sakis88888 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Είχα μια προσφορά να κάνω ανανέωση μέχρι 10/8 και να πάρω 1gb και 200 λεπτά για 7 ημέρες αλλά εδώ και μια ώρα που το έκανα δεν πήρα ττπ Λέτε αν μιλήσω μαζί τους να λυθεί ή να περιμένω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Μίλησε μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Είχα μια προσφορά να κάνω ανανέωση μέχρι 10/8 και να πάρω 1gb και 200 λεπτά για 7 ημέρες αλλά εδώ και μια ώρα που το έκανα δεν πήρα ττπ Λέτε αν μιλήσω μαζί τους να λυθεί ή να περιμένω?Ίδια προσφορά εδώ τελικά μου ήρθαν μετά από 2 ώρες περίπου από την ώρα που έβαλα κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ίδια προσφορά εδώ τελικά μου ήρθαν μετά από 2 ώρες περίπου από την ώρα που έβαλα κάρτα. Ναι ήρθαν τελικά αλλά ήταν 2gb τλκ έκανα λάθος. Βέβαια ανά 2 μήνες βάζω κάρτα εγώ, δεν έχω αργήσει παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ναι ήρθαν τελικά αλλά ήταν 2gb τλκ έκανα λάθος. Βέβαια ανά 2 μήνες βάζω κάρτα εγώ, δεν έχω αργήσει παραπάνω2gb ήταν και σε μένα με 100 λεπτά. Εγώ έχω το promo 4 με τα 4 ευρώ οπότε βάζω ανά 2 μήνες κάρτα και περισσεύουν και χρήματα. Με κάνουν συχνά την προσφορά όμως. MB από πάρε μοίρασε reload it οπότε τη βγάζω με ένα 50αρι το χρόνο και μιλάω παντού συν το δωρεάν ίντερνετ. Αν δεν είχα promo 4 θα είχα πάει σε voip χρόνια τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 2gb ήταν και σε μένα με 100 λεπτά. Εγώ έχω το promo 4 με τα 4 ευρώ οπότε βάζω ανά 2 μήνες κάρτα και περισσεύουν και χρήματα. Με κάνουν συχνά την προσφορά όμως. MB από πάρε μοίρασε reload it οπότε τη βγάζω με ένα 50αρι το χρόνο και μιλάω παντού συν το δωρεάν ίντερνετ. Αν δεν είχα promo 4 θα είχα πάει σε voip χρόνια τώρα. Ναι γενικά έχουν αυξηθεί πολύ όπως διαβάζω τελευταία , ευτυχώς έχω το φοιτητικό, ελπίζω να μην κοπεί, βασικά mb με νοιάζουν μόνο , δεν μιλάω σχεδόν καθόλου, να φανταστείς έχω μαζέψει 28χιλ λεπτά... Αυτό το voip το διαβάζω αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να υλοποιηθεί εύκολα Τεσπα Ας κάνουν κάτι για οικονομικό data (αυτό που διάβασα για τη νέα κίνηση της Vodafone είναι ελπιδοφόρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Επειδη ολα τα πακετα του whats up εχουν ακριβυνει παρα πολυ και τα χρηματα ειναι πολλα καθε μηνα μ'ενημερωσε ενας φιλος οτι υπαρχει ενα πακετο οπου στελνεις μηνυμα promo4 στο 1330 και κοστιζει 4 ευρω. Το πακετο περιλαμβανει 600 προς whats up και 200 προς ολους. Εκανα δοκιμη να στειλω απο το κινητο μου αλλα τιποτα. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το ενεργοποιησω? Για να ενεργοποιήσεις το συγκεκριμένο πακέτο πρέπει να σου έχει έρθει μνμ με την προσφορά. Εγώ την έχω 5 χρόνια και την ενεργοποιώ κάθε μήνα. Τα πακέτα τους έχουν γίνει ασύμφορα πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Ας κάνουν κάτι για οικονομικό data (αυτό που διάβασα για τη νέα κίνηση της Vodafone είναι ελπιδοφόρο) Τουλάχιστον να τα βγάλουν σαν πακέτα στην καρτοκινητή ή έστω με άλλη SIM χωρίς δέσμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλησπέρα Πριν από 5' μου ήρθε μήνυμα από το Whats Up ότι ενεργοποιήθηκε το πακέτο των 500' προς όλους και 5 GB, για 15 μέρες. Χωρίς κάποια χρέωση. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο ή ήταν κάποια προσωποποιημένη προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλησπέρα Πριν από 5' μου ήρθε μήνυμα από το Whats Up ότι ενεργοποιήθηκε το πακέτο των 500' προς όλους και 5 GB, για 15 μέρες. Χωρίς κάποια χρέωση. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο ή ήταν κάποια προσωποποιημένη προσφορά; Μήπως έχεις σταθερό και ανέφερες βλάβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλησπέρα Πριν από 5' μου ήρθε μήνυμα από το Whats Up ότι ενεργοποιήθηκε το πακέτο των 500' προς όλους και 5 GB, για 15 μέρες. Χωρίς κάποια χρέωση. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο κάτι αντίστοιχο ή ήταν κάποια προσωποποιημένη προσφορά; Δεν ήρθε κάτι σε έμενα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Τι έγινε παιδιά τέλος τα πακετάκια με τα 8.5 ευρώ όλα τα πήγαν στα 10 ευρώ .... ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Nαι πλέον 10€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Η μητέρα μου είχε ενεργοποιημένο πακέτο αυτόματης ενεργοποίησης COSMOKAPTA VOICE & DATA, που παρέχει 300' προς όλους & 500ΜΒ με κόστος 8,50€. Σήμερα, αυτόματα και χωρίς να κάνει κάτι ενεργοποιήθηκε το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO που προσφέρει 300' προς όλους & 300' προς προορισμούς COSMOTE & 200SMS προς όλους & 400MB με κόστος 10€. Τα ΜΒ της ανανεώθηκαν και προστέθηκαν και τα 400ΜΒ. Πήρε και 3GB δώρο για 15 ημέρες. Τα λεπτά ομιλίας της προς όλους ανανεώθηκαν και προστέθηκαν και τα 300' προς όλους + 300' προς Cosmote. Προς ενημέρωσή σας! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Μόλις έκανα ανανέωση με το Combo των 10€ (χειροκίνητα, όχι αυτόματο) και παρατήρησα πως όσα sms δεν είχα χρησιμοποιήσει τα μετέφερε μαζί με τα καινούργια με νέα ημερομηνία λήξης. Αυτό πρώτη φορά μου το έκανε με το "χειροκίνητο" Combo. To επιβεβαιώνω και εγώ. Μπορεί να έκοψαν τα έξτρα sms προς wu που υπήρχαν στο πακέτο των 8.5€ αλλά επιτέλους μεταφέρονται τα sms προς όλους Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Παιδιά καλημέρα, μία ερώτηση θέλω να κάνω. Αν έχω ενεργοποιήσει πακέτο και δεν έχω καθόλου χρήματα στην κάρτα, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λεπτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fayeav Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 To επιβεβαιώνω και εγώ. Μπορεί να έκοψαν τα έξτρα sms προς wu που υπήρχαν στο πακέτο των 8.5€ αλλά επιτέλους μεταφέρονται τα sms προς όλουςΚαι σε μένα μεταφέρθηκαν τα μηνύματα. Δεν το αναφέρει κάπου ότι γίνεται αλλά καλό ότι έγινε. Βέβαια δεν στενλω πολλά πιο πολύ ο χρόνος και το ίντερνετ με νοιάζει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα, μία ερώτηση θέλω να κάνω. Αν έχω ενεργοποιήσει πακέτο και δεν έχω καθόλου χρήματα στην κάρτα, μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λεπτά?Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν μπορεί να είναι αρνητικό. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση :) F A Y E ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Μπορεις να χρησιμοποιείσεις τα λεπτά ομιλίας και τα ΜΒ με μηδενικό υπόλοιπο ,ακόμα και αν έχεις αρνητικό υπόλοιπο. Τα SMS μπλοκάρονται με αρνητικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Αυτά που έπαιρνες πρι με ανανέωση 10 ευρώ τωρα πρεπει να κάνεις ανανέωση 12 ευρώ για να τα πάρεις... Όλες οι εταιρίες τα ίδια ακριβώς κανουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abab Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Και σε μένα μεταφέρθηκαν τα μηνύματα. Δεν το αναφέρει κάπου ότι γίνεται αλλά καλό ότι έγινε. Βέβαια δεν στενλω πολλά πιο πολύ ο χρόνος και το ίντερνετ με νοιάζει. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι δεν μπορεί να είναι αρνητικό. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεις να χρησιμοποιείσεις τα λεπτά ομιλίας και τα ΜΒ με μηδενικό υπόλοιπο ,ακόμα και αν έχεις αρνητικό υπόλοιπο. Τα SMS μπλοκάρονται με αρνητικό υπόλοιπο. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Το δώρο από το reloadit πλέον είναι 1,7 Gb και όχι 1,2. (Μιλάμε πάντα για ανανέωση 12 ευρώ) Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ακόμα είναι 1,2, δίνει bonus 500mb μέχρι τις 31/8, έχει αναφερθεί και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Αύριο λήγει το πακέτο των 8,5€ με αυτόματη ανανέωση που είχα. Να βάλω χειροκίνητα το νέο combo η να περιμένω μέχρι το βράδυ; κάρτα έχω μέσα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Μάλλον θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το νέο, αλλά για να είσαι σίγουρος πήγαινε το βράδυ και ενεργοποίησε την αυτόματη ανανέωση στο combo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Αύριο λήγει το πακέτο των 8,5€ με αυτόματη ανανέωση που είχα. Να βάλω χειροκίνητα το νέο combo η να περιμένω μέχρι το βράδυ; κάρτα έχω μέσαΚάντο χειροκίνητα και άλλη μέρα αυτόματο. Εγώ το έκανα αυτόματο 4 μέρες πριν λήξει το αυτόματο των 8,5 και ξεκίνησε αμέσως το καινούριο αυτοματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts