Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λες δηλαδη να επιμεινω για την αλλαγη απο τωρα;

Και αν μου φορεσουν καμια 'ποινη' οπως λενε;

Εγώ σου λέω τί έκανα, όχι τί να κάνεις :).

Επειδή εγώ επηρεαζόμουν από τις αυξήσεις, δεν είχα ποτέ τον φόβο ότι θα χρειαστεί να πληρώσω ποινή.

Ομως, αφού προβλέπεται να δηλώνεις συγκεκριμένη ημέρα διακοπής (και αποδεδειγμένα γίνεται), δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζουν στην ταλαιπωρία να μαντεύουμε πότε "εντός 30 ημερών" θα πραγματοποιηθεί...

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγω θα προτεινα Q αντι για Cyta.Μπορεις μεσα απο το site της Q να κανεις φορητοτητα με 10€ χρεωση(επειδη πρεπει να παρεις καρτα ανανεωσης).Και 5€ καρτα μεσα απο το myQ καθε 4 μηνες για εισερχομενες θελει.Αν θες κοσμοτε,για να το πας whats up.Αξιζει να πληρωσεις τα 15€ γιατι θα μπορεις να παιρνεις διπλους κωδικους deals 4 you,μεταφορα υπολοιπου απο τον βασικο σου αριθμο στο προνομιακο και αντιστροφρα.Αξιζει και για το afterdark πακετο 10GB απο τις 22:00 μεχρι τις 08:00 το πρωι(να παρεις 2 φορες απο 10GB στο καθε νουμερο).

Για μετατροπη σε Whats Up/καρτοκινητο.1) Η διαδικασια κραταει 30 ημερες αρα στον τελευταιο μηνα του συμβολαιου κανεις την αιτηση.

2)Η χρεωση μετατροπης απο συμβολαιο σε καρτοκινητο ερχεται στον τελευταιο λογαριασμο του συμβολαιου,τα 15€ δηλαδη.

3) Απο συμβολαιο μετατρεπεται το νουμερο σε κοσμοκαρτα.Μετα πας σε Whats Up μεσω του ΑΛΠΑΚ στελνοντας ΑΛΠΑΚ και μετα W(Whats up) στο 1314 με sms.

Η πρωτη αλλαγη δωρεαν,μετα 3€ χρεωση.Υπολοιπο και mb στην καρτα διατηρουνται και μεταφερονται κατα την μετατροπη απο Whats Up σε κοσμοκαρτα και το αντιστροφο.

Να σημειωσω οτι η δωρεαν αλλαγη δεν ισχυει απο κοσμοκαρτα/whats up σε Frog και δεν υπαρχει η μεταφορα υπολοιπου απο καρτοκινητο(ακομα και Frog να ειναι) ή απο συμβολαιο.

Σε Whats Up/Κοσμοκαρτα ισχυει κανονικα.

Για την φορητοτητα σε αλλη εταιρεια το κανεις μερικες μερες πριν.Η διαρκεια της κραταει κανονικα μερικες ωρες αλλα γινεται μεσα σε 2-3 ημερες.

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Η ιδέα του whats up και η μεταφορά υπολοίπου από τον τωρινό βασικό αριθμό στον προνομιακό (που θέλω να καταλήξει ως βασικός) ακούγεται πολύ καλή. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιο μου λήγει σε 9 μέρες και δεν έχω μπει στην διαδικασία αίτησης μετατροπής σε καρτοκινητό και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παραμείνει το συμβόλαιο μου ενεργό εκτός έκπτωσης παγίου. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ρυθμιστεί μετατροπή σε καρτοκινητό whats up την ημέρα της λήξης συμβολαίου; Αξίζει μια επίσκεψη σε κατάστημα cosmote ή δεν έχει νόημα και ξεχνάω αυτό το σενάριο;

Σε περίπτωση που δεν μπορώ να το κάνω whats up η δεύτερη επιλογή είναι η Q. Απλά απ' ότι κατάλαβα για να πληρώσω μόνο 10 εύρω (χρόνος ανανέωσης) για την μεταφορά μου πρέπει να κάνω την αίτηση online. Πως μπορώ να τους επικοινωνήσω (αφού το κάνω online και όχι τηλεφωνικά) να με τραβήξουν από την κοσμοτέ την ημέρα της λήξης του συμβολαίου μου; Ή δεν μπορώ και απλά περιμένω και κάνω την αίτηση μου μία μέρα πριν την λήξη (με το ρίσκο να μην έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά μου και να παραμείνω μια δυο μέρες στην κοσμοτέ με πάγιο χωρίς έκπτωση); Εάν φύγω λίγες μέρες νωρίτερα η ποινή ποια είναι; Φαντάζομαι ότι βγαίνει αναλογικά οπότε μιλάμε για 2-3 ευρώ ή κάνω λάθος;

Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνω σήμερα αίτηση σε Q να με καλέσουν από κοσμοτέ για να με κρατήσουν και να τους πω ότι μένω μόνο ως καρτοκινητό και να "κανονιστεί" το θέμα της μετατροπής την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο ή δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν καρτοκινητά και νοιάζονται μόνο για συνδέσεις;

Κάνε πρώτα την αίτηση στην Cosmote και εκεί θα σου που την ημερομηνία. Οπότε ανάλογα το τι θα ακούσεις κρίνεις και προχωράς. Του γυιου μου πάντως το κάναν σε 7 ημέρες.

οταν θα κανεις την online αιτηση στην q θα σε παρουν αμεσα τηλεφωνο οποτε μπορεις να κανονισεις ποτε θα ενεργοποιηθει η sim.

Για την μετατροπη σε καρτοκινητο κοσμοτε θα ελεγα να κανεις την προσπαθεια στο καταστημα,προσπαθησε να ζητησεις συγκεκριμενη ημερομηνια για την μετατροπη

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Η ιδέα του whats up και η μεταφορά υπολοίπου από τον τωρινό βασικό αριθμό στον προνομιακό (που θέλω να καταλήξει ως βασικός) ακούγεται πολύ καλή. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιο μου λήγει σε 9 μέρες και δεν έχω μπει στην διαδικασία αίτησης μετατροπής σε καρτοκινητό και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παραμείνει το συμβόλαιο μου ενεργό εκτός έκπτωσης παγίου. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ρυθμιστεί μετατροπή σε καρτοκινητό whats up την ημέρα της λήξης συμβολαίου; Αξίζει μια επίσκεψη σε κατάστημα cosmote ή δεν έχει νόημα και ξεχνάω αυτό το σενάριο;

Σε περίπτωση που δεν μπορώ να το κάνω whats up η δεύτερη επιλογή είναι η Q. Απλά απ' ότι κατάλαβα για να πληρώσω μόνο 10 εύρω (χρόνος ανανέωσης) για την μεταφορά μου πρέπει να κάνω την αίτηση online. Πως μπορώ να τους επικοινωνήσω (αφού το κάνω online και όχι τηλεφωνικά) να με τραβήξουν από την κοσμοτέ την ημέρα της λήξης του συμβολαίου μου; Ή δεν μπορώ και απλά περιμένω και κάνω την αίτηση μου μία μέρα πριν την λήξη (με το ρίσκο να μην έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά μου και να παραμείνω μια δυο μέρες στην κοσμοτέ με πάγιο χωρίς έκπτωση); Εάν φύγω λίγες μέρες νωρίτερα η ποινή ποια είναι; Φαντάζομαι ότι βγαίνει αναλογικά οπότε μιλάμε για 2-3 ευρώ ή κάνω λάθος;

Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνω σήμερα αίτηση σε Q να με καλέσουν από κοσμοτέ για να με κρατήσουν και να τους πω ότι μένω μόνο ως καρτοκινητό και να "κανονιστεί" το θέμα της μετατροπής την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο ή δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν καρτοκινητά και νοιάζονται μόνο για συνδέσεις;

Ληγει Σαββατο...που σημαινει οτι δεν κανουν φορητοτητα.Αν το κανεις αυριο,δευτερα-τριτη θα γυρισει.

Κανονικα σε μια μερα γινεται.

Ρωτα στο facebook της Q ποσο χρονο θελει.Εγω θα ελεγα να το κανεις απο βδομαδα,προς το τελος.Οσο για το χρονο που θελει η φορητοτητα,πιο πολυ συμφερει να μεινεις 2 μερες παραπανω και να πληρωσεις το παγιο(κανονικα αναλογικα παει) παρα να φυγεις 2 μερες πριν.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σήμερα έχουν λυσσάξει να παίρνουν τηλέφωνα από προωθητικη εταιρία της Cosmote. Από δύο διαφορετικούς αριθμούς. (αν θέλετε τα νούμερα να τα έχετε κατά νου στείλτε μου πμ) Κ ενώ τους λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι συνεχίζουν. Έχει τύχει σε άλλον από δω;; σόρυ για το οφ τοπικ. Απλά από περιέργεια...

---------------Επίσης------------------

Στηρίζουμε όλους τους συνδρομητές μας στις πληγείσες περιοχές της χώρας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και Σύμη. Κατανοώντας την έντονη ανάγκη για επικοινωνία, προσφέρουμε δωρεάν 1.500 λεπτά προς όλους από 15/11 μέχρι και 22/11, καθώς επίσης και 1GB mobile internet για 5 μέρες από την ενεργοποίησή του, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής & καρτοσυμβολαίου.

Από ποστ στο Facebook.

Edited by lek88

Σήμερα έχουν λυσσάξει να παίρνουν τηλέφωνα από προωθητικη εταιρία της Cosmote. Από δύο διαφορετικούς αριθμούς. (αν θέλετε τα νούμερα να τα έχετε κατά νου στείλτε μου πμ) Κ ενώ τους λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι συνεχίζουν. Έχει τύχει σε άλλον από δω;; σόρυ για το οφ τοπικ. Απλά από περιέργεια...

---------------Επίσης------------------

Στηρίζουμε όλους τους συνδρομητές μας στις πληγείσες περιοχές της χώρας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Μέγαρα Αττικής και Σύμη. Κατανοώντας την έντονη ανάγκη για επικοινωνία, προσφέρουμε δωρεάν 1.500 λεπτά προς όλους από 15/11 μέχρι και 22/11, καθώς επίσης και 1GB mobile internet για 5 μέρες από την ενεργοποίησή του, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, καρτοκινητής & καρτοσυμβολαίου.

Από ποστ στο Facebook.

Καλη κινηση,αλλα ας τα εδιναν μεχρι 1/12.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Τι είναι τούτο; 1c0cb505f4f06acacc422292fb8cd673.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Ναι είναι απο τις προσφορές όταν έχει το The Voice στον ΣΚΑΪ !!

Και με κλήση στο 13555 (μετά πάτημα το 0 ) . Όσο έχει την εκπομπή: Νομίζω πέρσι και ως 3-4 ξημερώματα τα "έπαιρνε".

Μπόμπα λέμε ρε πωωωω αυτά είναι

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Bέβαια πέρισυ δίνανε 1gb για 24 ώρες για κάθε χρήση.Τώρα με το playnow πρέπει να έχεις άλλο πακέτο αλλά προσωπικά με βολεύει για την χρήση που κάνω οπότε well done cosmote :cool:

Για πάρε 13555 (μετά πατάς το 0 ) @lek88: Τί σου λέει; Το παίρνει;

Ή έχει προϋπόθεση "κάρτας" τους τελευταίους x μήνες;

Πέρσι δεν υπήρχε το

MB_play_now_5_GB_Voice_16_11_2017.jpg

Για πάρε 13555 (μετά πατάς το 0 ) @lek88: Τί σου λέει; Το παίρνει;

Ή έχει προϋπόθεση "κάρτας" τους τελευταίους x μήνες;

Πέρσι δεν υπήρχε το

MB_play_now_5_GB_Voice_16_11_2017.jpg

Ναι το πήρε μια χαρά με κλήση!! Έχω περίπου 25 μέρες να βάλω κάρτα.

Τα 5mb του δώρου μπήκαν ξεχωριστά από το αγορασμένο πακέτο μου. Απλά το αναφέρω.... 1a0f85fc6fb45474ba8a399bb5278715.jpg8bf541c6bfacbcfb93d66ae91948d43b.jpg

Και εμένα έτσι με τα δείχνει.

Ναι το πήρε μια χαρά με κλήση!! Έχω περίπου 25 μέρες να βάλω κάρτα.

Τα 5mb του δώρου μπήκαν ξεχωριστά από το αγορασμένο πακέτο μου. Απλά το αναφέρω.... 1a0f85fc6fb45474ba8a399bb5278715.jpg8bf541c6bfacbcfb93d66ae91948d43b.jpg

Τηλέφωνα δεν παίρνεις καθόλου;

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το play now πρέπει να βλέπετε tv go, youtibe κτλ. σε ανάλυση 480p. Αλλιώς σε αφαιρεί από τα MB που έχεις.

Οπότε προσοχή στη χρήση.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το play now πρέπει να βλέπετε tv go, youtibe κτλ. σε ανάλυση 480p. Αλλιώς σε αφαιρεί από τα MB που έχεις.

Οπότε προσοχή στη χρήση.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε tethering σε laptop, όπου στο laptop βλέπεις youtube, από πού αφαιρεί τα ΜΒ; Τα κανονικά; Ή από το play now;

Aπο το playnow αφαιρεί και στο tethering.Kαι στο πακέτο των 5gb δεν έχει περιορισμό στην ταχύτητα.Ο περιορισμός ισχύει μόνο για το απεριόριστο πακέτο

Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει κάποιο link, για online ανανέωση χρόνου ομιλίας σε αριθμό What's Up μέσω υπολογιστή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς, αν υπάρχει κάποιο link, για online ανανέωση χρόνου ομιλίας σε αριθμό What's Up μέσω υπολογιστή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δεξιά κάτω, αν δεν έχεις κάνει εγγραφή, βάζεις τον αριθμό σου και προχωράει η διαδικασία : https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp

Έκανα την πρώτη μου ανανέωση.

Έκανα 2x5€ και όλα έγιναν όπως τα είπατε!

Ευχαριστώ παιδιά!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μετά και την δωρεάν ενεργοποίηση του δωρεάν ημερήσιου πακέτου των 5gb έχω να πω πως καταναλώνει ορισμένα mb και από τα προϋπαρχοντα.

Μου έχει μα******σει επιπλέον 200 mb περίπου.