Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μήπως ξέρει κανείς αυτό το site τι λέει??

http://lightake.com/products.do/category.Wholesale_Quad_Core-787

Εζησα ενα δραμα μαζι τους φετος,παραγγειλα ενα κινητο,το εστειλαν αλλα ντ αλλα,διχως την δευτερη μπαταρια που ειχα πληρωσει,διχως να κανουν τιποτα απο οσα ειχαν υποσχεθει,τελικα μετα απο πολυ ταλαιπωρια και claim στο paypal πηρα τα λεφτα πισω μετα απο 2 μηνες,μεχρι λαθος διευθυνση μου ειχαν δωσει για την επιστροφη,αποφυγε το αν εχεις εναλλακτικη

Τελικά απ ότι φαίνεται θα είμαι ο πρώτος που θα το πιάσω στα χέρια μου αφου σήμερα εφίχθη στο ΚΔ Αεροδρομίου :)

http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/green-orange-n1-colours.jpg

Τρια νέα κινητά της Green Orange με πάχος μόλις 6,98 χιλιοστά...

Το Green Orange N1 Beauty με επεξεργαστή MTK6589 στα 1,2GHz , 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p , 1GB RAM , front camera 2MP , rear camera 13MP και τιμή στα $227 (175€)

Το Green Orange N1 Speed με επεξεργαστή MTK6589T στα 1,5GHz , 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720p , 2GB RAM , front camera 2MP , rear camera 13MP και τιμή στα $293 (226€)

Το Green Orange N1 Super με επεξεργαστή MTK6589T στα 1,5GHz , 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080p , 2GB RAM , front camera 5MP , rear camera 13MP και τιμή στα $358 (276€)

Unboxing Video

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

που υπαρχει αυτο σε ποιο κινεζομαγαζο?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Δεν βγήκε ακόμα.Παρουσιάστηκε χθες στο Mercedes Benz Center στη Shanghai.

Link

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

οκ οποτε εχουμε μελλον ακομη
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ναι δεν ξέρουμε πότε θα το βγάλουν αλλά το θετικό της όλης υπόθεσης είναι οτι σιγά σιγά αρχίζουν και βγαίνουν και άλλα κινητά με τον ΜΤΚ6589Τ οπότε έχουμε περισσότερες επιλογές από το "μονοπώλιο" (σχεδόν) του G4 που όλοι αναμένουν.

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να υποθέσω για τα Green Orange είναι οτι λογικά δεν θα έχουν μεγάλη μπαταρία εαν κρίνουμε από το πάχος του.

Πάντως από ντιζάϊν σκίζει

http://www.51greenorange.com/

2500 μπαταρια εχει.

επισης εχει στην καλη την εκδοση η μπροστινη ειναι 8 αρα και στις αλλες δυο 5αρα. Ετσι λενε τα specs.

Για να δουμε, παντως υπερβολικα ακριβο στην καλη εκδοση

Ναι 2500MAh είναι η μπαταρία.Έχεις δίκιο.

Μια χαρά μου φαίνεται.Την περίμενα πολύ λιγότερο είναι η αλήθεια.

Το μοντέλο Speed λιγουρεύω.Πολύ καλή τιμή για τα specs του.

Να σας ρωτήσω έχει Ελληνικό μενού ??σε καποια site το αναφέρει σε άλλα όχι

Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες.. Αφου δεν το έχει παρει κανείς ακόμη στα χέρια του δεν μπορεις να είσαι σίγοθρος με τους κινέζους.. Πάντως δεν είχα ρωτήσει όταν το πήρα γιατί δεν με πολυενδιαφέρει...

Πρόσθεσα στο 1ο post ένα unboxing video.Δεν ξέρω όμως ποια από τις 3 εκδόσεις είναι το συγκεκριμένο.Τα κινέζικά μου είναι λίγο σκουριασμένα... :)

Από post του Dennis στο gizchina.com , σε ερώτησή του στο customer service της εταιρίας του ανέφεραν οτι το κινητό βγήκε κανονικά και πωλείται.

Edited by tarantules

Πολύ ακριβό σε αυτήν την τιμή υπάρχουν καλύτερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ακριβό σε αυτήν την τιμή υπάρχουν καλύτερα.

δωσε μου τα φωτα σου.ψαχνω ''κινιτο'' με 5.7'' και πανω και ειδα οτι και τα phablet ειναι καλη ιδεα.τι λες εσυ?και αν το βρηκες ακριβο αυτο που εδειξα για κανε μια προσπαθεια και βοηθα με κατι πιο φθηνο σε αυτα τα χαρακτηριστικα.νεος ειμαι παιδια και θελω βοηθεια.τι λετε?

Πανεμορφο λιγο η οθονη ειναι ξεθωριασμενη δεν βλεπω απο τα γνωστα κινεζικα μαγαζια να τό εχουν

δωσε μου τα φωτα σου.ψαχνω ''κινιτο'' με 5.7'' και πανω και ειδα οτι και τα phablet ειναι καλη ιδεα.τι λες εσυ?και αν το βρηκες ακριβο αυτο που εδειξα για κανε μια προσπαθεια και βοηθα με κατι πιο φθηνο σε αυτα τα χαρακτηριστικα.νεος ειμαι παιδια και θελω βοηθεια.τι λετε?

OK πες μας και πόσα δίνεις. Κάνε και μια ερώτηση εδώ.

Με μια γρηγορη ματιά βρήκα αυτό. Επίσης κοίτα και αυτό που το πήραν παιδιά απο το φόρουμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά