Jump to content

alx1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.762
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alx1

  1. Τελικά πήρα το Blackview BV6600 Pro, όλα καλά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
  2. Αν υπάρχει και add on κάμερα μέσω OTG επίσης μου κάνει. Μία που βρήκα τη δείχνει εξαντλημένη όμως...
  3. Εκτός από την πρόταση της CAT, υπάρχει άλλη εναλλακτική επιλογή είτε από (κατά προτίμηση) ελληνικό κατάστημα είτε από εξωτερικό; Κυρίως με ενδιαφέρει να είναι διαθέσιμο άμεσα.
  4. Για να γίνει κάποιος δεκανέας (κι όχι λοχίας, εκτός αν κάτι άλλαξε από το 2006 που υπηρέτησα εγώ) έπρεπε να περάσει ένα μικρό σχολείο της πλάκας διάρκειας ούτε μήνα που λεγόταν ΛΥΒ - Λόχος Υποψήφιων Βαθμοφόρων. Δεν ήταν έξτρα χρόνος θητείας ποτέ. Κάποτε έβγαιναν και έφεδροι λοχίες, αλλά καταργήθηκαν λόγω του οξύμωρου ο έφεδρος λοχίας να είναι ανώτερος από τον ΕΠΟΠ δεκανέα.
  5. Ένα τραγούδι το ρεφραίν του οποίου είναι κάτι σε ου-λα-λα και ακουγόταν συνέχεια σε τηλεοπτική διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ποιο ακριβώς ήταν? Είναι αδυνατο να το βρω με αναζήτηση, υπάρχουν δεκάδες με αυτές τις συλλαβές στους στίχους
  6. Υπάρχει κάποιο κινητό με ίδιες δυνατότητες κι εύρος τιμής με το παραπάνω κι επιπλέον να έχει και φωτάκι ειδοποίησης; Μετά από δέκα+ χρόνια με κινητό με φωτάκι ειδοποίησης, είναι μάλλον δύσκολο να προσαρμοστώ τώρα, μου έχει γίνει συνήθεια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479451
  7. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα τέτοιο μηχάνημα σαν θάλαμος στον ΗΣΑΠ στην Ομόνοια. Υπάρχει ακόμα; έχω να πάω χρόνια. Αν όχι, υπάρχει κάπου αλλού που να λειτουργεί; ΥΓ έχουμε ήδη ξεσηκώσει το google αλλά βγάζει άκυρα αποτελέσματα ή πολύ παλιά. Υποθέτω αν υπάρχει θα είναι στο μοναστηράκι / πλάκα που έχει πολλούς τουρίστες. Σίγουρα είχα δει και εκεί τέτοιο αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...
  8. Πληρωμή λογαριασμού Σίτα μπορεί να γίνει σε κατάστημα βόνταφον? Στο τηλέφωνο της Σίτα (215κτλ) απλά δεν ήξεραν, ενώ με την εξυπηρέτηση πελατών μετά από 15 λεπτά αναμονής κατάλαβα ότι δεν θα το σήκωνε κανείς... Επίσης, μήπως γνωρίζει κάποιος πού είναι το κοντινότερο κατάστημα για να πληρωθεί λογαριασμός στον Άλιμο? Η σελίδα της Σίτα που έχει λίστα δεν παίζει...
  9. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κάποιος τον φορητό του με ρεύμα από μπαταρία 12 volt αυτοκινήτου μέσω συσκευής inverter και κατά πόσο αξίζει τον κόπο...?
  10. Έβαλα την ίδια κάρτα που είχα στο προηγούμενο κινητο, την διάβασε αμέσως χωρίς να χρειαστεί τίποτα. Για να αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης αντί στην εσωτερική, πας ρυθμίσεις -->αποθήκευση-->ρυθμίσεις αποθήκευσης (τέρμα κάτω)--> κάμερα --> κι εκεί επιλέγεις κάρτα μνήμης.
  11. Οι τρεις πρώτες είναι με φλας σε μέτριο φωτισμό. Η τελευταία (το εσωτερικό του αυτοκινήτου) είναι στο απόλυτο σκοτάδι κι ό,τι φαίνεται είναι μόνο από το φλας του κινητού, που πριν ανάψει στην οθόνη του έβλεπες μόνο μαύρο.
  12. Προσπαθώ να βρω ένα thread που είχε συζητηθεί Φεβρουάριο του 2004, αλλά στο αρχείο βρίσκω μόνο μέχρι το 2006. Πιο πριν δεν υπάρχουν αποθηκευμένα; ή κάνω κάτι λάθος;
  13. To αγόρασα πριν δυο εβδομάδες από σκρουτζομάγαζο στα 117 €€€. Έκανε συνέχεια επανεκκινήσεις κι ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά. το πήγα πίσω την επόμενη μέρα και μου είπαν ότι θα το στείλουν στο σέρβις για επισκευή ή αντικατάσταση. Με ειδοποίησαν την Παρασκευή (10 μέρες μετά) ότι επιστράφει και να πάω να το πάρω. Πήγα το Σάββατο και το πήρα με την επισήμανση στο δελτίο επισκευής ότι έγινε επαναπρογραμματισμός και δοκιμή καλής λειτουργείας. Ο υπάλληλος μου τόνισε ότι έχει ξανασυμβεί με το συγκεκριμένο μοντέλο, κι αν και δεν ξέρει τι ακριβώς του κάνουν και επανέρχεται αλλά ποτέ κάποιο 5a δεν έχει επιστραφεί με το ίδιο πρόβλημα ξανά. Πράγματι από το Σάββατο δεν έχει κάνει ούτε μία επανεκκίνηση αν και δουλεύει σχεδόν non stop, οπότε υποθέτω ότι είναι εντάξει τώρα. Στο δια ταύτα μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το συγκεκριμένο κινητό και την πληρότητά του. Για τα δικά μου δεδομένα βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες, καλύτερες από το προηγούμενό μου (TCL M2U που φορούσε κάμερα Sony Exmor). Ενδιαφέρον ότι σ' αυτό το εύρος κόστους έχουν καταφέρει να στριμώξουν δεύτερο φλας και για την μπροστινή κάμερα που σημειωτέον είναι περισσότερα ΜΡ από την πίσω!!! αλλά και υπέρυθρες για χρήση ως τηλεκοντρόλ σε smart συσκευές. Στην χρήση του δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Αργεί ελαφρώς να φορτώσει μικρογραφίες από φωτογραφίες που βρίσκονται στην κάρτα μνήμης (είναι γεμάτη όμως). Άριστος ήχος από το ηχείο του, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και σε μουσική, άριστος ήχος και στο ακουστικό κατά τις κλήσεις, κανένα πρόβλημα. Πολύ ευχαριστημένος και από την μπαταρία του, αν και μάλλον είναι νωρίς ακόμα. Χτες η οθόνη δεν έσβησε σχεδόν καθόλου και μόνο αργά το απόγευμα έπεσε κάτω από 10%. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το GPS του. Η τιμή του στο σκρουτζ έχει αυξηθεί τώρα κατά περίπου 15 €, στα 130 περίπου. Σ' αυτά (αλλά και περισσότερα) τα χρήματα δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο, αν και προσωπικά έψαχνα απλώς για κάτι οικονομικό με μίνιμουμ 3 GB RAM, θεωρώ ότι για την κατεπείγουσα έρευνα αγοράς που έκανα (το προηγούμενο κινητό καταστράφηκε και χρειαζόμουν επειγόντως νέο) πήρα πολύ περισσότερα από όσα ζητούσα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Prime δεν βγαίνει σε 2/16. Αυτό είναι διαφορετικό κινητό που λέγεται 5a Standard με κάποιες λιγότερες δυνατότητες (μικρότερη κάμερα, 4core επεξεργαστή, χωρίς fingerID κτλ. Είναι φτηνότερο σαν ποσοστό κόστους, αλλά σαν ποσότητα € θεωρώ ότι δεν αξίζει την διαφορά.
  14. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν είχε δράση τόσο, όσο το ότι σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου
  15. Δεν τα πας καλά με τα απλά νέα ελληνικά επιπέδου δημοτικού, ε; :rolleyes: Δεν είπα ότι δεν το χάρηκα, είπα ότι σε σχέση με τελευταία επεισόδια προηγούμενων σεζόν, περίμενα περισσότερα. Ορίστε. Το έκανα και κέρματα. ;)
  16. Πολύ ωραίο το επεισόδιο πράγματι με πολύ δυνατές στιγμές αλλά έχοντας καλομάθει από τα ενδιάμεσα αυτής της σεζόν αλλά και τα τελευταία των προηγούμενων σεζόν, περίμενα κάτι παραπάνω. Πόσο πιο παραπάνω; Δεν ξέρω, αλλά ένιωσα ότι κάτι έλειπε. Για τον άλλο που πέθανε δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο συγκλονιστικός θάνατος που με άφησε σύξυλο, μάλλον δεν θα μου λείψει.
  17. To πρόβλημα μ' αυτό που λες είναι ότι έχει λογική συνάφεια, έννοια με την οποία πολλοί είναι τσακωμένοι. Παρόλαυτά, ακόμα κι όταν τους απάντησα σαν να ήταν ντοκιμαντέρ με στοιχεία κτλ, ούτε τότε έμειναν ικανοποιημένοι, πάλι κάτι τους μύριζε, κάτι τους βρώμαγε. Ήθελαν κι άλλο attention.
  18. Και μετά παραπονιέσαι που λέω για attention whoring. Για όλα αυτά υπάρχουν απαντήσεις, όπως απαντήσεις υπήρχαν σε αντίστοιχα «αφιερώματα» στις προηγούμενες σεζόν που όντως τότε για πολλούς πολλά δεν έβγαζαν νόημα, ούτε και ταίριαζαν, όσο προχώραγε η σειρά όμως και ταίριαζαν και είχαν λογική και μας άφηναν και παγωτό με το βάθος των συνδέσεων χαρακτήρων και πλοκής, με την φετινή σεζόν να είναι το απόλυτο αποκορύφωμα.
  19. O θείος είναι "νεκροζωντανός", οι wights δεν τον αντιλαμβάνονται σαν ζωντανό, νομίζουν ότι είναι δικός τους και δεν του δίνουν σημασία. Εξού και μπορεί και τους θερίζει με τόση άνεση. Για ακόμα μία φορά δηλαδή: Καμία τρύπα.
  20. Αν βρεις αρνητικά να τα πεις! Αυτά που έχεις πει όμως δεν είναι αρνητικά, αλλά μπούρδες καμαρωτές. Σου απάντησα στο ίδιο ακριβώς μοτίβο για ένα από αυτά -που το θεωρούσες και μέγα ατόπημα μάλιστα- κι η απάντησή σου ήταν... γαργάρα ατελείωτη. Αντε γεια λοιπόν.
  21. Μόνος σου τα λες, μόνος σου συμφωνείς, μόνος σου χαίρεσαι. :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στους ξενέρωτους εξαγωγείς λίπους από μύγες: Τώρα μπορείτε να πάτε να τρολάρετε κάπου αλλού? ;)
  22. Λέγεται God of Light :p
  23. Αφιερωμένο στους ξερόλες που διαμαρτύρονται ότι οι διάλογοι είναι βαρετοί και χωρίς βάθος... Διάλογος του Μπραν με τον Μικροδάχτυλο στο πρόσφατο επεισόδιο... προσοχή στο εξής χρονικό σημείο και την απάντηση του Μπραν που αφήνει τον Μικροδάχτυλο παγοκολώνα... 4 σεζόν πιο πριν... https://www.youtube.com/watch?v=iRS8a8HjqFs
  24. Προσωπικά κατεβάζω μόνο αγγλικούς υπότιτλους (ξέρω άριστα αγγλικά όμως) θεωρώ ότι με τους ελληνικούς υπότιτλους χάνεται πολύ μαγεία, ειδικά αν δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία στα ελληνικά οπότε και δεν θα είσαι κι εξοικειωμένος με την ειδική ορολογία του σύμπαντος του GoT. Και αγγλικούς υπότιτλους όμως που κατεβάζω κανονικά κι ελληνικούς όποτε κατέβασα για άλλους, ποτέ δεν χρειάστηκε account. Αν απλά βάλεις τον τίτλο του επεισοδίου μορφής Game of Throne S02E06 (S=ο αριθμός της season/σεζόν, Ε=ο αριθμός του episode/επεισόδιου) θα βρεθείς μπροστά σε άπειρες επιλογές. Για τις παλιές σεζόν ειδικά που σε ενδιαφέρει, υπάρχουν έτοιμα πακέτα με υπότιτλους για ολα τα επεισόδια τους.
×
×
  • Create New...