VIPdriver Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 10 minutes ago, elkons said: Οι γκ0μεν3ς εεεε εννοούσα φίλες μετράνε για εξουσιοδότηση; 🤣 Αρκεί να μην είναι πρώην... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Καλησπέρα Έστειλα το παρακάτω μήνυμα σε ορισμένους που με βοήθησαν με το υπόλοιπο σε whats up. Δεν ήξερα που να το γράψω οποτε το αναφέρω και εδώ... Είμαι το παιδί με τα 210 ευρώ υπόλοιπο που θέλω να μεταφέρω. Να ξέρεις ότι έκανα ανανέωση 35 ευρώ στο whats up νούμερο και μπορώ να μεταφέρω πλέον χρήματα σε άλλα whats up. Αν χρειαστείς μπορώ να σου μεταφέρω αυτούσιο το ποσό που θελεις χωρίς φπα ή αν ξέρεις κάποιον που να έχει whats up μου λες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) 15 minutes ago, takpanos said: Καλησπέρα Έστειλα το παρακάτω μήνυμα σε ορισμένους που με βοήθησαν με το υπόλοιπο σε whats up. Δεν ήξερα που να το γράψω οποτε το αναφέρω και εδώ... Είμαι το παιδί με τα 210 ευρώ υπόλοιπο που θέλω να μεταφέρω. Να ξέρεις ότι έκανα ανανέωση 35 ευρώ στο whats up νούμερο και μπορώ να μεταφέρω πλέον χρήματα σε άλλα whats up. Αν χρειαστείς μπορώ να σου μεταφέρω αυτούσιο το ποσό που θελεις χωρίς φπα ή αν ξέρεις κάποιον που να έχει whats up μου λες Είδα το μήνυμα αλλά απαντάω εδώ: Προσωπικά είμαι full αλλά τι εννοείς χωρίς ΦΠΑ? Το easy transfer στέλνει άνα 10€ . ΥΓ. Έχει ΗΔΗ αφαιρεθεί ο φόρος 10%. Οπότε στέλνες πχ 10€ και ζητάς 10€ ? ΥΓ. Υπάρχουν βέβαια και ΚΑΠΟΙΟΙ που ΛΟΓΩ ηλικίας απαλλάσσονται του φόρου. Edited 8 Μαΐου by GREGORYMO Συμπληρώμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 3 minutes ago, GREGORYMO said: Είδα το μήνυμα αλλά απαντάω εδώ: Προσωπικά είμαι full αλλά τι εννοείς χωρίς ΦΠΑ? Το easy transfer στέλνει άνα 10€ . ΥΓ. Έχει ΗΔΗ αφαιρεθεί ο φόρος 10%. Οπότε στέλνες πχ 10€ και ζητάς 10€ ? ΥΓ. Υπάρχουν βέβαια και ΚΑΠΟΙΟΙ που ΛΟΓΩ ηλικίας απαλλάσσονται του φόρου. Εννοώ ότι θα μου βάλει κάποιος 10 και θα του στείλω 10. Όχι όπως στην ανανέωση που βάζεις 13 ευρώ και σου αφήνει 11,80 στο τέλος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 12 minutes ago, takpanos said: Εννοώ ότι θα μου βάλει κάποιος 10 και θα του στείλω 10. Όχι όπως στην ανανέωση που βάζεις 13 ευρώ και σου αφήνει 11,80 στο τέλος Το κατάλαβα. Απλά σου έγραψα ότι ΚΑΠΟΙΟΙ απαλλάσσονται του 10% ΕΤΣΙ και αλλιώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Μια διευκρίνιση, τα πακέτα της προσφοράς ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα ή μπορείς να τα ενεργοποιήσεις όταν θες και ισχύουν για δύο μήνες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 9 ώρες πριν, cu2goup said: Την τωρινή προσφορά πήρατε ή την πατήσατε για 2-3 μέρες; Έβγαλε τα απεριόριστα πάλι!! Όχι εγώ έκανα για άλλο λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το κατάλαβα. Απλά σου έγραψα ότι ΚΑΠΟΙΟΙ απαλλάσσονται του 10% ΕΤΣΙ και αλλιώς Προφανώς και δεν έχει νόημα για αυτούς. Μόνο όσοι βάζουν κάρτες θα έχουν όφελος από τη κίνηση που προτείνω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 1 hour ago, takpanos said: Προφανώς και δεν έχει νόημα για αυτούς. Μόνο όσοι βάζουν κάρτες θα έχουν όφελος από τη κίνηση που προτείνω Η ουσία είναι ότι μόνο για να σε εξυπηρετήσει έχει νόημα όλο αυτό διότι τα χρήματα που θα πάρει μέσω easy transfer ΔΕΝ παρατείνουν την λήξη του υπόλοιπου. Δηλαδή, 10-20€ μπορεί να πάρει το κάθε άτομο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 ώρες πριν, Sakis077 said: Μια διευκρίνιση, τα πακέτα της προσφοράς ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα ή μπορείς να τα ενεργοποιήσεις όταν θες και ισχύουν για δύο μήνες; Σε αυτούς τους 9 μήνες... Τα δώρα (απεριόριστη ομιλία και gb), ενεργοποιούνται αυτόματα μετά την αγορά μηνιαίου πακέτου (diy, combo κλπ.). Ενεργοποιείς πακέτο, παίρνεις τα δώρα. Δεν ενεργοποιείς, δεν τα παίρνεις. Ισχύουν για 30 μέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Για κλησεις σε ελβετικο κινητο, υπαρχει καποιο πακετο; Κοιταζω εδω, https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/international_destinations_packs.html αλλα δεν βλεπω τιποτε για Ελβετια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου On 5/5/2025 at 10:14 ΜΜ, elkons said: Μου ήρθε η προσφορά αυτή πριν λίγο για μετατροπή από What's up σε Gigamax unlimited 18 μήνες. Μου έστειλαν σήμερα και εμένα αυτήν την προσφορά στα 24€ επειδή, λέει, έχω σταθερό cosmote (βέβαια και cosmote tv έχω). Το έχει κάνει κανείς; Γιατί σκέφτομαι να το κάνω πιο πολύ για τα απεριόριστα data. Είναι πραγματικά απεριόριστα; Δεν έχει κάποιο κόφτη δηλαδή. Κάποια γνώμη; 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) 21 minutes ago, ostvarivanje said: Μου έστειλαν σήμερα και εμένα αυτήν την προσφορά στα 24€ επειδή, λέει, έχω σταθερό cosmote (βέβαια και cosmote tv έχω). Το έχει κάνει κανείς; Γιατί σκέφτομαι να το κάνω πιο πολύ για τα απεριόριστα data. Είναι πραγματικά απεριόριστα; Δεν έχει κάποιο κόφτη δηλαδή. Κάποια γνώμη; 24€ γράφει ή 24€ θα βγει με την έκπτωση (αν μπει Cosmote One)?Δεν έχει περιορισμό είναι πραγματικά απεριόριστα και είναι καλή τιμή ειδικά αν βγει κάτω από 24€.(Cosmote One ή ηλικία κάτω των 30). Edited 9 Μαΐου by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 2 minutes ago, George6633 said: 24€ γράφει ή 24€ θα βγει με την έκπτωση (αν μπει Cosmote One)?Δεν έχει περιορισμό είναι πραγματικά απεριόριστα και είναι καλή τιμή ειδικά αν βγει κάτω από 24€.(Cosmote One ή ηλικία κάτω των 30). Δε γράφει κάτι για cosmote one (αν και έχω - τρία κινητά και ένα σταθερό). Γράφει απλά 24 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο 18 μηνών. Έκανα το λάθος και δεν κράτησα screenshot, αλλά όπως τα γράφω είναι. Δηλαδή λες, λόγω του cosmote one που έχω να έχει και άλλη έκπτωση; 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 minutes ago, ostvarivanje said: Δε γράφει κάτι για cosmote one (αν και έχω - τρία κινητά και ένα σταθερό). Γράφει απλά 24 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο 18 μηνών. Έκανα το λάθος και δεν κράτησα screenshot, αλλά όπως τα γράφω είναι. Δηλαδή λες, λόγω του cosmote one που έχω να έχει και άλλη έκπτωση; Δεν ξέρω αν οι τιμές στην εφαρμογή του Whats up βγαίνουν με κάποιο τρόπο με βάση το αν έχεις Cosmote One ή όχι κλπ αλλά πιο λογικό μου ακούγεται να πάρει και άλλη έκπτωση λόγω Cosmote One. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 2 minutes ago, George6633 said: Δεν ξέρω αν οι τιμές στην εφαρμογή του Whats up βγαίνουν με κάποιο τρόπο με βάση το αν έχεις Cosmote One ή όχι κλπ αλλά πιο λογικό μου ακούγεται να πάρει και άλλη έκπτωση λόγω Cosmote One. Ακόμα και καλύτερα και μακάρι. Το σκεφτόμουν το τελευταίο διάστημα για τα απεριόριστα στα δεδομένα ώστε να μη σκέφτομαι πώς θα χρησιμοποιήσω το ίντερνετ. Τώρα βέβαια δίνει και απεριόριστα στο τηλέφωνο που δεν το χρειάζομαι μεν, αλλά όλο και πιο πολύ άνετος θα είμαι με τις κλήσεις. Λέει σε διάστημα δύο ημερών θα επικοινωνήσουν μαζί μου και μάλλον θα το δεχτώ 3 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 6 minutes ago, ostvarivanje said: Δε γράφει κάτι για cosmote one (αν και έχω - τρία κινητά και ένα σταθερό). Γράφει απλά 24 ευρώ το μήνα για συμβόλαιο 18 μηνών. Έκανα το λάθος και δεν κράτησα screenshot, αλλά όπως τα γράφω είναι. Δηλαδή λες, λόγω του cosmote one που έχω να έχει και άλλη έκπτωση; Κοίτα, εγώ ήμουν what's up και μαζί και δεύτερο what's up αριθμό το οποίο δεν χρησιμοποιούσα (μόνο ανανέωση για να μην φράξει), σταθερό internet και cosmote tv. Μια μέρα μου εμφάνισε ίδιο banner με 18μηνη προσφορά αλλα με 22,14€. Τόσο έλεγε μέσα στην εφαρμογή, τόσο μου βγήκε και στην πράξη που έρχονται οι λογαριασμοί εδώ και τρείς μήνες. Δηλαδή ήταν υπολογισμένες όποιες εκπτώσεις. 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 12 minutes ago, Nikos_96 said: Κοίτα, εγώ ήμουν what's up και μαζί και δεύτερο what's up αριθμό το οποίο δεν χρησιμοποιούσα (μόνο ανανέωση για να μην φράξει), σταθερό internet και cosmote tv. Μια μέρα μου εμφάνισε ίδιο banner με 18μηνη προσφορά αλλα με 22,14€. Τόσο έλεγε μέσα στην εφαρμογή, τόσο μου βγήκε και στην πράξη που έρχονται οι λογαριασμοί εδώ και τρείς μήνες. Δηλαδή ήταν υπολογισμένες όποιες εκπτώσεις. Άρα και εσύ έχεις αυτό με τα απεριόριστα. Εγώ έχω δύο συσκευές και τις δύο στο what'sup και μία cosmokarta της μητέρας μου και φυσικά cosmote σταθερό και cosmote tv full pack. Μακάρι να είναι παρακάτω αλλά και 24 τα δίνω για τις παροχές που μου προσφέρει. Πάτησα ενδιαφέρομαι και μετά από 2 μέρες λένε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου, προφανώς από Δευτέρα. Εσένα τόσο περίπου χρόνο έκανε να επικοινωνήσουν μαζί σου; Και μετά το γνωστό να σου στείλουν email με το συμβόλαιο και εσύ να το επιβεβαιώσεις; Τέλος, πάει και το μυαλό σου σε κάτι άλλο, που δέχτηκα από κατοστάρα γραμμή ίντερνετ να το μετατρέψω σε κατοστάρα με οπτική ίνα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συσχετίζονται αυτά τα δύο. 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 2 minutes ago, ostvarivanje said: Άρα και εσύ έχεις αυτό με τα απεριόριστα. Εγώ έχω δύο συσκευές και τις δύο στο what'sup και μία cosmokarta της μητέρας μου και φυσικά cosmote σταθερό και cosmote tv full pack. Μακάρι να είναι παρακάτω αλλά και 24 τα δίνω για τις παροχές που μου προσφέρει. Πάτησα ενδιαφέρομαι και μετά από 2 μέρες λένε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου, προφανώς από Δευτέρα. Εσένα τόσο περίπου χρόνο έκανε να επικοινωνήσουν μαζί σου; Και μετά το γνωστό να σου στείλουν email με το συμβόλαιο και εσύ να το επιβεβαιώσεις; Τέλος, πάει και το μυαλό σου σε κάτι άλλο, που δέχτηκα από κατοστάρα γραμμή ίντερνετ να το μετατρέψω σε κατοστάρα με οπτική ίνα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συσχετίζονται αυτά τα δύο. Και εμένα σε 2 μέρες έλεγε αλλα καθυστέρησαν λίγο παραπάνω. Νομίζω στις τέταρτη-πέμπτη μέρα με πήραν. Αφου είχα αγχωθεί οτι δεν θα με πάρουν και τους ρώταγα στο chat😏.. Απλά επειδή έχει διάφορες εκπτώσεις προωθητικές και κάπως αλλιώς τις λένε μήν αγχωθείς όταν δείς στο συμβόλαιο που θα σου στείλουν να γράφει άλλες τιμές. Απλά δεν μπορούν να το δείξουν επίσημα στα χαρτιά. Δηλαδή μπορεί να σου δείχνει οτι θα πληρώνεις 30,75€ τελικό πάγιο αλλα η πραγματική τιμή θα είναι 24€. Όσο για το 24€ όταν σε πάρουν πές τους οτι ξέρω γνωστό που έκανε το ίδιο συμβόλαιο με τα ίδια καρτοκινητά σταθερά και τηλεόραση και το πήρε χαμηλότερα μπας και στο ρίξουν κ άλλο. Εδω στο forum έχω δεί και πολύ χαμηλότερο και απο το δικό μου να το δίνουν. Παζάρεψέ τους. Δέν υπάρχει κόφτης πουθενά στα megabytes.. 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 8 minutes ago, Nikos_96 said: Και εμένα σε 2 μέρες έλεγε αλλα καθυστέρησαν λίγο παραπάνω. Νομίζω στις τέταρτη-πέμπτη μέρα με πήραν. Αφου είχα αγχωθεί οτι δεν θα με πάρουν και τους ρώταγα στο chat😏.. Απλά επειδή έχει διάφορες εκπτώσεις προωθητικές και κάπως αλλιώς τις λένε μήν αγχωθείς όταν δείς στο συμβόλαιο που θα σου στείλουν να γράφει άλλες τιμές. Απλά δεν μπορούν να το δείξουν επίσημα στα χαρτιά. Δηλαδή μπορεί να σου δείχνει οτι θα πληρώνεις 30,75€ τελικό πάγιο αλλα η πραγματική τιμή θα είναι 24€. Όσο για το 24€ όταν σε πάρουν πές τους οτι ξέρω γνωστό που έκανε το ίδιο συμβόλαιο με τα ίδια καρτοκινητά σταθερά και τηλεόραση και το πήρε χαμηλότερα μπας και στο ρίξουν κ άλλο. Εδω στο forum έχω δεί και πολύ χαμηλότερο και απο το δικό μου να το δίνουν. Παζάρεψέ τους. Δέν υπάρχει κόφτης πουθενά στα megabytes.. Ναι αυτό με τις τιμές και το τι γράφουν πάνω είναι λίγο μπέρδεμα. Γιατί και τότε που έκανα στην cosmote tv αλλά και τώρα για οπτική είναι, έγραφε και έγραφε πράγματα και πράγματα... 😄 Όταν πάρουν να δούμε (πολύ καλή η ιδέα σου να τους πω για το γνωστό που γράφεις ότι και καλά το πήρε λιγότερο και ό,τι "ψαρέψουμε") τι θα γίνει, αλλά πλέον ψήθηκα να το κάνω, μιας και καλοκαίρι έρχεται όλο και περισσότερο θα χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα. 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 14 ώρες πριν, GREGORYMO said: Η ουσία είναι ότι μόνο για να σε εξυπηρετήσει έχει νόημα όλο αυτό διότι τα χρήματα που θα πάρει μέσω easy transfer ΔΕΝ παρατείνουν την λήξη του υπόλοιπου. Δηλαδή, 10-20€ μπορεί να πάρει το κάθε άτομο. Δικιο έχεις κατα το ήμισυ....δεν εξυπηρετεί μόνο εμένα...κερδίζει και αυτός γιατί θα του στείλω αυτούσιο το ποσο αντί να βάλει 13 και να πάρει 11,80. Μικρό το ποσό που κερδίζει ο κάθε φίλος...μπορεί ομως κάποιοι να το θέλουν έστω και αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 minutes ago, takpanos said: Δικιο έχεις κατα το ήμισυ....δεν εξυπηρετεί μόνο εμένα...κερδίζει και αυτός γιατί θα του στείλω αυτούσιο το ποσο αντί να βάλει 13 και να πάρει 11,80. Μικρό το ποσό που κερδίζει ο κάθε φίλος...μπορεί ομως κάποιοι να το θέλουν έστω και αυτό Ξεκινάς καί βλέπεις... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου On 8/5/2025 at 1:30 ΠΜ, Teo010 said: Και σε εμένα χθες τόσο πάνω κάτω έκανε από wind σε what's up, δεν το περίμενα τόσο γρήγορα Θα πρέπει να στείλω κάποιο SMS για το ίντερνετ ή όλες οι ρυθμίσεις έχουν ενεργοποιηθεί αυτόματα από την κοσμοτε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Στέλνεις 5G στο 1333 και Wificall στο 1333 για ενεργοποίηση VoWifi και VoLTE. 5 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου Να κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση; Μπορώ να στείλω easy transfer από κινητό what's up σε κινητό με kosmokarta; 2 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts