Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πριν μέρες μου ήρθε ένα sms από την Cote που έλεγε ότι η υπηρεσία BRAINFITNESS ενεργοποιήθηκε με χρέωση 2,50€ την εβδομάδα, μείον από το υπόλοιπο. Επικοινώνησα μέσω chat (άλλος τρόπος αδύνατον) και απάντησαν ότι εγώ ενεργοποιήσα αυτήν υπηρεσία και για διαγραφή να στείλω απάντηση STOP. Μετά από λίγες μέρες ξανά ίδια χρέωση ξανά μείον στο υπόλοιπο, ξανά έστειλα STOP και ξανά ίδια απάντηση " έχετε διαγραφή από την υπηρεσία BRAINFITNESS". Ξανά επικοινωνία με το chat ξανά ίδια απάντηση από το chat. Στο message τις cote καμία απάντηση. Έχει τύχη σε κάποιον κάτι ανάλογο; τι μπορώ να ώστε πρώτον να μην ξανά χρεωθώ και δεύτερον να πάρω πίσω τα χρήματα; Εδώ να αναφέρω ότι από παλαιότερα έχω βάλει φραγή για πενταψηφια, αν έχει σχέση αυτό.Ευχαριστώ.

Στέλνεις email στην εταιρία για να σου επιστρέψουν τα χρήματα και κανείς καταγγελία στην εεττ κατά της cosmote

https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σήμερα μου ειρθε μια προσφορά 15γιγα για 15 μερες με 4.90ε

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμένα μου είχε έρθει SMS για την προσφορά με ισχύ ενεργοποίησης μέχρι 21/1 την Πέμπτη που μας πέρασε και σήμερα που χρειάζομαι ΜΒ πήγα να την ενεργοποιήσω από την εφαρμογή του What's Up και δεν υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή. Καλά, μας κοροϊδεύουν; Όποτε πάω να την πάρω σοβαρά αυτή την εταιρεία και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το νούμερο What's up για κύριο, κάνει κάποια πατάτα σαν αυτή και με κάνει να αλλάξω γνώμη. Γι' αυτό και το βασικό μου νούμερο κινητής είναι σε άλλη εταιρεία και μάλλον εκεί θα μείνει...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Στέλνεις email στην εταιρία για να σου επιστρέψουν τα χρήματα και κανείς καταγγελία στην εεττ κατά της cosmote

https://apps.eett.gr/complaints/Complaint.seam?ctype=postal

Καλησπέρα πρώτα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεύτερον έκανα όλες της ενέργειες και περιμένω. Τρίτον έκανα και μικρή βλακεία να ενημερώσω την cote μέσω message φυσικά απάντησε αθυμερον ότι αυτή δεν φταίνε και φταίει η τρίτη εταιρεία. Εγώ Άνταπαντησα όλοι φταίνε εκτός τις Cote και φυσικά δεν βγάλαμε άκρη.

Είναι ή ίδια πατέντα με την περίφημη Dimocco.

Η Cosmote είναι συμμέτοχη στην απάτη, καθόσον παίρνει ποσοστό από τα 2,5 ευρώ που πληρώνει ο κάθε ανυποψίαστος.

Η μόνη λύση είναι η έγγραφη καταγγελία κατά της brainfitness και της Cosmote, στον συνήγορο του καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ.

Μετά την καταγγελία θα αναγκαστεί να σε αποζημιώσει η Cosmote, αν δεν το κάνει η εταιρεία- απάτη.

Μην χάνεις το χρόνο σου να μιλάς με τον κάθε άσχετο και ανεύθυνο υπάλληλο της Cosmote, που θα σου πει ότι εσύ φταις. Λόγια του αέρα.

Παλαιότερα είχα φτιάξει έναν οδηγό για την αντιμετώπιση της απάτης με τα πενταψήφια:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/717517-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%8E%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-5%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%B1/

Ρίξε μια ματιά. Θα πάρεις μια ιδέα, για να κάνεις έγγραφη καταγγελία.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Από χθες μου εμφανίζεται κι εμένα αυτή η προσφορά.

Αν ήταν απεριόριστα θα ήταν καλύτερα.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μου ήρθε και σε δεύτερο κινητό που διαχειρίζομαι. Το θέμα είναι ότι δεν λέει πουθενά αν αυτά τα GB έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τα άλλα.

Σήμερα έκανα αλλαγή SIM σε κατάστημα Cosmote (Κεντρικό Καστοριάς).

Αφορούσε παλιά SIM που είχε ο πατέρας μου για αλλαγή σε νέα SIM 4G. Έγινε χωρίς χρέωση.

Χρειάστηκε να είναι παρών με τη συσκευή του. Έγινε έλεγχος ταυτοπροσωπίας και υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται την αλλαγή κάρτας SIM και αίτηση αλλαγής SIM. Τα δύο αυτά έγγραφα σκαναρίστηκαν και περάστηκαν στο σύστημα.

Με το που έγινε η αλλαγή στη νέα SIM, στην παλιά κάρτα SIM ήρθε SMS και ζητούσε να απαντηθεί μέσα σε δέκα λεπτά για επιβεβαίωση της αλλαγής αυτής.

Ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι αν σε 10 λεπτά δεν στείλουμε το SMS το αίτημα αντικατάστασης της κάρτας SIM ακυρώνεται. Όλα για το SIM swapping!

Μπράβο για την όλη διαδικασία!

Edited by spookype20

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Σήμερα έκανα αλλαγή SIM σε κατάστημα Cosmote (Κεντρικό Καστοριάς).

Αφορούσε παλιά SIM που είχε ο πατέρας μου για αλλαγή σε νέα SIM 4G. Έγινε χωρίς χρέωση.

Χρειάστηκε να είναι παρών με τη συσκευή του. Έγινε έλεγχος ταυτοπροσωπίας και υπέγραψε υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται την αλλαγή κάρτας SIM και αίτηση αλλαγής SIM. Τα δύο αυτά έγγραφα σκαναρίστηκαν και περάστηκαν στο σύστημα.

Με το που έγινε η αλλαγή στη νέα SIM, στην παλιά κάρτα SIM ήρθε SMS και ζητούσε να απαντηθεί μέσα σε δέκα λεπτά για επιβεβαίωση της αλλαγής αυτής.

Ο υπάλληλος μου ανέφερε ότι αν σε 10 λεπτά δεν στείλουμε το SMS το αίτημα αντικατάστασης της κάρτας SIM ακυρώνεται. Όλα για το SIM swapping!

Μπράβο για την όλη διαδικασία!

Φαντάζομαι ότι για απόλεια/κλοπή η διαδικασία αλλαγής κάρτας θα είναι διαφορετική. Δεν θα έχει αυτή την επιβεβαίωση.

Φαντάζομαι ότι για απόλεια/κλοπή η διαδικασία αλλαγής κάρτας θα είναι διαφορετική. Δεν θα έχει αυτή την επιβεβαίωση.

Θεωρώ πως ναι, θα είναι διαφορετική η διαδικασία γιατί δε θα μπορείς να στείλεις sms επιβεβαίωσης.

Πάντως ένα χρόνο πριν που χρειάστηκε να αλλάξω μία φυσική SIM σε eSIM στο ίδιο κατάστημα, απλά ζήτησε την ταυτότητά μου, χωρίς να βάλω κάπου υπογραφή (αίτηση, υπεύθυνη δήλωση κλπ).

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Θα μπορούσαν όμως και σε περίπτωση απώλειας/κλοπής,

α)να καλέσουν το νούμερο για επιβεβαίωση ότι δεν θα απαντήσει κάποιος που θα ισχυριστεί ότι είναι νόμιμος κάτοχος αλλιώς

β)να καθυστερήσουν 1-2 ημέρες την ενεργοποίηση της νέας κάρτας

Καλησπέρα. Πριν μέρες μου ήρθε ένα sms από την Cote που έλεγε ότι η υπηρεσία BRAINFITNESS ενεργοποιήθηκε με χρέωση 2,50€ την εβδομάδα, μείον από το υπόλοιπο. Επικοινώνησα μέσω chat (άλλος τρόπος αδύνατον) και απάντησαν ότι εγώ ενεργοποιήσα αυτήν υπηρεσία και για διαγραφή να στείλω απάντηση STOP. Μετά από λίγες μέρες ξανά ίδια χρέωση ξανά μείον στο υπόλοιπο, ξανά έστειλα STOP και ξανά ίδια απάντηση " έχετε διαγραφή από την υπηρεσία BRAINFITNESS". Ξανά επικοινωνία με το chat ξανά ίδια απάντηση από το chat. Στο message τις cote καμία απάντηση. Έχει τύχη σε κάποιον κάτι ανάλογο; τι μπορώ να ώστε πρώτον να μην ξανά χρεωθώ και δεύτερον να πάρω πίσω τα χρήματα; Εδώ να αναφέρω ότι από παλαιότερα έχω βάλει φραγή για πενταψηφια, αν έχει σχέση αυτό.Ευχαριστώ.

Είναι τώρα ενεργή η φραγή στα 5ψηφία ?

Ναι είναι. Έχω κάνει καταγγελία και έχει πάρει τον δρόμο της

Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που έγινε πριν τρεις μέρες. Με κάλεσαν από την εξυπηρέτηση πελατών για προσφορά. Ήταν μια κοπέλα και της είπα πώς δεν ενδιαφέρομαι για προσφορά πριν κάτσει να μου αναλύσει γιατί είχα δουλειά και ήταν και μεσημέρι. Και μου μίλησε τόσο αγενέστατα που ήθελα ειλικρινά να την βαρέσω. Το κακό είναι ότι δεν συγκράτησα το όνομά της. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύουν τέτοια άτομα σε τέτοιες θέσεις. Αν είχα γράψει το όνομά της σε χαρτί θα της είχα κάνει μεγάλο χουνέρι.

Πρέπει να το αναφέρεις στην κοσμοτε, αν και πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι ιδιαίτερο.

Εχουν γεμίσει "συνεργάτες" των εταιριών κινητής και οι υπάλληλοι δεν είναι πωλητές, αλλά ανειδίκευτοι εργάτες ου απλά διαβάζουν οτι τους γραφουν να πουν.

Ναι είναι. Έχω κάνει καταγγελία και έχει πάρει τον δρόμο της

Στην Cosmote δυστυχώς δεν αρκεί μόνο η φραγή στα 5ψήφια. Πρέπει οι συνδρομητές να κάνουν φραγή και στις online αγορές ψηφιακού περιεχομένου (όπου ανήκει η υπηρεσία BRAINFITNESS που σε χρέωνε).

Edited by pluss

η προσφορα της κοσμοτε στην ευρωπαικη καρτα νεων καταργηθηκε απο το site τους μονο του vodafone cu υπαρχει . Τωρα που εβγαλε προσφορα απο 10 ευρω στα 8 ευρω δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε , επισης τωρα που εβγαλε ευρωπαικη καρτα νεων και 2 και 3 χρονια και για 1 ετος που υπηρχε ηδη δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε !!

η προσφορα της κοσμοτε στην ευρωπαικη καρτα νεων καταργηθηκε απο το site τους μονο του vodafone cu υπαρχει . Τωρα που εβγαλε προσφορα απο 10 ευρω στα 8 ευρω δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε , επισης τωρα που εβγαλε ευρωπαικη καρτα νεων και 2 και 3 χρονια και για 1 ετος που υπηρχε ηδη δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε !!

https://www.whatsup.gr/paketa/extras/eurwpaiki-karta-newn

Όχι;

δεν ξερω αν οντως ισχυει , μου φαινεται παραξενο που εχει κατεβει απο το site τους!.

Είχα κάνει όταν το ανακάλυψα ένα σχετικό θέμα που έμεινε στο χρονοντούλαπο του forum.

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402797

Παρ όλα αυτά μιας και αναφέρθηκε εδώ να πω ότι από τότε που έκανα την προσφορά αυτήν κάπου τον Σεπτέμβριο του 2014 (με πρώτη φορά την απόδοση του δώρου τον Οκτώβριο του 2014) έχουν περάσει πλέον 6 και χρόνια και συνεχίζει και μου δίνει τα δώρα σε κάθε ανανέωση χωρίς να έχω κάνει ξανά συνδρομή στην ευρωπαϊκή κάρτα. Στην βονταφον με το που πέρασε ένας χρόνος με την προσφορά μου είχε έρθει sms οτι η προσφορά έληξε.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by GiannisSma

Στην Cosmote δυστυχώς δεν αρκεί μόνο η φραγή στα 5ψήφια. Πρέπει οι συνδρομητές να κάνουν φραγή και στις online αγορές ψηφιακού περιεχομένου (όπου ανήκει η υπηρεσία BRAINFITNESS που σε χρέωνε).

Ωραίος φίλε πολλοί νομίζω (και εμού) δεν το γνωριζουν.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας νέων, όσοι ενεργοποιήθηκαν κατά το 2013 στο WhatsUp απολαμβάνουν ακόμη και σήμερα τα φοιτητικά πακέτα. Για όσοι ενεργοποιήθηκαν μετά δίνουν μόνο τα 600+600.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σε ένα What's Up καρτοκινητό που έχω, στην εφαρμογή What's Up, το εικονίδιο "MB INTERNET" έχει ένα κίτρινο κυκλάκι με ένα εικονίδιο δώρου. Εάν πατήσω το εικονίδιο, βγάζει τις προσφορές με πρώτη-πρώτη ως "Hot Offer" μια που λέει COSMOTE One, όπου εάν πατήσω να διαβάσω τι αφορά γράφει:

Επειδή έχεις σταθερό και κινητό COSMOTE, ... κλπ ...

Αλλά ... εγώ δεν έχω σταθερό OTE/COSMOTE! Εμφανίζεται πράγματι σε όλους αυτό (και ας μην έχουν σταθερό COSMOTE) και είναι απλά κακοδιατυπωμένο το κείμενο;

Ευχαριστώ! :)

Ναι εμφανίζεται οταν πατας όμως σου ζητάει να προσθεσεις το σταθερό

Ναι εμφανίζεται οταν πατας όμως σου ζητάει να προσθεσεις το σταθερό

Κατάλαβα. Άρα είναι φυσιολογικό που μου εμφανίζεται! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :)