bbbb Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Πως ξεμπερδεύεις όταν στο 3μηνο θα χρειάζεται να πληρώνεις 10€ ώστε να μην μπαινει φραγή στο παλιό νούμερο? εκτος και αν ειναι wind που θα την "γλιτώνεις" με μια ανανέωση το χρόνο.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Εάν έχεις 2καρτο κράτα το καρτοκινητό όπως έχει και παρε νέο νουμερο what's up και ξεμπερδεύεις.Δεν είναι εφικτό αυτό. Η συγκεκριμένη γραμμή είναι η δεύτερη στο τηλέφωνο... Και προφανώς εάν ισχύει όντως αυτή η αθέμιτη πρακτική με εσκεμμένη έλλειψη καρτών μόνο για τα καρτοκινητά, δεν είμαι διατεθειμένος να τους κάνω την χάρη. Η πληροφορία είναι δύναμη, γι' αυτό εάν φίλοι μου γνωρίζει κάποιος κατάστημα που έχει sim ας το μοιραστεί μαζί μου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Δεν είναι εφικτό αυτό. Η συγκεκριμένη γραμμή είναι η δεύτερη στο τηλέφωνο... Και προφανώς εάν ισχύει όντως αυτή η αθέμιτη πρακτική με εσκεμμένη έλλειψη καρτών μόνο για τα καρτοκινητά, δεν είμαι διατεθειμένος να τους κάνω την χάρη. Η πληροφορία είναι δύναμη, γι' αυτό εάν φίλοι μου γνωρίζει κάποιος κατάστημα που έχει sim ας το μοιραστεί μαζί μου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνε το αίτημα σου τηλεφωνικά στο 13888 ( 2106513888 από σταθερό που δεν είναι cosmote ) Εάν πέσεις σε υπάλληλο που σου πει για έλλειψη κλείσε και ξαναπάρε. Έχεις περισσότερες πιθανότητες με αυτόν τον τρόπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Κάνε το αίτημα σου τηλεφωνικά στο 13888 ( 2106513888 από σταθερό που δεν είναι cosmote ) Εάν πέσεις σε υπάλληλο που σου πει για έλλειψη κλείσε και ξαναπάρε. Έχεις περισσότερες πιθανότητες με αυτόν τον τρόπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό θα κάνω, αύριο κιόλας και θα ενημερώσω για την εξέλιξη. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Αν αγορασω σημερα Τα MB της καλοκαιρινης προσφορας 10€ για 15ΓΒ και αυριο ανανεωσω με 12€ στο WhatsUp - auto combo Θα κρατησω (και μετα τις 30 μερες) τα MB της καλοκαιρινης προσφορας ? όπως έγινε περισυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Νομίζω πως όχι. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Αν αγορασω σημερα Τα MB της καλοκαιρινης προσφορας 10€ για 15ΓΒ και αυριο ανανεωσω με 12€ στο WhatsUp - auto combo Θα κρατησω (και μετα τις 30 μερες) τα MB της καλοκαιρινης προσφορας ? όπως έγινε περισυ?Όχι, μην το δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Συμφέρει αν μιλάς λιγο, γιατί δίνει περισσότερα δεδομενα (1GB και πολλά έξτρα δεδομενα για social / video / νυχτερινά). Τα ΜΒ και τα λεπτά μεταφέρονται με την ενεργοποίηση ξανα του DIY, αλλά τα δώρα για να μεταφερθούν ξανα πρέπει να διαλέξεις τα ίδια δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Καλημέρα! Μια ερώτηση: Εχω κάποια data που λήγουν στις 19/9 οπότε και θα γίνουν roll over κι έτσι θέλω να τα κρατήσω κάβα. Μπορώ να βάλω το giga week και να καταναλώνω απο αυτό ή όπως και να 'χει θα καταναλωθούν αυτά που λήγουν πρώτα; Διαβάζοντας τους όρους του προγράμματος δεν αναφέρεται κάτι σχετικά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 (edited) Θα καταναλώνει από αυτά που λήγουν πρώτα. Edited September 14, 2020 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Καλησπέρα σας. Για να αποκτήσω νέα σύνδεση πρέπει υποχρεωτικά να πάω σε κατάστημα της Cosmote; Μήπως υπάρχει τρόπος να γίνει η διαδικασία μέσω ταχυδρομείου, courier; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Για νέα σύνδεση μπορούν να σου στείλουν πακέτο και τηλεφωνικά νομίζω, από το 13888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Παιδιά κάποια gb που παίρναμε δώρο για 15 ημέρες (νομίζω 3γιγα) δεν τα παίρνουμε πλέον? Και σε μένα και στην γυναίκα μου δεν εμφανίστηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Ούτε κι εμένα μου εμφανίστηκαν τα δωρεάν γίγα για 15 μέρες. Έκανα ανανέωση χτες. Μάλλον σταμάτησε η προσφορά. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Έχουν σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Έχουν σταματήσει. και τωρα τι ακριβως ισχυει μονο το δωρο των 60 λεπτων προς ολους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np79 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Καλησπέρα. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με κοσμοτε; Έχω γραμμή 2 in 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Καλησπέρα. Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με κοσμοτε; Έχω γραμμή 2 in 1 Ναι εγω Τριπολη ,λιγο πιο έξω έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Επανέφεραν την καλοκαιρινή προσφορά των 15GB με 10€ μέχρι και 30/09. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Επανέφεραν την καλοκαιρινή προσφορά των 15GB με 10€ μέχρι και 30/09.Έπεσε σήμα για καραντίνα μάλλον πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Και στην Vodafone τι ίδιο. Παράταση μέχρι 30/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Παιδιά καλησπέρα, μείωσαν την τιμή των πακέτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Παιδιά καλησπέρα, μείωσαν την τιμή των πακέτων? Πες μας σε ποιο πακέτο αναφέρεσαι. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Φεύγω από συμβόλαιο Vodafone και έρχομαι σε Cosmokarta! Βαρέθηκα να πληρώνω κερατιάτικα 35άρια κάθε μήνα, για λεπτά και data που τελικά δεν καταναλώνω και δεν τα χρειάζομαι. Θα δοκιμάσω λοιπόν την κάρτα και μάλλον στην αρχή θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Καλησπέρα παιδιά! Φεύγω από συμβόλαιο Vodafone και έρχομαι σε Cosmokarta! Βαρέθηκα να πληρώνω κερατιάτικα 35άρια κάθε μήνα, για λεπτά και data που τελικά δεν καταναλώνω και δεν τα χρειάζομαι. Θα δοκιμάσω λοιπόν την κάρτα και μάλλον στην αρχή θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για απορίες. τι χρηση κανεις γενικα; σιγουρα τα 35 ευρω ειναι παρα πολλα για ενα μηνα αλλα ειναι καθαρα θεμα χρησης, καλεις νουμερα κοσμοτε ; υπαρχει στην κοσμοκαρτα η υπηρεσια 0,02 ευρω το λεπτο δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pros_2_arithmous_cosmote.html εχει παγιο ενεργοποιησης 5,04 ευρω και αφορα 2 νουμερα κινητης κοσμοτε , εαν παλι καλεις κοσμο που ειναι στο whats up τοτε δεν σε συμφερει θα πρεπει να κανεις whats up . Τελος αμα καλεις κοσμο που ειναι στην κοσμοτε αλλα οχι whats up η κοσμοκαρτα εχει πακετα προς ολη την κοσμοτε και προς ολους δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/paketa_ethnika_diktya.html , δεν εχει πολλα data , αλλα το whats up δινει περισσοτερα data . Και επισης μπορεις να μεταφερεις τον χρονο ομιλιας και τα mb στον επομενο μηνα αρκει να ενεργοποιησεις το πακετο πριν την ληξη του πρωτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts