mol Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 ενδιαφερομαι για αγορα του 4/64 απο αμαζον. ειδα στο γαλλικο και βγαινει καπου 150-160 ευρω να το προτιμησω εναντι καποιου σκρουτζομαγαζου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Παιδιά πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με υπολογιστή κ να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2020 Με το καλωδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Με το καλωδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ. Δεν το είχα σκεφτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να πάρουν οι πιτσιρικάδες κινητό. Θέλω να ρωτήσω το συγκεκριμένο παίζει fortnite pubg κοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να πάρουν οι πιτσιρικάδες κινητό. Θέλω να ρωτήσω το συγκεκριμένο παίζει fortnite pubg κοκ; Κάνενα Κανένας ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Call of duty παίζει μια χαρά άρα λογικά θα παίζει και τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Call of duty παίζει μια χαρά άρα λογικά θα παίζει και τα άλλα. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 παιδιά καλημέρα έχω ένα θέμα με το κινητό έχω το amazfit bip και μόλις σβήσει η οθόνη κάνει απενεργοποίηση και στην εφαρμογή το mi fit και δεν μπορώ να δω της ειδοποιήσεις που μου έρχονται υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω ευχαριστώ.. Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 (edited) Πότε επί τέλους θα γίνει συγχώνευση του παρόντος νήματος με το άλλο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=479451 που είναι για την ίδια συσκευή? Έχουν γίνει τόσες επισημάνσεις μάταια! Κάποιος admin υπάρχει παρακαλώ? Υ.Γ. Επί τέλους το τακτοποιήσατε! Ευχαριστώ! Edited May 21, 2020 by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 εχει ενεργοποιησει καποιος το COSMOTE WiFi Calling? Κάποια σίγουρη απάντηση για αυτό; Είδα στο θέμα του 8T ότι μέσα στον Μάιο άρχισε να υποστηρίζει WiFi calling Cosmote, φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το αδερφάκι του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Κάποια σίγουρη απάντηση για αυτό; Είδα στο θέμα του 8T ότι μέσα στον Μάιο άρχισε να υποστηρίζει WiFi calling Cosmote, φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το αδερφάκι του; Εγώ το έχω ενεργοποιήσει απο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Κάποια σίγουρη απάντηση για αυτό; Είδα στο θέμα του 8T ότι μέσα στον Μάιο άρχισε να υποστηρίζει WiFi calling Cosmote, φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το αδερφάκι του; οχι δεν ισχυει δεν υποστηριζει το απλο το 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Απο μπαταρια ειναι ενταξει 'η οι αναβαθμισεις το εχουν χαλασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Να ρωτήσω κάτι παράξενο (ίσως) Γιατί στην εφαρμογή Instagram δεν εχει ήχο η ειδοποίηση;; Στα μηνύματα αυτού... Το παράδοξο είναι ότι και σε RN7 που δομιμασαμε μόλις και σε αυτό δεν χτυπάει το μήνυμα της εν λόγο εφαρμογής... Καμία ιδέα;;; Το ίδιο πρόβλημα με Note 8 Pro έχω κι εγώ με το Instagram. Ενώ είναι όλα ενεργοποιημένα δεν χτυπάει. Ούτε στην οθόνη κλειδώματος τα εμφανίζει. Σε μιας φίλης μου με Note 6 Pro τα κάνει όλα αυτά! Κι εμένα περίεργο μου φαίνεται. Θέμα συσκευής είναι ή θέμα Instagram; Ιδού η απορία!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voliotisgr Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Στου γιου μου που εχει το RN8 τον ρωτησα και μου ειπε οτι στο Instagram εχει κανονικα ηχο στις ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Παιδιά πως μπορώ να συνδέσω το κινητό με υπολογιστή κ να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό? με sweech και portal https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sweech&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android.portal&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paixtis21 Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 (edited) Καλησπέρα και από μένα :) σε καινούργιο note 8 για φίλη, δεν μπορεί να συγχρονίσει σωστά τις επαφές από Google contacts. Με τον αυτόματο συγχρονισμό ενεργό, οι αλλαγές στο contacts από το λάπτοπ,δεν εμφανίζονται στο κινητό. Μάλιστα, δεν πέρασε αυτόματα τις επαφές από τον λογαριασμό αλλά τις περάσαμε με αρχείο vcf. Καμία ιδέα; Έχετε παρατηρήσει κι εσείς κάτι; (Κατέβασα την εφαρμογή στο λατρεμένο μου redmi 5 και μου έδειξε αμέσως τις επαφές, περιέργως, χωρίς θεμα) Edited June 2, 2020 by paixtis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Καλησπέρα...Την βοήθεια σας παρακαλώ.Το έχει η μητέρα μου και χθες την ώρα που μιλούσε πάτησε κάτι και ενώ παίρνει κανονικά τηλέφωνο δεν ακούγεται τίποτα...ανοίγω τέρμα την ένταση και έχει ένα σαν μικροφωνακι σαν εικονίδιο όταν ανοίγω την ένταση.. Νομίζω κάτι άλλο είχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 σημερα μου ηρθε αναβαθμιση με ενημερωση κωδικα ασφαλειας 2020-05-01.μονο αυτο τιποτα αλλο δεν υπαρχει στην ενημερωση.android 10 βλεπω να το περνουμε μαζι με miui 12 πολυ αργοτερα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 Νέα ενημέρωση στο κινητό μας. 11.09 miui. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stouri Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Έχω ένα πρόβλημα . Όταν μιλάω σε κλήση τα δεδομένα κλείνουν και δεν μπορώ να δω οτιδήποτε έχει σχέση με το διαδίκτυο. Γνωρίζει κάποιος κάτι ? Δεν είναι μόνο στο note 8 το δικό μου είναι και στο note 4x που έχει η γυναίκα μου dual και τα 2 Παράθεση Stouri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Έχω ένα πρόβλημα . Όταν μιλάω σε κλήση τα δεδομένα κλείνουν και δεν μπορώ να δω οτιδήποτε έχει σχέση με το διαδίκτυο. Γνωρίζει κάποιος κάτι ? Δεν είναι μόνο στο note 8 το δικό μου είναι και στο note 4x που έχει η γυναίκα μου dual και τα 2όταν εκεί που είσαι ΔΕΝ έχει 3g και πέφτει σε 2g από 4g όταν μιλάς έτσι γίνεται. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Καλημέρα! Η αδερφή μου έχει το εν λόγω κινητό αλλά μου γκρινιάζει πως η σελφι κάμερα τα βγάζει όλα με ίκτερο.. Κιτρινισμενα δλδ.. Δεν την πίστευα μέχρι που μου έστειλε φώτο.. Υπάρχει κάποια λύση? Έχει συμβεί κ σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2020 Καλημέρα! Η αδερφή μου έχει το εν λόγω κινητό αλλά μου γκρινιάζει πως η σελφι κάμερα τα βγάζει όλα με ίκτερο.. Κιτρινισμενα δλδ.. Δεν την πίστευα μέχρι που μου έστειλε φώτο.. Υπάρχει κάποια λύση? Έχει συμβεί κ σε άλλους; Καλημέρα. Μιλάς για τη στοκ κάμερα; Για δοκίμασε μια και τη gcam που προτείνω εδώ; http://t.me/hellasmobiles/94014 (θα χρειαστεί η εφαρμογή telegram από το Playstore για να κατεβασεις τα αρχεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts