AventusJabla Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 On 24/9/2021 at 1:55 ΠΜ, AventusJabla said: Δυστυχώς σε μένα μοιάζουν όλα ενεργοποιημένα κλπ. Ίσως πρέπει μια μέρα να ασχοληθώ να αφαιρέσω το στοκ Gmail που είχε ήδη το κινητό και μετά να φορτώσω πάλι το app από play store(;) Κάτι τέτοιο σκέφτομαι δηλαδή, γιατί δεν έχει την επιλογή για autostart, κι αυτό είναι που θα το έλυνε. To σημερινό update το έλυσε ευτυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 5 ώρες πριν, karagalexk said: Βγήκε το πρωί Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Με τι χωρα καταχωρημενη πηρες το απντατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Με τι χωρα καταχωρημενη πηρες το απντατε?Ελλάδα. Είμαι στους pilots όμωςSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Εντυπώσεις από την Enhanced; Άλλαξε κάτι ή πρακτικά το ίδιο έμεινε; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Εντυπώσεις από την Enhanced; Άλλαξε κάτι ή πρακτικά το ίδιο έμεινε;Πολύ fluid, καλή μπαταρία και γενικά βελτίωση... ακόμα το ψάχνωSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Πολύ fluid, καλή μπαταρία και γενικά βελτίωση... ακόμα το ψάχνωSent from my M2012K11AG using TapatalkΕκτός από την 12.5.3 υπάρχει και άλλη έκδοση? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Εκτός από την 12.5.3 υπάρχει και άλλη έκδοση? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk12.5.6.0 βγήκε χθες αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλουςSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 12.5.6.0 βγήκε χθες αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλουςSent from my M2012K11AG using TapatalkΜε το θέμα promixity sensor έγινε τίποτα? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Με το θέμα promixity sensor έγινε τίποτα? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει βελτίωση.Προς το παρόν δεν έχω θέμαSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 8 minutes ago, karagalexk said: Έχει βελτίωση. Προς το παρόν δεν έχω θέμα Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Μακάρι να έφτιαξε γιατί είναι το μοναδικό μεγάλο μειονέκτημα της συσκευής αυτή τη στιγμή. Υπάρχει και το θέμα της υπερθέρμανσης που όμως θέλει να το ζορίσεις για να δεις αν βελτιώθηκε. Για παράδειγμα σε βαρύ gaming ή όταν γίνεται Hotspot όπου τότε εμφανίζει σχετικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 25 minutes ago, karagalexk said: 12.5.6.0 βγήκε χθες αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλους Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Είναι BETA γι'αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Είναι BETA γι'αυτό!Pilot λέγεταιSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 7 minutes ago, karagalexk said: Pilot λέγεται Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Καλό είναι να αναφέρεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Καλησπέρα σε όλους.Το πήρα χθες σε μπλε χρώμα και σήμερα το ετοίμασα.Επειδή ήμουν 3-4 χρονια σε huawei ψιλοπαιδεύτηκα με τις ρυθμίσεις ιδιαίτερα με τις ειδοποιήσεις και τα συνεφάκια αλλα στο τέλος όλα καλά. Μπήκα μόνο και μόνο για να μοιραστώ αυτό το οποίο μου έλυσε τα χέρια όσον αφορά τις διαφιμήσεις που πετάγονται. Μπορεί να έχει αναφερθεί πιο πίσω αλλά δεν είμαι σίγουρος.Κάντε τα όλα όσα λέει ο φίλος για να τις ξεφορτωθείτε μια και καλή... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Δεν χρειάζεται να βάζουμε ξένα κανάλια ενώ υπάρχουν και ελληνικά πάνω στο ίδιο θέμα. 1 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROKI1924 Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 Παιδιά με το green tint της οθόνης έχει παρατηρήσει κανείς καμία βελτίωση??Βέβαια απ' ότι έχω δει δεν το έχουν εμφανίσει όλα τα κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 6 ώρες πριν, karagalexk said: Pilot λέγεται Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Eμενα λεει stable παντως. Δεν ημουν σε κανενα beta προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 4 ώρες πριν, redcon said: Eμενα λεει stable παντως. Δεν ημουν σε κανενα beta προγραμμα. EU ρομ εχεις?εμενα με EU δεν εχει ερυει τιποτα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 29 minutes ago, papsr6 said: EU ρομ εχεις?εμενα με EU δεν εχει ερυει τιποτα παντως. Ναι EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 On 29/9/2021 at 12:12 ΜΜ, gkal said: Καλό είναι να αναφέρεται... Όντως. Όσοι είστε σε pilot, έχετε EU roms ή άλλες, αν μπορείτε να το αναφέρετε, γιατί αλλιώς προκαλείται μπέρδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 9 ώρες πριν, ParallelUniverse said: Όντως. Όσοι είστε σε pilot, έχετε EU roms ή άλλες, αν μπορείτε να το αναφέρετε, γιατί αλλιώς προκαλείται μπέρδεμα. Όταν αναφέρεστε σε EU roms, μιλάτε για custom xiaomi eu rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. September 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2021 Οι επίσημες ευρωπαϊκές αναφέρονται σαν eea. Οι custom σαν eu.Στην enhanced eea 12.5.6.0 η μπαταρία έχει εκτοξευθεί.... τρομερή βελτίωσηSent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 Παιδιά Τοχω καποιες μέρες Φουλ ευχαριστημένος Η μπαταρία που αρχικά ήταν μαπεξ, βελτιώθηκε βγάζει μέρα ανετα. 12.5.3 εχω κ χώρα Ελβετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 (edited) 2 ώρες πριν, giokosta said: Παιδιά Τοχω καποιες μέρες Φουλ ευχαριστημένος Η μπαταρία που αρχικά ήταν μαπεξ, βελτιώθηκε βγάζει μέρα ανετα. 12.5.3 εχω κ χώρα Ελβετία Καλησπέρα υπάρχει κάποιο όφελος με αλλαγή της χώρας? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 1, 2021 by dskoumis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. October 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2021 2 ώρες πριν, dskoumis said: Καλησπέρα υπάρχει κάποιο όφελος με αλλαγή της χώρας? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένα όφελος είναι η υψηλότερη ένταση ήχου αν βάλεις χώρα εκτός Ευρώπης, π.χ. Ινδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts