Bayern7 Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Ειχα πρωτοκολλο APN IPv4 και πρωτοκολλο περιαγωγης IPv4 μονο 3G http://www.speedtest.net/my-result/a/4119155137 Μολις ειδα το post σου εβαλα IPv4/IPv6 και στα 2.Κολλησαν τα δεδομενα και εβαλα λειτουργια πτησης. 3G http://www.speedtest.net/my-result/a/4119175851 Δεν εχω 4G,ειμαι με ενα mls παλιο πλεον γιατι το iPhone βγηκε εκτος λειτουργιας. Η μετρηση εγινε στη Λεπτοκαρυα Πιεριας στον πεζοδρομο.Στο υψος του Εφεσσου. Ελάχιστες διαφορές. Στα πλαισια του στατιστικού λάθους. Δεν αποδεικνύει τίποτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ανακοινώνεται ότι από 3/9/2018 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα): Α. Σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μικρότερο των 12€, μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από 3 μήνες σε 2 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρου διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται. Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή παραμένει 3 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης. Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπόλοιπού τους παραμένει στους 3 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης. Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων χρόνου ομιλίας, το συνολικό εναπομένον χρηματικό υπόλοιπό του συνδρομητή θα λήγει τη μεταγενέστερη ημερομηνία που προκύπτει από τις Ανανεώσεις. Β. Σε κάθε Ανανέωση με ποσό μικρότερο των 12€ το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, και εφόσον ο συνδρομητής δεν έχει πραγματοποιήσει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κατά τη διάρκεια αυτού, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και δεδομένων μειώνεται από 4 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες). Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει 4 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει στους 4 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης. Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης θα γίνεται τη μεταγενέστερη ημερομηνία φραγής που προκύπτει από τις Ανανεώσεις https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/030918_anakinosi_gia_sindromites_kartokinitis.pdf Το καρτέλ για λίγο ξαποστάνει και ξανά προς την λόξα τραβά !! Σε 2 χρόνια θα γίνει 1 μήνα η υποχρεωτική ανανέωση και μετά φραγή κλήσεων Έβγαλαν και νέα "οικονομικά" συμβόλαια... πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώνει 30-40-50-60+ τον μήνα για αέρα κοπανιστό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Το μόνο που μας σώζει είναι να μπουν κι άλλοι παίχτες στο παιχνίδι, αλλά αυτό φαίνεται δύσκολο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ουρά θα κάνουν όλοι να επενδύσουν στην Ελλάδα ... :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Με ειλικρινές ενδιαφέρον και χωρίς καμιά διάθεση τρόλλινγ. Αυτή την στιγμή το μέσο έσοδο ανά ενεργό συνδρομητή καρτοκινητής είναι _ΚΑΤΩ_ από 3 ευρώ τον μήνα (το 2017 ήταν περί τα 2.7 Ευρώ τον μήνα). Προσπαθούν να το ανεβάσουν με αυτές τις τραγικότητες που ανακοινώνουν και εκνευρίζουν τους καλούς πελάτες. Κάποιος μπορεί να θέλει αν δώσει ντούκου 100 ευρώ και αν ξενοιάσει για έναν χρόνο, δεν τον αφήνουν. ΟΚ, ας το παραβλέψουμε αυτό. Ποια τιμή θεωρείτε ότι είναι το κάτω όριο των εσόδων ανά συνδρομητή καρτοκινητής τον χρόνο; Γίνεται να είσαι δίκτυο και να κάνεις επενδύσεις και να έχεις έσοδα λιγότερα από 100 ευρώ τον χρόνο ανά συνδρομητή καρτοκινητής; Αν ήταν δικιά μου ευθύνη θα έλεγα όχι. Εσείς; * Πολιτισμένες απαντήσεις παρακαλώ, δεν έχω σχέση με κανέναν operator, δεν έχω μετοχές τους, δεν με νοιάζει αν κλείσουν αύριο. Απλά κουβέντα κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 κατ αρχήν από που αντλείς στοιχεία , με ενδιαφέρει να το δώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Μα οι ίδιες οι εταιρίες μας ωθούν σε καρτοκινητό,μιας και η τιμολόγηση των συμβολαίων δεν έχει λογική. Στο whats up, με 8,5 ευρώ (με την προϋπόθεση ανανέωσης με 10€) έχεις, 1,4 gb (τουλάχιστον) 300' προς όλους (έστω και τρίλεπτο), 200 SMS και για να τα πάρεις αυτά σε συμβόλαιο θες τουλάχιστον 20€ για να φτάσεις τα λεπτά ομιλίας και για τα δεδομένα πάνω από 30€. Είναι αντιληπτό πως δεν υπάρχει αναλογικότητα στην τιμολόγηση. Φαντάσου αύριο, με 10€ να έβγαζε ένα πρόγραμμα τύπου 300 λεπτά προς όλους, 100 SMS και κάνα gb Internet πόσοι πελάτες κινητής θα έκαναν σύνδεση. Βγάλε λοιπόν τέτοια προγράμματα κι ύστερα χώσε δίμηνο, ελάχιστες χρεώσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 κατ αρχήν από που αντλείς στοιχεία , με ενδιαφέρει να το δώ. Απο επίσημα δελτία τύπου. Ορίστε εδώ για τη vodafone (πριν είδα του 2017, αυτό είναι του 2018 και έχει ελαφρώς διαφορετικα νούμερα) https://banks.com.gr/vodafone-ellados-sta-203-ekat-evro-esoda-apo-ypiresies-sto-trimino-apriliou-iouniou/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Αν βγάλει τέτοια προγράμματα , οι υπάρχοντες πελάτες συμβολαίου θα μεταβούν σε αυτά. Έτσι η εταιρεία θα χάσει έσοδα αντί να κερδίσει. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρουν τα νέα συμβόλαια , αλλά η αύξηση των εσόδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Μα οι ίδιες οι εταιρίες μας ωθούν σε καρτοκινητό,μιας και η τιμολόγηση των συμβολαίων δεν έχει λογική. Στο whats up, με 8,5 ευρώ (με την προϋπόθεση ανανέωσης με 10€) έχεις, 1,4 gb (τουλάχιστον) 300' προς όλους (έστω και τρίλεπτο), 200 SMS και για να τα πάρεις αυτά σε συμβόλαιο θες τουλάχιστον 20€ για να φτάσεις τα λεπτά ομιλίας και για τα δεδομένα πάνω από 30€. Είναι αντιληπτό πως δεν υπάρχει αναλογικότητα στην τιμολόγηση. Φαντάσου αύριο, με 10€ να έβγαζε ένα πρόγραμμα τύπου 300 λεπτά προς όλους, 100 SMS και κάνα gb Internet πόσοι πελάτες κινητής θα έκαναν σύνδεση. Βγάλε λοιπόν τέτοια προγράμματα κι ύστερα χώσε δίμηνο, ελάχιστες χρεώσεις κλπ. Ναι, αυτό ισχύει. Παρόλα αυτά, η ερώτηση παραμένει: Αν είχατε εσείς την ευθύνη της εταιρείας, πόσο έσοδο ανά μήνα κατ' ελάχιστον θα θέλατε για να έχετε την δυνατότητα να αγοράζετε καινούργιο φάσμα, να αγοράζετε εξοπλισμό δικτύου, να πληρώνετε τον κόσμο σας μισθούς, κτλ. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν βγάλει τέτοια προγράμματα , οι υπάρχοντες πελάτες συμβολαίου θα μεταβούν σε αυτά. Έτσι η εταιρεία θα χάσει έσοδα αντί να κερδίσει. Δυστυχώς δεν ενδιαφέρουν τα νέα συμβόλαια , αλλά η αύξηση των εσόδων. Θέλουν συνολικά αλλαγή στην τιμολογιακή τους πολιτική. Όχι αναγκαστικά να χρεώνουν λιγότερο, αλλα να μην σου βγάζουν το λάδι με τις παροχές. Να έχεις με ένα δεκαρικάκι βασική επικοινωνία και internet, με 20αρικάκι σχετική άνεση και με 30-50 τον μήνα τα πάντα και να μην σε νοιάζει. Στοίχημα ότι θα αυξηθούν τα έσοδα αντί να πέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 3,4 ευρώ + 24% Φ.Π.Α. +12% 4,72 ευρώ τον μήνα ( αν και το ARPU περιλαμβάνει και τα έσοδα από τις εισερχόμενες κλήσεις ) Θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά μικρό για να αντιμετοπιστούν τα έξοδα της εταιρείας. Βασικά έχω την απαίτηση να έχω πλήρη κάλυψη σε όλη την χώρα με την καλύτερη ποιότητα δικτύου. Καταλαβαίνω ότι αυτό στοιχίζει. Αλλά δεν είναι εύκολο να πω εγώ ένα μέσο έσοδο. Εγώ ως καταναλωτής επιλέγω την καλύτερη ποιότητα με το καλύτερο κόστος για εμένα. Αν με ρωτάς πόσα θέλω να δίνω , δεν με χαλάν τα 10 ευρώ τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Ανακοινώνεται ότι από 3/9/2018 επέρχονται οι παρακάτω αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOTE (WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG & COSMOTE Mobile Internet με κάρτα): Α. Σε κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου («Ανανέωση») με ποσό μικρότερο των 12€, μειώνεται η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή από 3 μήνες σε 2 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Σε περίπτωση που εντός του ανωτέρου διαστήματος των 2 μηνών δεν πραγματοποιηθεί νέα Ανανέωση, το τυχόν υπολειπόμενο ποσό κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης των 2 μηνών θα μηδενίζεται. Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου της σύνδεσης του συνδρομητή παραμένει 3 μήνες από την ημερομηνία ανανέωσης. Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπόλοιπού τους παραμένει στους 3 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης. Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων χρόνου ομιλίας, το συνολικό εναπομένον χρηματικό υπόλοιπό του συνδρομητή θα λήγει τη μεταγενέστερη ημερομηνία που προκύπτει από τις Ανανεώσεις. Β. Σε κάθε Ανανέωση με ποσό μικρότερο των 12€ το χρονικό διάστημα μετά το πέρας του οποίου, και εφόσον ο συνδρομητής δεν έχει πραγματοποιήσει ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κατά τη διάρκεια αυτού, ενεργοποιείται αυτόματα φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, γραπτών μηνυμάτων (SMS) και δεδομένων μειώνεται από 4 μήνες σε 3 μήνες (90 ημέρες). Για Ανανεώσεις με ποσό μεγαλύτερο ή ίσο των 12€ η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει 4 μήνες από την ημερομηνία Ανανέωσης. Για τους συνδρομητές που έχουν προβεί σε Ανανέωση πριν από την 3/9/2018, η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης παραμένει στους 4 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας Ανανέωσης. Μετά την 3/9/2018, στη περίπτωση πολλαπλών Ανανεώσεων η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης θα γίνεται τη μεταγενέστερη ημερομηνία φραγής που προκύπτει από τις Ανανεώσεις https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/030918_anakinosi_gia_sindromites_kartokinitis.pdf Κάθε δύο μήνες λένε οι εταιρίες κινητής σου παίρνουμε τα χρήματα που έχεις. Το κάθε νούμερο ισχύει για 12+1 μήνες. Αν νοικιάσεις σπίτι για ένα χρόνο και αφήσεις 50€ μέσα αλλά δεν πας για δύο μήνες, θα ανοίξει ο διαχειριστής την πόρτα για να σου τα πάρει; Δεν θα θεωρηθεί παράνομο; edit από την σελίδα της Cosmote Whats up (που δεν έχω). 3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ 3.1. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Σύμβασης ο Συνδρομητής αποκτά δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του Αριθμού Κλήσης 8.1. Η COSMOTE χρεώνει τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογό της, με: α. τα τυχόν τέλη σύνδεσης, επανασύνδεσης ή αποσύνδεσης, β. την τιμή διάθεσης ή αντικατάστασης κάρτας SIM, γ. τα πάγια μηνιαία τέλη για κάθε Υπηρεσία, δ. τα τέλη των κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν, ε. τα τέλη αλλαγής οικονομικών προγραμμάτων, καθώς και τυχόν άλλα τέλη που αναφέρονται στον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογό της που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της http://www.cosmote.gr. Επίσης, η COSMOTE χρεώνει τον Συνδρομητή με τυχόν άλλες οφειλές του σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα μεταξύ του Συνδρομητή και της COSMOTE. Ο Φ.Π.Α. και τυχόν άλλοι φόροι ή τέλη επιβαρύνουν τον Συνδρομητή άρα πληρώνεις τα πάντα, ενώ αν βάλεις χρήματα στο καρτοκινητό σου και δεν τα χρησιμοποιήσεις για 2 μήνες, σου τα παίρνουμε ; Γιατί; Γιατί έτσι μας αρέσει και γιατί μπορούμε ! Γιατί έχουμε το κλειδί και μπαίνουμε στον χώρο που σου παραχωρήσαμε ! 10. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η διάρκεια της σύμβασης είναι αορίστου χρόνου. Μετά την αρχική ενεργοποίηση της σύνδεσης, η σύνδεση παραμένει στα στοιχεία του συνδρομητή δεκατρείς (13) μήνες από την ενεργοποίησή της. Η διάρκεια αυτή παρατείνεται με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας βάσει της εκάστοτε ισχύουσας εμπορικής πολιτικής της COSMOTE. Ο Συνδρομητής έχει δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής του οποτεδήποτε αζημίως. Στην περίπτωση αυτή χάνει το τυχόν υπολειπόμενο ποσό της σύνδεσής του. Edited July 31, 2018 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Ακριβώς αυτά που παραθέτεις αυτά ισχύουν . Που βλέπεις κάτι διαφορετικό. Ο αριθμός ισχύει για 13 μήνες και κανείς άλλος δεν μπορει να τον χρησιμοποιήσει. Η χρήση προφανώς απαιτεί κάποιο αντίτιμο. Δεν σου έχει παραχωρηθεί δωρεάν. 2ον : Δεν είναι ο διαχειριστής , είναι ο ιδιοκτήτης. 3ον: Δεν άφησες τα χρήματα μέσα στην ιδιοκτησία σου ώστε όποιος τα πάρει να διαπράτει κλοπή. Τα εμπιστευτηκες εσύ στην Εταιρεία οικειοθελώς. Σε αυτήν την περίπτωση αν τυχόν τα πήρε παράνομα , διέπραξε υπεξαίρεση και όχι κλοπή. Η υπεξαίρεση διώκειται κατ΄ έγκληση και όχι αυτεπαγγέλτως. Όποιος θέλει λοιπόν εδώ πεδίο δόξης λαμπρό. Στα δικαστήρια για 5 ευρώ. Edited July 31, 2018 by Vasileios αντικατάστάθηκε η λέξη κατάχρηση με την σωστή Υπεξαίρεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Επειδή δε μου κόβει πολύ, απορώ πώς γίνεται στην Αγγλία μια εταιρεία που δεν έχει δικό της δίκτυο και χρησιμοποιεί της O2, να δίνει απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα SMS συν 3GB ιντερνετ με 10 λίρες το μήνα; Εδώ στην Ελλάδα ο πληθυσμός είναι περίπου το 1/6 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν πολλαπλάσιες τιμές από εκείνους. Προσπαθούν να τους φτάσουν στα έσοδα; Δεν έχω καταλάβει. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Ακριβώς αυτά που παραθέτεις αυτά ισχύουν . Που βλέπεις κάτι διαφορετικό. Ο αριθμός ισχύει για 13 μήνες και κανείς άλλος δεν μπορει να τον χρησιμοποιήσει. Η χρήση προφανώς απαιτεί κάποιο αντίτιμο. Δεν σου έχει παραχωρηθεί δωρεάν. 2ον : Δεν είναι ο διαχειριστής , είναι ο ιδιοκτήτης. 3ον: Δεν άφησες τα χρήματα μέσα στην ιδιοκτησία σου ώστε όποιος τα πάρει να διαπράτει κλοπή. Τα εμπιστευτηκες εσύ στην Εταιρεία οικειοθελώς. Σε αυτήν την περίπτωση αν τυχόν τα πήρε παράνομα , διέπραξε κατράχρηση και όχι κλοπή. Η κατάχρηση διώκειται κατ΄ έγκληση και όχι αυτεπαγγέλτως. Όποιος θέλει λοιπόν εδώ πεδίο δόξης λαμπρό. Στα δικαστήρια για 5 ευρώ. Και προφανώς αφού μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, θα πρέπει να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΟΧΙ όπως θα του υποδείξει η εταιρία. Όπως αν νοικιάσεις ένα αμάξι, θα το κάνεις ότι χλμ θέλεις εσύ και όπου τα θέλεις εσύ, όχι όπως θα σου υποδείξει αυτός που θα το πάρεις. Άρα, έχω λεφτά μέσα στο λογαριασμό μου, τα κάνω ότι θέλω μέσα στους 12+1 μήνες. Η χρήση έχει πληρωθεί ήδη με τον όρο 8.1 Ο ιδιοκτήτης σου παραχώρησε ένα χώρο (άϋλο) με κάποιους όρους που παραβιάζονται. Δεν εμπιστεύτηκα κάτι στην εταιρία, μου παρέχει ένα χώρο για να βάλω χρήματα ώστε μετά να χρησιμοποιήσω τις παροχές που είναι διαθέσιμες μέσα στους 12+1 μήνες όπως εγώ θέλω ή όπως μου 'προσφέρει' αυτή και φυσικά δεν θα έπρεπε να της επιτρέπω να μου πάρει τα χρήματα αυτά από κάτι που μου παραχωρεί ! Στα δικαστήρια για 5 ευρώ ; Όχι, για παραβίαση όμως όρων και για 'κατάχρηση' ; Μήπως να κουνήσουμε λίγο το δαχτυλάκι μας ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Και γιατί μπορει να στα πάρει στους 13 μήνες και οχι στους δύο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Και γιατί μπορει να στα πάρει στους 13 μήνες και οχι στους δύο ; Γιατί αυτό γράφει η σύμβαση που έχω υπογράψει. Αν υπέγραφα σύμβαση για 2 μήνες, τότε θα ήξερα ότι κάθε 2 μήνες έχω υποχρέωση να πληρώνω και να ανανεώνω την σύμβαση μου. Από την στιγμή που η δική τους 'σύμβαση' γράφει σου παρέχουμε 12+1 μήνες το νούμερο, δεν έχω υποχρέωση για κάτι άλλο εκτός από αυτό που αρχικά υπέγραψα. Βάζω χρήματα για κλήσεις σε ώρα ανάγκης και αν εσύ που μου παρέχεις υπηρεσίες με δελεάσεις, τότε θα αγοράσω πακέτο. Αν δεν με δελεάσεις, κρατάω τα χρήματα για ώρα ανάγκης, δεν σου επιτρέπω να μου τα πάρεις επειδή δεν έχω αγοράσει κάτι που μου προσφέρεις ! Εξάλλου υπάρχει και ο τιμοκατάλογος εκτός πακέτων και αν θέλω χρησιμοποιώ αυτόν ! Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ αν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ; ξέρεις κάποιον που θα νοίκιαζε σπίτι για λιγότερο από 1 χρόνο ; Ούτε εγώ για αυτό υπογράφονται χαρτιά. Το ίδιο γίνεται και με την κινητή, σύμβαση ενός έτους για να έχεις σίγουρα τον αριθμό για 1 τουλάχιστον χρόνο. Αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε αυτόν που παραχωρεί, να σου πάρει λεφτά ΣΟΥ/ΜΟΥ επειδή εγώ θέλω να βρίσκονται εκεί για ώρα ανάγκης. Edited July 31, 2018 by sv2evs Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Επειδή δε μου κόβει πολύ, απορώ πώς γίνεται στην Αγγλία μια εταιρεία που δεν έχει δικό της δίκτυο και χρησιμοποιεί της O2, να δίνει απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα SMS συν 3GB ιντερνετ με 10 λίρες το μήνα; Εδώ στην Ελλάδα ο πληθυσμός είναι περίπου το 1/6 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχουν πολλαπλάσιες τιμές από εκείνους. Προσπαθούν να τους φτάσουν στα έσοδα; Δεν έχω καταλάβει. Η Αγγλική αγορά έχει τις εξής ιδιομορφίες σε σχέση με την Ελληνική: 1) Η κάλυψη είναι της πλάκας σε σχέση με Ελλάδα. Τα δίκτυα έχουν τρυπάρες κάλυψης και δεν καίγονται και πολύ για την επαρχία. Μέσα στις πόλεις φυσάνε, έξω θέμα τύχης λίγο. 2) Δεν έχουν τέλη τερματισμού μεταξύ των δικτύων, οπότε οι κλήσεις έχουν προσεγγιστικά μηδενικό κόστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) Η Ofcom (Αγγλική Ε.Ε.Τ.Τ.) όμως λέει ότι υπάρχει MTR και είναι 0,489 της πένας https://www.ofcom.org.uk/about-ofcom/latest/media/analysts/regulated-prices δηλαδή 0,54 cent Το τέλος τερματισμού στην Ελλάδα είναι 0,958 του cent https://www.windwholesale.gr/el/web/wind-wholesale/-/new-voice-call-termination-rates-on-wind-mobile-network Edited July 31, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Πάντως τόσα χρόνια Αγγλία μέσα εξω τρύπες με την ΕΕ δεν είδα εσείς που το είδατε ότι δεν τους νοιάζει η επαρχία. Επειδή έχει γίνει το μυαλό μας κιμάς όπως και να έχει μας πιάνουν τον κωλο. Για Γαλλία τι έχετε να πείτε είτε για Ιταλία. Βρήκαν τον m@λ&κ# τον Έλληνα που είναι ψηφιακά αναλφάβητος και παίζουν μπάλα όπως θέλουν. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Πάντως τόσα χρόνια Αγγλία μέσα εξω τρύπες με την ΕΕ δεν είδα εσείς που το είδατε ότι δεν τους νοιάζει η επαρχία. Επειδή έχει γίνει το μυαλό μας κιμάς όπως και να έχει μας πιάνουν τον κωλο. Για Γαλλία τι έχετε να πείτε είτε για Ιταλία. Βρήκαν τον m@λ&κ# τον Έλληνα που είναι ψηφιακά αναλφάβητος και παίζουν μπάλα όπως θέλουν. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Σε λίγο θα μας γράψουν ότι πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ διότι μας παρέχουν φθηνή επικοινωνία. Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου. Με λίγα λόγια στην Ελλάδα είμαστε καλύτερα από την Αγγλία. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Τελικα εχουμε οτι μας αξιζει... ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Τελικα εχουμε οτι μας αξιζει... ;) Ακριβώς. Στην καρτοκινητη αν εξαιρέσεις τα φοιτητικά πακέτα που είναι για μια μερίδα ότι άλλο υπάρχει είναι το λιγότερο άθλιο από παντού. Και θα μας λένε κιόλας ότι είναι και καλοί. Τι να πεις. Χίλια χρόνια να περάσουν τα ίδια μυαλά θα κυκλοφορούν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Θα μάθετε να δέχεστε όλες τις απόψεις και να αντιπαραβάλλετε επιχειρήματα και όχι ειρωνείες. Εδώ είναι φόρουμ, μέρος ανταλλαγής απόψεων και όχι πεδίο προβολής κάθε λογής εξυπναδίστικων (και όχι έξ-υπνων) δημοσιεύσεων. Και στο τέλος, με την ανάπτυξη των συγκοινωνιών οι αποστάσεις έχουν αμβλυνθεί. Οι παράδεισοι του εξωτερικού που ονειρεύεστε απέχουν λίγες ώρες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Οι παράδεισοι του εξωτερικού που ονειρεύεστε απέχουν λίγες ώρες. Δεν κατάλαβα μας διώχνεις από την χώρα επειδή ζητάμε το αυτονόητο ; Μάθαμε εδώ στην χώρα αυτή να ωραιοποιούμαι τα πάντα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts