Serafeim1981 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Υπάρχει λες αυτή η περίπτωση;Είναι αρκετά πιθανό. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Δεν ξέρω σε ποια αναβάθμιση το πρόσθεσαν εγώ πάντως από προχθές το έχω δει στην εφαρμογή,και μάλιστα από εκεί την έκανα την φραγή..... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Έκδοση εφαρμογής? Έχω την 7.8.4 και δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ούτε σε μένα υπάρχει η δυνατότητα. Το ακενα μέσω chat της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Έχω την 7.8.4 και υπάρχει κανονικά. Την ενεργοποίησα μάλιστα την φραγή και από εκεί. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Και εγώ την 7.8.4 έχω και δεν την έχω δει την επιλογή. Που ακριβώς είναι? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Πατάς πάνω δεξιά στο shop. Έχει ένα μενού. Πατάς στο κινητό σου αριθμό και είναι κάτω κάτω. Θα το δεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 ωραιος, ευχαριστουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Εάν βάλω 10€ στο γουατσαπ μου, πάρω το μπόνους 1,2 GB και μετά το κάνω φρογκ, θα χάσω τα 1,2GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Πατάς πάνω δεξιά στο shop. Έχει ένα μενού. Πατάς στο κινητό σου αριθμό και είναι κάτω κάτω. Θα το δεις.Ωραίος το βρήκα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 7.8.4 και εγώ. Για να βρείτε την επιλογή κάντε ότι λέει ο alteo. Shop- ψηλά διαλέξτε την καρτέλα με τον αριθμό σας-κάτω κάτω προς τις τελευταίες επιλογές θα το βρείτε. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ρε παιδια εχω ενα φρογκ, και βαρεθηκα να το ανανεωνω καθε 2 μηνες απλα για να μη χασω τον αριθμο. Το εβαλα αρχικα γιατι εχει φθηνες κλησεις προς εξωτερικο και καλο πακετο ιντερνετ, αλλα δε το χρησιμοποιω και εχω φτασει να χω 40 ευρω υπολοιπο μεσα. Δε βγαζει πουθενα αυτη η μονιμη ανανεωση απλα για να κρατας εναν αριθμο. Μπορω να μεταφερω το υπολοιπο σε φρογκ ενος φιλου που το χρησιμοποιει και να το αφησω να ακυρωθει? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ρε παιδια εχω ενα φρογκ, και βαρεθηκα να το ανανεωνω καθε 2 μηνες απλα για να μη χασω τον αριθμο. Το εβαλα αρχικα γιατι εχει φθηνες κλησεις προς εξωτερικο και καλο πακετο ιντερνετ, αλλα δε το χρησιμοποιω και εχω φτασει να χω 40 ευρω υπολοιπο μεσα. Δε βγαζει πουθενα αυτη η μονιμη ανανεωση απλα για να κρατας εναν αριθμο. Μπορω να μεταφερω το υπολοιπο σε φρογκ ενος φιλου που το χρησιμοποιει και να το αφησω να ακυρωθει? Δεν κανει μεταφορά χρημάτων το φρογκ. Μπορεις α) να αγοραζεις πακετα ιντερνετ και να το έχεις ως hotspot, β) να πουλησεις το νουμερο σε ελκυστικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Όλα κομπλέ έκανα φραγή σε όλα ευχαριστουμε. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα με τους κωδικούς που έρχονται από τα ebankings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Όλα κομπλέ έκανα φραγή σε όλα ευχαριστουμε. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα με τους κωδικούς που έρχονται από τα ebankings.Ερχονται με ονομα, όχι με 5ψηφιο Envoyé de mon SM-A705FN en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Όλα κομπλέ έκανα φραγή σε όλα ευχαριστουμε. Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα με τους κωδικούς που έρχονται από τα ebankings. Κάνει φραγή στα ΧΡΕΩΣΙΜΑ σμσ που έρχονται από 5ψηφια νούμερα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 τελικά μπορώ να γυρίσω το συμβόλαιό μου σε φοιτητικό καρτοκινητό (αλήθεια είναι wu ή κοσμοκάρτα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ερχονται με ονομα, όχι με 5ψηφιο Envoyé de mon SM-A705FN en utilisant Tapatalk Το γνωρίζω παιδιά. Είπα μήπως είναι 5ψηφια και τα νούμερα από ebankings. Μια φορά είχα κάνει φραγή από το κινητό κάτι νούμερα που επερναν για προσφορές και δεν μου έρχονταν ο κωδικός για συναλλαγές σε winbank. Πέρασαν 2 μέρες μέχρι να το πάρω χαμπάρι είχα φάει γερό σκάλωμα. Κάνει φραγή στα ΧΡΕΩΣΙΜΑ σμσ που έρχονται από 5ψηφια νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 τελικά μπορώ να γυρίσω το συμβόλαιό μου σε φοιτητικό καρτοκινητό (αλήθεια είναι wu ή κοσμοκάρτα)? Έχεις πάσο από σχολή; Εάν όχι, η απάντηση είναι αρνητική. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Ρε παιδια εχω ενα φρογκ, και βαρεθηκα να το ανανεωνω καθε 2 μηνες απλα για να μη χασω τον αριθμο. Το εβαλα αρχικα γιατι εχει φθηνες κλησεις προς εξωτερικο και καλο πακετο ιντερνετ, αλλα δε το χρησιμοποιω και εχω φτασει να χω 40 ευρω υπολοιπο μεσα. Δε βγαζει πουθενα αυτη η μονιμη ανανεωση απλα για να κρατας εναν αριθμο. Μπορω να μεταφερω το υπολοιπο σε φρογκ ενος φιλου που το χρησιμοποιει και να το αφησω να ακυρωθει? Το Αλλάζεις σε whats Up. Μεταφέρεις τα χρήματα σε ένα άλλο whats Up Και το αφήνεις να ακυρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δεν ξέρω σε ποια αναβάθμιση το πρόσθεσαν εγώ πάντως από προχθές το έχω δει στην εφαρμογή,και μάλιστα από εκεί την έκανα την φραγή..... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστοοοοοός!!!Να'σαι καλά @tolisfz6!!! Mου είχε έρθει μήνυμα 5ψήφιο σε αριθμό μου που είναι χρόνια σε αρχαίο τηλ με "πράσινη" οθόνη...και ζήτησα απο την εξυπηρέτηση να μπλοκάρουν τα 5ψηφια.Αφού το έκανε η κοπέλα της ζήτησα αν μπορεί να κάνει το ίδιο και σε τρια συγγενικά μου πρόσωπα και μου λεει οκ, θα το κάνω.Δεν το έλεγξα,-επιβεβαίωσα- και τωρα μπήκα στην cosmo app και ΔΕΝ το είχε κάνει!!!:-( Ευχαριστούμε Τόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Οδηγίες για την ενεργοποίηση της φραγης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 απο το site υπάρχει επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Στην εφαρμογή του what's up δεν βλέπω αντίστοιχη επιλογή για τον αποκλεισμό μηνυμάτων από 5ψηφια νούμερα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Εdit....... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts