josuts Δημ. Πέμπτη στις 05:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:23 πμ 9 ώρες πριν, hercoulis said: Εγώ τους πήρα τηλ στο κατάστημα, μόλις μου έστειλαν μήνυμα. Είχα πάνω από 5 & λεπτά , για να μου σβήσουν τα καταχωρημένα στοιχεία. ΟΙ Αθεόφοβοι μου είχαν στείλει μήνυμα πρωτοχρονιά για μπαταρίες. Μάλιστα! Άντε τώρα να πάρω τηλέφωνο εκεί.Ειμαι εξωτερικό.Τελοςπαντων τους έστειλα ένα μαία στον Γερμανό να διαγράψουν το νούμερο μου από τετεοιες ενέργειες κ περιμένω να μου απαντήσουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. Πέμπτη στις 11:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:38 πμ Μου βγάζει προσφορά 22,41 απεριόριστα gb και ομιλία εχω φοιτητικό που πια θα καταργηθεί με όσα διάβασα Αξίζει πιστεύετε; πιο πολύ αν αξιζει με αυτό το κόστος να μην υπάρχει wifi στο σπίτι δηλαδή να κανω Hotspot για Netflix κλπ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. Πέμπτη στις 11:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:42 πμ 2 minutes ago, sakis88888 said: Μου βγάζει προσφορά 22,41 απεριόριστα gb και ομιλία εχω φοιτητικό που πια θα καταργηθεί με όσα διάβασα Αξίζει πιστεύετε; πιο πολύ αν αξιζει με αυτό το κόστος να μην υπάρχει wifi στο σπίτι δηλαδή να κανω Hotspot για Netflix κλπ Εγω στην ιδια προσφορα αρνηθηκα.Ειναι πολυ ακριβα και λεω να περιμενω κι ας ληξει το φοιτητικο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ 7 minutes ago, sakis88888 said: Μου βγάζει προσφορά 22,41 απεριόριστα gb και ομιλία εχω φοιτητικό που πια θα καταργηθεί με όσα διάβασα Αξίζει πιστεύετε; πιο πολύ αν αξιζει με αυτό το κόστος να μην υπάρχει wifi στο σπίτι δηλαδή να κανω Hotspot για Netflix κλπ Αξίζει αν έχεις καλή κάλυψη σπίτι για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου σε ολα. 4 minutes ago, panosfx said: Εγω στην ιδια προσφορα αρνηθηκα.Ειναι πολυ ακριβα και λεω να περιμενω κι ας ληξει το φοιτητικο. 22,4€ για Gigamax unlimited, καλά είναι αν συγκρίνεις με τη τιμή του site.. (41€) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:50 πμ Πιστεύω καλά είναι ως τιμή αλλα εξαρτάται απο την κάλυψη, βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα με cosmote είναι μακράν η καλύτερη σε σήμα στην περιοχή μου Τωρα περιμένω να με πάρουν φαντάζομαι μπορώ να αρνηθώ αν μετανιώσω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 11:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:55 πμ 4 minutes ago, sakis88888 said: Πιστεύω καλά είναι ως τιμή αλλα εξαρτάται απο την κάλυψη, βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα με cosmote είναι μακράν η καλύτερη σε σήμα στην περιοχή μου Τωρα περιμένω να με πάρουν φαντάζομαι μπορώ να αρνηθώ αν μετανιώσω Ναι θα σου πουν τηλεφωνικά αναλυτικά και εσύ θα τους πεις αν αποδέχεσαι ή οχι, δε μπορούν να κάνουν τίποτα μέχρι να δεχτείς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Πέμπτη στις 02:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:05 μμ Να ξέρετε σε συγγενή μου το gigamax unlimited με όλα απεριόριστα (εκτός των sms) σε φορητότητα από nova του το έδωσαν για 24 μήνες με περίπου 13 ευρώ. Αυτό εδώ μας το δίνουν 22 ευρώ περίπου για 18 μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 02:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:36 μμ (edited) Δωρεάν απεριόριστα GB για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Edited Πέμπτη στις 02:36 μμ by elkons 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. Πέμπτη στις 03:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:09 μμ Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το δώρο την 1 Ιουνίου και να ισχύσει έως 4 Ιουνίου? Επισης δεν αναφέρεται για τελευταία ανανέωση που θα πρέπει να έχουμε κάνει για να το πάρουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Πέμπτη στις 03:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:43 μμ 1 ώρα πριν, _NikitaS_ said: Να ξέρετε σε συγγενή μου το gigamax unlimited με όλα απεριόριστα (εκτός των sms) σε φορητότητα από nova του το έδωσαν για 24 μήνες με περίπου 13 ευρώ. Αυτό εδώ μας το δίνουν 22 ευρώ περίπου για 18 μήνες. Για δώσε τηλέφωνο να το πάρουμε και εμείς τόσο. Με ενδιαφέρει απεριόριστα τηλέφωνα και ιντερνετ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Παρασκευή στις 01:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:49 μμ 150GB η καλοκαιρινή προσφορά της Cosmote για τα καρτοκινητά της στα 13.90. Απαιτεί δηλαδή 16€ ανανέωση για όσους δεν εχουν τη φοροαπαλλαγή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:59 μμ 10 minutes ago, evang.t said: 150GB η καλοκαιρινή προσφορά της Cosmote για τα καρτοκινητά της στα 13.90. Απαιτεί δηλαδή 16€ ανανέωση για όσους δεν εχουν τη φοροαπαλλαγή. Εως τελη Ιουνιου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Παρασκευή στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:13 μμ 13 minutes ago, VIPdriver said: Εως τελη Ιουνιου Ναι… και; Και στο f2g παρομοίως μέχρι 30/6 είναι και πάντα παίρνουν παράταση. Γενικά τα απεριόριστα στα καρτοκινητά όσο πάει θα εξαφανίζονται. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:14 μμ Γιαυτο πιέστε στους Δήμους σας να βάλουν Wi-Fi παντού ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Σάββατο στις 03:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:02 μμ On 28/5/2026 at 6:43 ΜΜ, kostas123464 said: Για δώσε τηλέφωνο να το πάρουμε και εμείς τόσο. Με ενδιαφέρει απεριόριστα τηλέφωνα και ιντερνετ Έβαλε το τηλέφωνο του στη value (https://valuedeals.gr/offer_category/prosfores-kinitis-tilefonias/) Θα ξαναπώ ότι ήταν από φορητότητα και σταθερό και κινητό και του έδωσαν με 13 ευρώ το κινητό απεριόριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Σάββατο στις 03:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:26 μμ (edited) 23 minutes ago, _NikitaS_ said: Έβαλε το τηλέφωνο του στη value (https://valuedeals.gr/offer_category/prosfores-kinitis-tilefonias/) Θα ξαναπώ ότι ήταν από φορητότητα και σταθερό και κινητό και του έδωσαν με 13 ευρώ το κινητό απεριόριστα. Επειδή αυτή η τιμή είναι λόγω συνδυαστικού με σταθερό, ξέρεις τι παροχές του έδωσαν στο σταθερό και πόσο θα πληρώνει στο μήνα για αυτό. Edited Σάββατο στις 03:26 μμ by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Σάββατο στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:56 μμ 4 ώρες πριν, opmgls said: Επειδή αυτή η τιμή είναι λόγω συνδυαστικού με σταθερό, ξέρεις τι παροχές του έδωσαν στο σταθερό και πόσο θα πληρώνει στο μήνα για αυτό. Για αυτόν για το σταθερό δε ξέρω. Σε μένα μου έδωσαν την 300αρα με 26ευρω και δώρο σε δύο καρτοκινητα από 10 ευρώ και 1000 λεπτά. Αυτό βέβαια πριν κάνα 6μηνο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRIGORIOS Δημ. Κυριακή στις 03:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:57 πμ On 28/5/2026 at 5:36 ΜΜ, elkons said: Δωρεάν απεριόριστα GB για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Έπρεπε να γράφει ότι το βάζεις οπότε θες και ισχύει για 3 ημέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Κυριακή στις 06:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:14 πμ 2 ώρες πριν, GRIGORIOS said: Έπρεπε να γράφει ότι το βάζεις οπότε θες και ισχύει για 3 ημέρες. Ισχύει. Και εγώ την πάτησα. Το έβαλα άμεσα με την λογική ότι θα ενεργοποιηθεί το ΣΚ όπως άλλες προσφορές και τελικά σήμερα το μεσημέρι μου λήγει 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. Κυριακή στις 09:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:01 πμ Βλέπω συνεχώς στο διαδύκτυο διαφημίσεις για ένα ολόκληρο χρόνο στα 110€ (πληρώνεις μιά φορά για όλο το χρόνο) με παροχές 300Gb, απεριόριστη ομιλία και 100sms για κάθε μήνα από vodafone και Nova (Q) για νέο αριθμό ή φορητότητα. Αναρωτιέμαι αν θα αντιδράσει η cosmote με κάτι αντίστοιχο. Γνωρίζει κανένας τα παραπάνω πακέτα και αν έχει προσπαθήσει κάποιος να πάρει τις εν λόγω προσφορές αν του έχει γίνει αντιπροσφορά από cote? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 09:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:06 πμ (edited) 9 minutes ago, albiz said: Βλέπω συνεχώς στο διαδύκτυο διαφημίσεις για ένα ολόκληρο χρόνο στα 110€ (πληρώνεις μιά φορά για όλο το χρόνο) με παροχές 300Gb, απεριόριστη ομιλία και 100sms για κάθε μήνα από vodafone και Nova (Q) για νέο αριθμό ή φορητότητα. Αναρωτιέμαι αν θα αντιδράσει η cosmote με κάτι αντίστοιχο. Γνωρίζει κανένας τα παραπάνω πακέτα και αν έχει προσπαθήσει κάποιος να πάρει τις εν λόγω προσφορές αν του έχει γίνει αντιπροσφορά από cote? Το πρωτο ετήσιο πακετο το ξεκίνησε η κοσμοτε (φρογκ) και μετά ακολούθησαν οι υπολοιποι με καθυστέρηση 1 έτους. Η κοσμοτέ δίνει αυτή τη στιγμή πραγματικά απεριόριστα data + απεριόριστη ομιλία + σμσ με 144 ευρώ. Πρέπει να πας σε 1 από τα 2 καταστήματα φρογκ σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να το αποκτήσεις με φορητότητα ή νέο νουμερο. ΥΓ: στην περιοδο black Friday το δίνει φτηνότερα. Edited Κυριακή στις 09:11 πμ by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. Κυριακή στις 10:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:46 πμ Ισχύει οτι κάνουν φορητοτητες μόνο από αλλά καρτοκινητα και όχι από συμβόλαια;Κάπου το είχα διαβασει νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:52 πμ 3 minutes ago, glofiish said: Ισχύει οτι κάνουν φορητοτητες μόνο από αλλά καρτοκινητα και όχι από συμβόλαια;Κάπου το είχα διαβασει νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος Δεν το ξερω. Μπορείς να καλέσεις στο κατάστημα να σου πουν. ΥΓ: εαν εννοείς απο συμβόλαιο κοσμοτε, δεν γινεται να μετρησει σαν φορητοτητα, αφου είναι στο ιδιο δικτυο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. Κυριακή στις 10:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:55 πμ (edited) 2 minutes ago, VIPdriver said: Δεν το ξερω. Μπορείς να καλέσεις στο κατάστημα να σου πουν. ΥΓ: εαν εννοείς απο συμβόλαιο κοσμοτε, δεν γινεται να μετρησει σαν φορητοτητα, αφου είναι στο ιδιο δικτυο. Όχι εννοώ από συμβόλαια άλλων παρόχων Edited Κυριακή στις 10:55 πμ by glofiish 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Κυριακή στις 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:46 πμ 59 minutes ago, glofiish said: Ισχύει οτι κάνουν φορητοτητες μόνο από αλλά καρτοκινητα και όχι από συμβόλαια;Κάπου το είχα διαβασει νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος Ο νέος πάροχος δεν έχει κανέναν τρόπο να γνωρίζει τι σχέση έχεις με τον τρέχοντα. Το μόνο που βλέπει είναι από ποιο δίκτυο έρχεσαι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts