Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δώρο για Πάσχα 1 εβδομάδα απεριόριστα data, και μια ενεργοποίηση για 1 μήνα απεριόριστα data με 10,9€

Δεν είμαι εδώ για κανέναν.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

7 minutes ago, vaggos13 said:

Δώρο για Πάσχα 1 εβδομάδα απεριόριστα data, και μια ενεργοποίηση για 1 μήνα απεριόριστα data με 10,9€

δωρεαν data για 7 μερες

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και 17/04 23:59:59.
- Τα απεριόριστα GB ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση της προσφοράς.
- Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά.
- Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρηματικού υπολοίπου από τις 15/03/2023 και μετά. 
- Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα MB της προσφοράς έναντι των άλλων πακέτων.
- Τα ενσωματωμένα ΜΒ της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. 
- Τα ΜB της προσφοράς δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
- Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση.

απεριόριστα data με 10,90

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά μέχρι 01/05/2023 τα μεσάνυχτα.

- Τα GB της προσφοράς ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση της.

- Τα GB της προσφοράς δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων.

- Τα GB της προσφοράς δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase

- Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 10GΒ στη χρήση τους.

- Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα GB της προσφοράς έναντι των άλλων πακέτων.

- Σε περίπτωση μετατροπής καρτοκινητού με ενεργή προσφορά, σε COSMOTE Neo η προσφορά διατηρείται.

Banned for 14 days

On 5/4/2023 at 11:56 ΠΜ, YAziDis said:

Λοιπόν, αν δεν το πήρατε χαμπάρι τον ήπιαμε όσοι ανανεώνουμε με DIY.

Κατάργησαν τα δώρα 5GB σε social & chat και Video Streaming.

Μπορείς να ενεργοποιείς τα κανονικά πακέτα, μεταφέρονται τα λεπτά/ΜΒ και μηνύματα. Σίγουρα ισχύει για DIY στο πακέτο των 10,9€ και πιθανότατα ισχύει και για το 7,20€ αφού έχουν κοινό κουβά 

Edited by paanos

Όταν άνοιξα την εφαρμογή what's up εμφανίσττηκε μήνυμα ότι μπορείς αν πας στο Προφίλ να εκδόσεις βεβαίωση κυριότητας του αριθμού σου μέσα από την εφαρμογή.

Edited by nick.76

4 minutes ago, paanos said:

Μπορείς να ενεργοποιείς τα κανονικά πακέτα, μεταφέρονται τα λεπτά/ΜΒ και μηνύματα. Σίγουρα ισχύει για DIY στο πακέτο των 10,9€ και πιθανότατα ισχύει και για το 7,20€ αφού έχουν κοινό κουβά 

Εγώ δεν είπα για τα λεπτά ΜΒ και μηνύματα. Είπα πως χάνουμε τα Social & Chat και τα Video Streaming MB. Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

1 ώρα πριν, nick.76 said:

Όταν άνοιξα την εφαρμογή what's up εμφανίσττηκε μήνυμα ότι μπορείς αν πας στο Προφίλ να εκδόσεις βεβαίωση κυριότητας του αριθμού σου μέσα από την εφαρμογή.

Το ίδιο κι εγώ....τώρα που άνοιξα πάλι την εφαρμογή για να λεπτομέρειες η ειδοποίηση εξαφανίστηκε....το βρήκα!! 

Edited by andreas545

45 minutes ago, nick.76 said:

Και μέσα από το My COSMOTE, 

uBSOzhE.jpg

3 ώρες πριν, advantix said:

Και μέσα από το My COSMOTE, 

uBSOzhE.jpg

Εμένα δεν το βγάζει στην εφαρμογή My Cosmote 😕. Το βγάζει μόνο στην εφαρμογή whats up αλλα επειδή έχω 2 καρτοκινητα στο όνομά μου και το ένα το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου επίσημα σε διάφορες υπηρεσίες με έχουν στείλει αρκετές φορές στον ΟΤΕ γι'αυτόν τον λόγο για την βεβαίωση κυριότητας. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο λοιπόν να υπάρχει στην εφαρμογή και να επιλέγω σε ποιόν απο τους δύο αριθμούς θέλω να βγάλω αυτό το χαρτί... 

Redmi By Xiaomi

7 minutes ago, Nikos_96 said:

Εμένα δεν το βγάζει στην εφαρμογή My Cosmote 😕. Το βγάζει μόνο στην εφαρμογή whats up αλλα επειδή έχω 2 καρτοκινητα στο όνομά μου και το ένα το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου επίσημα σε διάφορες υπηρεσίες με έχουν στείλει αρκετές φορές στον ΟΤΕ γι'αυτόν τον λόγο για την βεβαίωση κυριότητας. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο λοιπόν να υπάρχει στην εφαρμογή και να επιλέγω σε ποιόν απο τους δύο αριθμούς θέλω να βγάλω αυτό το χαρτί... 

Αυτό είναι από το site cosmote.gr. Υπήρχε η δυνατότητα να ζητήσεις την βεβαίωση και μέσω chat.

1 hour ago, GREGORYMO said:

Εμφανίστηκε η έρευνα.

Λογικά, πάει μέχρι και Δευτέρα?

Στην εφαρμογή της cosmote βγήκε? Εμένα δεν μου δείχνει κάτι...🤥

Edited by kmpatra

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η frog είναι μέσω cosmote; Με ενδιαφέρει το σήμα 5G της cosmote συγκεκριμένα. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και δεν το κάνουν μόνιμο το πακέτο με τα 10.90 να κάνουμε τη δουλειά μας. Έρχεται και καλοκαίρι και εκεί δίνουν παρόμοια πακέτα για όλους τους μήνες.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πείτε λίγο πάλι το νούμερο για 13888 από κινητό που είναι χωρίς χρέωση.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

14 minutes ago, king2009 said:

Για πείτε λίγο πάλι το νούμερο για 13888 από κινητό που είναι χωρίς χρέωση.

13788

https://newsecurity.gr/poy-na-kaleite-choris-chreosi-gia-vlaves-se-stathera-kai-kinita/

13788 (για σταθερή τηλεφωνία) και 13738 (για κινητή τηλεφωνία – Cosmote)

Edited by nick.76

Αυτά είναι τα δωρεάν για βλάβες. Μάλλον ο κινγκ θέλει το +30 6971013888, για την εξυπηρέτηση.

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Αυτά είναι τα δωρεάν για βλάβες. Μάλλον ο κινγκ θέλει το +30 6971013888, για την εξυπηρέτηση.

Αυτό, τσεκαρισμένα, δεν χρεώνεται με τον ίδιο τρόπο με το 13888;

1 ώρα πριν, GREGORYMO said:

Αν δεν είναι ενεργοποιημένο το data control, πόσο χρεωνομαι όταν τελειώσουν τα ΜΒ ?

Σύμφωνα με τον τρέχον τιμοκατάλογο