Jump to content

journeyman77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

journeyman77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. τελικά μπορώ να γυρίσω το συμβόλαιό μου σε φοιτητικό καρτοκινητό (αλήθεια είναι wu ή κοσμοκάρτα)?
  2. Μπορώ εγώ που έχω συμβόλαιο να το γυρίσω σε φοιτητικό ή μιλάμε μόνο για νέο αριθμό?
  3. :X:cry: πως μαζέψατε τόσα MB ρε παιδιά?????? και τι συμφέρει πιο πολύ WU ή Κοσμοκάρτα?
  4. Καλησπέρα, χρόνια κάτοχος 2 γραμμών συμβόλαιο Cosmote με ίδιο πρόγραμμα (700', 150sms, 1.2gb) με μηνιαίο λογαριασμό στα 40€ τελικό. Θέλω να μειώσω το μηνιαίο κόστος (έστω και -10€/μήνα είναι αποδεκτό). Διαβάζοντας τις τελευταίες 20 σελίδες ομολογώ πως δεν έγινα σοφότερος καθώς οι επιλογές στην καρτοκινητή μου φάνηκαν "άπειρες". Μπορεί κάποιος να μου πει (με ας πούμε 2*15€ /μήνα) μπορώ να πάρω τις παροχές που μου έδινε το πρόγραμμα συμβολαίου αλλά με περισσότερα γίγα (πχ 2gb/μήνα ανά γραμμή είναι αρκετά)?
  5. Σε μας που πιθανόν να μην είχαμε τέτοιες συμπεριφορές απέναντί μας, μπορεί να φαίνεται υπερβολή. Το να προσπαθήσει όμως κάποιος να το δει από την πλευρά του εφήβου (συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου σκέψης αυτής της ηλικίας που τα βλέπει όλα υπερβολικά), ίσως το κάνει λιγότερο "αμερικανιά" όπως αναφέρθηκε. Βέβαια γούστα είναι αυτά αλλά εδώ είμαστε για να συζητάμε τι μας αρέσει προσωπικά και τι όχι!
  6. Σαν κάτοχος του 1+1 είμαι στην ευχ'αριστη θέση να πω ότι η εγγύηση δεν έχει χρειαστεί ποτέ μιας και πρόκειται για πολύ αξιόπιστες συσκευές. Ωστόσο φύλαγε τα ρούχα σου να έχει τα μισά, μιας και το πήγαινέ-έλα Κίνα δεν είναι και το πιο απλό πράγμα.... Στο μεταξύ παραμονή Πρωτοχρονιάς, 'επαιξε μια προσφορά από Γερμανό στο iphone 8 (64gb) το οποίο σε συνδυασμό με την επιστροφή 10% από Eurobank, βγήκε κοντά στα 500€, οπότε το τσίμπησα.:cool:
  7. είμαι στο τσακ να κάνω την αγορά από Κίνα, αλλά με τρομάζουν: - το 1 έτος εγγύησης - η καθυστέρηση στην παραλαβή
  8. για όποιον δεν έχει δει, προτείνω το 13 reasons why. Μην παραξενευτείτε με τις ηλικίες των ηθοποιών (17χρονα). Είναι μια πολύ δυνατή ιστορία γύρω από το bullying.
  9. Καλησπέρα σε όλους, προσανατολίζομαι για την αγορά μιας εκ των 2 συσκευών του τίτλου. Για το μεν 5Τ (8/128) πάω για καινούργιο ενώ για το δεν mate 10 θα κοιτάξω να βρω κάποια καλή πρόταση κοντά στα 600€ (μεταχειρισμένο λίγων ημερών). Κατά την γνώμη σας υπάρχει κάποιο που υπερτερεί έναντι του άλλου ή είναι ελάχιστες οι διαφορές τους όπως έχω καταλάβει? Επίσης αν προτείνετε κάποιο και γιατί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. καλησπέρα σε όλους, υποψήφιος αγοραστής του S8 και χθες βρέθηκα σε έναν Κωτσόβολο να το χαζεύω. Νταξ δεν θα πω για τα υπέρ του (όλοι τα ξέρουμε) αλλά για κάτι που μου έκανε εντύπωση και μάλιστα αρνητική: ο Κωτσόβολος έχει βάλει ένα screen saver με στατική εικόνα (κόκκινη) που διαφημίζει αφυγραντήρες. Τεσπά πατάω το εικονίδιο του internet και με βάζει στην αρχική (λευκή) σελίδα της Goggle. Από πίσω φαινόταν ξεκάθαρα η στατική εικόνα του Κωτσόβολου (ghost image)... Σε καθημερινή χρήση το έχει συναντήσει κανένας αυτό? Διότι είναι πολύ σοβαρός λόγος να μην το πάρει κάποιος. Και για να προλάβω τυχόν σχόλια, να πω ότι είχε σε demο άλλη 1 ίδια συσκευή καθώς και ένα S8+
  11. καλησπέρα, μετά από σχεδόν 3χρόνια, πρέπει να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου 1+1 αφού η μπαταρία του αφενός δεν βγάζει ούτε μια μέρα αφετέρου κάνει συχνές επανεκκινήσεις. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 350€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Από 5 έως 5,4 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Αδιάφορο 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Με 800αρα μπάντα οπωσδήποτε 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual όχι απαραίτητα. Τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Αδιάφορο. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Καλή οθόνη αλλά όχι κάτι εξεζητημένο. Ήχος αδιάφορος. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Αυτονομία, κάμερα, ταχύτητα. Gaming καθόλου. 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη Oneplus One
  12. δεν έχει αλλάξει τίποτα από ότι μου είπαν
  13. καλημέρα σε όλους, εδώ και 2 μέρες αντιμετωπίζω το εξής παράξενο πρόβλημα: το wifi σταμάτησε να συνδέεται στο δίκτυο της δουλειάς ενώ στο οικιακό μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έλεγξα με άλλους συναδέλφους αλλά δεν δημιουργήθηκε σε κάποιον από αυτούς κάτι αντίστοιχο. Φοράει την RR 7 και έχω δοκιμάσει Network reset. Κάποια ιδέα?
  14. Μάλιστα.. Αναμένουμε λοιπόν! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
×
×
  • Create New...