Monae99 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Με το δωρεάν ιντερνετ του σκ, σας δίνει χοτσποτ; Εμένα όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Τι εννοείς; Όταν συνδέσαι μέσω hotspot "τρώει" από τα διαθέσιμα mb ή δε συνδέεται καθόλου; Σ' εμένα πάντως συνδέεται κανονικά. (Αυτό το post το γράφω από hotspot) Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Τι εννοείς; Όταν συνδέσαι μέσω hotspot "τρώει" από τα διαθέσιμα mb ή δε συνδέεται καθόλου; Σ' εμένα πάντως συνδέεται κανονικά. (Αυτό το post το γράφω από hotspot) Κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Συνδέεται κανονικά στο χοτσποτ και ενώ προσπαθει να ανοίξει σελίδα, δεν ανοίγει με την καμμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Έλεγξε μήπως έχεις βάλει καρφωτούς dns στο pc / laptop από το οποίο προσπαθείς να μπεις. Γενικώς, μπες στα network settings και βάλ'τα όλα automatic Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις στη συσκευή με το what's up από την τελευταία φορά που ξαναδωσε χοτσποτ πριν το σκ. Ευχαριστώ για την συμβουλή παντως. Κατέβαζα κάτι με κόκκινο χοτσποτ και επειδή ήταν μεγάλο πρόγραμμα είπα να το κατεβάσω με πρασινο χοτσποτ μήπως παει πιο γρήγορα και έτσι είδα ότι δεν κατέβαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Λογικά το pc σου κράτησε τους dns της κόκκινης. Δοκίμασε μια επανεκκίνηση. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Τι εννοείς; Όταν συνδέσαι μέσω hotspot "τρώει" από τα διαθέσιμα mb ή δε συνδέεται καθόλου; Σ' εμένα πάντως συνδέεται κανονικά. (Αυτό το post το γράφω από hotspot) Δηλαδή όταν συνδέουμε hotspot, θα φάει αυτά των απεριόριστων για το ΣΚ; Επίσης πρόσεξα πως εφόσον έχω συνδεδεμένο το λάπτοπ στο hotspot και βάζω Youtube, τρώει του videostreaming τα δεδομένα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Οντως τα δεδομένα του playnow έχουν υψηλότερη προτεραιότητα απο τα απεριόριστα. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης αλλά δεν είναι για δημοσίευση.. :ninja: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Οντως τα δεδομένα του playnow έχουν υψηλότερη προτεραιότητα απο τα απεριόριστα. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης αλλά δεν είναι για δημοσίευση.. :ninja: VPN μήπως; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Ναι με συγκεκριμένο payload αν δε πιάνει χωρίς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Μόνο εμένα μου τρώει κανονικά MB ενώ έχω τα απεριόριστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Λήγουν νωρίτερα τα ΜΒ από τα απεριόριστα; Η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρει κάτι για προτεραιότητα, άρα ενδέχεται να έχουν προτεραιότητα τα δεδομένα γενικής χρήσης που λήγουν πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Τα απεριόριστα λήγουν πρώτα. Τι να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Στειλε τους να το ελέγξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση το cosmote 1 δεν δίνει πλέον το 1 γιγα για 7 ημέρες? Στην εφαρμογή μου το βγάζει αλλά λέει προσπαθείτε αργότερα.. Έκανα cashe στην εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια.. Εχει αλλάξει κάτι σχετικά με τα 1000 λεπτά +το 1 γιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panarmon74 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Παιδιά καλησπέρα. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω προσθήκη πιστωτικής κάρτας στις ιδη υπάρχουσες συνδέσεις μου μέσω online. Γίνεται; Χωρίς να πάω σε καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Θέλεις να ρυθμίσεις τη πάγια εντολή για να εξοφλείται αυτόματα ο λογαριασμός σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panarmon74 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Θέλεις να ρυθμίσεις τη πάγια εντολή για να εξοφλείται αυτόματα ο λογαριασμός σου; Όχι. Θέλω απλά να προσθέσω μια ακόμη κάρτα (visa prepaid) για online εξοφλήσεις στην ιδη υπάρχουσα (MasterCard prepaid). Απλά ρωτάω αν μπορώ να το κάνω εγώ από το σπίτι μου και να μην πάω σε καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση το cosmote 1 δεν δίνει πλέον το 1 γιγα για 7 ημέρες? Στην εφαρμογή μου το βγάζει αλλά λέει προσπαθείτε αργότερα.. Έκανα cashe στην εφαρμογή αλλά πάλι τα ίδια.. Εχει αλλάξει κάτι σχετικά με τα 1000 λεπτά +το 1 γιγα? Νομίζω μόνο αν έχεις Cosmote One δικαιούσαι να τα πάρεις. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 (edited) Υπάρχει η δυνατότητα στην cosmote για αυτόματη ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κάθε μήνα; Δηλαδή να δηλώσω μια χρεωστική κάρτα και να ανανεώνεται κάθε μήνα αυτόματα το υπόλοιπο του καρτοκινητού. Edited May 24, 2021 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Θέλω απλά να προσθέσω μια ακόμη κάρτα (visa prepaid) για online εξοφλήσεις στην ιδη υπάρχουσα (MasterCard prepaid). Μπορείς. Την επόμενη φορά που θα εξοφλήσεις λογαριασμό, δεν θα διαλέξεις την αποθηκευμένη κάρτα αλλά θα πατήσεις συνέχεια με αποθήκευση νέας. Δεν μπορείς να το κανεις από το κατάστημα. Υπάρχει η δυνατότητα στην cosmote για αυτόματη ανανέωση χρηματικού υπολοίπου κάθε μήνα; Ναι. Από το Whatsup App πάτα το + πάνω δεξιά, και αυτόματη ανανεωση. Από το Cosmote App, διάλεξε το νούμερο που θέλεις (από την αρχική πάνω πάνω) > Ανανεώσεις > αυτόματη ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panarmon74 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Σ' ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Από το Cosmote App, διάλεξε το νούμερο που θέλεις (από την αρχική πάνω πάνω) > Ανανεώσεις > αυτόματη ανανεωση. Ωραία Αυτό μπορεί να δουλέψει μαζί με τα αυτόματα προγράμματα της κοσμοκάρτας; Απ' ότι διάβασα, τα προγράμματα αυτά ενεργοποιούνται αυτόματα όταν καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας. (προϋπόθεση ότι έχεις χρηματικό υπόλοιπο) Εγώ θέλω επιπλέον την αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου κάθε μήνα και μεταφορά των παροχών (λεπτά, MB, SMS) που δεν καταναλώθηκαν στους επόμενους μήνες. Στην ουσία ένα άτυπο καρτοσυμβόλαιο χωρίς δεσμεύσεις, και δυνατότητα "παγώματος" για τους ορισμένουν μήνες. Γίνεται κάτι τέτοιο; Edited May 25, 2021 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Η αυτόματη ανανέωση από ότι βλέπω στην εφαρμογή είναι επιλογή να γίνεται συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα. Κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό που θέλεις (όταν σου τελειώνουν τα λεπτά). Εκτός αν συμπέσουν οι δύο συγκυρίες, αλλά δεν ξέρω πόσο συχνό μπορεί να είναι αυτό. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts