Jump to content

visualuser

Members
  • Δημοσιεύσεις

    353
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by visualuser

  1. αυτο προσπαθω να κανω, αλλα δεν ξερω αν θα το δεχτουν :worry:
  2. Καλησπερα, εχω Forthnet αρκετα χρονια αλλα μετακομιζω στο εξωτερικο και δεν μπορω να κρατγησω την γραμμη. Η Forthnet μου ειπε οτι αν δεν μεταφερω την γραμμη θα χρεωθω καποια τελη 100++ Τελικα τους ειπα οτι βρηκα να γινει η μεταφορα στον αδερφο μου, ο οποιος μενει σε χωριο. Το δικτυο της Forthnet δεν φτανει στο χωριο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?
  3. για πες τι σοι τρελαμα εχουν, γιατι μεχρι στιγμης τους βρισκω πολυ λογικους.... :X
  4. δεν υπαρχει ενιαια απαντηση, αν ο ενοικιαστης ειναι μονο λιγους μηνες στο σπιτι, τα πληρωνει ολα ο ιδιοκτητης. Για να πληρωσει κατι ο ενοικιαστης, πρεπει να εχει κανει χρηση πχ του θερμοσιφωνα, και να θεωρηθει φυσιολογικη φθορα την οποια θα πρεπει να πληρωσει. Το πανι της τεντας συνηθως καθε 5-7 χρονια θελει αλλαγμα, οποτε δεν μπορει να το πληρωνει ο ιδιοκτητης, οταν την χρηση την κανει ο ενοικιαστης. Το καλοριφερ το πληρωνει ο ιδιοκτητης, οποτε και αν γινει.
  5. με sweech και portal https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sweech&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android.portal&hl=el
  6. ενταξει προς το παρον θα μεινω ετσι, αν εχεις καμια εναλλακτικη προταση και δεν βαριεσαι στειλε κανα μνμ. aderfiaZEITE αυτο ρωταω αν αξιζει το κοπο να επενδυσεις σε κατι τετοιο, αν κολλαει οπως λες καλυτερα προς το παρον να μεινω ετσι και βλεπουμε.
  7. οντως εφτιαξε... θα τον βαλω default :):):) επισης κατι αλλο, εχει νοημα να κανω συνδρομη στο real debrid? δηλαδη εσυ εχεις κανει?
  8. Καλησπερα, εγκατεστησα το TVZion και γενικα παει καλα... Εκτος απο ενα θεμα που δεν μπορεσα να λυσω. Αυτο με τους υποτιτλους οπως φαινεται στα screenshots https://i.postimg.cc/FHqdCwsD/tvz1.png https://i.postimg.cc/yNZJMnDB/tvz2.png https://i.postimg.cc/K843NmF1/tvzsettings.png Οποτε ρωταω αν καποιος χρησιμοποιει TVZion τι σοι ρυθμισεις εχει κανει και βλεπει νορμαλ γιατι ετσι οπως ειναι η φαση δεν μπορω να δω ουτε 10 λεπτα ταινιας...
  9. εχεις ανοιξει πολλα προβληματα, ας αρχισουμε απο τα ευκολα.... προφανως εννοειται οτι πρεπει να βγαλεις καμιναδα Χ μετρα πανω απο την ταρατσα σας. Παμε παρακατω.... Τι λεει ο κανονισμος της πολυκατοικιας για κατι τετοιο? επιτρεπεται η χρηση για καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος? Για να γινω χρηστικος, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι μια βολιδοσκοπηση για να δεις τι μεγεθος προβληματος εχεις και μετα θα δεις πως θα προχωρησεις.
  10. οταν λες χρωστουμενα? τι ακριβως? ανεξοφλητα κοινοχρηστα? ανεξοφλητοι λογαριασμοι? οταν θα αναλαβεις διαχειριση θα συμπληρωσεις απαραιτητα ενα πρωτοκολο παραδοσης παραλαβης οπως αυτο που σου επισυναπτω. http://www.mediafire.com/file/mqvychpkzz5pots/protokolo_new.doc/file
  11. Όχι καμία σχέση, θα κάνω τυπικό έλεγχο 1-2 φορές το μήνα ότι δουλεύει και τέλος... Εκτός βέβαια αν γίνει η στραβή και τοτε θα πρέπει να στέλνω αβέρτα μνμ. Ειμαι ηδη σε f2g και μου φεύγει το δεκαρικο για πλάκα. Κατι αλλο. Η εταιρεια μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω το προθεμα απο 217ΧΧΧΧ σε 0030217ΧΧΧΧ Επειδη εχω να δουλεψω το gps 3 χρονια, θυμαται κανεις πως το κανω αυτο?
  12. καλησπερα μια ερωτηση, πηρα μια καρτα για να την βαλω σε GPS και την τποθετησα και ολα καλα.... δεν βλεπω ομως πακετα για SMS, πως θα βαλω μηνυματα για να μου στελνει το GPS?
  13. Αυτά ισχύουν για τις φυσιολογικες φθορές, Για παράδειγμα, χαλάει από διάβρωση το δίκτυο νερού, θέλει υδραυλικό χιλια ευρώ ζημιά, θα το πληρώσει ο ενοικιαστής? Το κάγκελο του μπαλκονιού είναι σάπιο και υποχωρεί και διαλύεται... Θα το πληρώσει ο ενοικιαστής?
  14. Το πακέτο προσφοράς 400 λεπτα από 10ευρώ τσίμπησε σαράντα λεπτά σύνολο 10.40. Όλο τσιμπάει στο χρόνο και με ανησυχεί...
  15. Καλησπέρα, έχω ήδη ένα τρακερ με windκαι αναγκαστικά την δουλεύω περιοδικά αλλά και πάλι φεύγουν πολλά ποσα... Αν κατάλαβα καλά η καλυτερη λύση είναι μία σιμ της interTelecom?
  16. Δεν είπαμε ότι δεν τα σουφρωσε το 5ψηφιο? Κάτι άλλο έγινε και αυτό ψάχνω
  17. Εχω μα απορία, Εχω f2g και προσπαθώ εδώ και μήνες να κρταω το υπόλοιπο σε ευρω που μένει στη καρτα. Πριν ενα μηνα μου τα σουφρωσε ένα 5ψηφιο.... Αντε καλά λέω θα στείλω στοπ. Πριν λίγες μέρες απο 3,2 ευρω βλέπω ξαφνικα 2,63!!! μα πως λέω μνμ 5ψηφιου δεν πήρα, Χρόνο, μνμ και μβ φουλ. Έστειλα ερώτημα στη wind μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Μήπως τρεχει κάτι περίεργο και οσοι μπορούν να φορτώσουν χρονο με τα 3 ευρω, τους χαμηλωνει με κάποιο τροπο?
  18. Καλησπερα, ξαναστησα το μποξακι και τωρα επανηλθε στα συγκαλα του, δεν σκοπευω να κανω αλλα πειραματα. Τωρα θελω κατι αλλο ασχετο, παιζει η μικρη παιχνιδια και εχω παρει ενα μικρο Rii keyboard, δυστυχως δεν βολευει για μικρο παιδι. Υπαρχει κατι πιο ευελικτο? Εχει συνηθισει με τα παιχνιδια που επιαζε στο smartphone και με το πληκτρολογιο αφης που εχει το Rii τα εχει βρει λιγο κωλυωμενα, μολις εχει μαθει να χειριζεται κανονικο ποντικι στο πισι. Υπαρχει κατι εναλλακτικο κυριως για μικρο παιδι?
  19. μην μου λες τετοια, ουτε μηνα δεν εχει κλεισει :worry: παντως απο χθες παει καλα, δεν εχει κανενα κολλημα, απλα ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει καποιο tool που αμα κολλαει παγωνει κλπ να βρισκεις αν φταιει καποιο addon να το ξηλωνω, μην κανω στησιμο για πλακα - ολα απο την αρχη.
  20. καλησπερα για αγνωστο λογο εχω προβλημα με το kodi, πριν μερες εστησα το tv box μου, και στο τελος εβαλα και το kodi. Η αληθεια ειναι οτι εβαλα καμποσα προσθετα, μετα απο λιγες ημερες το tv box αρχισε να κολλαει. Εμενε καμποση ωρα σε φαση idle, πηγαινα αλλου για καμια ωρα και οταν επανερχομουνα.... σκοτος... επαιζε μονο με κλεισιμο ρευματος και επανεκινηση. Το εκανα καμια δεκαρια φορες ωσπου το ξαναστησα απο την αρχη ολο το μηχανημα. Χθες εβαλα παλι kodi και προσθετα το alive gr, cartoons gr και λεω να μεινω σε αυτα. Για αρχη στο alive δοκιμασα καποιες ταινιες, δεν τις φορτωνε, αλλα πηγα στα παιδικα και τωρα εχω βαλει να δει η μικρη μια ταινια την οποια και ευτυχως την παιζει. Τωρα ειμαι σε μια φαση οπου δεν ξερω τι να κανω... Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν συνεχιζει να γινεται αυτη η δουλεια, θα αναγκαστω να ξηλωσω το kodi αλλα εδω σκεφτομαι κατι αλλο.... ειναι δυνατον τοσοι χιλιαδες αλλοι να εχουν kodi και σε εμενα με 2-3 προσθετα να κολλαει? Μπορω να βρω τι ακριβως μου προκαλει προβλημα η θα πρεπει να ζησω με αυτο?
  21. καλησπερα, εχω το mecool KM3 και σαν μποξακι εχω μεινει ικανοποιημενος, μεχρι προχθες ομως γιατι εδω και μερες που το ειχα, αρχισα με kodi και μετα του φορτωνα addon... Εβαλα Exodus Redoux, the crew και κανα δυο ακομα. Ξαφνικα οταν το αφηνα ανοικτο και idle γυρναγα μετα απο κανα μισαωρο και το μποξακι παγωνε. Ισιωνε μονο οταν το εβγαζα απο την πριζα. Φυσικα καταλαβα οτι του αλλαξα τα φωτα με τα addon, τα ξηλωσα ολα και το εστησα απο την αρχη. Σημερα εχω βαλει μονο mediabox HD και cyber cinema (η καπως ετσι) και εμεινα εκει. Φοβαμαι πλεον να βαλω ακομα και kodi και αν βαλω, εχω ενα φοβο τι να βαλω και να μην ξαναγινει χαλια η ολη φαση. Θα χαλαστω αρκετα να το ξαναστησω παλι απο την αρχη, βεβαια εχω βαλει ενα προγραμμα να μου κανει backup αλλα και παλι δεν θελω να παω γυρευοντας....
  22. κριτηριο μου ειναι ενα tv box που να εχει after sales - updates μετα την αγορα. Θα το παρω με android 8.1 και ευελπιστω αν το παρω να βγει firmware για 9. Θα ειναι μεγαλο μειον αν δεν αναβαθμιστει ποτε του οποτε για μενα αυτο ειναι κρισιμο. Επισης, να εχει χωρο μπολικο για ενδεχομενα παιχνιδια (οχι δικα μου, της κορης) Προσωπικη χρηση θα ειναι να βαλω ενα kodi και να βλεπω οτι στρημαρεται. Η τιβι που εχω δεν παιζει πανω απο 1080p. Εσυ θα επαιρνες κατι αλλο?
  23. 1. οτι ειναι σε κοινοχρηστους χωρους, επιβαρυνει ολους τους ιδιοκτητες με βαση τα χιλιοστα τους. 2. η επισκευη πρεπει να εγκριθει απο γενικη συνελευση, υπαρχουν καποιες περιπτωσεις που μπορουν να γινουν επισκευες και χωρις γενικη συνελευση, εφοσον αυτες ειναι κρισιμες για την οικοδομη, πχ στατικοτητα του κτιριου. Δεν ξερω αν εισαι τετοια περιπτωση. 3. Εφοσον υπαρξει αποφαση γενικης συνελευσης, οσοι διαφωνουν θα μεινουν με την διαφωνια τους. 4. Αν δεν υπαρχει κανονισμος πολυκατοικιας, αν και ειναι δυσκολο εως αδυνατο, καλο θα ηταν να φροντισετε να αποκτησετε. Αλλιως ισχυει ο κλασικος νομος του 1929. 5. Σαν συμβουλη θα σου δωσω, να παρεις 2 η καλυτερα 3 προσφορες απο διαφορετικους επαγγελματιες. Τι τοιχοκολεις και στη συνελευση θα επιλεχθει η καλυτερη προσφορα με βαση αυτη που θα πλειοψηφισει. Φροντισε να παρεις με το μερος σου την πλειοψηφια καθιστωντας τους την σοβαροτητα του προβληματος και δείχνοντας οτι εχεις στα χερια σου την βελτιστη και αναγκαια λυση. Εαν μετα απο ολα αυτα δεν βρεις ακρη και μιλας με αδιαφορους ενοικους (κατι οχι πολυ απιθανο) θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα την πιθανοτητα να απειλήσεις οτι θα παραιτηθεις. Αναλογα για τι προβλημα μιλαμε, εαν προκληθει μια σοβαρη ζημια, υπαρχει πιθανοτητα καποιος πονηρος να σου χρεωσει αμελεια παρολα τα οσα θα εχεις κανει. Για αυτο φροντισε στα πρακτικα που γραφεις να φαινεται καθαρα οι αγωνιωδης εκκλησεις σου περι επιλυσης του θεματος. Σε καθε περιπτωση εσυ ο υπευθυνος για την σωστη συντηρηση της πολυκατοικιας, οποτε στη στραβη, ολοι θα κανουν τους κινεζους και οι ενοικοι εκει που ηταν εξαφανισμενοι και σφυριζαν αδιαφοροι, ξαφνικα θα γινουν κατηγοροι και ευαισθητοι με το θεμα.... συνεπως κοιτα πως θα κινηθεις για να μην βρεθεις προ εκπληξεων.
×
×
  • Create New...