GREGORYMO Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Υπάρχει internet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Υπάρχει internet ? Όχι, είναι down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Γνωριζει κανεις αν στο unlimited internet σε whatsup εχει περιορισμο στο tetherin? Ενω παιζει οκ το youtube στο κινητο, σε αλλη συσκευη που συνδεω με tether δεν φορτωνει τιποτα. Πριν μια μερα ηταν ολα οκ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Γνωριζει κανεις αν στο unlimited internet σε whatsup εχει περιορισμο στο tetherin? Ενω παιζει οκ το youtube στο κινητο, σε αλλη συσκευη που συνδεω με tether δεν φορτωνει τιποτα. Πριν μια μερα ηταν ολα οκ Sent from my iPad using Tapatalk αυτήν την στιγμή η cosmote έχει πρόβλημα με το δίκτυο της. προσπάθησε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Παίδες ξαφνικα μου έβγαλε ένδειξη "sim 1 not allowed". Έχουμε καποια ιδέα αν είναι θεμα cote? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Παίδες ξαφνικα μου έβγαλε ένδειξη "sim 1 not allowed". Έχουμε καποια ιδέα αν είναι θεμα cote?Διάβασε τα τελευταία post έχει θέμα η cosmote δεν πιάνει σήμα η δεν ανοίγει 4G Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Διάβασε τα τελευταία post έχει θέμα η cosmote δεν πιάνει σήμα η δεν ανοίγει 4G Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, νόμιζα ηταν μονο θεμα ίντερνετ αλλα ως φαίνεται γενικά έπαθε κοκομπλοκο το δίκτυο Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ta ίδια και εγώ γκαις ούτε δεδομένα και ώρες ώρες ούτε κλίσεις. Υπομονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τα ίδια. Ενώ στο ένα νούμερο έχω κανονικά σήμα, στο 2ο τίποτα. Χθες ήταν αντίστροφα. Ότι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Εγώ κάνω κλήσεις, αλλά δεν δέχομαι εισερχόμενες, σε δύο διαφορετικούς αριθμούς κινητής. Γνωστός δεν έχει τηλέφωνο από το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 4 κινητά Cosmote στην οικογένεια. Τα δύο δυτικές συνοικίες τα 2 ανατολικές. Από το πρωί ούτε data ούτε κλήσεις. Αναμονή... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Το πρόβλημα παραμένει. Δεν λαμβάνω ούτε μπορώ να κάνω κλήσεις... Στάλθηκε από Samsung Galaxy S10 plus χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Κατερινη χθες πρόβλημα, σήμερα επανήλθαν όλα κανονικά. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Mini Update: Τελικά με πήραν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της αίτησης φορητότητας που έκανα μέσω What's Up Web. Πάνε μερικές ώρες που μίλησα μαζί τους αλλά δεν μου έχει σταλεί SMS επιβεβαίωσης της παραγγελίας, να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Σου είπαν ότι θα λάβεις μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Mini Update: Τελικά με πήραν τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της αίτησης φορητότητας που έκανα μέσω What's Up Web. Πάνε μερικές ώρες που μίλησα μαζί τους αλλά δεν μου έχει σταλεί SMS επιβεβαίωσης της παραγγελίας, να ανησυχώ? Η επόμενη επικοινωνία σας θα είναι από την COSMOTE όπου θα σου αναφέρει τον κωδικό αποστολής της κάρτας sim στα elta courier. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Έχω MB από την cosmote και βλέπω ότι ώρες τώρα δεν κουνιούνται ενώ τα χρησιμοποιω. Συμβαίνει αυτό σε αλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Γεια σας Μετά τη βλάβη δουλεύει σε κανέναν το vowifi σε λειτουργία πτήσης με ανοιχτό το WiFi; Το volte δουλεύει κανονικά σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Κανονικά δουλεύει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Καλήμερα παιδιά ξέρετε γιατί δεν απαντάνε στο Messenger της ΚΟΣΜΟΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Προφανώς λόγω φόρτου μηνυμάτων. Μην ανησυχείς, αργά ή γρήγορα θα λάβεις απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Είναι και 15αυγουστος τώρα. Μην περιμένετε πολλά πολλά... Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Παιδες 2 τηλεφωνα κοσμοτε το ενα μπορει να κανει κληση στο αλλο το αλλο οχι ...κανει παντου εκτος απο εναν αριθμο....και τα 2 δεν εχουν κανεναν αποκλεισμενο αριθμο...μονο σε εναν αριθμο δεν γινεται κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Για βλάβες καλούμε 13738 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis_fg Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Καλήμερα παιδιά ξέρετε γιατί δεν απαντάνε στο Messenger της ΚΟΣΜΟΤΕ; ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΚΟΣΜΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts