Jump to content

tsakalos125

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsakalos125

  1. Θα το προσπαθήσω.. Ελπίζω μόνο αν δουλέψει να είναι κ εύχρηστη η εφαρμογή αλλιώς δεν αξίζει.. Ευχαριστώ πολύ!!
  2. Καλημέρα! Η αδερφή μου έχει το εν λόγω κινητό αλλά μου γκρινιάζει πως η σελφι κάμερα τα βγάζει όλα με ίκτερο.. Κιτρινισμενα δλδ.. Δεν την πίστευα μέχρι που μου έστειλε φώτο.. Υπάρχει κάποια λύση? Έχει συμβεί κ σε άλλους;
  3. Σε ενα teardown που είδα στο net του s20 ultra η κορεάτικη έκδοση δεν περιελάμβανε καν τις κεραίες 5g...αλλα η τιμή και το marketing κανονικα 5g..
  4. Μου έστειλαν σήμερα και μου λένε οκ βρήκαμε λύση με τον προμηθευτή. Στείλτο μας πίσω και θα σου στείλουμε άλλο. Να τους εμπιστευτώ η να κάνω escalate!? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου έστειλαν σήμερα και μου λένε οκ βρήκαμε λύση με τον προμηθευτή. Στείλτο μας πίσω και θα σου στείλουμε άλλο.αλλά πες μας πόσο είναι τα μεταφορικά και αν είναι λογική η τιμή το προχωράμε. Τι να κάνω; Να τους εμπιστευτώ η να κάνω escalate!?
  5. Ως ύστατη λύση θα κάνω escalate στο PayPal και μετά ότι είναι να γίνει θα γίνει.. Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ θέμα με το bangood.. Πριν 2 χρόνια μ είχε χαλάσει ένα τηλέφωνο πάλι και όλα πήγαν οκ. Ίσως έχει αλλάξει η πολιτική τους.. Γι αυτό κ εγώ γράφω για να μαθαίνει ο κόσμος τι εστι bangood..
  6. Ανανεώνω για να μαθαίνει ο κόσμος τις πρακτικές του bangood. Μετά από επικοινωνία που είχα πάλι μαζί τους μου είπανε τώρα ότι ναι έχει εγγύηση ενα χρόνο αλλα ο προμηθευτής που τους έδινε τα global mi a3 δεν προσφέρει service πλέον και αν θέλω να μου δώσουν 55 ευρώ και 1000 bg points. Φυσικά τους είπα ότι αυτό είναι απάτη που κάνουν και ανεπίτρεπτο και ότι οι επιλογές που έχουν είναι η να μου το φτιάξουν η να μου δώσουν πίσω τα χρήματα η να μου στείλουν άλλο κινητό. Όπως βλέπουμε οι τύποι παίζουν με παζάρια κλπ. Αναμένω να δω τι θα μου απαντήσουν και θα το γράψω και εδώ.
  7. εχω ανοιξει ενα case το οποιο μπορω νσ κλιμακωσω μεχρι 4 μαη μετα θα κλεισει αυτοματα. στο bangood τους εστειλα video και photo απο αυτοκολλητα που μου ζητησαν.βεβαια δεν ξερω αν εκανα καποια βλακεια αλλα στο paypal ως λογος ανοιγματος του case φαινεται "Το στοιχείο διαφέρει σημαντικά από την περιγραφή" δεν βλεπω να βγαζω ακρη με τους κινεζους..το ειχα και σε εκτιμηση το bangood αλλα..
  8. guys επανερχομαι με το θεμα της χαλαασμενης οθονης..οπως ειχα αναφερει πριν μερικες μερες στο mi a3 ξαφνικα το touch σταματησε να αποκρινεται..δουλεει μονο τερμα χαμηλα στην οθονη και οχι παντα..αφου επικοινωνησα με bangood και παιζουμε με email εδω και μερες μου ειπαν πριν λιγο οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και να το παω σε τοπικο καταστημα για να το φτιαξουν και να μου πιστωσουν χρηματα κατω απο 50 ευρω (εν τωμεταξυ η οθονη μονο στο aliexpress εχει 100 στο νερο) και οτι θα χασω την εγγυηση αν το κανω,τους λεω αφου εχω εγγυηση αυτοι πρεπει να μου το φτιαξουν και να μου το στειλουν πισω. σε ενα κινητο προ διετιας το ειχα στειλει πισω και μου πληρωσαν μεχρι και τα μεταφορικα.τωρα γιατι μου κανουν νουμερα?να αναφερω οτι εχω την καλυψη που εχει το paypal για 180 ημερες η οποια ληγει αρχες μαιου!ανοιξα και εκει ενα case
  9. ωχχχχ θα το φαει το ταξιδι μεχρι να φτασει κινα..!
  10. Guys το τηλέφωνο της αδερφής μου ξαφνικά ενώ ήταν όλα μια χαρά άρχισε η οθόνη να μην αποκρίνεται.. Κάνει ότι λειτουργειες θέλει μόνο του.. Του κανα restart και wipe από το recovery τπτ.. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λογισμικού; γτ απ ότι ξέρω όταν ενα τηλέφωνο το πάθαινει αυτό φταίει το digitizer οπότε και δεν φτιάχνεται.. Ευχαριστώ!!
  11. Τσακαλος και στην ουσία γιατί δεν έχω τζαμακι αλλά το μόνο που σε νοιάζει είναι να το παίξεις έξυπνος. Τι πληροφορια θέλεις παραπάνω εκτός από αυτό που είπα; επίσης το κομπλεξικό σου μυαλό εξέλαβε το "κάποιος κάτι ωρε" ως παράπονο. Πάνε παίξε τώρα καμια πασιέντζα και τα λέγαμε..
  12. Κάποιος κάτι ωρε??
  13. Καλησπέρα! Κάτι γίνεται με το proximity sensor. Στις κλήσεις πατιούνται διαφορα.. Τι κάνω;;
  14. εκανα το λαθος και αναβαθμισα και εγω σε android 9.δεν ειδα καπου βελτιωση.Καποιες φορες κανει freeze σε καποιες εφαρμογες.δεν μπορω πλεον να συνδεσω την action camera yi που εχω.χρησιμοποιει περισσοτερη ram ,και η μπαρα ειδοποιησεων εγινε λευκη απο μαυρη.τραγικο απλα.γενικα δεν ειδα καποια βελτιωση καπου οποτε αν μπορουσα να κανω downgrade θα το ειχα κανει,αυτα
  15. το προβλημα παραμενει.Τελικα δεν εφταιγε η ρομ.φταιει ισως η οθονη που ειχε αλλαχθει πριν μερικους μηνες, με καποιο τροπο επηρρεαζει το κινητο και συχνα πυκνα κολλαει.καθυστερει στην αποκριση κ μετα δν αποκρινεται καθολου για 2-3 λεπτα.περιεργα πραγματα.
  16. εβαλα twrp την εγκατεστησα αλλα εχει κολλησει στο αρχικο boot..τι κανω ωρε παιδια? edit..ανοιξε τελικα..
  17. η διαφορα vr5 vr2?? σορυ που κουραζω..(εχω την εκδοση με τα 3g ραμ)
  18. Πως την περνάω αυτή.. Με ποια διαδικασία;
  19. guys θελω βοηθεια..Το κινητο το εχει η αδερφη μου αλλα εδω και πολυ καιρο τρωεει κολληματα τρελα..του ειχα βαλει μια ινδικη ρομ που ειχε κυκλοφορησει και στην αρχη ηταν ολα καλα.ποια ρομ να βαλω για να δουλευει ρολοι?δεν με νοιαζουν τα ελληνικα..υπαρχει καμια aosp η κατι σχετικο?εχω καιρο να ασχοληθω με το κινητο γι αυτο και ρωταω.
  20. εχει περασει κανενας custom rom? ποια αξιζει να βαλω γα να δωσει λιγο ζωη στο τηλεφωνο?επισης εχω χασει τον φορτιστη του και χρησιμοποιω αλλον..απλα αργει παρα πολυ ..καποια ενναλακτικη?
  21. Έκανε κανενας το τελευταίο update? Γύρω στα 350 mb είναι. Μην το κάνουμε κ χειρότερα το εργαλείο..
  22. Εγώ μέχρι τώρα δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.. Αυτό που παρατήρησα από την αρχή και το επιβεβαίωσα είναι το εξής. Η μπροστινή κάμερα γενικά τα όλα πολύ φωτεινά κ λίγο ξεπλυμενα. Έβαλα δίπλα δίπλα ενα ίδιο τηλέφωνο και η κάμερα του ήταν νορμάλ.. Τι παίζει;
  23. Βλακεια αυτό.. Τώρα αν θέλει κάποιος αργότερα να ροοταρει και να αλλάξει ρομ τι κάνει?? Παρέλαβα σήμερα το πρωί και εγώ σε μπλε. Ολα μια χαρά Μια χαρά μέχρι στιγμής.. Στο στήσιμο είμαι..το κινητό νόμιζα ότι είχε tempered glass εγκατεστημένο.. Το δικό μου ζελατινα έχει.. Έχω την αίσθηση ότι με μετά την αναβάθμιση σε oreo δεν είναι όσο γρήγορο όσο πριν..
  24. με belgium ναι..ειχα και εγω την αμφιβολια αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο εμαθα οτι τo belgium ηταν η καλυτερη επιλογη
  25. Πηρε oreo δηλαδη το εργαλειο??εν αναμονη και εγω.....
×
×
  • Create New...