Jump to content

stouri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stouri

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1967

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

stouri's Achievements

  1. stouri

    iOS 17

    Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα. Ορισμένα pdf έγγραφα από το cloud δεν μου τα ανοίγει κάνει προσπάθεια να ανοίξει και μετά κενή σελίδα. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
  2. Κλείνει τελείως και χρειάζεται να το ανοίξω εγώ. Με το που πατάω τα πλαγιά κουμπιά βγαίνει το μήλο αλλά ξανακλείνει. Χρειάζεται 2 με 3 φορές να το κάνω για να ανοίξει. Επίσης ξέχασα να πω ότι οι επανεκκινήσεις γίνονται την ώρα που θα χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή όποια και αν είναι αυτή.
  3. Καλησπερα Ως κάτοχος ενός μεταχειρισμένου 11pro max έχω το εξής πρόβλημα και εάν γνωρίζετε θα ήθελα την βοήθεια σας. Ξαφνικα ξεκίνησε να κάνει επανεκκινήσεις στην αρχή σταδιακά μια φορά κάποια μέρα και αργότερα μέσα στην ημέρα 2 3 φορές. Το πήγα στο κατάστημα που μου είχε δωσει εγγύηση έκανε ένα Χαρντ ρισετ το χρησιμοποίησα στις διακοπές χωρίς πρόβλημα τις πρώτες 4 ημέρες και μετά μου έκανε μια επανεκκίνηση. Με την επιστροφή από τις διακοπές τις τελευταίες 3 ημέρες έχει επιδεινωθεί η κατάσταση. Γνωριζει κάποιος κάτι μια βοήθεια κάτι ?
  4. Στο messenger του Fb έχετε προσέξει κάποιο πρόβλημα με τα μηνύματα, πχ σαν να βρίσκεται σε σιγή και κάποια στιγμή να έρχονται όλα μαζεμένα ???
  5. stouri

    iPhone 11

    Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11
  6. stouri

    iPhone XS Max

    Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11
  7. stouri

    iPhone XR

    Ποιο απ' όλα θα προτείνατε, Xs Max, Xr ή 11
  8. stouri

    iPhone XR

    Παντως σε διάφορα βιντεο στο youtube το θεωρούν ανώτερο του 11 και στο βασικο σημειο για ενα smartphone ... μπαταρία.
  9. stouri

    iPhone XR

    Δεν ξερω που το ειδες αυτο αλλα στο πλαισιο η τιμή του ειναι στα 769€ όσο έχει και το 11 δηλαδη ολε ο ταυρος https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/apple-iphone-xr-64gb-product-red-4g-smartphone_2976838 Ακυρον τωρα ειδα εχει δικιο ο φιλος στο public το εριξαν στα 639
  10. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πότε θα λάβουμε το miui 12?
  11. Έχω ένα πρόβλημα . Όταν μιλάω σε κλήση τα δεδομένα κλείνουν και δεν μπορώ να δω οτιδήποτε έχει σχέση με το διαδίκτυο. Γνωρίζει κάποιος κάτι ? Δεν είναι μόνο στο note 8 το δικό μου είναι και στο note 4x που έχει η γυναίκα μου dual και τα 2
  12. Kαλησπερα έμενα δεν μου εμφανίζει "Επιλογή πακέτου ενημέρωσης" οταν παω να το επιλεξω απο τις 3 τελιτσες στην ενημερωση συστηματος Τι μπορει να συμβαινει Ακυρον το βρηκα και προχωραω στην εγκατασταση Για την βοηθεια καποιου αλλου χρηστη που μπορει να μην γνωριζει παταμε πανω στο λογκο 7-8 φορες και σου δινει επιπλεον επιλογες
  13. Καλησπερα Σε βιντεοκλήση στο instagram προσπαθώ να ανοίξω την κάμερα και δεν ανοίγει. Έχει αντιμετωπίισει κάποιος το ίδιο πρόβλημα. Απεγκατάσταση της εφαρμογής, επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων με νέα εγκατάσταση εφαρμογών έχουν γίνει.
  14. stouri

    Huawei P20

    Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί δεν μου εμφανίζει στο Instagram την «αντίστροφη προβολή βίντεο» ? Βοήθεια ???
  15. stouri

    Huawei P20

    Καλησπέρα Στο instagram έχω boomerang εστίαση κλπ αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά την «αναπαραγωγή βίντεο αντίστροφα» καμία βοήθεια ????
×
×
  • Create New...