Mark_K Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Μπορεί να το κάνουν όλο και περισσότεροι στο μέλλον δεν έχει να λέει. Είμαστε ακόμη στην αρχή σε τέτοια θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Είστε λίγο off topic;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Καλησπέρα, Μετά από πολλά χρόνια στο δίκτυο της Vodafone δεν την πάλεψα άλλο και είπα να έρθω στο Whatsup. Δεν θα είναι φοιτητικό το νούμερο. Μπορείτε να μου πείτε το ιδανικότερο πακέτο που πρέπει να βάλω για περισσότερα data και λιγότερα λεπτά ομιλίας; ευχαριστώ προκαταβολικά. Frog μάλλον σε συμφέρει. Με 10€ καρτα παίρνεις δώρο 1.5gb, με 8.90€ αγοράζεις το πακέτο 10gb και 200' προς όλους συν του ότι σαν νέος συνδρομητής θα έχεις για τον πρώτο χρόνο επιπλέον λεπτά ομιλίας. Μπορείς να έρθεις στο What's Up Και ανά πάσα στιγμή θέλεις με ένα μήνυμα μπορείς να μεταφερθείς στο Frog χωρίς αλλαγή SIM κι αν κάποια στιγμή δεις ότι σε συμφέρει πάλι Το WHAT'S UP μπορείς να γυρίσεις σε αυτό πάλι απλά με ένα sms 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 12 ώρες πριν, Agentsmith said: Καλησπέρα, Μετά από πολλά χρόνια στο δίκτυο της Vodafone δεν την πάλεψα άλλο και είπα να έρθω στο Whatsup. Δεν θα είναι φοιτητικό το νούμερο. Μπορείτε να μου πείτε το ιδανικότερο πακέτο που πρέπει να βάλω για περισσότερα data και λιγότερα λεπτά ομιλίας; ευχαριστώ προκαταβολικά. Κι εγώ αφήνω CU φοιτητικό και πάω frog. Το πακέτο με τα 10GB και 200 προς όλους στα 8,90 είναι πολύ καλό. Και κάνει και roll over το υπόλοιπο των GB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Προσοχή τα 200' έχουν ελάχιστη χρέωση 3' Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Καλησπέρα Έχω δύο συσκευές που έχω και στις δύο what's up. Τη δεύτερη συσκευή τη χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ και βάζω το πακέτο των 8,5€ που δίνει πλέον 5gb και φυσικά παίρνω και το reload μέσω tokens. Όμως βάζοντας κάθε μήνα 10€ όλο και αυξάνεται το ποσό και σήμερα πήρα αυτόματα το πακέτο των 8,5€ (το έχω με αυτόματη ενεργοποίηση) και όπως καταλαβαίνετε δεν πήρα token από τη στιγμή που δεν έκανα ανανέωση. Τι είναι καλύτερο να κάνω τώρα για να μη χάσω τα gb από το reload που είναι περίπου στα 60gb; Να βάλω 10€ ώστε να πάρω το τόκεν και μετά να δώσω 5€ ή 10€ (δεν ξέρω αν μπορώ 10€) στο κύριο νούμερό μου ώστε στο δεύτερο νούμερο να μη μου ξανασυμβεί αυτό με την ενεργοποίηση χωρίς να βάλω χρήματα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Τα megabyte που έχεις από το reload δεν μπορούν να συγχωνευτούν με κάτι άλλο παρά μόνο πάλι με το reload Οπότε αναγκαστικά πρέπει να βάλεις κάρτα ώστε να μπορέσεις να τα μεταφέρεις. Στο άλλο νούμερο μπορείς να στείλεις και 5€ αν θες μέσω του easy transfer. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 (edited) 22 ώρες πριν, Mobileras said: Καθόλου. Για εξήγησε και σε εμάς τους γερόλυκους πώς δουλευει το σύστημα με το σμσ και πώς φαίνεται στο Ζ... Γερολυκε μπορεις να διαβασεις το σχετικο νομο περι ηλεκτρονικης τιμολογησης , my data κλπ Και μη μου πεις ποιος ειναι ο νομος.... Edited August 19, 2022 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, bbbb said: Frog μάλλον σε συμφέρει. Με 10€ καρτα παίρνεις δώρο 1.5gb, με 8.90€ αγοράζεις το πακέτο 10gb και 200' προς όλους συν του ότι σαν νέος συνδρομητής θα έχεις για τον πρώτο χρόνο επιπλέον λεπτά ομιλίας. Μπορείς να έρθεις στο What's Up Και ανά πάσα στιγμή θέλεις με ένα μήνυμα μπορείς να μεταφερθείς στο Frog χωρίς αλλαγή SIM κι αν κάποια στιγμή δεις ότι σε συμφέρει πάλι Το WHAT'S UP μπορείς να γυρίσεις σε αυτό πάλι απλά με ένα sms Πως γίνεται αυτό ακριβώς; Με ένα μήνυμα πας από WU se FROG. Μεταφέρονται τα χρήματα; Edited August 19, 2022 by Agentsmith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 1 ώρα πριν, aenaos15 said: Γερολυκε μπορεις να διαβασεις το σχετικο νομο περι ηλεκτρονικης τιμολογησης , my data κλπ Και μη μου πεις ποιος ειναι ο νομος.... Δεν τον γνωρίζω τον σχετικό νόμο. Απλά μου κάνει εντύπωση πως δεν το κάνουν τα franchises και της βονταφον και (ειδικότερα) οι φραγκοκίλερς της wind... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 Πως γίνεται αυτό ακριβώς; Με ένα μήνυμα πας από WU se FROG. Μεταφέρονται τα χρήματα;Ναι μεταφέρονται μείον κάποιο ποσό που παίρνει για την μεταφορά. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη μεταφορά είναι δωρεάν και μετά χρεώνει 3€ ανά μεταφορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, bbbb said: Τα megabyte που έχεις από το reload δεν μπορούν να συγχωνευτούν με κάτι άλλο παρά μόνο πάλι με το reload Οπότε αναγκαστικά πρέπει να βάλεις κάρτα ώστε να μπορέσεις να τα μεταφέρεις. Στο άλλο νούμερο μπορείς να στείλεις και 5€ αν θες μέσω του easy transfer. Ναι αυτό εννοώ, να βάλω 10€ για να έχω τοκεν ώστε να ανανεώσω το reload και να δώσω 5€ στο άλλο νούμερο. Το είχα ρωτήσει και παλιότερα και μου είχαν απαντήσει για τη μεταφορά σε άλλο νούμερο (δεν το ήξερα τότε ότι γίνεται), απλά σήμερα το πρωί που ξύπνησα είδα ότι είχαν ανανεωθεί τα gb χωρίς να βάλω κάρτα, οπότε θα το κάνω έτσι. Επιβεβαίωση επιζητούσα ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση, που δε βλέπω να υπάρχει οπότε θα συνεχίσω έτσι. 3 ώρες πριν, bbbb said: Edited August 19, 2022 by ostvarivanje Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Καλησπέρα. Έχω Q και εκεί που μετακομίζω δεν υπάρχει σήμα ούτε για δείγμα. Όλοι έχουν cosmote. Τι θα προτείνατε για καρτοκινητή; Cosmoκάρτα ή WhatsUp? Μιλάω ελάχιστα στο κινητό και με νοιάζει πιο πολύ το οικονομικότερο όσον αφορά τα Data. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Frog θα σου πρότεινα εγώ. Της Cosmote είναι. Το What's Up αν δεν έχεις φοιτητικό το θεωρώ πολύ ακριβό.Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 (edited) 7 minutes ago, georgeavl3 said: Frog θα σου πρότεινα εγώ. Της Cosmote είναι. Το What's Up αν δεν έχεις φοιτητικό το θεωρώ πολύ ακριβό. Poco X3 Pro Μη γελάσετε, αλλά πόσο..."cosmote" είναι η Frog? (δεν αναφέρεται "επίσημα" στο site της Cosmote https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/prepaid_prs.html ) Δηλαδή τί χάνεις σε σχέση με τα άλλα καρτοκινητά της Cosmote (WhatsUp & Cosmoκαρτα); Θα γίνω πιο συγκεκριμένος. Πάω σε νέο σπίτι. Έχω κάνει αίτηση για νέα σύνδεση σταθερό στο σπίτι και αργεί. Και μου πρότειναν αν έχω κινητό Cosmote να μου δώσουν απεριόριστα data μέχρι να γίνει η σύνδεση. Θα ισχύει άραγε το ίδιο και σε frog? Edited August 21, 2022 by alnotas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Εμ ναι; Αριθμοδοτηση Cosmote, όλα Cosmote είναι. Δεν ξέρω γιατί δε το προμοταρουν καθόλου. Το θυμάμαι σαν διαφήμιση στην τηλεόραση πριν το 2010. Νόμιζα ότι είχε καταργηθεί να φανταστείτε Το νούμερο μου αρχίζει από 697 (κανονικά όπως όλα τα Cosmote δηλαδή) και το είχα αγοράσει σαν πακέτο σύνδεσης Frog το 2019Poco X3 Pro 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimjam Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Γεια χαρα Εχω καρτοκινητο Cosmote whatsup και εχω ενεργοποιησει τα πακετο με τα απεριοριστα data.Οι ταχυτητες ειναι χαλια γενικα και ειδικα στις περιοδους προσφορας καλοκαιριου. Πχ παλια ειχα 80Mbps+ sto fast.com ενω εδω και 2 χρονια με full σημα 4g εχω 1.5mpbs με 5mpbs και σπανια παει καμια 10ρα. Ειναι νορμαλ αυτο το φαινομενο? Ειμαι ακτος Αθηνας και σε ολο το νομο μου που ειμαι ειτε παραλια ειτε πολη σερνεται. Θελω να μου πειτε και σε αλλους παροχους πως ειναι τα πραματα γιατι σκεφτομαι να αλλαξω. Βαρεθηκα να περιμενω μπας και αλλαξει κατι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Δε θέλεις να δεις πως είναι τα πράγματα στους άλλους παρόχους. Ειδικά σε μέρη εκτός μεγάλων πόλεων. Βόρεια Ελλάδα(Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική μια χαρά είναι η κόσμοτε. Οι άλλες ανύπαρκτες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 7 ώρες πριν, jimjam said: Γεια χαρα Εχω καρτοκινητο Cosmote whatsup και εχω ενεργοποιησει τα πακετο με τα απεριοριστα data.Οι ταχυτητες ειναι χαλια γενικα και ειδικα στις περιοδους προσφορας καλοκαιριου. Πχ παλια ειχα 80Mbps+ sto fast.com ενω εδω και 2 χρονια με full σημα 4g εχω 1.5mpbs με 5mpbs και σπανια παει καμια 10ρα. Ειναι νορμαλ αυτο το φαινομενο? Ειμαι ακτος Αθηνας και σε ολο το νομο μου που ειμαι ειτε παραλια ειτε πολη σερνεται. Θελω να μου πειτε και σε αλλους παροχους πως ειναι τα πραματα γιατι σκεφτομαι να αλλαξω. Βαρεθηκα να περιμενω μπας και αλλαξει κατι Για τους άλλους παρόχους μπορείς να ρωτήσεις στα δικά τους θέματα για την περιοχή σου, κάποιος θα έχει εικόνα. Για τον ΟΤΕ, πιθανόν να είναι προγραμματισμένη αναβάθμιση στα πλαίσια της εγκατάστασης 5G, αλλά εάν δεν μας πεις ούτε το νομό, δύσκολα θα πάρεις πληροφορίες :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 Καλημέρα, Εχω What's up se iphone 12. οταν δέχομαι ή κάνω κλήσεις το mobile data γίνεται off. Οταν τερματιστεί η κλήση γίνετε ξανα on. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 25 minutes ago, Agentsmith said: Καλημέρα, Εχω What's up se iphone 12. οταν δέχομαι ή κάνω κλήσεις το mobile data γίνεται off. Οταν τερματιστεί η κλήση γίνετε ξανα on. Καμιά ιδέα; Ενεργοποίησε το VoLTE. 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimjam Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, minast said: Για τους άλλους παρόχους μπορείς να ρωτήσεις στα δικά τους θέματα για την περιοχή σου, κάποιος θα έχει εικόνα. Για τον ΟΤΕ, πιθανόν να είναι προγραμματισμένη αναβάθμιση στα πλαίσια της εγκατάστασης 5G, αλλά εάν δεν μας πεις ούτε το νομό, δύσκολα θα πάρεις πληροφορίες :). Α δεν το ηξερα οτι παιζει αναβαθμιση δικτυου, γενικα δεν τα παρακολουθω τα θεματα. Δλδ παντου εχουμε το ιδιο θεμα ετσι ? Κινούμαι στη Θρακη γενικα Ροδοπη, Ξανθη κλπ. Υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμμα για Θρακη ? Νιωθω οτι με κοροϊδεύουν εδω και κατι χρονια Edited August 24, 2022 by jimjam 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 13 minutes ago, jimjam said: Α δεν το ηξερα οτι παιζει αναβαθμιση δικτυου, γενικα δεν τα παρακολουθω τα θεματα. Δλδ παντου εχουμε το ιδιο θεμα ετσι ? Κινούμαι στη Θρακη γενικα Ροδοπη, Ξανθη κλπ. Υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμμα για Θρακη ? Νιωθω οτι με κοροϊδεύουν εδω και κατι χρονια Ειδικά σε αυτές τις περιοχές, η κάλυψη του ΟΤΕ δεν είναι ιδανική. Ρίξε μια ματά στα θέματα δικτύου για 5G και 4G και θα βρεις πολλούς ομοιοπαθείς 🙂. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, Agentsmith said: Καλημέρα, Εχω What's up se iphone 12. οταν δέχομαι ή κάνω κλήσεις το mobile data γίνεται off. Οταν τερματιστεί η κλήση γίνετε ξανα on. Καμιά ιδέα; Στείλε WIFICALL στο 1333 μέσω SMS και φυσικά ενεργό το Volte μετά. Edited August 24, 2022 by kalitexnis_g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Τι λέτε, φέτος θα πάρει παράταση το πακέτο των απεριόριστων δεδομένων και για τον μήνα Σεπτέμβριο; 1 Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts