takpanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Ούτε εμένα μεταφέρθηκαν. Ίσως επειδή λήγουν τέλος του μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 (edited) Ούτε εμένα μεταφέρθηκαν. Ίσως επειδή λήγουν τέλος του μήνα Δεν νομίζω να έχει να κάνει, σε ένα από τα τέσσερα What's up που διαχειρίζομαι τα ΜΒ του πάρε-μοίρασε έληγαν 27/11. Edited November 5, 2020 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Καλημέρα, Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω από το What's Up χωρίς να κάνω τίποτα (δεν με χρέωσε). Ήρθε σε κανέναν άλλον; TO ΠAKETO 200' KAI 500MB ΓIA 2 EBΔOMAΔEΣ ENEPΓOΠOIHΘHKE KAI ΘA IΣXYEI ΓIA XPHΣH ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Δεν νομίζω να έχει να κάνει, σε ένα από τα τέσσερα What's up που διαχειρίζομαι τα ΜΒ του πάρε-μοίρασε έληγαν 27/11. κι εμένα 25/11 λήγουν και δεν μεταφέρθηκαν, όχι ακόμα τουλάχιστον, τους έστειλα και μήνυμα, για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Αν μπορείτε, γράψτε στο σχετικό θέμα του "πάρε μοίρασε". Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Δεν νομίζω να έχει να κάνει, σε ένα από τα τέσσερα What's up που διαχειρίζομαι τα ΜΒ του πάρε-μοίρασε έληγαν 27/11.Μόλις μεταφερθηκανκι εμένα 25/11 λήγουν και δεν μεταφέρθηκαν, όχι ακόμα τουλάχιστον, τους έστειλα και μήνυμα, για να δούμεΜόλις μεταφερθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 (edited) Ρε τους χχχχχ στο πάρε δώσε αφαίρεσαν τα SMS προς what's up. Έδιναν 240 με ένα πάρε δώσε και τώρα δίνουν 100 μόνο με 2 πάρε δώσε. Τραγικοί αντε να κόψουν και το reload it να πάει στον κάδο η κάρτα. Edited November 6, 2020 by Vasileios προσωπικος χαρκτηρισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Μόλις μεταφερθηκαν Και τα δικά μου το ίδιο. Προσωρινή παρηγοριά.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Σταμάτησαν το παρε μοίρασε; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εγινε τροποποίηση και αντι για 100 + 3 x 100mb για ένα μήνα, δίνει 500 + 3 x 500mb για 2 ημέρες και τα οποία είναι για χρήση social and chat... Και έτσι πλέον δεν μπορείς να κάνεις καβάντζα όπως παλιά.. Τώρα σε κάποιους απο εμάς που το παλιό πάρε-μοίρασε έληγε μέσα στον νοέμβριο το έκαναν επέκταση τα ήδη υπάρχοντα mb μέχρι 4/1/2021 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Και σε μένα μεταφέρθηκαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Μόλις μου ήρθε sms: TO #pare_moirase AΛΛAΞE AΛΛA EΣY ΘA ΣYNEXIΣEIΣ NA AΠOΛAMBANEIΣ TA MB ΠOY EXEIΣ ΣYΓKENTPΩΣEI AΠO THN YΠHPEΣIA MEXPI 31/12/2020. KAI AN ΘEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH ΔΩPEAN 500MB SOCIAL & CHAT KAI AΛΛA 1500MB SOCIAL & CHAT ΓIA 2 HMEPEΣ NA TA MOIPAΣEIΣ ΣE 3 WHAT'S UP KOΛΛHTOYΣ MΠEΣ EΔΩ (https://www.whatsup.gr/c/store/pare_moirase) KAI ΠAPE TO NEO #pare_moirase. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirrr Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εγινε τροποποίηση και αντι για 100 + 3 x 100mb για ένα μήνα, δίνει 500 + 3 x 500mb για 2 ημέρες και τα οποία είναι για χρήση social and chat... Και έτσι πλέον δεν μπορείς να κάνεις καβάντζα όπως παλιά.. Τώρα σε κάποιους απο εμάς που το παλιό πάρε-μοίρασε έληγε μέσα στον νοέμβριο το έκαναν επέκταση τα ήδη υπάρχοντα mb μέχρι 4/1/2021 Πώς έγινε η επεκταση μέχρι 4/1/21;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Μήπως το έδωσαν σε όσους έκαναν παράπονα στο Messenger τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Δε νομίζω. Απλά το έδωσαν σε όσους έληγαν μέσα στον Νοέμβριο απο 4-5/11 και μετά από οτι κατάλαβα. Μάλλον λόγω των αντιδράσεων στο messenger κτλ απο κάποιους απο εμάς.. Ως μεσοβέζικη λύση για την χαζομάρα που έκαναν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εγώ έστειλα αυτό: Καλησπέρα, επικοινωνώ μαζί σας για να διαμαρτυρηθώ για την αλλαγή στο #pare_moirase; Η αλλαγή σε "social & data" και ακόμα χειρότερα η διάρκεια μόλις 2 ημερών το καθιστά πρακτικά ένα άχρηστο δώρο. Και αυτό μάλιστα τη στιγμή που ένα τεράστιο δίκτυο πιστών πελατών, παρεών, οικογενειών, συμμαθητών, συμφοιτητών και συναδέλφων ανταλλάζαμε δεδομένα με το τωρινό πάρε μοίρασε και επειδή τα δεδομένα αυτά είχαν διάρκεια ένα μήνα και μεταφέρονταν, τα ανανεώναμε συνεχώς και είχαμε μαζέψει αρκετοί από εμάς αρκετά GB, τα οποία τώρα θα χαθούν. Σε όλους σχεδόν τους κλάδους, υπάρχουν διάφορα κίνητρα τύπου loyalty, με στόχο να μείνεις πιστός σε μια εταιρία, στην περίπτωση που συζητάμε όχι μόνο να μη φύγεις από την cosmote και το what’s up, αλλά και να φροντίσεις να μην περάσει μήνας χωρίς να κάνεις ανανέωση. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να κάνετε ξαφνικά τέτοιες αλλαγές εις βάρος μας και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Μετά από κάτι τέτοια, οι ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις που προβάλουν την κοινωνική/εταιρική σας ευθύνη ακούγονται πλέον τρομερά ειρωνικές και υποκριτικές. Θα ήθελα το μήνυμα αυτό να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα με αίτημα είτε να επαναφερθεί το παλιό πάρε μοίρασε είτε να υπάρξει κάποια πραγματική διάδοχη κατάσταση του πάρε μοίρασε και όχι η φάρσα που ανακοινώσατε η οποία δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα στο 90% και πλέον των χρηστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Εγώ έστειλα αυτό: Καλησπέρα, επικοινωνώ μαζί σας για να διαμαρτυρηθώ για την αλλαγή στο #pare_moirase; Η αλλαγή σε "social & data" και ακόμα χειρότερα η διάρκεια μόλις 2 ημερών το καθιστά πρακτικά ένα άχρηστο δώρο. Και αυτό μάλιστα τη στιγμή που ένα τεράστιο δίκτυο πιστών πελατών, παρεών, οικογενειών, συμμαθητών, συμφοιτητών και συναδέλφων ανταλλάζαμε δεδομένα με το τωρινό πάρε μοίρασε και επειδή τα δεδομένα αυτά είχαν διάρκεια ένα μήνα και μεταφέρονταν, τα ανανεώναμε συνεχώς και είχαμε μαζέψει αρκετοί από εμάς αρκετά GB, τα οποία τώρα θα χαθούν. Σε όλους σχεδόν τους κλάδους, υπάρχουν διάφορα κίνητρα τύπου loyalty, με στόχο να μείνεις πιστός σε μια εταιρία, στην περίπτωση που συζητάμε όχι μόνο να μη φύγεις από την cosmote και το what’s up, αλλά και να φροντίσεις να μην περάσει μήνας χωρίς να κάνεις ανανέωση. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να κάνετε ξαφνικά τέτοιες αλλαγές εις βάρος μας και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Μετά από κάτι τέτοια, οι ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις που προβάλουν την κοινωνική/εταιρική σας ευθύνη ακούγονται πλέον τρομερά ειρωνικές και υποκριτικές. Θα ήθελα το μήνυμα αυτό να προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα με αίτημα είτε να επαναφερθεί το παλιό πάρε μοίρασε είτε να υπάρξει κάποια πραγματική διάδοχη κατάσταση του πάρε μοίρασε και όχι η φάρσα που ανακοινώσατε η οποία δεν έχει καμία πρακτική χρησιμότητα στο 90% και πλέον των χρηστών. Πάρα πολύ καλό. Έχω ήδη στείλει τα παράπονά μου, αλλά δεν γίνεται να μην το κάνω copy/paste και να στείλω, με την άδειά σου βέβαια, κι αυτό το πέρα για πέρα στοχευμένο κείμενο. Προτείνω, πάντα με την άδεια αυτού που το έγραψε να το κάνουν κι άλλοι copy/paste και να το στείλουν στο Messenger τους. Δεν λέω ότι είναι και πολύ πιθανό να κερδίσουμε κάτι, αλλά ας το παλέψουμε με τον πλέον σωστό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να κάνετε ξαφνικά τέτοιες αλλαγές εις βάρος μας και μάλιστα εν μέσω μιας πρωτοφανούς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης. Μετά από κάτι τέτοια, οι ακριβοπληρωμένες διαφημίσεις που προβάλουν την κοινωνική/εταιρική σας ευθύνη ακούγονται πλέον τρομερά ειρωνικές και υποκριτικές. Κρατάω αυτό το κομμάτι για να το κολλάω σε κάθε επικοινωνία μου μαζί τους, για οποιοδήποτε θέμα, πολύ μου άρεσε όπως το διατύπωσες Επί της ουσίας, τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο, ούτε να προγραμματίζουμε μακροπρόθεσμα με βάση τις οποιεσδήποτε προσφορές της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Αυτοι θα χασουν στο τελος με αυτη την κινηση. Κοσμος ανανεωνε μονο για το παρε μοιρασε. Τωρα μπορει να περασει μηνας χωρις να βαλει καρτα δεν τρεχει τιποτα. Οι εταιριες ειναι ανεντιμες απεναντι στον καταναλωτη ειδικα στην Ελλαδα με το καρτελ που εχουν στησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 (edited) Και τα δικά μου MB από πάρε μοίρασε μεταφέρθηκαν για 4/01/2021 Επίσης έλαβα πριν μερικές ώρες και το κάτωθι SMS. Το κράξιμο έπιασε τόπο, όσοι έχετε πολλά gb θα προλάβετε να τα καταναλώσετε αντί να τα χάσετε. TO #pare_moirase AΛΛAΞE AΛΛA EΣY ΘA ΣYNEXIΣEIΣ NA AΠOΛAMBANEIΣ TA MB ΠOY EXEIΣ ΣYΓKENTPΩΣEI AΠO THN YΠHPEΣIA MEXPI 31/12/2020. KAI AN ΘEΣ ME KAΘE ANANEΩΣH ΔΩPEAN 500MB SOCIAL & CHAT KAI AΛΛA 1500MB SOCIAL & CHAT ΓIA 2 HMEPEΣ NA TA MOIPAΣEIΣ ΣE 3 WHAT'S UP KOΛΛHTOYΣ MΠEΣ EΔΩ (https://www.whatsup.gr/c/store/pare_moirase) KAI ΠAPE TO NEO #pare_moirase. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Edited November 5, 2020 by nemesis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenpower Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Και σε μενα μεταφερθηκαν με ημερομηνια ληξης 4/1/2021. Ομως και παλι χαμενα θα πανε γιατι καταναλωνονται πρωτα αυτα μου ληγουν νωριτερα. Σωστα? Κι εχω ηδη αρκετα απο τα πακετα combo και απο το reload it. Οποτε πρεπει να καταναλωσω τα ΠΑΝΤΑ αμεσα για να μην τα χασω τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Και σε μενα μεταφερθηκαν με ημερομηνια ληξης 4/1/2021. Ομως και παλι χαμενα θα πανε γιατι καταναλωνονται πρωτα αυτα μου ληγουν νωριτερα. Σωστα? Κι εχω ηδη αρκετα απο τα πακετα combo και απο το reload it. Οποτε πρεπει να καταναλωσω τα ΠΑΝΤΑ αμεσα για να μην τα χασω τελικα. Το θεμα βασικα ειναι οτι αλλαξαν την υπηρεσία. Τα MB που συγκέντρωσες κάποτε θα έληγαν ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Παρακαλώ γράψτε στο ανάλογο νήμα, το θέμα εδώ έχει εξαντληθεί. Σεβαστείτε τους κανόνες του forum. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8095522 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος αν η προσφορά με τα 15gb με κόστος 5€ ισχύει ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Εννοείται ότι δίνω την άδεια σε όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts