Jump to content

Vagamad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Vagamad

  1. Καλησπέρα παιδιά, χθες αγόρασα ένα φορητό ηχείο (ue wonderboom) από τα public. Ενώ στο κινητό μου δεν έχει δείξει να έχει κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας σε κινητά φίλων και στο ταμπλετ μου όταν τα συνδέω κάνει μικρές παύσης στον ηχο κατά την διάρκεια του τραγουδιού. Εάν το απενεργοποίησω και το ξανανοιξω δουλευει κανονικά. Εάν το έκανε μια φορά μεμονωμένα δεν θα είχα πρόβλημα. Αλλά βλέπω το κάνει σε διαφορά κινητά και επειδή είναι τσιμπημένη η τιμή του σε σχέση με τα αντίστοιχα της κατηγοριας του και δεν προσφέρει extra δυνατότητες (τύπου κλήσεις σε κινητά, mic, NFC κτλ) περίμενα η συνδεσιμότητα του να είναι άρτια . Εάν το επιστρέψω με την συσκευασία του στο κατάστημα υπάρχει περίπτωση να μου γίνει πίστωση το ποσό για να πάρω κάτι άλλο; ισχύει η επιστροφή των 14 ημερών; (στο site λέει ότι ισχύει για το συγκεκριμένο προϊόν αλλά εγώ δεν το πήρα ιντερνετιακα).
  2. Καλησπέρα παιδιά, τον προηγούμενο μήνα έκανα διακοπή στο συμβόλαιο μου (με την λήξη του) και μετατροπή σε καρτοκινητο (κόστος 15 ευρώ που θα ερχόταν στον τελευταίο λογαριασμό). Εκδόθηκε ο τελευταίος λογαριασμός χθες και μου βγάζει "σύνολο παρόντος λογαριασμού (με ΦΠΑ): -34,18 €" και ακριβώς από κάτω "ποσό πληρωμής:0,00 €". Αυτό σημαίνει ότι έχω να πάρω πίσω 34,18; δεν θα έπρεπε και στο ποσό πληρωμής να υπήρχε το αρνητικό ποσό; κι εάν οντως έχω να πάρω ποια είναι η διαδικασία της πίστωσης;
  3. Τελικά κατέληξα στην κοσμοκαρτα! Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει πλέον 30ημερη αναμονή για αλλαγή συμβολαίου σε κάρτα. Πήρα στις πληροφορίες και μου δώσανε έναν τετραψήφιο κωδικό για να πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός/κοσμοτε κ να ολοκληρώσω την διαδικασία λέγοντας τους κιόλας ποτέ θέλω την ενεργοποίηση. Πήγα σήμερα κ ο υπάλληλος οντως με ρώτησε εάν θέλω άμεσα την αλλαγή ή συγκεκριμένη ημερομηνία. Του είπα 25 Νοέμβρη κ το ρύθμισε να γίνει τότε η ενεργοποίηση.
  4. Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Η ιδέα του whats up και η μεταφορά υπολοίπου από τον τωρινό βασικό αριθμό στον προνομιακό (που θέλω να καταλήξει ως βασικός) ακούγεται πολύ καλή. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιο μου λήγει σε 9 μέρες και δεν έχω μπει στην διαδικασία αίτησης μετατροπής σε καρτοκινητό και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παραμείνει το συμβόλαιο μου ενεργό εκτός έκπτωσης παγίου. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο να ρυθμιστεί μετατροπή σε καρτοκινητό whats up την ημέρα της λήξης συμβολαίου; Αξίζει μια επίσκεψη σε κατάστημα cosmote ή δεν έχει νόημα και ξεχνάω αυτό το σενάριο; Σε περίπτωση που δεν μπορώ να το κάνω whats up η δεύτερη επιλογή είναι η Q. Απλά απ' ότι κατάλαβα για να πληρώσω μόνο 10 εύρω (χρόνος ανανέωσης) για την μεταφορά μου πρέπει να κάνω την αίτηση online. Πως μπορώ να τους επικοινωνήσω (αφού το κάνω online και όχι τηλεφωνικά) να με τραβήξουν από την κοσμοτέ την ημέρα της λήξης του συμβολαίου μου; Ή δεν μπορώ και απλά περιμένω και κάνω την αίτηση μου μία μέρα πριν την λήξη (με το ρίσκο να μην έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά μου και να παραμείνω μια δυο μέρες στην κοσμοτέ με πάγιο χωρίς έκπτωση); Εάν φύγω λίγες μέρες νωρίτερα η ποινή ποια είναι; Φαντάζομαι ότι βγαίνει αναλογικά οπότε μιλάμε για 2-3 ευρώ ή κάνω λάθος; Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνω σήμερα αίτηση σε Q να με καλέσουν από κοσμοτέ για να με κρατήσουν και να τους πω ότι μένω μόνο ως καρτοκινητό και να "κανονιστεί" το θέμα της μετατροπής την ημέρα που λήγει το συμβόλαιο ή δεν τους ενδιαφέρει να κρατήσουν καρτοκινητά και νοιάζονται μόνο για συνδέσεις;
  5. Καλησπέρα παιδιά, έψαξα λίγο να δω τι παίζει με καρτοκινητά γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση με το συμβόλαιο μου. Κάθε τρεις και λίγο αυξάνεται και απομακρύνεται κατά πολύ από το αρχικό deal που είχα κάνει. Διορθώστε με σε ότι γράψω λάθος γιατί κάποια πράγματα μου είναι θολά. Έχω μία σύνδεση στην κοσμοτέ 1500 ομιλία/sms προς όλους κ 2.8 GB και δίνω 35 ευρώ. Βρήκα μία προνομιακή whats up κάρτα με 1500 ομιλία προς όλους και 1.5GB με 8.5 ευρώ. Το θέμα μου είναι ότι είναι καινούριος αριθμός και θέλω να κρατήσω και τον παλιό - οπότε σκέφτηκα να τον κάνω καρτοκινητό μιας και το συμβόλαιο μου λήγει σε 10 μέρες. Υπάρχει τρόπος να το κάνω καρτοκινητό χωρίς χρεώσεις; Εάν παραμείνει στην κοσμοτέ σε κάρτα θα πληρώσω 15 ευρώ για μετατροπή; Εάν το πάω σε άλλη εταιρία θα πληρώσω φορητότητα 30 ευρώ; Εάν το πάω cyta κάρτα μπορεί να βγει όλη η διαδικασία τζάμπα; Έχω καταλάβει σωστά τις επιλογές μου ή κάνω κάπου λάθος; Επίσης σε περίπτωση που πάω cyta επικοινωνώ από τώρα μαζί τους και ζητάω μεταφορά αριθμού και μετατροπή σε κάρτα ή να περιμένω τις δέκα μέρες για να λήξει το συμβόλαιο μου; Τέλος από την στιγμή που κάνω κάρτα το τηλέφωνο θα πρέπει να βάζω κάποια χρήματα κάθε τρεις μήνες για να κρατήσω τον αριθμό “ζωντανό”, σωστά; (ρωτάω γιατί θα χρησιμοποιώ τον αριθμό μόνο για να δέχομαι κλήσεις και όχι για εξερχόμενες - οπότε στην πραγματικότητα δεν έχω λόγο να βάζω χρήματα).
×
×
  • Create New...