NTAKOTA2 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Ok!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Επειδη εχω και συνδεση σταθερο στη κοσμοτε , μου ηρθε μηνυμα για το cosmote one , ωστε να το ενεργοποιησω για επιπλεον παροχες. Εχει καποιο πάγιο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Επειδη εχω και συνδεση σταθερο στη κοσμοτε , μου ηρθε μηνυμα για το cosmote one , ωστε να το ενεργοποιησω για επιπλεον παροχες. Εχει καποιο πάγιο αυτο; Όχι ........ Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Πάντως, για όσους διαμαρτύρονται ότι έχουμε καρτέλ στην καρτοκινητή, οφείλω να επισημάνω ότι έχουν καθόλα άδικο. Όχι, δεν υπάρχει καρτέλ αυτή τη στιγμή. Για του λόγου το αληθές, μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Αν είχαμε καρτέλ, δεν θα πληρώναμε 10-12€, για πακέτα που προσφέρουν μόλις 300' προς όλους (αδιανόητο), την ώρα που στον ανταγωνισμό τα αντίστοιχα πακέτα παρέχουν 600' ή και 800' προς όλους. Δυστυχώς, η Cosmote έπεται των άλλων δύο στις προσφορές, ενώ προπορεύεται στις αυξήσεις. Μακάρι να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανταγωνιστών της και να δώσει σύντομα νέα πακέτα με περισσότερες παροχές, αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Στις αυξήσεις και στις πονηρές μειώσεις δεν προπορεύεται η cosmote αλλά ναι στα άλλα έχεις δίκιο. Το wu αυτή την στιγμή στα 12€ κάρτα προσφέρει την λιγότερη ομιλία προς όλους. Αλλά δεν γίνεται να μην έχουμε cosmote έστω και για 2ο νούμερο όταν έχει το δίκτυο που έχει, με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Πάντως, για όσους διαμαρτύρονται ότι έχουμε καρτέλ στην καρτοκινητή, οφείλω να επισημάνω ότι έχουν καθόλα άδικο. Όχι, δεν υπάρχει καρτέλ αυτή τη στιγμή. Για του λόγου το αληθές, μακάρι να υπήρχε κάτι τέτοιο. Αν είχαμε καρτέλ, δεν θα πληρώναμε 10-12€, για πακέτα που προσφέρουν μόλις 300' προς όλους (αδιανόητο), την ώρα που στον ανταγωνισμό τα αντίστοιχα πακέτα παρέχουν 600' ή και 800' προς όλους. Δυστυχώς, η Cosmote έπεται των άλλων δύο στις προσφορές, ενώ προπορεύεται στις αυξήσεις. Μακάρι να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανταγωνιστών της και να δώσει σύντομα νέα πακέτα με περισσότερες παροχές, αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Το ακούσαμε και αυτό. Πες μου σε ποια εταιρία μπορείς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας με 5€ και να σου κρατάνε 1 χρόνο και μετά ξανασκέψου το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Ακριβως. Κρατάμε κοσμοτε λόγω κάλυψης δικτυου και να προσθεσω λόγω εποχικών δώρων στα οποία δεν τσιγκουνεύεται. Επίσης κάτι που δεν έχουν οι άλλες 2 εταιριες είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης 2 εβδομαδιαίων πακετων ομιλιας και των ημερησίων πακετων ιντερνετ ακόμη και εάν δεν έχεις αρκετά χρήματα. Επισης το "παρε καβατζα" είναι το μοναδικό που δίνει 5gb ή απεριόριστες κλήσεις προς όλους για 1 ώρα. Οπότε σε ώρες ανάγκης θεωρώ πιο τίμιο το what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 (edited) @P_papadis Φίλε μου, χωρίς την παραμικρή διάθεση αντιπαράθεσης, σε ποιο σύμπαν ζεις? Η 5ευρη ανανέωση και η διάρκεια για ένα χρόνο, μόνο στην Intertelecom υπάρχουν. Αυτή περιγράφεις? Στο WU βάζω 10€ και μου εμφανίζει μήνυμα η εφαρμογή, ότι το ποσό της ανανέωσής μου δεν επαρκεί για την αγορά πακέτων, γι'αυτό με παροτρύνει να βάλω 12€. Εννοείται ότι το υπόλοιπο διαρκεί δύο μήνες. Πάντως, υπάρχει εταιρεία που παρέχει τη δυνατότητα για 6ευρη (όχι 5ευρη) ανανέωση, καθώς και παράταση του χρηματικού υπολοίπου με αγορά πακέτου, χωρίς υποχρεωτική ανανέωση. Anyway, ας μη μπούμε σε λογική σύγκρισης των εταιρειών. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα έγκειται στην απαράδεκτη πολιτική της Cosmote, αναφορικά με την ομιλία προς όλους στα καρτοκινητά της. Δεν νοείται να προσφέρουν οι άλλοι 600-800' προς όλους και η Cosmote 300' προς όλους με τα ίδια χρήματα. Θα πρέπει ο ανταγωνισμός να λειτουργήσει προς όφελός μας. Και δεν είναι δικαιολογία το "καλό δίκτυο". Όλα τα δίκτυα καλά είναι, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο, ανάλογα με τις περιοχές όπου κινείται ο καθένας. Προσωπικά, ο μόνος λόγος που διατηρώ τον WU αριθμό μου, είναι το προνομιακό πακέτο. Αν το κόψει χωρίς κάποια αναβάθμιση στα άλλα πακέτα της, έχω φύγει. Edited March 14, 2021 by Gm87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας. Συγκρίσεις εταιρειών γίνονται στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 (edited) Gm87 said: @P_papadis Φίλε μου, χωρίς την παραμικρή διάθεση αντιπαράθεσης, σε ποιο σύμπαν ζεις? Η 5ευρη ανανέωση και η διάρκεια για ένα χρόνο, μόνο στην Intertelecom υπάρχουν. Αυτή περιγράφεις? Στο WU βάζω 10€ και μου εμφανίζει μήνυμα η εφαρμογή, ότι το ποσό της ανανέωσής μου δεν επαρκεί για την αγορά πακέτων, γι'αυτό με παροτρύνει να βάλω 12€. Εννοείται ότι το υπόλοιπο διαρκεί δύο μήνες. Πάντως, υπάρχει εταιρεία που παρέχει τη δυνατότητα για 6ευρη (όχι 5ευρη) ανανέωση, καθώς και παράταση του χρηματικού υπολοίπου με αγορά πακέτου, χωρίς υποχρεωτική ανανέωση. Anyway, ας μη μπούμε σε λογική σύγκρισης των εταιρειών. Αυτή τη στιγμή, το πρόβλημα έγκειται στην απαράδεκτη πολιτική της Cosmote, αναφορικά με την ομιλία προς όλους στα καρτοκινητά της. Δεν νοείται να προσφέρουν οι άλλοι 600-800' προς όλους και η Cosmote 300' προς όλους με τα ίδια χρήματα. Θα πρέπει ο ανταγωνισμός να λειτουργήσει προς όφελός μας. Και δεν είναι δικαιολογία το "καλό δίκτυο". Όλα τα δίκτυα καλά είναι, άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο, ανάλογα με τις περιοχές όπου κινείται ο καθένας. Προσωπικά, ο μόνος λόγος που διατηρώ τον WU αριθμό μου, είναι το προνομιακό πακέτο. Αν το κόψει χωρίς κάποια αναβάθμιση στα άλλα πακέτα της, έχω φύγει. Η απόδοση των τριών δικτύων δεν είναι τόσο κοντά όσο φαντάζεσαι, επομένως δεν ισχύει η άποψη "λίγο-πολύ όλα τα δίκτυα ίδια είναι". Οι μετρήσεις δείχνουν ότι το δίκτυο της Cosmote υπερέχει σταθερά στα περισσότερα σημεία της χώρας, γι' αυτό και δεν ακολουθεί την τιμολογιακή πολιτική των άλλων δύο εταιριών και, παρά τις τσιμπημένες τιμές, εξακολουθεί να έχει την μεγαλύτερη συνδρομητική βάση. Εάν είσαι τυχερός και οι άλλες δύο εταιρίες πιάνουν εξίσου καλά ή/και καλύτερα στην περιοχή σου ή αν γενικότερα δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από το δίκτυο, τότε δεν έχεις λόγο να βρίσκεσαι στην Cosmote. Μην περιμένεις πάντως στο μέλλον να αλλάξει αξιοσημείωτα η τιμολογιακή πολιτική της Cosmote, γιατί απλούστατα δεν το έχει ανάγκη. Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε όλα σε ένα δίκτυο, αλλά δυστυχώς είναι ανέφικτο κάτι τέτοιο. Ως εκ τούτου, τα πράγματα -τουλάχιστον σήμερα- έχουν ως εξής: Θες δυνατό δίκτυο; Πας Cosmote. Θες οικονομία και όχι δυνατό δίκτυο; Πας στις άλλες δύο εταιρίες. Edited September 3, 2021 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 καλησπέρα η προσφορά για τα 3gb του whats up ισχύουν σε cosmokarta? πως μπορώ να το ενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Όχι, η προσφορά δίνεται μόνο σε καρτοκινητά Whatsup, ούτε Κοσμοκάρτα ούτε Internet on the go ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Όχι, η προσφορά δίνεται μόνο σε καρτοκινητά Whatsup, ούτε Κοσμοκάρτα ούτε Internet on the go ;) ευχαριστώ καλή σαρακοστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Γρήγορη ερώτηση. Ξέχασα να περάσω τον reload it κωδικό (1200 mb/μήνα) και έχασα όσα κρατημένα mb είχα από προηγούμενες ενεργοποιήσεις του reload it. Υπάρχει περίπτωση κάπως να μου τα επιστρέψει η Cosmote ή τα ξεχνάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Όχι, η προσφορά δίνεται μόνο σε καρτοκινητά Whatsup, ούτε Κοσμοκάρτα ούτε Internet on the go ;) Aπιστευτο. 20 χρονια στη Cosmocarta με το ιδιο νουμερο, με ενα κουβα ανανεωσεις. Και μια ζωη παιδια ενος κατωτερου Θεου. Λες και εμεις δεν βαζουμε λεφτα, βαζουμε κουμπια. Ημαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sig1973 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Ήθελα την βοήθεια σας. Η μητέρα μου έχει ένα καρτοκινητο cosmote το οποίο το διαχειρίζομαι εγώ από το app cosmote. Συνήθως της μεταφέρω χρήματα "transfer" από το δικό μου κινητό ανάλογα 5, 10 ευρώ και μετά της ενεργοποιω κάποιο πακέτο ομιλίας. Είχα καιρό να της βάλω χρήματα απευθείας στο κινητό της...όταν το έκανα....μας κράτησε ένα ποσό και ενεργοποίησε μόνο του ένα πακέτο ομιλίας. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση πακέτου, ώστε τα χρήματα που της βάζω να μπορούν να μένουν στο λογαριασμό της και να της ενεργοποιω εγώ χρόνο όταν και όποτε θέλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΩ!!!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Ήθελα την βοήθεια σας. Η μητέρα μου έχει ένα καρτοκινητο cosmote το οποίο το διαχειρίζομαι εγώ από το app cosmote. Συνήθως της μεταφέρω χρήματα "transfer" από το δικό μου κινητό ανάλογα 5, 10 ευρώ και μετά της ενεργοποιω κάποιο πακέτο ομιλίας. Είχα καιρό να της βάλω χρήματα απευθείας στο κινητό της...όταν το έκανα....μας κράτησε ένα ποσό και ενεργοποίησε μόνο του ένα πακέτο ομιλίας. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση πακέτου, ώστε τα χρήματα που της βάζω να μπορούν να μένουν στο λογαριασμό της και να της ενεργοποιω εγώ χρόνο όταν και όποτε θέλω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. κοσμοκαρτα εχει η μητερα σου ; . αμα δεις εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmokarta_faqs.html γραφει οτι : Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. Για αρχη καλεσε το 1330 πρωτα να δεις τι λεει και ασε στο τελος το sms. Τα διαθέσιμα πακέτα που μπορούν να ενεργοποιούνται αυτόματα είναι τα παρακάτω: 300’ προς όλους, 300΄ προς COSMOTE, 400MB & 200SMS προς όλους για 1 μήνα με 10€ 300’ προς όλους, 300΄ προς COSMOTE, 800MB & 400SMS προς όλους για 1 μήνα με 12€ Για να αλλάξεις το πακέτο που ενεργοποιείται αυτόματα, κάλεσε δωρεάν στο 1330. Πάτησε αρχικά το 1 και στη συνέχεια το 5 για να ακούσεις το μενού με όλα τα διαθέσιμα πακέτα αυτόματης ενεργοποίησης και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Τρεχει προσφορά με 6,90 απεριόριστο ίντερνετ για 15 μερες. Αυτό ισχύει ακόμα; Πώς το ενεργοποιούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Δες στην εφαρμογή στην ενότητα προσφορές. Ισχύει μέχρι 18/3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Μπα ψάχνω κανένα 10λεπτο αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Στα πακέτα ίντερνετ, είναι το δεύτερο κατά σειρά. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Στο application του what's up εάν πατήσεις στο στρογγυλό που δείχνει τα υπόλοιπα data, σου βγαζει από κάτω προτάσεις πακέτων και προσφορών. Αλλιώς πας πακέτα-προσφορές και το βρίσκεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Μήπως ειναι μονο για γουατς απ; Κοσμοκαρτα εχω εγω, εψαξα παντου αλλα δεν υπαρχει πουθενα παιδια στο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. March 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2021 Μόνο για what's up είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. March 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2021 Καλημέρα σας Έχουμε τρία καρτοκινητά frog το ένα εκ των οποίων που πλέον δεν χρησιμοποιούμαι έχει περίπου 70 ευρώ λόγω διπλασιασμού . Μεταφορά χρημάτων με την υπηρεσία transfer δεν γίνεται λόγω πακέτου . Αν κάνω μετατροπή σε κοσμοκάρτα στέλνοντας ΑΛΠΑΚ μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα στα άλλα καρτοκινητά ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημέρα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts