Jump to content

Φήμες και νέα για τα Sony Xperia

KOUNELOS1986
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

-Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τιμή για το*xperia*1*iii*θα είναι στα €1350 και αναμένεται να έρθει στην χώρα μας τον Αύγουστο ενώ το*Xperia*5*iii*θα είναι στα 999€ και αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει προωθητική ενέργεια και για τα δύο μοντέλα (δεν την γνωρίζουμε ακόμα) όταν ανοίξουν οι προπαραγγελίες.-

εμένα με βολεύει γιατί περιμένω και άλλα μοντέλα να έρθουν όπως pixel και s21 FE αλλά νομίζω ότι το τερμάτισε πάλι

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

πηγή παρακαλω!

Το παρακάτω για Αμερική

g5efub2a3a471.png

Edited by guy_fawkes

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Πάντως μιλώντας μαζί τους μου είπανε αρχές Ιουλίου να τους πάρω για να κλείσω προπαραγγελία.

και εδώ review απο τον Κινέζο αλλά με πολλά λάθη και κενά!

Φαίνεται ότι δεν γνωρίζει απο Sony,ιδίως όταν αναφέρει για την μπαταρία και τον ανταγωνισμό, όταν την συσκευή δεν την κράτησε ούτε ένα 24ωρο μαζί του!

https://www.xda-developers.com/sony-xperia-1-iii-hands-on/

Φοβερό το 1 ΙΙΙ αλλά με τις καθυστερήσεις το έκαψε.

Μακάρι να το δώσουν σαν εταιρικό τηλέφωνο από Αύγουστο στην εταιρεία που δουλεύω να το τσιμπήσω...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Καθυστερούν πολύ

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό να παρουσιάζεις κάτι και να το διαθέτεις μετά από μήνες

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Aπό χθες έχω 2 Xperia Pro για λόγους δουλειάς. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Φοβερές συσκευές.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aπό χθες έχω 2 Xperia Pro για λόγους δουλειάς. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Φοβερές συσκευές.

το σύστημα ψύξης θαυμάζω σε αυτές τις συσκευές!:)

νομιζω ειναι απο τα καλυτερα !!!

πηρε κανεις τηλεφωνο ; ειχαμε κανενα νεο ;

νομιζω ειναι απο τα καλυτερα !!!

πηρε κανεις τηλεφωνο ; ειχαμε κανενα νεο ;

λέει κάποιες βλακείες μέσα όπως ότι οι φωτογραφίες έχουν θόρυβο,όταν το 1ii & 1iii έχει "κατηγορηθεί" για το επιθετικό noise reduction.

όχι ακόμα!

Απο 8/7 ξεκινάνε οι διανομή στην Ευρώπη και αρχές Αυγούστου οι παραλαβές στους πελάτες!:wacko:

To Xperia 5iii θα κυκλοφορήσει από Σεπτέμβρη και την άλλη εβδομάδα ξεκινάνε οι προπαραγγελιες στο 1iii με δώρο τα ακουστικά WH 1000 XM3

Πως το γνωρίζεις; και παραλάβει πότε; ευχαριστώ πολύ

https://www.gsmarena.com/the_sony_xperia_1_iii_will_launch_in_europe_in_august_the_xperia_5_iii_gets_delayed_to_september-news-49865.php

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

[ATTACH]67870[/ATTACH]

Δεν ξέρω αν φαίνεται η φωτό

Ειναι οντως πολυ καλη η συσκευη(και world first σε καποιους τομεις),απλα αργησε να κυκλοφορησει παρα πολυ με αποτελεσμα να μην ειναι χρηματικα ανταγωνιστική(αφου εχουν πεσει οι τιμες σε πολλες αλλες συσκευες),αλλα εχει παρα μα παρα πολλα πραγματα για να αγαπησει καποιος

Ειναι οντως πολυ καλη η συσκευη(και world first σε καποιους τομεις),απλα αργησε να κυκλοφορησει παρα πολυ με αποτελεσμα να μην ειναι χρηματικα ανταγωνιστική(αφου εχουν πεσει οι τιμες σε πολλες αλλες συσκευες),αλλα εχει παρα μα παρα πολλα πραγματα για να αγαπησει καποιος

Γενικότερα ένα σωστό review δεν έχω δεί ακόμα.

Το link που έβαλες το είχα δεί το απόγευμα χθές και στο τέλος τράβαγε φωτογραφίες σε εσωτερικό , σκοτεινό χώρο κουνημενες φανερά και έλεγε ότι είναι out of focus χωρίς να το συγκρίνει όμως με το Samsung.

Το κάνει επιτηδευμένα και φαίνεται.

Αυτός εδώ πάλι

Λέει στο τέλος ότι οι φωτογραφίες τού Sony έχουν θόρυβο όταν ta 1ii & 1iii έχουν "κατηγορηθεί" για υπερβολικό noise reduction.

Γενικά δεν αναφέρονται σε πολλά χαρακτηριστικά που έχει φέρει μόνο η Sony.

Ο μόνος πού έχω βρει πού τα λέει σωστά είναι αυτός εδώ ο τύπος

Ο οποίος είναι μόνος πού αναφέρει ότι είναι άδικο να συγκρίνεις ένα κινητό πού βγήκε μόλις τώρα με ένα άλλο πού έχει πάρει όλες τίς αναβαθμίσεις.

Γενικά το μόνο σωστό συγκριτικό σε φωτό, το έχει κάνει ο nikosmpi εδώ με 5ii και το s20 ultra και εγώ το 1ii με το iPhone 11 pro Max

Edited by guy_fawkes

καλοριζικα Νίκο!!!!!!!:D:D:D:D

:lol::lol:

κάτσε περίμενε να δεήσει η sony να το κυκλοφορήσει!

• The title was changed to Φήμες και νέα για τα Sony Xperia
  • The topic was pinned