Mark_K Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Aν πάρεις nano εύκολα γίνεται ότι άλλο θες. Τώρα μπορεί να μην έχουν απόθεμα από multi sim. Δεν είναι απαραίτητα ένδειξη κακής εξυπηρέτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ωραία η νέα εφαρμογή πιο minimal στυλ material. Θέλει συνήθεια τόσα χρόνια με την προηγούμενη. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ωραία η νέα εφαρμογή πιο minimal στυλ material. Θέλει συνήθεια τόσα χρόνια με την προηγούμενη. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Βασικά, η εφαρμογή του What's Up, έχει ψιλο-αντιγράψει αυτή του CU, όπως και όλα τα φοιτητικά πακέτα... :rolleyes: Αυτά με τους κύκλους και τα χρώματα που δείχνουν το υπόλοιπο, υπήρχαν στο CU από πέρσι νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Βασικά, η εφαρμογή του What's Up, έχει ψιλο-αντιγράψει αυτή του CU, όπως και όλα τα φοιτητικά πακέτα... :rolleyes: Αυτά με τους κύκλους και τα χρώματα που δείχνουν το υπόλοιπο, υπήρχαν στο CU από πέρσι νομίζω. Μην σου πω και απο παραπροπερσυ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Για οσους ενδιαφερονται για νουμερα κοσμοτε,λευκο πυργο και ναυαρινου εχουν ατομα για promotion.Κυριως δινουν whats up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δωρεάν? Φοιτητικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δωρεάν? Φοιτητικά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κατι ακουσα για φοιτητικο στη Ναυαρινου.Σημερα το πρωι ημουν και ειδα κοπελες.Να ξερεις μεσα στον Γεναρη ειχα δει και στο Πανεπιστημιο Μακεδονιας που ειχα παει.Κοντα στις σχολες μπορεις να παρεις φοιτητικο αμα εισαι φοιτητης. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Εμένα ακόμα δε μου βγάζει Update η εφαρμογή του what's up. Τι διάολο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 ουτε εμενα,λογικα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 ουτε εμενα,λογικα πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα. Δεν έρχεται σε όλους την ίδια στιγμη... Ούτε σε μένα δεν ήρθε ακόμα! Λίγη υπομονή :) (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αν θυμάμαι καλά το #pare_moirase της what's up με τα 100MB για σένα και τρεις φίλους ίσχυε για 2-3 μέρες. Τώρα βλέπω ισχύουν για ένα μήνα! Πότε άλλαξε; Η ήταν έτσι και θυμάμαι λάθος; Υ.Γ. Πολλές φορές μετά από καθαρισμό cache και reboot της συσκευής μου έρχονται ενημερώσεις στο play store αν θέλετε δοκιμάστε. ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αν θυμάμαι καλά το #pare_moirase της what's up με τα 100MB για σένα και τρεις φίλους ίσχυε για 2-3 μέρες. Τώρα βλέπω ισχύουν για ένα μήνα! Πότε άλλαξε; Η ήταν έτσι και θυμάμαι λάθος; Υ.Γ. Πολλές φορές μετά από καθαρισμό cache και reboot της συσκευής μου έρχονται ενημερώσεις στο play store αν θέλετε δοκιμάστε. ;) Κ εγώ βλέπω ότι είναι για ένα μηνα. Δεν ξέρω πόσο ηταν πριν όμως (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ούτε σε εμένα έχει έρθει αναβάθμιση, αλλά έτσι είναι αργούν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πράγματι το άλλαξαν.Σίγουρα μήνας δεν ήταν.Η 3 ή 7 ημέρες ήταν νομίζω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Φοιτητικό σε μη-φοιτητη δίνουν πουθενά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Φοιτητικό σε μη-φοιτητη δίνουν πουθενά? Ναι δίνουν!! Όχι σε κατάστημα όμως... Πρέπει να βρεις κάποιον πλανόδιο που να πουλάει κάρτες κοσμοτε. Συχνά βρίσκεις σε εξόδους του μέτρο! Εγώ είχα πάρει από την έξοδο του συντάγματος πριν δύο χρόνια περίπου μια Cosmote φοιτητική χωρίς να είμαι φοιτήτρια! Απλά με βάλανε να αγοράσω από το περίπτερο μια κάρτα (5€ τότε) και να ενεργοποιήσω την κάρτα μπροστά τους για να δουν ότι έχω σκοπό να την χρησιμοποιήσω. Απλά μια ταυτότητα θα σου ζητήσουν για το φοιτητικό. Καμία απόδειξη ότι είσαι φοιτητής.... Δεν τους νοιάζει! Αν είσαι μεγαλος από ηλικία (αν και βλέπω 1999) πες τους ότι την θες για τον γιο σου π.χ αν πέσεις σε κανέναν περίεργο. (Ρίνα) Edited March 30, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ναι δίνουν!! Όχι σε κατάστημα όμως... Πρέπει να βρεις κάποιον πλανόδιο που να πουλάει κάρτες κοσμοτε. Συχνά βρίσκεις σε εξόδους του μέτρο! Εγώ είχα πάρει από την έξοδο του συντάγματος πριν δύο χρόνια περίπου μια Cosmote φοιτητική χωρίς να είμαι φοιτήτρια! Απλά με βάλανε να αγοράσω από το περίπτερο μια κάρτα (5€ τότε) και να ενεργοποιήσω την κάρτα μπροστά τους για να δουν ότι έχω σκοπό να την χρησιμοποιήσω. Απλά μια ταυτότητα θα σου ζητήσουν για το φοιτητικό. Καμία απόδειξη ότι είσαι φοιτητής.... Δεν τους νοιάζει! Αν είσαι μεγαλος από ηλικία (αν και βλέπω 1999) πες τους ότι την θες για τον γιο σου π.χ αν πέσεις σε κανέναν περίεργο. (Ρίνα) σίγουρα βγαίνει στο όνομα σου ή θα είναι με κανενός φοιτητή πάσο και μετά αν χάσεις την κάρτα τον ήπιες ..... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 σίγουρα βγαίνει στο όνομα σου ή θα είναι με κανενός φοιτητή πάσο και μετά αν χάσεις την κάρτα τον ήπιες ..... Απλή σιμ σου δίνουν. Αλλά με φοιτητικά προνόμια! Στο όνομα σου θα βγει γι αυτό κρατάνε τα στοιχεία της ταυτότητας σου. Όταν σχολανε δίνουν μαζικά στην Cosmote όλα τα στοιχεία των πελατών που αγόρασαν μέσα στη μερα σιμ από αυτούς. Απλά επειδή ΔΕΝ έχεις αποδεικτικά ότι είσαι όντως φοιτητής, αν χάσεις την σιμ αργότερα ΔΕΝ μπορείς να πας σε κατάστημα και να τους πεις να σου δώσουν άλλη σιμ με το ίδιο νουμερακι γιατί την έχασες. Γιατί θα σου ζητήσουν στοιχεία εκει ότι είσαι φοιτητής. Πας και παίρνεις άλλη σιμ ξανά από πλανόδιο αν θες. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Απλή σιμ σου δίνουν. Αλλά με φοιτητικά προνόμια! Στο όνομα σου θα βγει γι αυτό κρατάνε τα στοιχεία της ταυτότητας σου. Όταν σχολανε δίνουν μαζικά στην Cosmote όλα τα στοιχεία των πελατών που αγόρασαν μέσα στη μερα σιμ από αυτούς. Απλά επειδή ΔΕΝ έχεις αποδεικτικά ότι είσαι όντως φοιτητής, αν χάσεις την σιμ αργότερα ΔΕΝ μπορείς να πας σε κατάστημα και να τους πεις να σου δώσουν άλλη σιμ με το ίδιο νουμερακι γιατί την έχασες. Γιατί θα σου ζητήσουν στοιχεία εκει ότι είσαι φοιτητής. Πας και παίρνεις άλλη σιμ ξανά από πλανόδιο αν θες. (Ρίνα) Οπότε δεν λέει αν χασεις την sim και το εχεις για βασικο σου νουμερο η αν θελεις twinsim δεν γινεται. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αν θυμάμαι καλά το #pare_moirase της what's up με τα 100MB για σένα και τρεις φίλους ίσχυε για 2-3 μέρες. Τώρα βλέπω ισχύουν για ένα μήνα! Πότε άλλαξε; Η ήταν έτσι και θυμάμαι λάθος; Υ.Γ. Πολλές φορές μετά από καθαρισμό cache και reboot της συσκευής μου έρχονται ενημερώσεις στο play store αν θέλετε δοκιμάστε. ;) Παρά πολύ καλό αυτο μπράβο. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλή φάση αυτο για το ενα μήνα, ομως κακα τα ψέματα σε μια μερα τα εχουμε καταβροχθίσει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πράγματι το άλλαξαν.Σίγουρα μήνας δεν ήταν.Η 3 ή 7 ημέρες ήταν νομίζω 3 μέρες ήταν μόνο Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Απλή σιμ σου δίνουν. Αλλά με φοιτητικά προνόμια! Στο όνομα σου θα βγει γι αυτό κρατάνε τα στοιχεία της ταυτότητας σου. Όταν σχολανε δίνουν μαζικά στην Cosmote όλα τα στοιχεία των πελατών που αγόρασαν μέσα στη μερα σιμ από αυτούς. Απλά επειδή ΔΕΝ έχεις αποδεικτικά ότι είσαι όντως φοιτητής, αν χάσεις την σιμ αργότερα ΔΕΝ μπορείς να πας σε κατάστημα και να τους πεις να σου δώσουν άλλη σιμ με το ίδιο νουμερακι γιατί την έχασες. Γιατί θα σου ζητήσουν στοιχεία εκει ότι είσαι φοιτητής. Πας και παίρνεις άλλη σιμ ξανά από πλανόδιο αν θες. (Ρίνα) Αυτό στο έχουν πει ή το υποθέτεις; Με βάση όσα έχω δει, δεν ισχύει. Εγώ που έχω φοιτητικό κανονικά, από τότε που το έκανα έχω πραγματοποιήσει 3 αλλαγές sim, 1 σε απλή και 2 σε twin sim διαδοχικά, σε 2 διαφορετικά καταστήματα γερμανού, και δεν μου ζήτησαν ποτέ αποδεικτικό φοίτησης παρά μόνο την ταυτότητά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλή φάση αυτο για το ενα μήνα, ομως κακα τα ψέματα σε μια μερα τα εχουμε καταβροχθίσει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Καλα εκαναν,αυτο εγινε γιατι το ιδιο πραγμα εχει το CU(παρε να χεις). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αυτό στο έχουν πει ή το υποθέτεις; Με βάση όσα έχω δει, δεν ισχύει. Εγώ που έχω φοιτητικό κανονικά, από τότε που το έκανα έχω πραγματοποιήσει 3 αλλαγές sim, 1 σε απλή και 2 σε twin sim διαδοχικά, σε 2 διαφορετικά καταστήματα γερμανού, και δεν μου ζήτησαν ποτέ αποδεικτικό φοίτησης παρά μόνο την ταυτότητά μου. Δεν το υποθετω. Έχει τύχει σε μένα. Μπορεί απλά να βαριόταν τότε να με εξυπηρετήσουν στο καταστημα.. Δεν ξέρω τι να σου πω. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts