Jump to content

sneakysneaky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    169
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sneakysneaky

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

sneakysneaky's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

2

Φήμη

  1. Σε εμένα το εμφανίζει κανονικά το hotspot. Δεν το εμφανίζει κι όταν είναι ξεκλειδώνει το κινητό?
  2. Το κάνουν και τα δύο συστήματα. Και εντυπωσιακά καλά πρέπει να πω.
  3. Ναι προφανώς και δεν ξέρω πως γίνεται, όταν θέλει ένα κάρο μη λογικά βήματα, που σε διάφορα λειτουργικά γίνονται με παρόμοιο τρόπο. Η λογική του "αποθήκευση ως" είναι universal και υπάρχει και στα windows, και στα λινουξ και στα μακ (!). Αυτό ήταν ενα από τα πολλά παραδείγματα, για το οποίο τουλάχιστον υπάρχει έστω και με δυσκολίες η δυνατότητα. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά για ποιο λόγο υπάρχει τετοια επιθετικότητα στην κριτική. Λες και δεν υπάρχει διάθεση βελτίωσης ? Η υπήρχε πιο απλός τρόπος που δεν γνωρίζω? Όσον αφορά στην δυνατότητα απάντησης σε κλήση από το μακ (πολύ γαμάτο και το χρησιμοποιώ), μιλάμε πάλι για οικοσύστημα. Εγώ λέω όμως ότι χωρίς οικοσύστημα χωλαινει. Και σ' αυτό ακόμα να απαντήσει κάποιος. Κατά προτίμηση θα ήθελα να απαντήσει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει ναυαρχίδα ανδροιντ. Εγώ τουλάχιστον μιλάω εκ πείρας έχοντας για χρόνια μακ και iPhone , Mac και android, windows με αντροιντ (ο συνδυασμός εδώ χωλαινει κατά πολυ). Από αυτούς τους 3 συνδυασμούς, κερδίζει με μικρή διαφορά το μακ και iphone, ενώ δεύτερος καλύτερος ειναι με αντροιντ. Αλλά παρακαλώ , ας με διαφωτίσετε για όλα όσα δεν ξέρω και "βαριέμαι " να ασχοληθώ
  4. Η απάντηση είναι σε όλα τα προβλήματα που αναφέρονται στο νήμα "συζητήσεις/απορίες για το iOS". Όλα εκείνα τα πράγματα που ρωτάνε οι υπόλοιποι "πώς μπορώ να κάνω το χ πράγμα" και η απάντηση είναι "στο iOS δεν γίνεται αυτό, έτσι δουλεύει". Ένα παράδειγμα θα αναφέρω, κι όποιος έχει διάθεση να το καταλάβει, έχει καλώς. Προσπαθούσα να σκανάρω έγγραφα για να στείλω στην λογίστρια μου για την φορολογική δήλωση. Στην εφαρμογή notes λοιπόν, υπάρχει ένα πολύ γαμάτο feature, να σκανάρει από φωτογραφία έγγραφο. Έχοντας macbook, μπορώ να το στείλω με airdrop στο λαπτοπ. Μέχρι εκεί όλα καλά, αν θέλω να κάνω συγκεκριμένα αυτό, δουλεύει υπέροχα. Έστω ότι δεν είχα macbook, ή θέλω να στείλω pdf του σκαναρισμένου εγγράφου μου. Εκεί θα βρίσω παναγίτσες, διότι μέχρι να αποθηκευτεί το έγγραφο ως pdf, θα πρέπει πρώτα να πατήσω το εικονίδιο διαμοιρασμού (share), μετά για κάποιο unintuitive λόγο πρέπει να σκεφτώ ότι το επόμενο λογικό βήμα είναι να πατήσω εκτύπωση, και από εκεί save as pdf. Σε αντίστοιχη περίπτωση στο samsung, η υπόθεση ήταν 2 κλικ. Μια για τις επιλογές, δύο save as. Την δουλεια μου κάνω και στις 2 περιπτώσεις, αλλά μόνο intuitive δεν είναι η πρώτη μέθοδος. Και ήθελε ψάξιμο.
  5. Δεν διαφώνησα. Αλλά κανείς δεν έχει εξαρχής ανάγκη το μοναδικό πλεονέκτημα του iOS , ήτοι το οικοσύστημα. Όποιος το έχει ανάγκη, δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να αναρωτηθεί αν αξίζει το iphone. Εχοντας πλεον MacBook και airtags , με αντίστοιχες συσκευές της συζύγου, το οικοσύστημα έχει γίνει σημαντικός παράγοντας για μενα. Αυτούσιο το iphone είναι εκνευριστικο για οποιονδήποτε δεν το χρησιμοποιει μόνο για social , κάνα παιχνίδι και το βίντεο. Οποιοσδήποτε έχει παραπάνω ανάγκες δεν θα καλυφτεί, όπως φαίνεται από αρκετούς χρήστες σε άλλο νήμα. Αλλά εδώ βγαίνουμε οφφ τοπικ. Στο δια ταύτα, το iphone 13 είναι ακόμα πολύ καλή επιλογή ανάμεσα στα iPhone.
  6. Η συσκευή αξίζει και τώρα, προσωπικά έχω ένα 13 μίνι. Η προσαρμογή πάλι από ανδροιντ είναι θέμα απαιτήσεων χρήστη . Εγώ δεν χωνεύω καθόλου το iOS , είχα και πιο παλιά το 6s , αλλά χωλαινει μπροστά στο ανδροιντ. Έλα όμως που πλέον δεν υπάρχει μικρή ναυαρχίδα εκτός του 13 μίνι.
  7. Μπορείς να στείλεις μεν, αλλά είναι τελείως buggy και σπάσιμο νεύρων. Kαλύτερα cloud υπηρεσία, ή το snapdrop που ομολογουμένως δεν το ήξερα! Εννοείς να πεις "κάλεσε τον Δημήτρη Παπεγωργίου", ή απλά να πεις "call Δημήτρης Παπαγεωργίου" και να το βρει από τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες? Το δεύτερο γίνεται σίγουρα, το πρώτο δεν το έχω δοκιμάσει, διότι είχα πάντα ρυθμισμένο το κινητό στα αγγλικά.
  8. To αντίστοιχο του τ9 ποιο είναι? Πόσο καλά δουλεύει? Είναι παλέψιμο, ή εκνευριστικό σε βαθμό του να μην το δοκιμάσω καν 🤪?
  9. Κολλήματα με τον dialer έχω και εγώ αρκετές φορες, αλλά ευτυχώς δεν κάνω τόσες κλήσεις , ώστε να είναι (τεράστιο) πρόβλημα. Από εκεί και πέρα ειρωνίες τύπου "δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το iphone " σε άτομα που εμφανεστατα χρησιμοποιούν χρόνια κινητά από τα 2 στρατόπεδα, και δη για σοβαρή επαγγελματική χρήση, είναι τραγικά. Επίσης με τον google assistant μπορείς επίσης να καλέσεις επαφές και δουλεύει και καλύτερα με ελληνικά. Και ναι, το να καλέσεις επαφή με dialer Samsung είναι πολύ πιο γρηγορο (T9 dialing πχ). Απλο είναι και στο iphone φυσικά,στην τελική η λογική σε όλους τους dialer ίδια είναι. Είναι όμως και πιο αργό. Με διαφορά. Όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξω, θα ξαναπάω σε ανδροιντ. Εκτός κι αν ξαναβγάλει μίνι κινητό.
  10. Συμφωνώ, αλλά ακόμα και αν έκανε την apple κίνηση του να βάζει υποδεέστερο επεξεργαστή, καλύτερα να έβαζε πάλι κανα πειραγμένο σναπ περσινό, παρά να διαφοροποιεί ανά ήπειρο τον επεξεργαστή. Αντίστοιχα, αν είχε εξυνος και στην αμερική, τότε ναι μεν θα υπήρχε γκρίνια, αλλά τουλάχιστον δεν θα υπήρχε διάκριση απέναντι στους αγοραστές.
  11. Αυτό ακριβώς. Από το s20 και μετά, υπάρχει μηδενική προσπάθεια ουσιαστικής διαφοροποίησης. Αντίθετα αυτοπαρουσιάζονται ως παραλλαγή των apple προιοντων. Ειδικά το ότι χρησιμοποίησαν και διαφημίζουν τιτάνιο, ενώ το έχει ήδη κάνει η apple (σιγά τα ωα εν τω μεταξύ), θυμίζει πολύ το μικρό αδερφάκι που προσπαθεί να δείξει ότι κι αυτό μπορεί να κάνει ο, τι κάνει το μεγαλύτερο… Τα ai features μου είναι αδιάφορα, η κάμερα στα απλά μοντέλα έμεινε ίδια απ’ο,τι κατάλαβα. Άρα το s23 είναι καλύτερη επιλογή.
  12. Στο iPhone νομίζω είναι επίσης δυνατόν αλλά μόνο με Apple Watch.
  13. Για το τελευταίο , μπορείς να αλλάξεις το επίπεδο ασφαλείας στις ειδοποιήσεις , settings->notifications->show previews->always. Λογικά θα σε καλύψει, αν κατάλαβα το πρόβλημα.
  14. Κι εγω ειχα δαγκωθει αρχικα με την τιμη, αλλά πίστεψέ με, θα βελτιώσει τόσο πολύ την καθημερινότητα που θα το καταχαρείς.
  15. Κρίμα, συγγνώμη , δεν το περίμενα . Ίσως να υπάρχει παρόμοιο μοντέλο άλλης εταιρείας όμως.
×
×
  • Create New...