Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει υποβληθει η αιτηση φορητότητας? Έρχεται μηνύμα με αριθμό καταχώρησης αν θυμάμαι καλά. Σου είπαν από τη vodafone ότι είδαν την αίτηση φορητότητας? Αν δεν στείλεις τα δικαιολογητικά (νομίζω) δεν υπάρχει αίτηση φορητότητας. Μπορεί να ήταν τυχαίο ότι σε καλέσανε για προσφορά. Τα τρία ευρώ μπορεί να τα ζητήσεις να τα γυρίσουν πίσω.

Αν όμως έχει υποβληθεί αίτηση φορητότητας πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση καλώντας έναν αριθμό που θα σου τον πούν από τη vodafone.

Edited by kmpatra

• Απαντήσεις 47,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

8 minutes ago, kmpatra said:

Έχει υποβληθει η αιτηση φορητότητας? Έρχεται μηνύμα με αριθμό καταχώρησης αν θυμάμαι καλά. Σου είπαν από τη vodafone ότι είδαν την αίτηση φορητότητας? Αν δεν στείλεις τα δικαιολογητικά (νομίζω) δεν υπάρχει αίτηση φορητότητας. Μπορεί να ήταν τυχαίο ότι σε καλέσανε για προσφορά. Τα τρία ευρώ μπορεί να τα ζητήσεις να τα γυρίσουν πίσω.

Αν όμως έχει υποβληθεί αίτηση φορητότητας πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση καλώντας έναν αριθμό που θα σου τον πούν από τη vodafone.

αν δεν εστειλε δικαιολογειτικα δεν υπαρχει αιτηση φορητοτητας

το μονο που χανει ειναι τα 3 ευρω, τα μεταφορικα

τωρα αν τα δινουν πισω δεν ξερω

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 minutes ago, kmpatra said:

Έχει υποβληθει η αιτηση φορητότητας? Έρχεται μηνύμα με αριθμό καταχώρησης αν θυμάμαι καλά. Σου είπαν από τη vodafone ότι είδαν την αίτηση φορητότητας? Αν δεν στείλεις τα δικαιολογητικά (νομίζω) δεν υπάρχει αίτηση φορητότητας μπορεί να ήταν τυχαίο ότι σε καλέσανε για προσφορά. Τα τρία ευρώ μπορεί να τα ζητήσεις να τα γυρίσουν πίσω.

Δεν νομίζω ναναι τυχαίο, γιατι με πηρε δευτερη φορά σε 2 μερες ξεκινωντας "μα ειναι δυνατον να μην δέχεστε τετοια προσφορά?"   Της ειπα ειμαι στο δρομο κ θα με παρει αργοτερα.

Απο την άλλη, μονο τη σιμ παρήγγειλα κι επελεξα φορητοτητα κι οχι νεα σιμ.

Περα απτα 3 ευρω, η διαδικασία εννοω ποια ειναι, μπορω πχ να επιστρεψω οτι μου ηρθε με το φακελο κ τη σιμ πχ σε κατάστημα και να τα αναλαβουν αυτοι?

προσωπικα αν μου εκαναν προσφορα και την δεχομουν

απο την μερια της cosmote δεν θα εκανα τιποτα

αλλα αυτο ειναι δικη μου γνωμη

5 minutes ago, gilbaba said:

Δεν νομίζω ναναι τυχαίο, γιατι με πηρε δευτερη φορά σε 2 μερες ξεκινωντας "μα ειναι δυνατον να μην δέχεστε τετοια προσφορά?"   Της ειπα ειμαι στο δρομο κ θα με παρει αργοτερα.

Περα απτα 3 ευρω, η διαδικασία εννοω ποια ειναι, μπορω πχ να επιστρεψω οτι μου ηρθε με το φακελο κ τη σιμ πχ σε κατάστημα και να τα αναλαβουν αυτοι?

Δεν υπάρχει αίτηση φορητότητας αν δεν ενεργοποιήσεις τη sim μέσα από την εφαρμογή. 

1 hour ago, gilbaba said:

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ρωτάς. Να τους δώσεις πίσω SIM και να πάρεις τα 3€, δεν προβλέπεται. Για αυτούς είναι πλέον σκουπίδια.

On 8/6/2026 at 2:27 ΜΜ, HEO said:

προσωπικη εμπειρια, προπερασμενη εβδομαδα

οπως γραφει ο @kmpatra

η καρτα ηρθε αστραπιαια στα χερια μου μεσα σε 1 μερα

την 2 μερα μετα τα γραφειοκρατικα -καταθεση στοιχεων μεσω εφαρμογης- ημουν στην κοσμοτε

η νοβα με απαλαξε συντομα καθοτι δεν ειχα βαλει ποτε καρτα 🙂

Τώρα όμως θα πρέπει να βάζεις κάρτες σε αυτούς. 

9 minutes ago, hercoulis said:

Τώρα όμως θα πρέπει να βάζεις κάρτες σε αυτούς. 

μπα,

σε 3 μηνες εφυγα για f2G και επιστρεφω ξανα του χρονου 🙂

1 ώρα πριν, HEO said:

προσωπικα αν μου εκαναν προσφορα και την δεχομουν

απο την μερια της cosmote δεν θα εκανα τιποτα

αλλα αυτο ειναι δικη μου γνωμη

1 ώρα πριν, leo06 said:

Δεν υπάρχει αίτηση φορητότητας αν δεν ενεργοποιήσεις τη sim μέσα από την εφαρμογή. 

46 minutes ago, minast said:

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα τι ρωτάς. Να τους δώσεις πίσω SIM και να πάρεις τα 3€, δεν προβλέπεται. Για αυτούς είναι πλέον σκουπίδια.

1) Ρωτώ απλα τι την κανω τη νεα  σιμ.

Οπότε εννοειτε οτι απλά μου μενει η νεα σιμ της Κοσμ, ουτε θα μου τη ζητήσουν πισω, τοτε Οκ δεν με νοιάζει για τα 3Ε .

2)Οχι δεν εγινε η αίτηση φορητοτητας μεσα απο εφαρμογή ή web,   απλά ρωτησα μηπως μονο κ μονο που παρήγγειλα online σιμ και επελεξα φορητοτητα κι οχι νεα σιμ, αυτο σημαίνει αυτόματα και αιτηση φορητότητας.

3) Αν τη σελφι τη θέλουν για ασφάλεια,για να τη συγκρινουν με την ταυτότητα μου, τότε θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι.   Δεν θα τη δεχτούν,  η ταυτότητα μου ειναι απτο 1450μΧ  και δεν υπαρχει καμια σχεση πλέον με τη φωτο. 😃

Γι αυτό καλυτερα να τα  παω σε καταστημα, αρκεί να δεχτουν να κανουν τη δουλειά, παρολο που πηρα τη ,σιμ online...😌

Όταν λες να κάνουν τη δουλειά? να σου δώσουν πίσω τα τρία ευρώ και να πάρουν τη sim? Δεν πρόκειται να το δεχτούν αυτό. Είναι άλλο κανάλι πωλήσεων. Αν έχεις κάποιο άλλο νούμερο το οποίο δεν το χρειάζεσαι στην εταιρεία που είναι, μπορείς να δοκιμάσεις να το μεταφέρεις στην cosmote με αυτη τη sim. Κάποιοι το δοκίμασαν στο παρελθόν με επιτυχία, βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα.

Edited by kmpatra

20 minutes ago, kmpatra said:

Όταν λες να κάνουν τη δουλειά? να σου δώσουν πίσω τα τρία ευρώ και να πάρουν τη sim? Δεν πρόκειται να το δεχτούν αυτό. Είναι άλλο κανάλι πωλήσεων. Αν έχεις κάποιο άλλο νούμερο το οποίο δεν το χρειάζεσαι στην εταιρεία που είναι, μπορείς να δοκιμάσεις να το μεταφέρεις στην cosmote με αυτη τη sim. Κάποιοι το δοκίμασαν στο παρελθόν με επιτυχία, βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα.

1) Για ακόμη μια φορά:  Στη περιπτωση που αλλάξω γνώμη και παραμείνω στην κοκκινη, ΟΧΙ  δεν με ενδιαφέρουν τα 3Ε !  Ρωτώ αν τυχόν μου ζητήσει πίσω η Κοσμοτέ τη σιμ τη στιγμή που έχω ανοίξει το φακελάκι της σιμ, και μην τυχον με χρεώσουν γι αυτο τον λογο κι άλλα.

2)  Να κανουν τη δουλειά εννοώ στην περίπτωση που ΔΕΝ παραμεινω στην κοκκινη,  να δεχτουν στο κατάστημα την ταυτοτητα κι οτι άλλο τεσπα για να προωθήσουν αυτοι τη φορητοτητα, παρολο που πηρα τη σιμ online, κι επειδή δεν θα με αναγνωρίσει το αυτοματο σύστημα με τη σελφι.

Edited by gilbaba

35 minutes ago, kmpatra said:

Αν έχεις κάποιο άλλο νούμερο το οποίο δεν το χρειάζεσαι στην εταιρεία που είναι, μπορείς να δοκιμάσεις να το μεταφέρεις στην cosmote με αυτη τη sim. Κάποιοι το δοκίμασαν στο παρελθόν με επιτυχία, βέβαια δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τώρα.

λοιπον, επειδη ειμαι περιεργος θα το δοκιμασω

θα παρω μια καρτα με 3 ευρω και θα την κρατησω για να την χρησιμοποιησω καποια στιγμη στο μελλον

το επομενο μου νουμερο που θα χρειαστει φορητοτητα θα ειναι σε 2 μηνες

27 minutes ago, gilbaba said:

1) Για ακόμη μια φορά:  Στη περιπτωση που αλλάξω γνώμη και παραμείνω στην κοκκινη, ΟΧΙ  δεν με ενδιαφέρουν τα 3Ε !  Ρωτώ αν τυχόν μου ζητήσει πίσω η Κοσμοτέ τη σιμ τη στιγμή που έχω ανοίξει το φακελάκι της σιμ, και μην τυχον με χρεώσουν γι αυτο τον λογο κι άλλα.

2)  Να κανουν τη δουλειά εννοώ στην περίπτωση που ΔΕΝ παραμεινω στην κοκκινη,  να δεχτουν στο κατάστημα την ταυτοτητα κι οτι άλλο τεσπα για να προωθήσουν αυτοι τη φορητοτητα, παρολο που πηρα τη σιμ online, κι επειδή δεν θα με αναγνωρίσει το αυτοματο σύστημα με τη σελφι.

1) δεν θα σου ζητήσει κανείς τίποτα. 

2) μπορείς να δοκιμάσεις αλλά νομίζω ότι δεν θα το κάνουν. Υπήρχε αναφορά παλιότερα ότι δεν το δέχονταν από τη στιγμή που είχες κάνει online το αίτημα.

7 ώρες πριν, motoboots said:

12€ Gigamax 35 με Magenta για 3 αριθμούς από Whats Up.

Έχεις κάποιο τηλέφωνο που σε κάλεσαν?

6 ώρες πριν, HEO said:

αν δεν εστειλε δικαιολογειτικα δεν υπαρχει αιτηση φορητοτητας

το μονο που χανει ειναι τα 3 ευρω, τα μεταφορικα

τωρα αν τα δινουν πισω δεν ξερω

Μου το εγραψαν στο chat οτι με το που επιλεγω στην online αγορα σιμ, αντι του "νεος αριθμός"  το "υπαρχων αριθμος" αυτο  αυτόματα  αντιστοιχεί σε αίτημα φορητοτητας, άσχετα αν αργοτερα στελνω τα δικαιολογητικά.

On 7/6/2026 at 11:26 ΜΜ, kmpatra said:

Μολις παραλαβεις σαρωνεις qr ανεβάζεις ταυτότητα και σελφι και ξεκινάει η διαδικασία φορητότητας . Σε 1-2 εργάσιμες είσαι έτοιμος.

Λοιπον, επανέρχομαι μετά απο ολη την ταλαιπωρία απλά για ενημέρωση. Απο το app πηγα να το κανω, όπως το περιμενα δεν μου ταυτοποιουσε με τιποτα τη σελφι με τη φωτο της ταυτοτητας!   Αν μου το έλεγε καποιος εδω απο πριν οτι γι αυτο το λογο θέλουν τη σελφι, δεν θα το έκανα...   Μπηκα στο chat και μου είπαν να παω να το κανω σε καταστημα με τη σιμ που παρέλαβα!   Διαβασε τη συνέχεια παρακάτω .

3 ώρες πριν, kmpatra said:

1) δεν θα σου ζητήσει κανείς τίποτα. 

2) μπορείς να δοκιμάσεις αλλά νομίζω ότι δεν θα το κάνουν. Υπήρχε αναφορά παλιότερα ότι δεν το δέχονταν από τη στιγμή που είχες κάνει online το αίτημα.

Φυσικά και δεν το έκαναν. Μου ειπαν στο  καταστημα οτι δεν μπορουν να κανουν φορητοτητα καρτας σιμ που πηρα  online  και ότι αν θελω να μου δωσουν νέα σιμ, να πληρωσω και 15€ την πρωτη ανανεωση βεβαίως βεβαίως 😄  .  Και φυσικά στο κατάστημα μια χαρα δέχονται την προ 500ετιας ταυτότητα, κι ουτε κοιτανε τη φωτο.  Μετα απ ολο αυτο, αποφάσισα προς το παρρον να παραμεινω στην κοκκινη κ θα δουμε, οταν θαχω παλι ορεξη να τρεχω σε κατάστημα.

Περα απο τα κωμικοτραγικά, μου κανει εντυπωση πως οταν εκανα φορητότητα για Q,   ήθελαν  μαζι με την ταυτότητα,  δήλωση ταυτοπροσωπίας απο το gov.gr, κι οχι σελφι.   Απο τη μια δηλαδή η Αλφα  τηλεφωνία στο online κολάει στο οτι θελει οπωσδήποτε σελφι, και η Βητα ζητάει ΜΑΖΊ με την ταυτότητα, δήλωση απο το προσωπικό μας gov, που είναι ό,τι πιο  προσωπικό εχουμε, και που μάλιστα περιεχει και το ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και πολυ περισσοτερα απο την ταυτότητα.  Και μάλιστα να το ζητάει συνεργάτης Q, δηλαδή ιδιώτης, με ότι κι αν σημαίνει αυτο...

18 minutes ago, gilbaba said:

Μου το εγραψαν στο chat οτι με το που επιλεγω στην online αγορα σιμ, αντι του "νεος αριθμός"  το "υπαρχων αριθμος" αυτο  αυτόματα  αντιστοιχεί σε αίτημα φορητοτητας, άσχετα αν αργοτερα στελνω τα δικαιολογητικά.

ΟΚ, παω πασο αν και δεν μου φαινεται πολυ λογικο μια φορητοτητα χωρις χαρτια

26 minutes ago, gilbaba said:

Λοιπον, επανέρχομαι μετά απο ολη την ταλαιπωρία απλά για ενημέρωση. Απο το app πηγα να το κανω, όπως το περιμενα δεν μου ταυτοποιουσε με τιποτα τη σελφι με τη φωτο της ταυτοτητας!   Αν μου το έλεγε καποιος εδω απο πριν οτι γι αυτο το λογο θέλουν τη σελφι, δεν θα το έκανα...   Μπηκα στο chat και μου είπαν να παω να το κανω σε καταστημα με τη σιμ που παρέλαβα!   Διαβασε τη συνέχεια παρακάτω .

Φυσικά και δεν το έκαναν. Μου ειπαν στο  καταστημα οτι δεν μπορουν να κανουν φορητοτητα καρτας σιμ που πηρα  online  και ότι αν θελω να μου δωσουν νέα σιμ, να πληρωσω και 15€ την πρωτη ανανεωση βεβαίως βεβαίως 😄  .  Και φυσικά στο κατάστημα μια χαρα δέχονται την προ 500ετιας ταυτότητα, κι ουτε κοιτανε τη φωτο.  Μετα απ ολο αυτο, αποφάσισα προς το παρρον να παραμεινω στην κοκκινη κ θα δουμε, οταν θαχω παλι ορεξη να τρεχω σε κατάστημα.

Περα απο τα κωμικοτραγικά, μου κανει εντυπωση πως οταν εκανα φορητότητα για Q,   ήθελαν  μαζι με την ταυτότητα,  δήλωση ταυτοπροσωπίας απο το gov.gr, κι οχι σελφι.   Απο τη μια δηλαδή η Αλφα  τηλεφωνία στο online κολάει στο οτι θελει οπωσδήποτε σελφι, και η Βητα ζητάει ΜΑΖΊ με την ταυτότητα, δήλωση απο το προσωπικό μας gov, που είναι ό,τι πιο  προσωπικό εχουμε, και που μάλιστα περιεχει και το ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και πολυ περισσοτερα απο την ταυτότητα.  Και μάλιστα να το ζητάει συνεργάτης Q, δηλαδή ιδιώτης, με ότι κι αν σημαίνει αυτο...

Δεν υπάρχει ακόμη αίτηση φορητότητας αν δεν κάνεις την ενεργοποιήση της σιμ από την εφαρμογή. Μάλιστα στην ενεργοποίηση μπορείς να βάλεις άλλον αριθμό από αυτόν που έβαλες στην παραγγελία και η αίτηση φορητότητας θα γίνει με τον αριθμό που έβαλες στην ενεργοποίηση 

Στο φακελάκι που περιέχει την sim, στο αυτοκόλλητο που έχει απέξω δεν γράφει πάνω από το QR code με μικρά γράμματα ότι η ενεργοποίηση της μπορεί να γίνει είτε σε κάποιο κατάστημα Γερμανός ή cosmote είτε σκανάρωντας το QR code;

Σε εμένα τουλάχιστον που έκανα την online διαδικασία παραγγελίας τον Μάρτιο αυτό ίσχυε.

Ίσως κάποιοι να θυμούνται την αφάνταστη ταλαιπωρία μου τότε, γιατί είχα θέμα με άλλη αίτηση φορητότητας που είχε κατατεθεί σε Γερμανό μια εβδομάδα νωρίτερα και δεν υλοποιήθηκε γιατί ζητούσαν 15€ ανανέωση και 5€ για την sim και η οποία εν τέλει δεν είχε ακυρωθεί και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχωρούσε η ολοκλήρωση της φορητότητας παρόλο που η online ενεργοποίηση της sim από την εφαρμογή είχε προχωρήσει κανονικά με όλες τις διαδικασίες που απαιτούντο. Τελικά η φορητότητα ολοκληρώθηκε όταν ακυρώθηκε αυτόματα από το σύστημα μετά από ένα μήνα η αίτηση που είχε κατατεθεί στον Γερμανό και κατόπιν νέας online ενεργοποίησης της sim μέσω της εφαρμογής.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

On 8/6/2026 at 2:27 ΜΜ, HEO said:

προσωπικη εμπειρια, προπερασμενη εβδομαδα

οπως γραφει ο @kmpatra

η καρτα ηρθε αστραπιαια στα χερια μου μεσα σε 1 μερα

την 2 μερα μετα τα γραφειοκρατικα -καταθεση στοιχεων μεσω εφαρμογης- ημουν στην κοσμοτε

η νοβα με απαλαξε συντομα καθοτι δεν ειχα βαλει ποτε καρτα 🙂

Προσπάθησα πολλες φορες αλλά παντα βγάζει error στην ταυτοποιηση.  Εχεις κάποιο τιπ?

Όσο για την κοκκινη, έχουν σκυλιάσει στα τηλέφωνα με προσφορές.

On 7/6/2026 at 11:26 ΜΜ, kmpatra said:

Μολις παραλαβεις σαρωνεις qr ανεβάζεις ταυτότητα και σελφι και ξεκινάει η διαδικασία φορητότητας . Σε 1-2 εργάσιμες είσαι έτοιμος.

Αν εχεις κάποιο τιπ, ευπρόσδεκτο, προσπάθησα τουλάχιστον 10 φορές και στο website και στο app και πάντα βγάζει είτε οτι δεν φαίνεται καλά η ταυτότητα, είτε για  τη σελφι.

Μου το επιβεβαίωσαν και στο κατάστημα οτι 2 στους 3 δεν μπορουν ταυτοποίηση online.

9 ώρες πριν, terkos2 said:

Στο φακελάκι που περιέχει την sim, στο αυτοκόλλητο που έχει απέξω δεν γράφει πάνω από το QR code με μικρά γράμματα ότι η ενεργοποίηση της μπορεί να γίνει είτε σε κάποιο κατάστημα Γερμανός ή cosmote είτε σκανάρωντας το QR code;

Σε εμένα τουλάχιστον που έκανα την online διαδικασία παραγγελίας τον Μάρτιο αυτό ίσχυε.

Ίσως κάποιοι να θυμούνται την αφάνταστη ταλαιπωρία μου τότε 

Τα ίδια τραβάω κι εγω. Πήγα σε ολα τα Κοσμοτε κ Γερμανους της πολης (επαρχία) και δεν  εχουν σιμ για φορητότητα για τουλάχιστον μήνα.  Μου λένε κάνε την αίτηση κι όταν σε κανα μήνα μας ερθει η σιμ, σε ειδοποιούμε.

Πράγματι, το γράφει στο φακελάκι οτι γίνεται και σε κατάστημα, και μου το εγραψαν και συο chat να παω, και εφαγα πορτα επειδή η σιμ ειναι αγορασμένη online.

Edited by gilbaba

32 minutes ago, gilbaba said:

Προσπάθησα πολλες φορες αλλά παντα βγάζει error στην ταυτοποιηση.  Εχεις κάποιο τιπ?

Όσο για την κοκκινη, έχουν σκυλιάσει στα τηλέφωνα με προσφορές.

Αν εχεις κάποιο τιπ, ευπρόσδεκτο, προσπάθησα τουλάχιστον 10 φορές και στο website και στο app και πάντα βγάζει είτε οτι δεν φαίνεται καλά η ταυτότητα, είτε για  τη σελφι.

Μου το επιβεβαίωσαν και στο κατάστημα οτι 2 στους 3 δεν μπορουν ταυτοποίηση online.

Τα ίδια τραβάω κι εγω. Πήγα σε ολα τα Κοσμοτε κ Γερμανους της πολης (επαρχία) και δεν  εχουν σιμ για φορητότητα για τουλάχιστον μήνα.  Μου λένε κάνε την αίτηση κι όταν σε κανα μήνα μας ερθει η σιμ, σε ειδοποιούμε.

Πράγματι, το γράφει στο φακελάκι οτι γίνεται και σε κατάστημα, και μου το εγραψαν και συο chat να παω, και εφαγα πορτα επειδή η σιμ ειναι αγορασμένη online.

Και όλος τυχαίως αν έκανες αίτηση για συμβόλαιο θα βρισκόταν άμεσα η sim, με δικαιολογία ότι και καλά οι sim των συμβολαίων είναι άλλες από αυτές των καρτοκινητων και γι'αυτό έχουν μόνο για συμβόλαιο. Ενώ όλες οι sim είναι στον ίδιο ακριβώς φάκελο.

Έχουμε μπουχτήσει σε αυτή τη χώρα στους πονηρούς που κοιτάνε μόνο να πιάνουν στόχους για να παίρνουν έξτρα λεφτακια εις βάρος των ατόμων που εξυπηρετούν.

Θυμάμαι όταν είχα πάρει έναν αριθμό cu που το τοπικό κατάστημα δε μου άλλαζε τη sim σε esim με την δικαιολογία ότι δεν έχει το ειδικό μηχάνημα. Τους πίστεψα και πήγα σε εταιρικό (που οι ίδιοι με παρότρυναν) για να το κάνω. Στο εταιρικό μου την άλλαξαν με πολύ ευχαρίστηση αλλά τους είπα την ιστορία για το τι μου είπαν και μου απάντησε ο υπάλληλος "είδατε να χρησιμοποιώ κάποιο μηχάνημα; Απλά δεν θα είχε όφελος το κατάστημα από την αλλαγή αυτή γι'αυτό και σας έστειλε".

Πονηροί παντού!

Edited by _NikitaS_

Εχεις επικοινωνησει καθόλου με την εξυπηρέτηση online? Εκεί λογικά κατι θα πρέπει να σου πουν.

Edited by kmpatra

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Εχεις επικοινωνησει καθόλου με την εξυπηρέτηση online? Εκεί λογικά κατι θα πρέπει να σου πουν.

Αν εννοείς το chat του app, έγραψα ηδη και παραπάνω οτι και απο εκεί μου είχαν γράψει να παω με τη σιμ και ταυτοτητα σε κατάστημα.   Μετά την πόρτα που έφαγα απτο κατάστημα,  επανήλθα στο chat, γράφοντας τα όλα, έτυχε να ειναι η ΊΔΙΑ που προηγουμένως με έστειλε στο κατάστημα,  απλά μου είπε οτι λυπάται για την εξέλιξη, κι οτι αναγκαστικά θα πρέπει να πάρω νεα σιμ από κατάστημα, κι οταν ενεργοποιηθεί, να της ζητήσω να με πιστώσουν σε χρόνο στην κάρτα τα 3€ της online sim.

Έλα όμως που δεν μου το είχαν  πει ακόμη στο κατάστημα οτι ΔΕΝ είχαν σιμ.   Τωρα που το έμαθα, μπορει να επανέλθω στο chat , αν και δεν  βλέπω ποιο το νόημα πλέον.

Τελικά, μια χαρά δουλίτσα θαχα κάνει ως τώρα με QVip.

υπαρχει και μια απλη λυση να βγαλεις καινουργια ταυτοτητα 🙂

Επειδη κι εγω σημερα εκανα αιτηση ονλαιν για νεα σιμ καρτα... αν καταλαβα καλα....

Η ενεργοποιηση / ταυτοποιηση γινεται πλεον μονο μεσω app και οχι σε καταστημα

Το αν θα πετυχει η ενεργοποηση / ταυτοποιηση εξαρταται απο τα φεγγαρια και τους πλανητες εκεινης της στιγμης

Ετσι ειναι ?

Επισης.... δεν μου δοθηκε η δυνατοτητα απο το σαιτ whatsup που την παρηγγειλα να ζητησω απ ευθειας e-sim.... ετσι ειναι η εγω εχασα κατι στη διαδικασια ?