JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 η προσφορα της κοσμοτε στην ευρωπαικη καρτα νεων καταργηθηκε απο το site τους μονο του vodafone cu υπαρχει . Τωρα που εβγαλε προσφορα απο 10 ευρω στα 8 ευρω δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε , επισης τωρα που εβγαλε ευρωπαικη καρτα νεων και 2 και 3 χρονια και για 1 ετος που υπηρχε ηδη δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε !! Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 η προσφορα της κοσμοτε στην ευρωπαικη καρτα νεων καταργηθηκε απο το site τους μονο του vodafone cu υπαρχει . Τωρα που εβγαλε προσφορα απο 10 ευρω στα 8 ευρω δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε , επισης τωρα που εβγαλε ευρωπαικη καρτα νεων και 2 και 3 χρονια και για 1 ετος που υπηρχε ηδη δεν υπαρχει η προσφορα της κοσμοτε !! https://www.whatsup.gr/paketa/extras/eurwpaiki-karta-newn Όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 https://www.whatsup.gr/paketa/extras/eurwpaiki-karta-newn Όχι; δεν ξερω αν οντως ισχυει , μου φαινεται παραξενο που εχει κατεβει απο το site τους!. Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 (edited) Είχα κάνει όταν το ανακάλυψα ένα σχετικό θέμα που έμεινε στο χρονοντούλαπο του forum. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402797 Παρ όλα αυτά μιας και αναφέρθηκε εδώ να πω ότι από τότε που έκανα την προσφορά αυτήν κάπου τον Σεπτέμβριο του 2014 (με πρώτη φορά την απόδοση του δώρου τον Οκτώβριο του 2014) έχουν περάσει πλέον 6 και χρόνια και συνεχίζει και μου δίνει τα δώρα σε κάθε ανανέωση χωρίς να έχω κάνει ξανά συνδρομή στην ευρωπαϊκή κάρτα. Στην βονταφον με το που πέρασε ένας χρόνος με την προσφορά μου είχε έρθει sms οτι η προσφορά έληξε. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 26, 2021 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Στην Cosmote δυστυχώς δεν αρκεί μόνο η φραγή στα 5ψήφια. Πρέπει οι συνδρομητές να κάνουν φραγή και στις online αγορές ψηφιακού περιεχομένου (όπου ανήκει η υπηρεσία BRAINFITNESS που σε χρέωνε). Ωραίος φίλε πολλοί νομίζω (και εμού) δεν το γνωριζουν. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Telekom - εμπορικές ανακοινώσεις NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας νέων, όσοι ενεργοποιήθηκαν κατά το 2013 στο WhatsUp απολαμβάνουν ακόμη και σήμερα τα φοιτητικά πακέτα. Για όσοι ενεργοποιήθηκαν μετά δίνουν μόνο τα 600+600. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Σε ένα What's Up καρτοκινητό που έχω, στην εφαρμογή What's Up, το εικονίδιο "MB INTERNET" έχει ένα κίτρινο κυκλάκι με ένα εικονίδιο δώρου. Εάν πατήσω το εικονίδιο, βγάζει τις προσφορές με πρώτη-πρώτη ως "Hot Offer" μια που λέει COSMOTE One, όπου εάν πατήσω να διαβάσω τι αφορά γράφει: Επειδή έχεις σταθερό και κινητό COSMOTE, ... κλπ ... Αλλά ... εγώ δεν έχω σταθερό OTE/COSMOTE! Εμφανίζεται πράγματι σε όλους αυτό (και ας μην έχουν σταθερό COSMOTE) και είναι απλά κακοδιατυπωμένο το κείμενο; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Ναι εμφανίζεται οταν πατας όμως σου ζητάει να προσθεσεις το σταθερό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Ναι εμφανίζεται οταν πατας όμως σου ζητάει να προσθεσεις το σταθερό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάλαβα. Άρα είναι φυσιολογικό που μου εμφανίζεται! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλημερα και καλο μηνα. Εχω ανανεωση με την χρεωστικη μου εδω και καμια ωρα, αλλα τα λεφτα δεν εχουν μπει. Τι να κανω; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλημερα και καλο μηνα. Εχω ανανεωση με την χρεωστικη μου εδω και καμια ωρα, αλλα τα λεφτα δεν εχουν μπει. Τι να κανω;Και η γυναίκα μου εδώ και κάνα 15λεπτο και ακόμα να φανούν.. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Σας έχουν αφαιρεθεί τα ποσά από τον λογαριασμό της τράπεζας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Σας έχουν αφαιρεθεί τα ποσά από τον λογαριασμό της τράπεζας; ναι, κανονικα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Σας έχουν αφαιρεθεί τα ποσά από τον λογαριασμό της τράπεζας;Κανονικά ναι.. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 το ίδιο ακριβώς και σε μένα. το πρόβλημα είναι ότι σήμερα πρέπει να γίνει αυτόματη ανανέωση και δεν έχει λεφτά μέσα για να τραβήξει Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Που καλούμε για το καρτοκινητο? Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Κανονικά ναι.. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παιδιά... επιβεβαιώνω οτι έγινε το ίδιο και σε μένα. Έχουν αφαιρεθεί από τον τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα, μου ήρθε και το δώρο για τους πόντους στο BOX, αλλά τα χρήματα δεν μπήκαν (και φυσικά δεν μπορώ να αγοράσω πακέτο) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 13888 20 λεπτά αναμονή για να μας πει οτι θα μας συνδέσει με την καρτοκινητη και μόλις πριν λίγο έκλεισα 1 ώρα αναμονή!! Έλεος ρε φίλε. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Και στο γκρουπ της κοσμοτε στο φβ λένε ότι δεν μπαίνουν τα λεφτά. Κάποιος πρότεινε κλήση στο 13738 που είναι χωρίς χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλέστε στο +306971013888 από σταθερό όμως.... και απαντούν αμέσως. Είναι για κλήσεις από το εξωτερικό. Μου είπαν οτι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.... οτι το γνωρίζει η κοσμοτέ και να κάνω υπομονή καμια ώρα, θα πιστωθούν τα χρήματα. Άντε να δούμε. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 (edited) Καλέστε στο +306971013888 από σταθερό όμως.... και απαντούν αμέσως. Είναι για κλήσεις από το εξωτερικό. Μου είπαν οτι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα.... οτι το γνωρίζει η κοσμοτέ και να κάνω υπομονή καμια ώρα, θα πιστωθούν τα χρήματα. Άντε να δούμε.Να σαι καλά φίλε. Αναμονή λοιπόν.. Edit 13:27 :Πριν λίγο μου έγινε η πίστωση κανονικά. Λογικά λύθηκε το θέμα για όλους.. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Edited February 1, 2021 by nemesis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Μετά από καμιά ώρα μπήκαν μόνα τους. Πρώτη φορά από το 2013 που κάθε μα κάθε μήνα ανανεώνω online υπήρξε πρόβλημα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 οι 3200 ποντοι του box food app σας πιστωθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 οι 3200 ποντοι του box food app σας πιστωθηκαν? Δεν πιστώνονται αυτόματα, αφού γίνει η πληρωμή σου βγάζει ένα κωδικό που πρέπει να βάλεις στο box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Υπαρχει ακομα προβλημα προφανως, καθως σε ανανεωση με καρτα πριν περιπου καμια ωρα, το υπολοιπο δεν εχει ανενεωθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts