akalos Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 https://www.sony.se/electronics/smartphones/xperia-1m3 ούτε η Σόνυ Σουηδίας πάντως δεν ... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Xperia 1iii 1399€ Δώρο WH-1000XM3 Αρχές Ιουλίου το 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 πάντως το 1 ll παίζει 949€ και το 5 ll 749 μήνα μήνα ατοκα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Xperia 1iii 1399€ Δώρο WH-1000XM3 Αρχές Ιουλίου το 1αν όντως ισχύουν οι τιμές το τερματισαν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 πάντως το 1 ll παίζει 949€ και το 5 ll 749 μήνα μήνα ατοκα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν όντως ισχύουν οι τιμές το τερματισαν Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚαι 1019 το 5αρι ...οντως πανάκριβα .... Δλδ πόσο να δώσει κανείς το 5ii μεταχειρισμένο για να πάρει το 5iii sony Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Μου αρέσει πού ρωτάτε τι νέο όταν μέχρι προχθές έχουμε γράψει πιο πάνω. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πάντως το 1 ll παίζει 949€ και το 5 ll 749 μήνα μήνα ατοκα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν όντως ισχύουν οι τιμές το τερματισαν Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΤο απόλυτο κινητό! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 (edited) Kαι ενα μικρουλι που ευχομαι να ερθει με χαμηλη τιμη. Xperia Ace 2 https://www.gsmarena.com/sony_xperia_ace_2_appears_on_google_play_with_helio_p35-news-49135.php Edited May 19, 2021 by r31134 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Λογικά θα έρθει με χαμηλή τιμή. Με τα specs πού έχει αντε το πολύ μέχρι 250 ευρώ κι αν τα αξίζει κιόλας. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 (edited) https://www.sony.se/electronics/smartphones/xperia-1m3 ούτε η Σόνυ Σουηδίας πάντως δεν ... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Κουράστηκα να περιμένω και πήγα σε xiaomi mi 11i. Πραγματικά ρε Sony…:cry: Edited May 20, 2021 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Περίμενε ρε σύ 15 ημέρες Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 μάλλον 45 μέρες θέλεις να πεις :lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Θα δούμε.... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Κουράστηκα να περιμένω και πήγα σε xiaomi mi 11i. Πραγματικά ρε Sony…:cry:οι miξες τέλος από μένα ....προτιμώ να μείνω χωρίς κινητό χωρίς πλάκα τώρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Κουράστηκα να περιμένω και πήγα σε xiaomi mi 11i. Πραγματικά ρε Sony…:cry: Σωστή επιλογή έκανες Μιχάλη, με γεια και καλοδούλευτο. Πέρα από εξαιρετικές επιδόσεις, είναι και πανέμορφο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 οι miξες τέλος από μένα ....προτιμώ να μείνω χωρίς κινητό χωρίς πλάκα τώρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Καλά δεν το παντρεύομαι κι ολας. Αν δε μου αρέσει θα το δώσω. Έχω μεγάλη οικογένεια. Ευχαριστώ Παντελή :) Βέβαια πάντα θα ζηλεύω το Sony. Θα το παραγγείλω στην εταιρεία για testing device. To xperia 1 iii είναι το καλύτερο smartphone της χρονιάς. Τέλος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 https://www.mobilefun.com/official-sony-xperia-1-iii-style-cover-protective-stand-case-black-85352 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 https://www.mobilefun.com/official-sony-xperia-1-iii-style-cover-protective-stand-case-black-85352 Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ όμορφη όμως η προστασία φαίνεται να είναι σε δεύτερη μοίρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Εγώ που την έχω για το 1ii θα σου πω ότι προστατεύει πολύ το modules τών καμερών πιο πολύ. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 1iii user guide PDF https://helpguide.sony.net/mobile/xperia-1m3/v1/en/print.pdf Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο weibo από γνωστό leaker και κατέβηκαν μετά από λίγο. Δεν είναι σε υψηλή ανάλυση. Η πρώτη είναι από το 5ii στα 70mm και η δεύτερη από το 1iii στα 70mm επίσης. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 (edited) Οι αισθητήρες του Sony 1iii IMX663 (Τηλεφακός) IMX316 (ToF) IMX557 (Κύρια / Ευρεία γωνία) IMX363 (Ultra Wide Angle) ISOCELL s5k4h7 (Μπροστινή κάμερα) Έχει αλλάξει ο τηλεφακός σε σχέση με το 1ii O κύριος φακός παραμένει ίδιος με αρκετές αλλαγές στο software κομμάτι όπως είδαμε και σε διάφορα video ή φωτογραφίες τις προάλλες! Edited May 24, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 For perfect portraits, even when the face is hidden, Eye AF on Xperia 1 III can detect the eye and lock on with utmost precision 70mm | 1/250 | f/2.3 | ISO50 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Ξεκινάνει την άλλη εβδομαδα η διάθεση σε Ιαπωνία και Κίνα!!! Edited May 26, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 From @zackbuks : " The current domestic Xperia 1 III pre-sales have exceeded the first batch of arrivals. The second batch will arrive in early June, but only the 256GB version with 512GB will arrive at the end of July after the first batch is sold out." Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Ξεκινάνει την άλλη εβδομαδα η διάθεση σε Ιαπωνία και Κίνα!!! https://www.notebookcheck.net/Xperia-1-III-release-date-possibly-delayed-and-camera-configuration-reveals-Samsung-to-Sony-sensor-switch.540794.0.html Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 31/8 για Αμερική. Θα δούμε την άλλη εβδομάδα τι θα γίνει! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts