε ελλαδα και κυπρο ) : Μονοετής περιορισμένη εγγύηση της Apple – (ΕΛΛΑΔΑ και ΚΥΠΡΟΣ) δε γνωριζω ποσα χρονια εγγυηση δινουν οι κατασκευαστες εκτος Ε.Ε,αλλα εντος ειναι πλεον γνωστο σε ολους οτι ολες οι συσκευες εχουν 2χρονια εγγυηση,ασχετως που η μαμα apple το εχει γραψει με κεφαλαια και bold οτι δινει μονο 1 χρονο. βλεπω πολλες αγγελιες iphone που αναφερουν οτι εχει ληξει η εγγυηση,ενω η συσκευη εχει ακομα εγγυηση,απλα επειδη δε γνωριζουν..
  3. μη σου κανει εντυπωση,αφου οι συσκευες της ειναι τουμπανο,μη βλεπεις που εσκασε το σκηνικο με το σαμποταζ. μπορει ο κοσμος να μην ψηφισε οπως θα επρεπε,αλλα η apple ειναι μια μισιτη εταιρια. μη συγκρινεις τη Merc με το μηλο,εκεινη αξιζει τα λεφτα της :P
  4. φυσικα και φταιει η apple που τα τηλεφωνα της κρατανε τετοιες τιμες. απο καπου ξεκιναει ολο αυτο και σιγουρα δεν ξεκιναει απο τους εμπορους του skroutz. τελος παντων,δεν εχει νοημα η συζητηση που προσπαθουμε να κανουμε. αν η apple ειχε νορμαλ τιμολογιακη πολιτικη ισως να ειχε λογο να ειναι στo poll,τωρα δε βλεπω το λογο :P
  5. ειναι αστειο αυτο που λες. και ιδια αρχικη τιμη να ειχαν τα ακριβα μοντελα των μεγαλων εταιριων,η μονη εταιρια που πουλαει σε οτι τιμη της καπνισει οσος καιρος και αν περασει ειναι η apple. αμα ειναι να περιμενω 2 χρονια για να αγορασω σε <<νορμαλ>> τιμη το μοντελο που μου αρεσει αστο,παω στα κινεζικα. το 4s ακομα πουλαει 80 ευρω μεταχειρισμενο,τι να λεμε..
  6. αν ειναι να πληρωνεις ομως μια συσκευη 3 φορες την αξια της για να πεις οτι δουλευει σωστα,τοτε κατι δεν παει καλα.
  7. για ποιο λογο να υπαρχει? και οχι,δεν ειναι το <<αλλη>> .
  8. να λεμε οτι δουλευουν απροβληματιστα,ακριβως επειδη η apple εχει στην ουσια ενα τηλεφωνο να υποστηριξει.
  9. το εχει επειδη το προτιμησε ομως. ενταξει δε λεω για fanboys,αλλα για πιο ψαγμενους χρηστες,που εξηγουν και το λογο που προτιμουν οτι προτιμουν.
  10. Ολες οι εταιριες εχουν τα σκαμπανεβασματα τους,αναλογα με το ανοιγμα που εχουν κανει. Η samsung για μενα εχει βγαλει πολλες ποιοτικες συσκευες,η apple μια απο τα ιδια αλλα σιχαινομαι το marketing που εχει κανει,η lg ετσι και ετσι γτ ολα τα μοντελα της βγαλαν καποιο προβλημα αν και ειναι τουμπανα τηλεφωνα και φυσικα τα oneplus που δεν υστερουν πουθενα και δεν κοστιζουν ενα μηνιατικο. xiaomi καλες συσκευες αλλα μπλεξιμο με την ελληνικη rom. στη δουλεια εχουμε blackberry που ειναι σκυλια αλλα λογω ηλικιας εχουν αρχισει και βγαζουν ολα προβλημα.
  11. ζωντανο λινκ για το τελευταιο fw του 9300? αυτα απο samm δε δουλευουν.
  12. το εγραψα ετσι ωστε να απαντησουν μονο οι παθοντες. εχουν ενα θεμα τα NeoV και σταματαει το ηχειο,με αποτελεσμα να μην χτυπαει το τηλεφωνο και να μη μπορει να αναπαραγει οποιοδηποτε ηχο multimedia. το εσωτερικο ηχειο της κλησης δουλευει κανονικα. εχω αλλαξει ηχειο,καλωδιο και εχω κανει αναβαθμιση η υποβαθμιση,οπως εχω δοκιμασει και custom rom. καμια φορα αμα το πιεσεις στη μεση η το χτυπησεις ελαφρα απο πισω επανερχεται,αλλα οχι καθε φορα ουτε σε ολα τα κινητα.
  13. καλησπερα και χρονια πολλα παλιοπαιδα. εχει βρει κανεις πραγματικη λυση στο κλασσικο προβλημα με το ηχειο του NeoV? εχουν περασει 3-4 για επισκευη τον τελευταιο μηνα απο τα χερια μου και πραγματικα δε μπορω να βρω λυση ΠΟΥΘΕΝΑ!! help!!!
  14. τον εχω βαλει εδω και μερικες ημερες,δε με τρελαινει αλλα τουλαχιστον λυθηκε το προβλημα. ευχαριστω φιλε.
  15. εγω χθες ξαναπερασα τη vanir και σερνοταν ασχημα,οποτε εκανα απο την αρχη τις διαδικασιες κ τωρα ειναι κομπλε. δυστυχως ομως κανει αυτη την π@π@ρι@ που οταν μεταφερω εφαρμογες στην sd,αφου κανω επανεκκινηση οσες εφαρμογες ειναι στην sd εξαφανιζονται απο την αρχη οθονη. τι παιζει εδω? παλι ολα απο την αρχη? δε θελω πααααλι να περναω ρυθμισεις και εφαρμογες..
  16. απο οτι βλεπω εχει διαφορα errors,δε θα τη δοκιμαζα ακομη μεχρι να φτιαχτουν. εγω εχω τη vanir παντως,αν εξαιρεσεις το πολυ αργο boot που εχει και οτι κολλαει μετα απο κανα 8μηνο που την εχω,ειναι πολυ καλη.
  17. καλησπερα αλανια μου. εχω το κινητακι του τιτλου και προσπαθω να του περασω ελληνικο fw. τα αρχεια που περναω ειναι αυτα : W200_R4HA014_FS_CENT_EUROPE_RED52 W200_R4HA014_MAIN_GENERIC_ME_RED52 μολις παταω flash το προγραμμα τερματιζει αυτοματως. παιζει να μην ειναι συμβατα μεταξυ τους? θα ηθελα βοηθεια γιατι εχει soft brick το κινητο αυτη τη στιγμη,οποτε απλα καθεται ετσι,μετα απο μερικες αποτυχημενες προσπαθειες. το καλο ειναι οτι το βλεπει κανονικα το xs οποτε απλα χρειαζομαι τα σωστα αρχεια. ευχαριστω!
  18. την εχω εγω νομιζω,στειλε πμ.
  19. καλησπερα αλανια,ψαχνω firmware για το 785 με ελληνικο απαραιτητα μενου. οτι εχω δοκιμασει δεν εχει ελληνικη γλωσσα,μου εχουν βγει τα ματια..
  20. παιδες,το προβλημα με το μονιμο 100% της μπαταριας πως λυνεται? εβαλα αλλη ρομ με wipe battery stats κτλ κτλ αλλα δε βλεπω φως..
  21. καλησπερα αλανια. βοηθηστε μια,δε μπορω να θυμηθω το συνδιασμο πληκτων για να μπω να κανω wipe data wipe cache κτλ!!!! εχει κολλησει το μυαλο μου!!!!
  22. και εγω για τη συλλογη το εχω,αλλα η αναγκη μας εχει βγαλει ολους στο κλαρι.. εχω μαζεψει ωραια κομματια απο παλια νοκια,αλλα τα μισα ειναι off.. στο θεμα μας,εχει κανεις κανα link για αρχεια k750 και w200?????!!!!!
  23. αρχηγος. παιζει να μπορουμε να βρουμε αρχεια για κ750 και για w200? btw πωλειται νοκια 8850 :P
  24. δε βρισκω τα αρχεια που χρειαζομαι,ασε που τα λινκς ειναι νεκρα..
  25. Καλησπερα αλανια. παρελαβα σημερα κατι παλια απο κινητα απο γερμανια,αναμεσα τους και το κ800ι. εψαξα σε διαφορες σελιδες,αλλα ολες θελαν register και μετα να πληρωσω για να κατεβασω τα αρχεια για το φλασαρισμα. ψαχνω το K810_R8BA024_FS_MEDITERR_RED52 μπορειτε να μου παραθεσετε λινκ για να κατεβασω απο εκει τα σχετικα αρχεια,για να περασω τα ελληνικα στη συσκευη?
×
×
  • Create New...