Jump to content

MaterialDefender

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About MaterialDefender

  • Ημ. Γέννησης 13/11/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

MaterialDefender's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται η συγκεκριμένη θήκη, άριστη, χωρίς κανένα πρόβλημα στα 5€. Πληροφορίες εδώ: https://www.spigen.com/products/oneplus-9-pro-case-rugged-armor Στέλνω σε όλη την Ελλάδα με boxnow αφού γίνει κατάθεση ποσού σε Alpha Bank (IRIS).

    5 €

    Athens, Attiki - GR

  2. Πάντως και εγώ πήρα το Pixel 8 Pro από amazon.de, παραδώθηκε με UPS χωρίς κανένα θέμα και κατάφερα να κάνω και το watch 2 clain (σε συγγενικό μου άτομο που μένει Γερμανία). Μου κάνει πολύ εντύπωση η αντιμετώπιση που είχες απο την amazon @panteluke και το κλείσιμο του business account σου. Εάν δεν βρείς άκρη προσπάθησε να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα σου.
  3. Δεν υπάρχει πρόβλημα, το στέλνεις με ΕΛΤΑ (ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θέλεις), κρατάς απόδειξη και τους την στέλνεις με email. Όταν παραλάβουν/επεξεργαστούν το return σου επιστρέφουν τα μεταφορικά στην κάρτα όπου έγινε η αγορά. Μόνο τα amazon DE, FR συνεργάζονται με DHL για dropoff Ελλάδα (για την ώρα, ελπίζω να πάρουν μπρος και τα υπόλοιπα). Πάντως τόσα χρόνια που κάνω τις αγορές μου για τα ηλεκτρονικά είδη αποκλειστικά από εκεί (και με business account) τέτοια περίπτωση να μου στείλουν άλλο αντικείμενο από αυτό που αγόρασα δεν έχει γίνει ποτέ, ναι έχουν χαθεί μικρά αντικείμενα από το πακέτο αλλά πάντα έβρισκα άκρη (refund ή επαναποστολή αντικειμένου).
  4. Αλόχες, έχει περισσέψει ένα Spigen AlignMaster Screen Protector για 8 Pro, εαν ενδιαφέρεται κανείς aς μου στείλει PM.
  5. Αλόχες, παρατήρησα στο 9 Pro (OOS 13.0) ότι είναι συνέχεια ενεργοποιημένο το VOLTE (cosmote whatsup) και δεν υπάρχει ρύθμιση στο Mobile Network να το απενεργοποιήσω (έχει μόνο επιλογή για το wifi calling), έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα?
  6. Καλημέρες, έχει χρησιμοποήσει κανείς τον Xiaomi 55w wireless charger με το 9 Pro? Λειτουργεί σωστά? Με τι ταχύτητες φόρτισης?
  7. Αλόχες! Αγόρασα την συσκευή για τον πατέρα μου και έως τώρα όλα μια χαρά, υπάρχει τρόπος να γίνει αλλαγή της απάντησης/απόρριψης κλήσης από swipe up/down στα κλασσικά πράσινα/κόκκινα κουμπιά? Thanx!:ninja:
  8. Αλόχες, μια ερώτηση για χρήση Internet στο εξωτερικο (Ισπανία, ~3 ημέρες), έχω ένα Cosmote Internet On The Go με κάρτα φοιτιτικό (student full pack) το οποίο δίνει 4gb/5€, μπορώ να το χρησιμοποιήσω εκεί ? Εναλλακτικά επειδή έχω whatsup, το πιο VFM πακέτο είναι αυτό με τα 3gb/1εβδομάδα/4€ (όπου έχω διαθέσιμο 1.5gb) ?
  9. Ναι με λίγη έρευνα που έκανα έβαζε στα αρχικά batches στην Ευρώπη και μετά το κατάργησε. Τώρα που μπορούμε να βρούμε φθηνό/compatible adapter?:ninja:
  10. Αλόχες, μπήκα στο club του 12+ (αγορά από amazon.de), μέσα δεν είχε 3.5mm headphone jack to USB-C adapter, πια δεν βάζουν? Που μπορώ να βρω για αγορά φθηνά? Thanx!
  11. Αλόχες, έχω ένα desire me supernova custom rom και θέλω να το επαναφέρω σε stock, με αυτό που δίνει ο cirith στο post #5165 θα είμαι οκ? Thanx! :ninja:
  12. For the record, παρέδωσα την συσκευή 04/04/2018, επέστρεψε 23/04/2018 και παρέλαβα σήμερα 25/04/2018 με γενική ταχυδρομική. Στο site αναφέρουν "ESCALATED,DOA,SW,SWAP,NFF (HTC)" και στο τηλέφωνο που ρώτησα μου είπαν ότι αλλάχτηκε μόνο η motherboard. Τώρα που το έβαλα να φορτίζει παρατηρώ ότι συνεχίζει να ζεσταίνεται υπερβολικά στον aukey qc3 charger (καμιά σχέση με το U11)... :ninja:
  13. Από ότι έμαθα πρέπει η συσκευή να παραδοθεί στην Arvato (προσωπικά ή μέσω courier με δικιά μας χρέωση) 09:00-17:00, θα αποσταλεί στο εξωτερικό και μετά από 10-15 μέρες θα μας επιστραφεί.
  14. Αλόχες, ποια είναι η διαδικασία για το service του 10? Πρέπει να το πάω στην arvato ή στο μαγαζί που το αγόρασα (iTech Store)?:ninja:
  15. Για κάποιον λόγο το 10αρι ενω λεει οτι γινεται backup στο gdrive εκει βρισκω μονο τα backups του whatsapp & nvidia shield που εχω... Μπορω με καποιον τροπο να κανω εντελως reset την διαδικασια στο 10αρι?
×
×
  • Create New...